Később érkezik az Assassin's Creed Valhalla első DLC-je

Szerző: Pafry | 2021. April 15. | hír | 24 hozzászólás

A Ubisoft az elmúlt két Assassin's Creed részt, az Originst és az Odyssey-t is tartalmas sztori DLC-kkel látta el a megjelenésük után, és a Valhallával sem szeretne másképp cselekedni. Nemrég be is jelentették a Wrath of the Druids névre hallgató első kiegészítőt a megjelenési dátummal együtt, ám ez utóbbit most sajnos egy kicsit elcsúsztatták.

Az eredetileg április 29-én érkező első kiegészítő két hetet csúszik, azaz május 13-án válik letölthetővé. A Ubisoft Montréal indoklása szerint még csiszolniuk kell az élményen egy kicsit, tehát nem sikerült határidőre elkészülniük a fejlesztéssel. A fő játék hibamentesítése is gőzerővel zajlik mindezek mellett, egyre több bugot gyomlálnak ki sikeresen, így téve minél élvezetesebbé a Valhallát.

Egyébként a játék roadmapje szerint a druidás kiegészítő után Párizs felé vesszük az irányt, a következő DLC a The Siege of Paris névre hallgat, amely feltehetően a város viking ostromának történetét meséli majd el valamikor a nyáron.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kicsicaca avatar
Mivel az alapjáték is egy bughalmaz,ezt a kiegészítőt majd decemberben talán megveszem,addigra kikalapálják.Esetleg.
0
0
0
0
💬 16
AMDMonsteR avatar
@kicsicaca: Wut... Semmi baj nincs az alapjátékkal
0
0
0
0
Techthomas avatar
@AMDMonsteR: Épp most kezdtem el egy napja. Teljesen egyet értek. Remek játék szép látvány világgal és egyetlen bugba se botlottam bele még!!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Techthomas: Van pár apró, mint minden étákban, néha kis virgonc holttestek meg ilyenek, de az is ritkán... Én magam nem tapasztaltam...

És valóban egy gyönyörű játék...

De vannak akiknek soha semmi sem elég jó 😂
0
0
0
0
Techthomas avatar
@AMDMonsteR: Jó hát biztos van benne én se azt mondom. De eddig nem futottam bele ami jelenlegi játékokat nézve eléggé jó dolognak számít. Meg hát ha olyan apróságok vannak benne amit írsz az nem bosszantó inkább vicces azt kész 😂

De igen sajnos mindenki csak remekművet vár egyből. Mert ugye elvárások azok vannak bőven.. Aztán meg annyi kritikus van hogy ajajj.. Nem könnyű meg nem is lehet mai világba megfelelni mindenkinek!
De hát ez van ilyen az élet 😆
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Techthomas: Én imádom az ilyen kritikusokat 😆
0
0
0
0
Techthomas avatar
@AMDMonsteR: 😂 Az élet apró örömei 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: De igen, valami lett vele. Én már kivittem régen, de a legutóbbi frissítés óta folyamatosan droppol, ráadásul ilyen 20 fps minimumokra. Azért a dlc - k előtt ez nem a legjobb előjel. Idáig valóban nem volt vele különösebb gond.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Érdekes...
Akkor Nvidia téren lehet a gond, mert nálam ugyan azt a teljesítményt hozza.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Erősen AMD orientált a játék, ezt tudom, csak fura hogy eddig nem volt vele különösebb baj. Csak javítják. A Division 2 utolsó előtti frissítése is galibát okozott egy ideig, kb. 5perc játék után kifagyott, azt is megoldották.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Engem ezek valahogy mindig elkerülnek...
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Pedig olvashattál róla fórumokon is, sőt itt is volt szó róla, na de te szerencsés vagy ezek szerint.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Olvasni olvastam, de elkerül. Én ilyen kivétel lehetek...
0
0
0
0
kicsicaca avatar
@AMDMonsteR: Nálad lehet,hogy nincs,örülj neki. Haveromnak se volt eddig baj vele,de elkezdett crashelni 1hete,azóta játszhatatlan nála.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@kicsicaca: Kíváncsi lennék a hardware-re
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Én vagyok az illető akinél crashel. Nézd meg a gépem. Nem hiszem h gond lenne vele 😉 amugy elvileg mar megoldodott a gond sajátkezüleg
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@matebabaja: Nvidia Driver.

Nézd meg a részletes beállításokat, és minden software-esen erőltetett beállítást kapcsolj ki, vagy állíts játék által definiáltra, főleg az élsimítást és morfológiai szűrést.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Amúgy én örülök, hogy egyre több a "sajnos pár hét csúszással lesz a megjelenés" megoldás. Régen simán kiadtak félkészen egy játékot, most meg legalább ha még bugos is lesz de nem annyira mint az eredeti dátumnál feltehetőleg. Egyébként várom, az AC Valhalla az egyik nemhogy AC, de RPG/Open-world, és game amivel valaha játszottam.
0
0
0
0
💬 6
AMDMonsteR avatar
@Szabcsiadi: A régi szép időkben, amikor még egyben, egész és kész játékokat adtak ki...
Na de ugyan hol van az már...
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Ez nagyon nem igaz, csak az emlékek megszépülnek. 😀
Csak abban az időben nem tűnt fel, hogy kellemetlen bugok, mert örült az ember ha hozzá jutott egy új játékhoz, no meg ha sikerült elindítani a gépén. De a fixek ugyanúgy jöttek a havi újságok lemezein (legalábbis némely nagyobb címhez).
0
0
0
0
sean avatar
@christoferus: Régen nem is volt túl nagy az igény, ha beleszaladtunk egy bugba mosolyogtunk és mentünk tovább, most meg mindenki a tökéleteset akarja lehetőleg ingyen és tegnapra. Ha egy apró hiba van akkor megy a pereskedés és fenyegetőzés és a fejlesztők lejáratása.
Manapság nagyon komplex játékok vannak annyi lehetőséggel hogy talán tesztelni sem lehet minden variációt, így előfordulhatnak olyan bugok amivel a tesztelők sem találkoztak. A gamerek a fő tesztelők, ahány játékos annyiféleképp játszanak és urambocsá' lehetnek hibák pár esetben amire a fejlesztők sincsenek felkészülve. A régi lineáris menetű játékokhoz képest a maiak nagyon összetettek, csak sokan nem gondolnak bele és megy az anyázás ha belefutnak egy bugba. A hibákat folyamatosan próbálják javítani, ahogy megjönnek az első visszajelzések (day one patch stb.)
Másrészről a fejlesztők sem csesznének ki magukkal ha olyan dátumot adnának meg amit biztos tudnak tartani. Ha azt mondják hogy hamarabb végeztünk ezért kiadjuk fél évvel korábban, azon senki nem fog megsértődni, de mikor folyamatosan tologatják és kapkodnak vele, majd kiadják félkészen akkor viszont tátott szájjal futnak bele abba a bizonyos erdőbe (lásd Cyberpunk)
0
0
0
0
no avatar
@sean: Jól összegezted.
Várható volt, hogy kell egy igazán nagy pofára esés egy "fehér lovagtól" ahhoz, hogy mindenki kicsit észbe kapjon. Stúdiók és játékosok egyaránt. (CDP, mert az hogy az Anthemmel az EA és a BW pofára esett, botrány volt, de nem meglepő).
Mostanáig már a játékosok is mindent azonnal akartak, "nem igaz, hogy ennyit kell várni", a stúdiók meg "pörgessük, kell a befektetőknek a manna."
Most érdekes mindenki ráér. "Még csiszolgatunk, majd szólunk." "De jó, eltolják, akkor biztos jobban dolgoznak rajta."
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@christoferus: Én nem várok sose tökéletességet a játéktól, de a Cyberpunk 2077 az egy bughalmaz volt amikor megjelent és érthető ha valaki kiakad rajta mert ez az optimalizálás kárára is ment főleg konzolokon. Az Anthem készen se kellett volna mert eredetileg is csak egy techdemo-nak érződik amire rá húztak egy teljes játékot, kb ez volt a ReCoreal is de az valamivel jobb volt mint az Anthem. De pl amikor az AC Valhallában volt pár apróbb bug ami max csak illúzió romboló volt és semmi több ott nem értem ha valaki reklamál érte. Programozás hibákkal járt mindig is és van amit a tesztelők sem láttak amikor játszottak a játékkal így a közösség jelzi azt és feltehetően egy Day One patch után javítják a nagy részét. De egyébként is hülye aki megjelenéskor vesz meg egy játékot. Én álltalában várok legalább egy Day One patchet ha bármit is veszek (Kivéve Hitmaneknél és a The Evil Within 2-nél ott nem tudtam várni 😜)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció