Assassin's Creed Odyssey: kiderült, mit tartalmaz majd a februári frissítés

Szerző: xoki | 2019. February 14. | hír | 7 hozzászólás

Azt már nagyjából sejteni lehetett, milyen újdonságokat is kapunk ebben a hónapban, de a Ubisoft most közzétette a szokásos Assassin's Creed Odyssey videót, amelyben részletesen elmondják, hogy milyen új tartalmakra is számíthatnak a játékosok.

Ahogy az korábban kiderült, az Assassin's Creed Odyssey februári frissítésével végre bekerül a sokak által hiányolt New Game+ mód, amely lehetőséget ad a történet újbóli átélésére. A New Game+ mód tehát lehetővé teszi, hogy teljes felszerelésben és minden képességpontot megtartva újrakezdjük a játékot, ráadásul karaktert is lehet majd váltani, tehát ha először a választásotok például Kassandrára esett, akkor most Alexios bőrébe bújva is végigjátszhatjátok a játékot, miközben nem kell mindent a nulláról kezdeni.

A maximálisan elérhető szintet 99-re növelték, és természetesen új zsoldosok is várhatók, valamint 3 új Engraving Tier, illetve 22 új gyorsutazási pont is érkezik, amelyek megkönnyítik majd Adrestia felfedezését. Ezenkívül a The Lost Tales of Greece szintén egy új epizóddal bővül, amely természetesen mindenki számára ingyenes lesz, és akkor válik majd elérhetővé, ha teljesítettétek a főtörténet ötödik felvonását.

Részletesebb információért nézzétek meg az alábbi videót, vagy olvassátok el a Ubisoft által közzétett bejegyzést.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem pont AC Odyssey téma:

AC Legion pletyka:
Ismét felröppent a pletyka az AC háza táján, hogy a következő rész mi is lesz.

Semmi hivatalos megerősítés, csak pletyka.
Spiolerben a pletykák linkjei, akit érdekellnek:
Spoiler!

https://sg.hu/cikkek/jatek/135366/olaszorszagba-megy-az-assassins-creed
http://thecodex.network/legion-rumor/
https://www.pcguru.hu/hirek/az-assassins-creed-legion-es-a-watch-dogs-3-is-felbukkant-a-lathataron/47958
https://screenrant.com/assassins-creed-game-2020-rome-details/
https://www.techquila.co.in/assassins-creed-leak-legion-rome/


Anno mikor kiadásra került az Origins, elhangzott olyan infó is az Ubi részéről, hogy egy ókori trilógia első része az, és lesz még két "folytatása". Az ókori világnak a fáraók uralta mai Egyiptom területét, az ókori Görögországot és az ókori Római birodalmat szoktuk hívni.
Ebből látszik, hogy az Origins kipipálta Egyiptomot és az Odyssey meg a görögöket. Marad az ókori Róma. Ráadásul a az Origins végén oda is bepillanthattunk kicsit.
Így adott hogy a következő rész, a sokak által remélt feudális Japán helyett az ókorhoz közelebb álló Róma lesz.

Jelen pletyka hogy 2020-ban jön a következő AC, AC Legion címmel és időszámításunk szerint 190-ben játszódna, vagyis a Római Birodalom fénykorában.
Míg az Origins időszámításunk előtt 49-44 között játszódott, addig az Odyssey időszámításunk előtt 431 körül.
Így megint ugrunk egy nagyot az időben és a Legion az Origins után játszódik kicsivel több, mint 200 évvel.

Korábban pár témával arrébb mi is brainstormoltunk, hogy milyen történetet lehet összekalapálni ami eléggé érdekes és már benne van minden fontosabb szereplő.
Egyik vélemény az volt, hogy egy Gladiátor stílusú sztorit raknak össze, egy légióst ártatlanul elítélnek, szökevény lesz, majd gladiátor, végül orvgyilkos és hős.

Érdekesség: a pletyka szerint az AC Legion 190 körül fog játszódni. A Gladiátor című film 180-ban játszódott és Marcus Aurelius, a film elején megölt uralkodó létező személy volt (https://en.wikipedia.org/wiki/Marcus_Aurelius ).

Vélemények?
0
0
0
0
enslaved avatar
Akkor játszunk még vele, egye fene, úgyis majdnem kimaxoltam már, a 70 - es szinten vagyok, dlc - k végig játszva, stb.
0
0
0
0
💬 5
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Egy játék addig nincs kijátszva, amíg nem 100% az össz. progress 😉
Szerintem van benne tartalom bőven ahhoz, hogy minden apró részlet megszerzésével bőven 100 óra játékidő fölötti legyen ez az AC.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: 120 órám van benne, de szerintem ezt a játékot lehetetlen kimaxolni, naponta újabb küldetések nyithatóak meg, tulajdonképpen belefáradtam azért már kicsit. 99% - ot ír ki folyamatosan a játék. Egyébként meg nem vagyok a kimaxolás híve, nálam sokszor csak a fő küldetés ami dominál, kivéve ha a mellékküldetések egy része elengedhetetlen.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Akkor látom van időd jócskán 😃
Így megértem, ha kicsit repetitívnek is találod.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Persze, van időm, este 10 és 2 óra között főleg amikor már mindenki alszik😃 Napközben nem mondhatnám hogy nagyon ráérek a munkám és a 3 gyerek mellett. Nem véletlen hogy pártolom a mikrotranzakciókat, ennél a játéknál is éltem vele azért rendesen.
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Csak a lvl50 és a történet vége volt nekem 90 óra, még a szintlimit emelések előtt és a maxolás közelben sem volt.

A leghosszabb regisztrált maxolás PC-n a [LINK] oldalon 213 óra.

Más kérdés, hogy kinek mi a teljes játékélmény. Nekem megvolt közel 120 óra körül és nem mentem a maxolásra. Nem érdekelt az a része már, hogy olyan helyekre is elmenjek ahová a sztori nem vitt csak a készítők raktak oda 1 ládát amit keressek mert, mert szerintük az jó móka.
Volt ilyen keresgélős amit megcsináltam: víz alatti helyszínek, de azt is inkább a jutalmak miatt semmint a maxolás kedvéért.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció