SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem cover
Megjelenés: 2022. October 17.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Asobo Studio
Kiadó: Focus Entertainment

A Plague Tale: Requiem gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-4690k (3.5 GHz) / AMD FX-8300 (3.3 GHz)
RAM:
16 GB
GPU:
4 GB, GeForce GTX 970 / Radeon RX 590
DX:
Directx 12 (Level 12 and Shader Model 6.0 are needed)
OS:
Windows 10 (20H1 64-bit)
STO:
55 GB available space
RES:
30 fps, 1920x1080 in Low

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-8700k (3.7 GHz) / AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
RAM:
16 GB
GPU:
8 GB, GeForce RTX 3070 / Radeon RX 6800 XT
DX:
Directx 12 (Level 12 and Shader Model 6.0 are needed)
OS:
Windows 10 (20H1 64-bit)
STO:
55 GB available space (SSD storage is recommended)
RES:
60 fps, 1920x1080 in Ultra
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Destroy All Humans!Darksiders Warmastered EditionWatch DogsAdventure Time: Pirates of the EnchiridionDeath's DoorRuin of the Reckless
Hozzászólások: 190
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Na igen,az első rész ehhez képest csak egy kis bevezető.A története nagyon jó volt a másodiknak.
A grafika gyönyörű,de ez a játékmenet.......
A vége felé csak átrohantam az ajtóhoz annyira érdektelen volt a lopakodás,főleg úgy,hogy az npc fennakad a társamba és az nem számít,csak engem vehet észre.
2022-ben arra építeni egy játékot,hogy dobálom a követ/edényt ide-oda és megy a katona mint a kiskutya.....
vagy a nő a bokrot éget úgy,hogy kersztül világit a katonán közvetlen előtte,kézzel becélzom a fáklyát és eldobom aztán a katona fordul pont és az eldobott cucc tesz egy kanyart a levegőbe mert hát kivolt jelölve a cél.....
Sokszor nem illet bele az adott szituációba a lopakodás,hogy miért van ott ellenség,a patkányhorda közepén minek őrködni...Néha volt magyarázat,de az egészen érződött arra megy rá,hogy sz...on,húzza az időt.
A patkányos részek egész jók lettek,bár érzésem szerint az első részben jobban megvalósították.
Nagyon ráfeküdtek a történetre,a megjelenésre ez látszik, 10/10 szerény véleményem szerint a játékmenetet kivéve,az nulla.
Készül a folytatás állítólag,igen olvastam én is.De szerintem kimaxolták amit kilehetett.
0
0
0
0
no avatar
Üdv. Végig vittem az első részt. 200% os resolution scaleval, mivel 100% on 400 fpsem lett volna. Most kezdenem a másodikat, de olyan mintha a resolution scale 70-75% on lenne, nem elég ÉLES a kép, olyan homályos az egész. Ki van maxolva minden. Másik dolog az hogy resolution scalet vagy render scalet a második részben nem is találok :( Mi lehet a gond? Virágbolti verzió. ( 200% os resolution scaleval az első rész, ezerszer szebb a grafika mint a másodiknak :O sad ) Ahogy beléptem a másodikba olyan volt mintha hátrafelé mentünk volna grafika ügyileg, de lehet csak nálam van a gond a homályosodással.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Hát ez nem volt könnyű, de bejeztem. Nagyon szomorú sztorit sikerült összehozniuk a készítőknek, bevallom, hogy a végét megkönnyeztem. Méltó folytatása lett az elsőnek, kicsit más, de mégis hű elődjéhez. Spoiler!
A folytatása vajon a jelenben fog játszódni? Állítólag készül a harmadik része.
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Régóta vágytam rá, hogy beszerrezzem Steam-en és mivel most akciós, el is érkezett az ideje, Szerintem méltó folytatása lett az első résznek, ilyen sztorit csak nagyon kevesen tudnak kreálni. A történet a zenék és a hangulat megint erősre sikeredett. Rengeteg a patkány, szerencsére a processzor nem halt be tőle :D Vannak bugok benne és megizzasztja a masinát de DLSS 3-al ultrán 115-160 fps volt, így néhány röccenést leszámítva nagyon jól futott. Így a pc-s verzió után már nem csodálkozom, hogy miért lockolták 30 fps-re konzolokon. Induláskor optimalizálatlan volt, ahogy olvastam, mostanra ezeket szépen javították. Remek élmény volt, a magyarítás meg egy plusz, mert bár jól ismerem az angol nyelvet, de annyira klassz volt nem fejben fordítgani csak élvezni a sztorit.
0
0
0
0
💬 3
Tuhajohn avatar
@Richie1212: A770-em medium-on (ultra textúrákkal) 2160p-ben (felskálázott) szépen tartja a 60fps-t, tényleg csak néhány helyen zuhan be 50-ig. Nagyon hasonló a képminőség, mint Series X-en fidelity módban (talán Series X-en kicsit élesebb a kép, nem tudom, hogy pc-n milyen felbontásról skálázza). Szóval én nem értem azt, hogy egy a konzolokhoz nagyon hasonló teljesítményű kártyával fut a játék 60fps-el, de konzolokon nagyon lebutítva sikerült csak elérni. A patkányokról nem is beszélve. Az 5 éves processzorom mindenféle gond nélkül elbír velük, de konzolokon azok animációját is 30fps-re kellett csökkenteni. Tényleg nem értem, hogy konzolokon miért van annyira lebutítva. Egyébként eszméletlenül szép a játék, nem is tudnék most ettől szebbet mondani.
1
0
0
0
Richie1212 avatar
@Tuhajohn: Bocsi a kései válaszért :) Igen nagyon szép és zseniális a sztori és a hangulat is. Szerintem minden forintot megért. Hát a konzol más téma. Nem akarok hülyeséget írni, valószínű látták hogy ingadozik a teljesítmény vagy esetleg nem olyan lett a képminőség amit szerettek volna így inkább lockolták 30 fps-re. Bár én csak ps5 tekintetben tudok nyilatkozni, Nekem ott a demo nem tetszett. Nem volt szép és a 30 fps is nagyon zavart. De ez az én véleményem csupán, biztos valaki élvezettel lenyomta így is. Viszont pc-n nekem sokkal jobb élmény volt. Nem ez volt az első AAA cím amit lockoltak konzolon 30 fps-re. Új generáció és ígéretek ide vagy oda sokan még mindig nem tudnak optimalizálni, valamint a beígértekhez képest valljuk be gyenge az a hardver, hogy azt teljesítse amit ígértek. (4k 60 fps) Mondjuk azt furcsálom, hogy a Forbidden West gyönyörű látvánnyal futott 60 fps-el ez pedig nem, de persze teljesen más engine és fejlesztőcsapat, valamint Sony exklúzív amit a saját hardver ismeretében, természetesen könyebb is volt optimalizálni. De azért ha egy Forbidden West szintű grafikára reccenés nélkül képes a PS5 akkor jogosan várná az ember hogy más címek is tudják azt az alap 60 fps-t. De mindenkinek más igényei vannak, van aki mai napig el van ps4-el is. A lényeg hogy élvezze az ember amin és amit játszik. De amint te is utaltál rá, azért ha képes lenne a hardver rá akkor jó lenne kisajtolni belőle a maximumot. A series X-be eleve erősebb hardver került, ott ha jól tudom a régi AC-k is 60 fps-el futnak míg ps5 esetében azok is csak 30 fps-re vannak lockolva. Nem bántam meg a PS5-t de nem bántam meg, hogy 2 év pc nélküli időszak után most van egy notebookom amin tudok játszani, na meg a melóhoz se ártott egy használható, hordozható lapos :D És tudom-tudom RTX 4060 sokak szerint szar, de már lassan 2 hónapja használom és nekem nincs bajom vele. Amikkel én játszom azzal boldogul és a DLSS 3 nem rossz cucc. Ha megengedhettem volna magamnak akkor nyilván 4090 lett volna a választás de most erre volt keret :D 2 év kihagyás után meg én örülök, hogy tudok a steam könyvtárammal is játszani :D Már amikor van időm persze...
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Richie1212: Utólag elindítottam konzolon is és rosszul emlékeztem, pc-n szebb a kép. Ps5 és a Series X ugyanaz a kategória. AC játékok csak az FPS boost miatt mennek 60 fps-el, ami rendszer szinten feloldja a 30 fps korlátozást, de ez sem működik minden játékban.
0
0
0
0
elado maschine avatar
https://www.therookies.co/entries/24422
https://www.artstation.com/artwork/49y4XY
ebből lesz e valami...0
0
0
0
sean avatar
Az első részt imádtam, végre ez is elfut a gépemen. Nekem egész jól fut, gondolom már foltoztak rajta a megjelenés óta.
0
0
0
0
💬 1
Kredo1996 avatar
Szerintetek megéri megvenni a játékot? Nem tudom megbirkozna e vele a gépem?
ASUS Vivobook Pro16x
Intel Core i7-11370H 3,30ghz-4,80ghz
16GB RAM
RTX 3050 4GB
512GB SSD
0
0
0
0
💬 2
zsolo avatar
@Kredo1996: Elfutna rajta,de van virágbolti is, próbáld ki először azt, aztán úgy többet tudsz!
1
0
0
0
elado maschine avatar
@Kredo1996: meg az első részt is ..ugy a kerek ,,nekem nagyon bejött mindlettő
1
0
0
0
no avatar
26-órába telt de meglett minden emlék és Hugo herbárium.Aki szerette az első részét az ezt is szeretni foglya pont úgy mint én.A történet szerintem elég jóra sikeredett néha néha már könnycsepp volt a szemembe.Viszont azokat is megértem akik unják egy idő után mert ez lopakodásra épülő játék és ha észre vesznek akkor nagyon hamar halál a vége.Személy szerint én csak ajánlani tudom és magyarosítás is van hozzá :)
0
0
0
0
💬 1
elado maschine avatar
@Kovacs1991: a legjobb game ... 4x vittem végig én is :)
azóta is keresem a hasonlót
0
0
0
0
droida avatar
Már tíz napja játszom vele, sokszor majdnem feladtam már! Csak a grafikája+magyarítás miatt játszom még mindig. Végre egy játék ami maximálisan kihasználja a gépemet. Annyira unalmas de egyben sokszor érdekes is. A X. résznél vagyok, VIII.-IX valami eszméletlen akciómentes volt. A játékban végig hiányérzetem van, hiányzik a hangtompítós pisztolyom + a távcsöves mesterlövész puskám😂. A "Lara érzés🙄" is sokszor előjön de az sokkal jobb volt! Valahogy már végigszenvedem ezt a pár részt!😉
0
2
0
0
matany001 avatar
Nekem nagyon tetszett, látványosabb előrelépés volt az előző részhez képest, akciódúsabb mint a harc ügyileg, mint a patkány tengerek miatt is. A sztori teljesen jó, ezért bőven megéri kijátszania annak aki egy jó megindító élményt szeretne magának. Az első részben inkább a szürke és kopár tájak domináltak, itt már azért sokoldalúbban váltakoztak a helyszínek. Nem tudom mit várhatunk e majd egy esetleges következő részről, de biztosan váró listás lesz. 😉
2
0
0
0
elado maschine avatar
nem tudom megunni,ez egy beteg dolog :)

Spoiler!
http://keptarhely.eu/view.php?file=20221121v01xt0sxd.png
0
0
0
0
elado maschine avatar
ennek örömére az első részt is végig toltam :)

Spoiler!
http://keptarhely.eu/view.php?file=20221117v00x7lkue.png
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Befejeztem a játékot összességében , mégis azt kell mondanom, hogy egy jó játék lett. A nagy részét már leírtam elötte is, így most csak , még pár gondolat. A sztori miatt érdemes végigjátszani az jó lett, a látvány elképesztő a végén nagyon tetszett a porfelhőben úszó Marseille. Ami nem tetszett az a harc és a sokszor erőltetett patkány invázió+katona kombó...persze patkány hogyne lett volna, mikor velünk van a kis csávó, aki maga a patkány király. 80%-ot szerintem simán megér és ajánlott kategória bőven. Anno az első rész jobban tetszett, mert ott, még új volt minden itt szerintem a sztorit kicsit rövidebbre kellett volna szabni és akkor élvezhetőbb lett volna az összkép. Úgy kb. én 8 órát tartottam volna megfelelőnek és kihagyni jó pár részt a játékból, amik már megvoltak az első részben. Jó pár lopakodós/harcos jelenetet, mert az inkább volt frusztráló, mint élvezhető. De lehet másnak meg az is bejött csak nekem nem ... ja és a végét lezárták, de mégsem. Gondolom úgy gondolták, ha jó lesz a fogadtatás mehet a következő rész, majd valamikor a jövőben.
0
0
0
0
💬 11
elado maschine avatar
@DoggyDog: lesz next story,,,ahogy vége lett
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@elado maschine: Spoiler hátha olyan is olvassa, aki még nem vitte végig. Szóval, Spoiler!
szerintem az a kis jelenet simán játszódhat bármilyen más korban csak annyit láttunk, hogy született egy új hordozó, hogy ez Amicia gyereke e vagy évszázadokkal későbbi gyerek és Amicia utódját kell benne irányítani egy új védelmezőt. Egyébként nagyot lehetne vele dobi most így amúgy, hogy átraknák mai korba például, hogy mi lenne, ha lenne egy ilyen hordozó stb. De nem hinném, hogy ilyet meghúznak, de ki tudja.
0
0
0
0
DragonZolee avatar
@DoggyDog: Az Athlon II/Rx-560 gépeddel játszottad végig ? Milyen beállításokkal,és felbontáson sikerült ?
0
0
0
0
no avatar
@DragonZolee: Nem azzal tuti a proci harmatgyenge annál ram is kevés a kártya is a minimum alatt. Nincsen kitöltve a használatba lévő.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Pedig ezzel tolok mindent pc-n mai napig :) És ez a játék meg sem kottyant neki full hd-ben , igaz minden low mellette, de ha lejjebb vettem a felbontást , még high / medium cuccokat is beadta. De a kollégának jobban kifejtettem ott olvasd végig a hozzászólásomat, ha érdekel.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Kicsit furcsa de látni azért hogy megfekszenek le kell butítani elég szépen. Az uncharted végkép nem menne mivel a proci nem támogatja a hozzávalót.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Nyílván nekem nem az a célom, hogy minél nagyobb felbontás meg csilli-villi legyen a dolog. De egy ilyen géptől nem is várható el :D Ha ezt akarom, akkor ott a PS azt azon tolom a játékot, ami igazán érdekel és megérdemli, hogy megvegyem. De meglepően jól fut rajta bármi full hd kategóriáig, persze kompromisszumokkal. De én, aki még a Pong-on kezdte a játékos "karrierjét" a 80-as években annak teljesen mindegy, hogy 20 fps vagy 30 vagy netán több, meg hogy az élsimítás nem olyan szép, hisz régen fából faragták ki a játékok szereplőit azok is jók voltak :D Nyílván a 15 fps vagy alatta az már számomra is játszhatatlan kategória. Amíg elmegy rajta egy-egy új játék, addig marad ez a kütyü, ha már nem mennek, akkor meg PS azt ennyi, de ott is ráérek leárazva megvenni adott játékot. Egy-egy cím van, amit megveszek első nap. (most az új God of War lesz az :) ).
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Ps 5 ön még nincsen nagyon semmi. Ezt a ragnarök jó nagyon, az első részét majd magyar szinkronnal lesz az igazi.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@DragonZolee: Ezzel tolok mindent, amit nem veszek meg PS-re. Eddig egy játék fogta meg a Horizon Zero Dawn na az is elindult, de játszhatatlan volt...meg most a Arkham Knights volt szar a városban, de azon kívül az is játszható lett volna.

Ezt simán vitte full hd-ben, mindent kikapcsolva lag nélkül, egyedül a hajón szaggatott be, amikor el kellett lopni...sehol máshol. De, ha a felbontást lejjebb vettem, akkor még medium / high keverékeket is bevette simán.

De páldául nem próbáltam sok nagyobb játékot, mert azok meg vannak PS-re, mint az Uncharted a Red Dead 2 és stb. ezekkel nem tudom mit kezdene a gépem, azért nem szedek le ekkora méretű játékokat. Magam se gondoltam volna, hogy itt a PS5-ös korszak és még, mindig vígan játszok ezzel a konfiggal :D Én már azt hittem, hogy 2020-ban újítanom kell, hogy játszhassak pc-n.
1
0
0
0
DragonZolee avatar
@DoggyDog: Hali ! A Horizon Zero Dawn-t hogyan sikerült elindítani ? Nekem is van egy régebbi gépem a Xeon X4 procis,de azon sem indult el az AVX nélkül,ami kell a játéknak.Azóta készült hozzá valami direkt ilyen kiegészítés ? Előre is köszi a választ !
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@DragonZolee: Amikor kijött torrenten, akkor leszedtem kíváncsiságból, hogy mit kezdene vele a gépem , szóval csak leszedtem az akkori verziót feltelepítettem, semmiért sem nyafogott. Majd utána jöttek a bajok , ugye az elején van, hogy automatikusan belövi magának a játék a beállításokat na az kb. 15 perc volt :D mondom sok jóra nem számítok...elindítottam és bumm a fostaliga gépem először mondta azt, hogy ezzel nem fogsz játszani kb. 10 fps lehetett legprimitívebb beállításokon úgy szaggatva, hogy töröltem is. (ps4-en is meg van a játék csak kíváncsi voltam mit kezdene vele a gépem).
1
0
0
0
elado maschine avatar
https://kepkuldes.com/images/bfd235a196cd9c7a8b4fdc3195628c18.png

elfáradtam 2nap meg a 3.nap ma eddig...agyhalál
de nekem tetszett....lesz folytatás :)
2
0
0
0
💬 3
no avatar
@elado maschine: Magyarítást honnan szerezted meg? 🙂Ha szabad kérdezni ☺️
0
0
0
0
elado maschine avatar
@Kovacs1991: nc fent a game hozzá szólásokban a link
1
0
0
0
no avatar
@elado maschine: Tényleg,kösz :)
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Azért így a 11. fejeztben már kezd alakulni a sztori. Voltak benne kimondottan jó részek is. 1 helyen kicsit befosott a szarkupac gépem , amikor a hajót kellett ellopni és szakadt az eső, érdekes, hogy nem láttam indokoltnak, hogy ott szaggatott, amikor meg fullon van a képernyő patkánnyal meg ég a tűz és omlik az egész vár mi meg menekülünk, akkor meg semmi szaggatás. A látvány amúgy még az én 1000 éves gépemen is nagyszerű, akkor akinek fullos gépe van az egy szó panaszt se tud rá szerintem mondani. Most már kicsit másképp látom, mint amit ezelőtt írtam a játékról, kicsit javult az össz véleményem, de majd a legvégén kiderül a dolog, hogy mit érdemel :)
0
0
0
0
PotykaPal avatar
Ryzen 5 5600x, 32GB 3600mhz RAM, RTX 3080 12GB, 1440p Ultra + DLSS Quality (enélkül nem is néztem) 80-90 fps körül mozog, a videókártya még DLSS-sel is 100%-on megy folyamatosan, CPU-t érdekes módon nálam nem nagyon eszi. HDR, ha jófajtát támogat a monitor, kötelező szerintem, nagyon sokat ad a játékhoz. Hallottam, hogy lesz Ray Tracing, bár nem tudom, hogy egyáltalán szükség van-e rá... előző résszel nem játszottam, nekem nagyon tetszik eddig a játék.
0
0
0
0
💬 1
zsolo avatar
@PotykaPal: Előző része is epic, szerintem ne hagyd ki azt sem majd! :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Az első résznél, még anno elment a sok bújkálás stb., de itt most 5 óra játék után már eléggé kezd irritálni, hogy állandóan jön a patkány horda, ha meglátok magas füvet már tudom nemcsak patkány, hanem katonák is lesznek... az első rész számomra jobban szerethető volt, jobban mozgatott a dolog, hogy haladjak a játékban, hisz nem tudtam mi vár rám, mert új játék volt. Most viszont már tudom kb., hogy mire számíthatok mi vár rám, ha meglátok egy adott helyszínt. Persze, még sok van vissza a játékból, de a végén biztos nem úgy fogom letenni, hogy maradandó élményt nyújtott. Volt olyan rész, amit kb. 20-szor kellett újra játszanom és amilyen buta a checkpoint rendszer nagyon sokat dobott vissza a játék...kilépéskor meg, ha megunsz egy részt még többet dob vissza a mentés. Értem ezt arra, ha játék közben visszarak 5mp-vel korábbi pontra, ha meghalsz viszont, ha megunod, hogy sokszor meghalsz egy adott résznél, ha kilépsz utána sokkal visszább tölti be a sztorit, volt olyan, hogy kb. 5 perccel korábbi eseményt újra kellett játszanom. Megmondom az őszintén egyszer már majdnem töröltem, de mégsem és újra nekiálltam. Valahogy végigtolom azért mindenképp :D
1
0
0
0
david1995 avatar
Hihetetlen, hogy ennyire rosszul fut a gépemen. 1080p maximum beállításokkal 45fps átlagban. Én ezt nem értem, ekkora ugrás van a gépigényekben? Ez lesz innentől egy átlag gépigény? Más bögne örömében ha a karácsonyfa alatt ilyen vagy hasonló konfig lenne a fa alatt. Erre egyik hétről a másikra így elkezd gyengülni, elavulni. Szégyen lehet innentől kezdve fel kell adni a PC építéssel.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@david1995: elavult GPU...elavult proci...ez manapsag mar nem egy high end PC :/
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@david1995: És sima high? Elképzelhető hogy nem kerek valami a játékkal, de valljuk be, elég sok részletet jelenít meg!
0
0
0
0
elado maschine avatar
nem rosz na,de itt már sok a video
0
0
0
0
Liptik avatar
Ugye ez nem lopakodó játék csak? (Tegnapelőtt játszottam ki az első rész első chapterát)
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: A lopakodó az egy harci repülőgép te :D Ez , de lopakodós játék amúgy.
0
0
0
0
Vigilante avatar
Egész szórakoztató game, De ami szembetűnő, hogy az elején szépen használja a VGA-t, majd a II. fejezetnél a városban feleződik a GPU használat és így az FPS is. :P Nah meg az is vicces, hogy 1440p-ben is egy RTX3090-es kell, hogy ne essen így 60 FPS alá. :D Mondjuk reméljük, jön ide még patch, hogy mindenütt egye szépen a kártyát.

https://i.ibb.co/BqxZKd3/APlague-Tale-Requiem-x64-2022-10-19-20-13-49-391.jpghttps://i.ibb.co/N2fMfj6/APlague-Tale-Requiem-x64-2022-10-19-20-58-14-237.jpg
0
0
0
0
💬 6
bukta2 avatar
@Vigilante: hogy hogy 50%-on 60 fokos a kartya? :O maxon pedig 70+ 😲
0
0
0
0
Vigilante avatar
@bukta2: A VGA nem egyenletesen melegszik, X hőfok felett már brutális fogyasztás és terhelés kell, hogy még tudjon tovább melegedni, mondjuk egy 20 °C-os szobában. Azért nekem ahol pörgött a kártya ott néztem, egy laza 450 wattot simán befalt csak a VGA. :)
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@Vigilante: 1440p-ben RTX 3080 12GB-ossal alapból ráraktam DLSS Quality-re, nem nagyon látok különbséget a native és a DLSS Quality között, így Ultra-n meg van a 80-90 fps. Nem vagy híve a DLSS-nek?
0
0
0
0
Vigilante avatar
@PotykaPal: Az nekem is be van lőve Quality-re. Az első fejezetnél 100+ FPS easy. A II. fejezetnél a városban kúródnak el csak a dolgok. 😐
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Vigilante: Azok a fránya patkányok olyan sokan vannak, hogy kicsinálnak szinte minden létező processzort. Így a cpu bottleneck miatt meg nem tud maxon menni a kártya. A második fejezet volt szerintem a legdurvább ilyen téren, mondjuk még csak a 8-nál járok.
0
0
0
0
Vigilante avatar
@DDarkness: A patkányokkal még nem futottam össze, de remélem azért a 12 mag, 24 szálon csak nem térdel le ott sem. :D
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Gyönyörűen fut 1440p Ultra beállításokkal DLSS Quality mellett. 70-110Fps átlagban, elég nagyok a különbségek, de 60 alá szinte nem is esik. Procit általában olyan 70-80%-on pörgeti(kivéve amikor nem xd), a kártyát kb 100-on.
Chromatic Aberration-t érdemes kikapcsolni, szétcseszi a képet teljesen...

Baromi jól néz ki az egész, a karakterek és animációk sokat javultak az előző részhez képest, bár a kocsi tologatás borzalmas, a tárgyak elkapása meg folyamatosan bugol, még szerencse hogy automatikus a dolog. A számszeríj rohadt jó újítás, viszont a logikai feladatok nem lettek sokkal változatosabbak mint voltak, maradtak a tekerd meg ezt, gyújtsd fel azt, mássz át itt, szintű dolgok, de legalább a craftingban lévő újdonságok így is feldobják a játékmenetet.

Nekem eddig tetszik kb a felénél lehetek, gamepass-ben van meg, ennyit röhögve megér, de a teljes árat nem hiszem hogy kifizetném érte..

Nyers gameplay:
0
0
0
0
💬 2
jsvkv8 avatar
@Unstoppable: Én a dlss-t Performance módba tettem, így 15-20fps- el természetesen többet hoz. Ezzel nekem 85-120 között megy szépen, de a procit felzabálja, sokszor 70-80%-on megy.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@jsvkv8: A proci zabálás a patkányok miatt van, még valamelyik fejlesztői videóban mondták hogy itt a második részben valami iszonyatos mennyiségű patkányt akartak egyszerre mozgatni a képernyőn amik sokkal kidolgozottabbak is lettek(állítólag). Igazából nincs is ezzel baj mert tényleg baromi jól néznek ki a hömpölygő patkánycunamik, csak gyengébb prociknál azért ez eléggé megvághatja a teljesítményt 😐
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Igaz még csak a 3. fejezetben tartok, de eddig az első rész sokkal jobban megfogott és a gép elött tartott...
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Hú ezeknek a tárgyaknak a mozgatása, de nehézkesre sikerült a játékban...az istenért se akar arra fordulni a taliga, amerre tolná az ember :D Majdnem kikapcsoltam a fenébe úgy felhúzott...és egymás után 2 ilyen is volt, amikor a 2. fejezetben keressük az orvost.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Már az 5. fejezetnél tartok, és még ami feltűnt, hogy kegyetlenül rosszul vannak elhelyezve azok a pontok ahol át tölti a következő pályarészt. És ha vissza fordulok pár centit akkor vissza tölti az előzőt. Van amikor csak pár méter számít egy pályarésznek. Az ilyen áttöltéseket olyan pontokra szokás tenni ahol már nem lehet vissza fordulni. Így meg sima loot keresés miatt is folyton át megyek ezen az áttöltési vonalon és feleslegesen laggol a játék meg kínlódik a proci a textúrák ide-oda töltögetésével.
0
0
0
0
💬 1
bazsi135 avatar
@DDarkness: Mit vársz :D :D Borzasztó,ez a játék,így.
Még egy játék se tette így taccsra a gépem :D
Talán a 3080Ti már elég neki :)
0
0
0
0
bazsi135 avatar
Ryzen5600X +RX6700XT 1440P High kemény 40 fps,az is droppol :D
Ennyire szar lenne a gépem?
Valakinek valami tippje van esetleg,hogy lehetne egy kicsit magasabb az fps?
Köszi szépen,előre is :)
Update: Medium :35~40 FPS.
ÉLvezet hallani,ahogy a vgam ventillátora,full undervoltage-al visít,mint egy malac és letérdelteti és megerőszakolja és benyomja neki.
Én még azt hittem,hogy VÉGRE jó gépem van,erre jön ez a játék és pusztít.
Programozó vagyok és eléggé lehetetlen számomra,hogy egy játékra ennyire toljanak a fejlesztők.
Kár érte,pedig.
EZ így jelen állapotában nem ér ennyit :) !
0
0
0
1
💬 16
Goldenberg avatar
@bazsi135: Leveszed mediumra. :)
0
0
0
0
no avatar
@bazsi135: Ez ellen nem tudsz mit csinálni, ez a nextgen gépigény korszaka ennyit nőttek az igények.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Igen azt olvastam hogy nvidiás. Mivel előző genre nem jön épp ez miatt ezért nextgen.
Ez csak a kezded folytatódik a batmenes játékkal pénteken.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Az igaz hogy nnem egy gta területű vagy egy witcher, de el kell kezdeniük valahol.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Sajnos nem kívánságműsor erősebb konzol erősebb szabadabb fejlesztések.
0
1
0
0
kismadar avatar
@Kings Bounty fan: Mit szívtál? 😆
0
0
0
0
no avatar
@kismadar: :D:D:D
Ezzel kell megbarátkozni sajna a jövőbe.
0
0
0
0
PoPet avatar
@Kings Bounty fan: Iiiigen, fix a nextgen miatt, véletlen se azért, mert el van bva az optimalizálása, ne legyünk már ilyen naívak meg buták. Kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki meg hogy fut a jóval gyengébb konzolokon, de ha jól hallottam 30fps-re van lockolva, és gondolom azt is csak küzdve hozza ott. Szar lett az optimalizálása és kész, nem kell senkinek tisztára mosni a készítőket.
1
0
0
0
no avatar
@PoPet: Úgy járt mint a ps4 es cyberpunk.
0
0
0
0
PoPet avatar
@Kings Bounty fan: Ja, azt is elbszták és nem optimalizálták semmire.
0
0
0
0
no avatar
@PoPet: Hülyeség volt már arra kiadni.
0
0
0
0
PoPet avatar
@Kings Bounty fan: Most akkor szerinted ezt a játékot is hülyeség volt kiadni a mostani konzolokra, és véletlen se szarul van optimalizálva. Hagyjuk már, fordítva ülsz a lovon :A:SD:AS:D
0
0
0
0
no avatar
@PoPet: Mivel nincs ps6 így nehezen, de a ps4 ezekhez már harmatgyengék nem véletlen nem portolják őket.
0
0
0
0
bazsi135 avatar
@Kings Bounty fan: Ez szerintem azért túlzás :)
0
0
0
0
no avatar
@bazsi135: A patkánymennyiséggel magyarázzák. A doom 2 is ha mai grafikára lenne húzva és vannak baromi sok ellenfeles pályák, ott se lenne kisebb a gépigénye a brutal waddal együtt.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@bazsi135: Szerintem is egy picit szarul lett optimalizálva, a régi vígan szaladt 150fps-el a kártyán, ez meg kemény 40fps, pedig aztán ugyanaz az engine...remélem jön valami patch majd😞
0
0
0
0
DDarkness avatar
Amikor jönnek a patkányok a procimat legyalúlja a game keményen. 70-80%-ra fel is megy olyankor a használata 😀
0
0
0
0
💬 3
pinkysx avatar
@DDarkness: Van már benne rtx opció??
0
0
0
0
DDarkness avatar
@pinkysx: Egyenlőre még csak a config fájlokban lehet bekapcsolni, de az néha működik, legtöbbször semmit nem csinál.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@DDarkness: Csak kíváncsi voltam hogyha az be van kapcsolva mennyire fekszik megjobban a vas 😂
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Xbox Series X-en 30fps lock és motion blur kikapcsolása esetén zöld körvonalas karakterek. 😡
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Legendrush27: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Óriási csalódás pedig az előző részt nagyon szerettem.
0
0
0
0
kerti1990 avatar
@Legendrush27: Nyugi valamiért nekem is azt csinálja pcn zöld/szines körvonalak jelennek meg ne szomorkodj nekem is 1440p-be 40-50fps körül van Dlss off, on 60 80 de droppol mint állat rtx 3070el 😂 jó az optimalizálás.
0
0
0
0
no avatar
2070S-el vki próbálta már? hogy megy ?
0
0
0
0
💬 3
mata1093 avatar
@matebabaja: Én igen ( gépem az adatlapomon ) - 1080p-be full Ultra 50-83 fps között megy.
0
0
0
0
no avatar
@matebabaja: 3060 1440p ultra 30fps 😂 de nagyon szép
0
0
0
0
DrBubo avatar
@matebabaja: tökéletesen megy 2070 super vga n full hd hard grafon
0
0
0
0
DDarkness avatar
A Ray Tracing beállításokhoz a frissítés ma érkezik ha minden igaz.
0
0
0
0
💬 1
pinkysx avatar
@DDarkness: Na az még odabax neki, így is elég siralmasan fut 😐

https://gamegpu.com/rpg/%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%8B%D0%B5/a-plague-tale-requiem-test-gpu-cpu
0
0
0
0
Omis avatar
Kell neki a vas rendesen.
0
0
0
0
pinkysx avatar
Idézet egy teszt konklúziójából:

"Akár nagy, akár alacsony felbontásban, akár maximális, akár minimális részletességgel: mindig nagyon gyors grafikus kártyára van szükség. Még egy nagyteljesítményű GeForce RTX 3090 is eléggé el van havazva az Ultra HD-vel, függetlenül attól, hogy milyen részletességi szintet választunk. Csak a GeForce RTX 4090 esetében van 60 FPS vagy több. A jelenlegi középkategóriás grafikus kártyák csak Full HD-ban érzik igazán otthon magukat, a WQHD inkább a felső kategóriának való. A régebbi grafikus kártyák pedig gyakran egyáltalán nem lesznek képesek megfelelően megjeleníteni az A Plague Tale: Requiem-t, függetlenül a grafikai beállításoktól, legalábbis nem jó képkockasebességgel.
Különösen a 3,840 × 2,160-as képméret esetében csak egyetlen megoldás van: a felmintavételezés. És itt van eltemetve a második kutya: A játék csak az Nvidia DLSS-t kínálja, az AMD felhasználók (és a maroknyi Intel játékos) kimaradnak a hidegben. Még az egyszerű FSR 1 sem érhető el, nem is beszélve a sokkal jobb FSR 2-ről, ami valójában az A Plague Tale: Requiem előfeltétele lenne. Ultra HD és Radeon? Ezt jelenleg meg sem kell próbálnod, úgysem működik. Ehelyett a fejlesztők integrálták az új DLSS 3. Ez önmagában is abszolút dicséretes dolog, de az FSR 2 sokszorosan fontosabb és értelmesebb lett volna. Tekintettel arra, hogy jelenleg gyakorlatilag senki sem rendelkezik kompatibilis RTX 4090-zel, itt teljesen rossz prioritásokat határoztak meg."
0
2
0
0
megaone6 avatar
Azért eléggé mellbe vágott, hogy le kellett vennem mediumra a grafikát, a render resolutiont pedig 90%-ra, hogy kb. meglegyen a 60 FPS. :O Mondjuk így is álleejtősen néz ki, szóval nem panaszkodom. :D
0
0
0
0
pinkysx avatar
@zsolo: És még rtx be sincs kapcsolva 🤣
Amúgy durván néz ki
0
0
0
0
zsolo avatar
@pinkysx: Jó lesz az a nélkül is,DLSS bekapcsolva aztán megy az szépen!😄👍 Fel is törték azóta....
0
0
0
0
pinkysx avatar
@zsolo: Nincs dlss-em😕, gamepassba benn van 🙃
0
0
0
0
zsolo avatar
@pinkysx: Most már nincs rossz árban a 3xxx-es széria 😀
0
0
0
0
pinkysx avatar
@zsolo: Bányász mind 😄
0
0
0
0
Goldenberg avatar
@pinkysx: Használd a CyberFSR-t (én is azt fogom). Már letesztelték ennél a játéknál is, kb. 30%-al több fpst ad "minőség" beállítással.
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@zsolo: A probléma az, hogy DLSS 3-ast kapott amit tudtommal csak a 4090-es támogat.
0
0
0
0
Goldenberg avatar
@The Witcher FAN: DLSS 2 is van benne.
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@Goldenberg: Értem, azt nem tudtam.
0
0
0
0
zsolo avatar
@The Witcher FAN: Azért valahogy csak elfut normálisan 60 fps-el 😀
0
0
0
0
pinkysx avatar
Úgy nézem "halandó" kártyával nemigen lesz meg a 60 fps

https://youtu.be/Bcox75SVPJo

🤣
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@pinkysx: Nagyon homályos nem látni semmit az értékekből.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@Kings Bounty fan: Rtx 4090 max, rtx off, 4k

Natív 4k 60/70fps
Dlss2 quality 80/100fps
Dlss3 quality 119/137 fps
0
0
0
0
Payphoner avatar
Annyira szeretem hogy az AMD-t mindig lehúzzák :D A GTX 970 mellé beteszik az RX 590-et :D Pont mint mikor a 4. genes i5 mellé beteszik a Ryzen 5 2600x-et ami 6mag 12szálas :D Félre értés ne essék énis inkább intel + Nvidia párti vagyok. És álltalában a papíron sokkal nagyobb órajelú és teljesítményű AMD alul marad. De azért ez már túlzás. Nekem is Ryzen procim van, most váltottam 1600x-ről 3600-ra részben a Windows 11 miatt de annyira rosszúl esik látni hogy lassan egy 2. genes i3-al fogják a ryzen 5-ket tenni gépigény fronton
0
0
0
0
pinkysx avatar
[LINK]

4k max, Rtx off

Rtx 4090 106 fps
Rtx 4080 55 fps
Rtx 3090Ti 50 fps
Rtx 3080 38fps
Rtx 3070 30 fps

Kicsit eszi kártyákat reggelire😆
Aki raytracing-et akar ahhoz nem tudom milyen gép kell 😐😐
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@pinkysx: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
pinkysx avatar
Azok az fps értékek amiket írtam
Nem engedi beágyazni a képet
0
0
0
0
Payphoner avatar
@pinkysx: az RT és a 4k nálam mai napig egy bullshit. Mivel tényleg milliós nagyságrendbe kerül ezen dolgok finanszírozásra nem beszélve ahoz hogy ez élvezhető legyen a monitor megint egy VGA árába kerül.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@pinkysx: 4k ultra RTX OFF RTX 3090-nel 90fps. amit feltetél az RTX-on-al
0
0
0
0
pinkysx avatar
@redbull6969: Dlss-el max 🙂
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@pinkysx: 2 teszt-et találtam róla nem jelenitik meg hogy DLSS vagy nélkül!! De szerintem DLSS nélkül mert akkor a Resulution Scale nem lehetne állitani 100%. Ha jól tudod ha bekapcsolod a DLSS akkor nem lehet álitani a Felbontás skálázot!! De 2 nap azt kiderül!!
0
0
0
0
DDarkness avatar
@redbull6969: Ha a No Man's Sky-ból indulok ki akkor ez nem jelent semmit, mert ott van resolution scale, de ha bekapcsolom a DLSS-t akkor a resolution scale kikapcsol. Meg egyébként DLSS 2 és 3 támagatással jelenik majd meg.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@redbull6969: https://youtu.be/lGwQGpxUnGg

Itt teszteli a játékot a gyerek 4090-el, teszt végén ott van 4k natívban ultrán,semmilyen dlss sallangal 75 fps átlag.
Dlss-el ugyanez 110fps átlag.
Viszont semmilyen rtx opciót nem látok videóban options-ben viszont azt írja hogy mindenhol Rt be volt kapcsolva 🤔
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@pinkysx: Igen ez hihetőbb igy valos hogy 60 fps alatt lesz 3090ti vel is.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@redbull6969: Elég szomorú
0
0
0
0
no avatar
Ha ilyen bitang pc kell a ultra 60fps hez 1080p ben, kíváncsi leszek a konzolokon hogy néz majd ki a performance mód.Elmosódott pixel halmaz dinamikus 4k ban.:)
0
4
0
0
💬 4
kerti1990 avatar
@Pacquiao: Itt az lesz a vicces, hogy konzolon bár biztos dinamikus felbontással lesz, de szép gördülékeny játékot kapunk. Ellenben az lesz a gáz, hogy pcn meg sz.. pni. kell hogy ne kapj agy***t az fps droptol, meg mire belövöd hogy játszható legyen. De ne legyen igazam!
0
0
0
0
no avatar
@kerti1990: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kerti1990 avatar
Nekem is van pcm de én is valahogy erre akartam kilyukadni :D
0
0
0
0
no avatar
Van ps5 a háznál szerencsére, azon fogom kipróbálni, bár a mai hírek szerint lockolva lesz 30fps re ami nem nagyon ízlik nekem.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@zsolo: Még meg sem jelent az RTX 4090. Egy 415 feliratkozóval rendelkező csatorna 1000%, hogy nem kapott review példányt. A ma megjelent (Október 11.) tesztek, csak és kizárólag a nagy nevű csatornáknál, mint Hardware Unboxed, Gamer Nexus, Digital Foundry és társai-nál volt lehetséges. Hétköznapi ember holnapig (Október 12.) nem kaphat kézhez kártyát.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@zsolo: Látom a Józsi bá már nagyban tesztel 🤣
0
0
0
0
zsolo avatar
@pinkysx: Tegnap kapta meg, nem is jött dolgozni....:D
0
0
0
0
PotykaPal avatar
Ha DLSS és FSR elérhető lesz a játékban, szerintem nem kell annyira betojni. RTX 3080-at használok, kipróbáltam az FSR 2.0/2.1-et és természetesen a DLSS-t meg használom, ha kell. Mindkét technológia nagyszerű. Az FSR egy lépéssel lemaradva, de nem vészes, tökéletesen használható (szerintem) még 1080p-ben is mindkét technológia.
0
0
0
0
Almost pi avatar
Már csak 8 nap van vissza, számomra nagyon város.
0
0
0
0
Xsite avatar
Esélyes, hogy Ray Tracinghez van megadva a gépigény. Mivel azért a 6800XT jóval erősebb mint egy 3070, viszont tény hogy az RTX kártyák Ray Tracingben jobban teljesítenek.
0
0
0
0
no avatar
Előző rész nagyon megfogott. Hónapokkal ezelőtt megvettem epic-en. Alig várom, hogy tölthető legyen. Akkor is nagy gépigényt írtak rá. Sajnos ez nem változott azóta. Remélem kikapcsolt RTX-el, magas beállításokon elég lesz neki a 2060S!
0
0
0
0
💬 5
Zoli73 avatar
@beckpatrik: Nálam az előző rész 1440p minden maxon 130-140 fps minimum fölött futott, csak el döcög ez is majd valahogy. Én 2 hete vittem végig az előző részt, nagy élmény volt, peszippantott rendesen a történés.
0
0
0
0
no avatar
@Zoli73: Most rácsekkoltam, hogy fut a régi nálam. Nekem full hd a monitorom. DSR 4K-ba vitte átalag 40Fps-el, minimum 33 Fps körül a gépem az előző részt. Az én kártyám kb. annyival gyengébb egy 3070-nél, mint amennyivel a tiéd erősebb nála. Ha RTX-et beleszámolták a gépigénybe(ami nem valószínű), akkor olyan 20-25FPS-res számítok magamnak max beállítások mellett full hd-n, ami kikapcsolt RTX-nél talán lesz Full hd-n egy jó 45-50. Az már elég nekem. Ha nem számolták bele az RTX-et az nagyon szomorú eredmény lesz nálam.
0
0
0
0
Joe85 avatar
@beckpatrik: Ingyen adták Epic-en 2021. Augusztus 5.-én A Plague Tale első részét.
Amúgy a 2060 Super biztos viszi majd jó beállítás mellett. 😉
0
0
0
0
no avatar
@Joe85: Félreérthető volt amit írtam. A régit behúztam ingyen én is. Az újat vettem meg elővételbe epicen. Amint elérhető már töltöm is. Remélem is, hogy viszi majd, mert Kb 30-35 fps van a kettő kártya(3070-2060S) között. Ajánlott gépigényt általában nem bekapcsolt RTX-re adják meg. Ha arra adták meg akkor sima ügy lesz. Nem vág földhöz ha nem tudom kimaxolni. Nekem a játékélmény a lényeg.
0
0
0
0
Joe85 avatar
@beckpatrik: Semmi gond, így már kerek a dolog.
Ahogy előttem írták Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Requiem,
ott azért kapsz 1 hónap tagságot, ha még nem használtad akciósan 300 ft-ért.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
"RAM:
16 GB
GPU:
4 GB, GeDorce GTX 970 / Radeon RX 590" szoval meg potaton is elmegy majd, az elg jo de a legjobb h day 1 a game pass-ben is benne van! :D Elso naptol tolom is, az elso resze nagy kedvencem :)

Ja, a videokarinal 1ebkent van 1 kis eliras szerintem... :)))
1
0
0
0
kovb677 avatar
Mik ezek a gépigények mostanság? jesszus :D
0
1
0
0
💬 20
no avatar
@kovb677: Felkészít az unreal 5-re, ez az előszelei.
0
0
0
0
Joe85 avatar
@Kings Bounty fan: Lehet, hogy UE5, stb... de nem mindenkinek kötelező,
főleg ha nem engedi a büdzsé.
Én pl. old genes maradok és egyszerűen nem játszok ilyen címekkel
amik később jelennek meg, van játékom így is sok száz amit ki kell játszanom...
0
0
0
0
no avatar
@Joe85: Én is így vagyok vele.
1
0
0
0
Joe85 avatar
@Kings Bounty fan: Szerintem nincs vele nagyobb gond, úgy sincs végtelen időnk játszani,
majd sorra kerülnek az UE5-ös játékok pár év múlva... 🙂
0
0
0
0
no avatar
@Joe85: Belehet pótolni gyorsan utána a játék megvár.
0
0
0
0
Joe85 avatar
@kovb677: Sajnos a mai korhoz közelít a gépigény...
"GeDorce GTX 970 / Radeon RX 590" a GeForce el lett írva.
0
0
0
0
Joe85 avatar
@MoonW: Szívesen, szemem mint a sasé. 😁
1
0
0
0
BellaCiao avatar
@kovb677: 2022 van
ne várd el azt hogy gtx 1050 ti vagy rx 560 lesz az ajánlott
0
0
1
1
kovb677 avatar
@BellaCiao: Nem olcsó mulatság az biztos
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@kovb677: az újabb címeknél el lehet elfelejteni GT 1030 RX 550-560 GTX 1050 Ti GTX 1630 stb
mert ezek már nem biztos hogy ki fogja hajtani sőt ki se fogja hajtani a minimuot is alig fogja surolni 720p lowon
0
0
0
0
no avatar
@BellaCiao: Főleg hogy az eddigi tesztekbe is baromi gyengék. 720p be is.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@Kings Bounty fan: a GTX 1650 is kezd lassan öreg lenni a pályán
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@Kings Bounty fan: a 4GB VRAM csak a minimum
6-8GB VRAM az ajánlott
0
0
0
0
no avatar
@BellaCiao: Aki komolyan is gondolja a gamelést 8 giga vram alá nem adta eddig se.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@Kings Bounty fan: én mondjuk a 4GB VRAM-al megvagyok elégedve
mindenkinek más a véleménye
0
0
0
0
kovb677 avatar
@BellaCiao: Hát igen de 3070 már luxus kategória. 1050 ti nekem nincs is
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@kovb677: felejtsük el a GTX 1050 Ti-t
lassan már a GTX 1650 is gyenge lesz az újabb címeknél
0
0
0
0
kovb677 avatar
@BellaCiao: igen de nekem nincs 1050 ti, valamit félrenéztél.
0
1
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
1
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Igen, tamogatja a Ray-tracinget is, 1ertelmu h azokhoz az effektekhez viszont tobb kakao kell majd, mar legalabbis a 60 FPS-hez ha az is kell vkinek melle.:)))
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb