Cyberpunk 2077: már javították a tesztelők által felfedezett hibákat

Szerző: xoki | 2020. December 09. | hír | 40 hozzászólás

Befutottak az első Cyberpunk 2077 tesztek, amely alapján a CD Projekt Red ismét kitett magáért. A rengeteg pozitívum mellett a tesztelők többsége a sok bugot hozta fel negatívumként, de állítólag a tesztpéldányokban felfedezett hibákat már mind kijavították.

A CD Projekt Redtől Fabian Mario Döhla Twitteren választolt néhány kérdésre ezzel kapcsolatban. Megerősítette, hogy azokat a hibákat, amelyekbe a tesztelők belebotlottak, már kijavították, illetve az első napos patch még ezeken felül is sok mindent orvosolni fog. Ugyebár néhány tesztelő azt állította, hogy az említett frissítéssel játszottak, de úgy tűnik, ez mégsem teljesen igaz.

Fabian Mario Döhla ezenfelül más hibákkal kapcsolatban is nyilatkozott, amelyeket állítása szerint a túl magas grafikai beállítások okoznak. A gépünkhöz mérten lecsökkentve azokat elkerülhető minden animációval, hanggal és eltűnő tárgyakkal kapcsolatos probléma.

Persze továbbra sem érdemes egy hibátlan játékra számítani, de ha a fentiek igazak, akkor valószínűleg minden olyan problémát kijavítottak, amely nagyban kihatott a játékélményre. A Cyberpunk 2077 pár órán belül megjelenik, amelynek örömére egy launch trailert is kaptunk:

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 40
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NemAzaSrac avatar
Hello, talalkozott mar valaki ezzel a hibaval ? -- > Whoa! Cyberpunk 2077 has flatlined < -- , el jutottam a varosig minden okes szepen fut de, a betoltes utan kidob ezzel az uzenettel , valaki tud erre valami megoldast ? Elore is koszonom .
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@NemAzaSrac: Hasonló problémával küzdök. Próbáltam már mindegyik előtörténettel, de nc-ben crash. Előfizettem geforce now-ra és akkor már engedte. Próbálj meg egy pasztázást. 😂
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@gegenten: Akkor te is el vagy vele, nem mondom hogy zavar mert meg vettem , csak idegesito hogy folyton probalkozok ezzel - azzal es semmi, amugy en egy par honapja vettem egy uj szamitogepet, es nem ertem most akkor mi ez a szar hiba uzenet , erdekes minden esetre , de koszonom az infot 😀
0
0
0
0
no avatar
@NemAzaSrac: Hali. Sikerült megoldanom a problémát egy angol fórumozónak hála. Nagy pacsi neki.
Egy AVX fix modot kell letölteni nexusmodról és beilleszteni - - > telepítési mappa\bin\x64
Átneveni a cyberpunk2077.exe-t - - > cyberpunk2077.exe.bak-ra
A letöltött fájlt meg Cyberpunk2077.exe-re kell Átneveni.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@gegenten: Ez jo hir, koszonom szepen 😉
0
0
0
0
csuz-li avatar
Hát pár órát játszottam, de vagy a tesztelők nem találták meg a hibák egy jelentős részét, vagy a CDPR szokás szerint csúsztat... 😀 Mindenesetre élvezetes a játék, csak tele van hibával továbbra is. Ennyi hibába még nem futottam ilyen rövid idő alatt, pedig olyan hírességekkel is játszottam megjelenéskor, mint a Fallout, a skyrim, vagy az andromeda.

Hatalmas + pont a magyar nyelv, ami nem is valami google fordítós förtelem, hanem rendes, igazi nyelvesítés. Persze nem egy Kazinczy díjas cucc, de azért messze jobb, mint eddig bármi.
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@csuz-li: Semmi közekedési célból, de én eddig 2-3-al találkoztam nagyjából! De azok is ilyen átvezetők közbeni érdekességek! Mikor jön a rendőrautó aztan hopp teleport... mondom dafuq? 😂
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@csuz-li:
Ennyi hibába még nem futottam ilyen rövid idő alatt


Miket láttál, tapasztaltál?
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Scorn Face: Kezdem a végén. Minden indításnál újra be kell állítani a nyelvet.
Karakter belemegy tárgyakba, egymásba csúsznak npc-k, a küldinél nem indul mega skript, csak várom, hogy elkezdődjön a párbeszéd, de kilép, újratölt és elindul. Főleg ilyenek.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@csuz-li: Köszi a választ.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Scorn Face: Úgy látszik másoknem nincs ennyi hiba. Nekem steam-es van, a konfig meg az adatlapon.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@csuz-li: nekem a free verzio van de nem igen találkoztam ilyen bugokkal,igaz néztem egy stremet ahol a soti nem akart löni nálam ugyan ott semmi ilyen gond nemvolt 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Gomi87: Ránéztem a steam-re, hátha van frissítés, de persze nincs. Viszont olvasgattam az ajánlásokat. Sokan panaszkodnak a teljesítményre érthető módon, de az egészben az a viccesebb, hogy egy jellemző ajánlás így néz ki:
"Az első benyomásaim jók a játékról, bár még eléggé sok buggal találkoztam.
Az autóm elkezd lebegni parkolás közben (nem nem lenne szabad neki lebegni).
A pálmafák átbugolnak a többi texturán, levegőben álló NPC-k, bebugoló layoutok (pl a fegyverek adatai) amik nem hajlandóak eltünni) stb.
de ennek ellenére egy jó játéknak igérkezni, és remélem, hogy hamarosan javítják ezeket a hibákat"
És ő AJÁNLJA a játékot és ezt a bughegyet úgy találta, hogy 2 órát játszott.

Ha összerakom az elmúlt öt évben megvett játékaim összes hibáját, akkor sem kapok annyit, mint itt egy óra játék alatt, pedig van köztük jó sok early access indie játék.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Pedig elvileg sokat "dolgoztak" rajta erre ezt a fost kaptuk, ha én egy játékot csinálnék akkor az lenne az elsődleges hogy minden bugot megszüntessek és ne egy trehány játékmenetet kapjanak az emberek. Csalódás az egész
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: A felsorolt három játékhoz képest messze nincs benne annyi bug, pedig van már benne pár órám.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@LordSzalko: Jó neked! Nekem az andromádéban a teljes végigjátszás alatt volt 2, itt a bevezetőben már több volt.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Nekem pont fordítva volt/van eddig. Andromeda rengeteg bug-ot generált, mondjuk a többsége az átvezetők közben jelentkezett, de úgy kimondottan game breaking bug-ot ott sem kaptam.

Nyelvi része valszeg nálam is jelen lenne, de én alapértelmezetten angolul játszok mindent, NPC-k szellembe vágják magukat néha meg van egy két apróság, de a küldiknél eddig nem jelentkezett probléma.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@LordSzalko: Zavarni engem sem zavarnak. A kedvencem a Fallout, szóval be vagyok oltva bugok ellen. 😀
Amíg nem gátol a küldetésben, nem érdekel még úgy sem, ha újratöltéssel lehet megoldani.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
Végre megjelent, most már remélem az a mérhetetlenül idegesítő hype áradat hamarosan alábbhagy, már 9gag-re sem lehet felmenni anélkül, hogy ezt a sz.rt kapná az arcába az ember bármerre néz.

Vicces azt látni, hogy ennyi csúszás ellenére, az egekik magasztalt cdpr egy witcher 3hoz hasonló bughalmazt tudott csak kiadni 😆
A cp fanbasenél elvakultabbat ritkán látni 😃
0
0
0
0
💬 13
The_Teacher_Man avatar
@ben_aloha: Szerencsére én csak itt kapom az arczba. Ha a hájp nem is, de a vergődés annál idegesítőbb, ami körbelengte/körbelengi ezt a játékot. Szerencsére skip-pelni szoktam a cyberpunkos híreket, cikkeket, pedig anno még vissza is számoltam a többiekkel a topikjában, holott rohadtul hidegen hagy a játék. 😂😂😂
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man: Miért ez a Takumi féle vergődés mivel jobb? Annyira nem vagytok kiváncsiak a játékra de azért őt minden hír alatt ott eszi a fene! Legalább annyira unalmas ez mint a játék hype-ja!
0
0
0
0
WeKing avatar
@ahaaa: Hagyd rája, menjél vissza játszani. Vergődjenek csak, nem kell velük foglalkozni 😉
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Dolgozok! 😞
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@ahaaa: Nem írtam, hogy jobb... Egy kutya 😊 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@ben_aloha: Talán az első olyan agyon hype-olt valami, ahol kimondottan nem bántam hogy nem kellett megvenni, néhány óra kínlódás után ment a levesbe, a fene fog ilyen játékra időt pocsékolni, pláne nem pénzt költeni, amikor ott a Valhalla, Fenyx Rising, Marvels, Division 2, The Last Of Us II, stb. Ezzel meg játsszon az aki vevő az ilyen........na mindegy. RDR2 féle totál unalom, túlbonyolított káosz, pont mint a Witcher 3 volt. Mondjuk sosem szerettem a sci-fi világát, menni, lőni, harcolni, kicsit fejlesztgetni, némi kis puzzle elem, kis horror, ez a szórakozás egy játékban. Minden egyéb csak sallang. Megmondta a DOOM főnöke is anno, minek egy játéknál történet? Arra ott vannak a könyvek meg a filmek.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved:
a DOOM főnöke

Köszi, kellett ez az éjszakai röhögés 😆 Csak aztán nehogy heresérvet kapj nekem amiért létezni merészel olyan játék ami nem neked való.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Miért, te azt kaptál amíg végre megjelent? Vagy csak a tűk szurkálták meg az alfeledet?😀 Én szeretek gyorsan végig rohanni a játékok zömén, talán az AC - k kivételek ez alól. A játék semmi más csak játék, az élet a kihívás.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved:
A játék semmi más csak játék, az élet a kihívás.
Amivel egyet is értek. Valakinek ez kell egy játéktól. Ha neked nem, senki nem tart fegyvert a tarkódhoz, hogy ezzel kell játszanod. Létezik más célközönség is rajtad kívül, hadd szórakozhassanak ők is. Ezelőtt is unalmas volt mikor egy játéknál azért vergődsz mert nem nem a te műfajod. Még mindig az.
Szerintem neked is jobbat tenne a közérzetednek ha nem szenvednél olyan játékokkal amik másnak valók, főleg amikről jóformán már előre tudtad hogy nem fog se érdekelni, se tetszeni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Végtére is igazad van, esélyes volt, hogy nem fog majd tetszeni, mivel sem a kimondott szerepjátékok, sem s sci-fi világa nem hozott lázba soha (a Star Wars első három részét bírtam végig nézni eddig)😆 A Jedi Fallen Order is egészen más miatt tetszett, hiszen ott is inkább a harcokon volt a hangsúly. Mondjuk az meg érdekes, hogy mindkét Dishonoredet, meg a kiegészítőt is végig játszottam, és nagyon tetszett, talán pont az ilyenek miatt adok olykor esélyt egy-egy játéknak.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Pedig igaza van enslavednek nem kell itt rajoskodni. Ez a játék katasztrófa azt hittem hogy nem véletlenül hypeolták fel ennyire de ez kb egy hulladék
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Azért van ebbe még bőven hiba... 😀 De viszont elég stabilan fut még az én kis gagyi gépemen is, nyilván nem 120 FPS-el, de elfogadható értékekkel... Találkoztam már pár érdekes bug-al, hasbeszélő karakterekkel, autóba ragadó tárgyakkal, a kedvencem meg, hogy Jackie nálam az elején lövöldözött, de akárcsak a legendás Mesterlövészben pisztoly nem volt a kezében... 😀
0
0
0
0
no avatar
Ahhoz képest mekkora hype volt körülötte ingyen se kellene ez a fos
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Makarooni: Én is így vagyok vele pár óra szenvedés után, egy fillért nem adnék érte.
0
0
0
0
Apor avatar
Gyorsak vagytok amindenit, ki az edzőtök?!
0
0
0
0
💬 2
Twist avatar
Mennyi is? 2 óra és 21 perc.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció