Itt a Netflixes The Witcher-sorozat első trailere

Szerző: xoki | 2019. July 20. | hír | 23 hozzászólás

A The Witcher-könyveken alapuló Netflix sorozatot már több mint két éve jelentették be, és most, hogy egyre közelebb kerülünk a megjelenéséhez, végre megérkezett az első trailer is.

A The Witcher 3: Wild Hunt hatalmas népszerűségre tett szert, illetve az eredeti könyvek is, amelyek alapján a játék készült. Az ilyen filmek és sorozatok vegyes érzéseket keltenek az emberben, hiszen nehéz eleget tenni az elvárásoknak. Eddig kevés játékadaptációnak sikerült teljesítenie a rajongók elvárásait, viszont jelen esetben a könyvek alapján készül majd a sorozat, és remélhetőleg a készítők megtalálják azt a középutat, amely mindenkinek tetszeni fog.

Ríviai Geralt szerepét Henry Cavill tölti majd be, akit természetesen az alábbi trailerben is láthattok más fontos karakterekkel (Yennefer, Ciri) egyetemben. A karakterek kinézetét szintén a könyvek inspirálták, tehát nem egyeznek a játékban látottakkal.

Korábban megtudtuk azt is, hogy a sorozatban nem lesz főgonosz, illetve azt is, hogy elsősorban felnőttek számára készül, és tele lesz majd szörnyekkel is, tehát valószínűleg harcból sem lesz hiány. A konkrét megjelenési dátumot egyelőre nem fedték fel, de korábban már elárulták, hogy még ebben az évben látható lesz valamikor az utolsó negyedévben.

Ti várjátok már?

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Eddig tökéletes könyvadaptációnak tűnik, szóval a trailer alapján nincs egy rossz szavam se a hangulatra! Az már más kérdés, hogy a női főszereplők nem igazán látszanak jó választásnak eddig, mert sokkal karakteresebb színésznőket is választhattak volna... Hogy mennyire lesz jó azt nehéz megmondani, de ha hozza a sorozat ezt a hangulatot, amit eddig láttam, akkor nagyon jó kis sorozatra számítok! Akik egyébként fikázzák azoknak szólok, hogy a könyvben lévő történet is van olyan jó mint a játék(egyébként a játékok is a könyv alapján készültek...😊), szóval kár lenne előre leírni ezt az egészet, és jó lenne egy kicsit engedékenyebbnek lenni!

Egyébként a könyv alapján ne is várjatok szinkront, mert néha ott se értettem a nevek magyarítását, és hasonlóakat... Tiszta gáz például a Keszeg, a Kökörcsin, a Vajákok, vagy éppen a szörnyek nevei, és még sorolhatnám! 😂
0
0
0
0
💬 4
TheMenkuPocok avatar
@gigazte: A Keszeg az jó 😆
Egyszer volt nálom uncsim mikor a witcher 3-ast játszodtam és át tettem magyarra a feliratokat hogy értse ő is. Az volt a gond, hogy utána már én nem értettem. Amúgy az elsőt magyar szinkronnal toltam végig (először, majd angolul is egyszer), fura volt de megérte.
0
0
0
0
gigazte avatar
@TheMenkuPocok: Hát én nem állnék neki az egynek szinkronosan az biztos. 😆 Egyébként az összes részt magyar felirattal játszottam végig, és különösebb gond úgy nincs vele, ha csak magyarul játszod, keverve elhiszem, hogy zavaró! 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@gigazte: Az elsőt csupán kíváncsiságból próbáltam ki szinkronnal és amúgy teljesen jó lett 😆
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@gigazte: És a sorozatról meg annyit, hogy ki kell várni ahogyan te is mondtad. Mindenki bele köt már mindenbe mielőtt megjelent volna legyen szó egy játékról, filmről, sorozatról vagy akár termékről is. Türelem emberek.
0
0
0
0
zole54 avatar
Elég jó a trailer várom már. 😀
0
0
0
0
ben_aloha avatar
A játékot sem vittem végig, a fantasy féle mesevilág meg jó messze van tőlem, szóval ez is kimarad 😃
Netflixre meg egy centet nem költenék, szóval ja.
0
0
0
0
Kemy avatar
Hát srácok..... Háton hordott kardok száma ide, nyakban lógó medál formálya oda, Én személy szerint nagyon várom 😀 😀
0
0
0
0
sean avatar
Kíváncsi leszek mikor indítanak petíciót hogy 2 kard legyen a hátán meg legyen szakálla stb... 90%-nak csak a Witcher 3 létezik a fejében, a könyvekről nem is hallottak.
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
@sean: Nameg játékbol is 3db van nem véletlen Witcher 3 a 3 😂
bár nekem az 1 az nemnagyon jött be a 2 meg elég xarul van optimalizálva 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ugye lesz magyar szinkron, meg nem kötelező Netflix?, nekem HBO GO-m van.
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@Liptik: Elkezdtek megjelenni magyar szinkronosan a dolgok Netflixen, úgy hogy valamennyi esély van rá, még ha nem is azzal fog indulni, de semmi konkrétat nem találtam erről.
Viszont erősen kétlem hogy a saját maguk készítette sorozatot egy konkurens platformra is feltennék.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Nem egy film létezett már a történelem során hogy inkább ne csináltak volna hozzá magyar szinkront😀
Aztán ott vannak az olyan filmek mint pl. a Gyalog-galopp, Brian élete, stb. Nem is lehetett azokat a gegeket, szójátékokat normálisan fordítani. Természetesen szükséges a magyar szinkron, hiszen nem mindenki érti az angolt, főleg nem a gyerekek, ugyan hogyan értenék meg mondjuk a Shrek - et?😆
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Egyetértek, egyik kedvenc sorozatom anno egy ismerős ajánlotta, magyarul néztem először bele és nem értettem mi baja van hogy ilyet néz. Aztán megpróbáltam angolul és onnantól már azt nem értettem hogy a szinkron készítőinek mi bajuk van hogy ilyeneket művelnek. A karaktereket nem tudják hitelesen előadni, és sokszor feleslegesen sokat változtatnak az eredeti szövegen, persze azokon kívül amit amúgy sem lehetne magyar nyelvre fordítani pontosan. Ez szinte minden magyarra fordított médiánál így van, már könyveknél is ezt kezdtem tapasztalni. Persze sajnos aki (még) nem beszél más nyelvet annak ezzel kell beérnie, bár amíg nem hasonlítgattam magam össze a fordítást és az eredetit, nekem se tűnt fel és nem is zavart.
Azóta fokozatosan áttértem arra hogy amit csak lehet eredeti/angol nyelven fogyasztok vagy használok. Sajnos ez azzal jár hogy sokszor csak angolul jut eszembe egy szó vagy kifejezés, és keményen kell gondolkoznom hogy ez hogy is van magyarul 😆
0
0
0
0
MateLUL avatar
@susguy:
Sajnos ez azzal jár hogy sokszor csak angolul jut eszembe egy szó vagy kifejezés, és keményen kell gondolkoznom hogy ez hogy is van magyarul
Ismerős az érzés 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Aki panaszkodik, hogy nem olyan mint a játékok az nézzen kicsit utána a dolgoknak. A játékok kicsit el térnek a könyvektől, de ez a sorozat sokkal jobban ragaszkodik a könyvekhez. Geralt hátán mindig csak a vas kard, az ezüst kardot a lován tartsa. A medál pedig kerek a könyvekben.
De azért még így is vannak bakik, Triss kicsit fura lett.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Nekem a lengyel rajongói witcher film trailere sokkal jobban tetszett mint ez a valami, azt is a napokban adták ki.
0
0
0
0
PolandLevi avatar
Hát szerintem yennefer meg triss karakterre baromira nem lett eltalálva. Egyszerűen felháborító szerintem,ráadásul geralt hátán csak 1 kard van pedig 2-nek kéne lennie ugye, meg az a medál katasztrófa.
0
0
0
0
💬 1
Tuhajohn avatar
@PolandLevi: Az egy kard és a medál is rendben van, ugye könyvek? Triss valóban egy vicc, Yennefer pedig hát lehetne rosszabb is.
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Imádom az ilyen sorozatokat. Nagyon remélem, hogy nem rontják el. Sajnos az adaptációkat hajlamosabbak elrontani. De mindenképpen megnézem. Akár jó akár rossz.
0
0
0
0
no avatar
Kövezzetek meg de szerintem ez baromi jónak igérkezik.
0
0
0
0
Flynian avatar
nekem tetszik, szerintem lehetne sokkal rosszabb is.
0
0
0
0
Apor avatar
EZ DE ROSSZ ! És tényleg leforgatták !! 😆 😆 😆 😆

Remélem megdönti majd a főhős a 80+ éves kéjmamát a faluban, és kap tőle kártyalapot 😆 😆 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció