Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Milyen ízűek ezek? nCsábítóan néznek ki. 😀
Mai szerzemények. a pirosnak elég jó íze van.
A Mountain Dew nem energiaital, hanem üdítőital.
Ha túlsúlyos vagy, akkor a Monster Zero-t ajánlom, mert cukormentes.
Én most Monster Ripper-t iszok. Már régen ittam ebből. A The Doctor-ra kattantam rá egy ideje.(VR46 Rossi)
winrar!
Látom, épp a CoD Black Ops 3-at is tolod. Neked sem kell?
valaki talàlt màr kiwi,guava,kaktusz adrenalint?
Valahogy megoldjuk. 😀
Nem vagyok hízásra hajlamos. Jöhet mázsaszámra. 😃
Köszi!
Tesómék voltak itthon 2 hete, de siettek hazafelé, így nem tudtak szétnézni kint, Monster ügyben. 😃
Ünnepekre jönnek haza megint, majd megsasolja, milyenek vannak kint és hoz valami különlegeset.
Így, csak 300g-os Milkát kaptam, azt mindig vesz. 10 darabot, befaltam 3-4 nap alatt. 😃
Majd karácsonykor még ráfejelek. 😃
Akinek kell a nyitófül alatt található kód, az jelezze privátba. Én ugyan is, nem CoD-ozok. Holnap ha felbontottam, küldöm is neki. Nyilván az kapja meg, aki elsőként lecsap rá. 😃
Ellenben a Hell a mindig is jó volt.
benjaminhun...230 a 0,5l-es monster?az szép,sajnos én 300 alatt még akciòsan se làttam sehol,gondolom nem magyororszàgon vetted 230-ért,ugye?[img][/img]
Nah akkor nagy bevásárlásra fel! 😆
Abból jól bevásárolok akkor 😆
energyfan Egészségedre! 😃
bàr ennyi pénzért amennyiért àruljàk őket lehetne benne legalàbb taurin,de amugy jò volt,bàr szerintem nem ért meg 300 forintot!
mangos hellt talàlt màr valaki valahol egyébként?hétfőtöl ha jòl tudom lesz lidl-be ràadàsul akciòsan 130ft/db,én tuti veszek😀[img][/img]
hát igen sajnos itthon nincs sok fele Rockstart is Szlovákiába vettem.
Majd megkérdezem milyenek vannak kint. Itt nálunk csak 5 féle van.
Energy, Assault, Zero, Rehab, The Doctor.
Puncsosat vagy valami különlegeset hátha le tud vadászni. 😃
1 hétig csak kényeztetem megam. 😃 Olyankor napi 3-4 300g-os Milka is befigyel. 😃
Passz! 😃 Tesóm a hónapban jön haza Ausztriából, szólok neki hozzon onnan pár félét. Már ha van ott sok féle. 😀
Még pár év és biztos lehet majd itthon is kapni. 😃
[url]https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=https://www.monsterenergy.com/us/en/products/juice-monster/khaos/&prev=search[/url]
energyfan : Egy kis pontosítás. A mostani illetve a korábbi cod-os Monsterek nem nyereményjátékosak, hanem egy regisztráció után plusz XP-t lehet kapni a zombi módban.
Amíg a "Limitált Monster Team Cuccok" feliratú kiadásnál pedig fekete nyitófüleket kellett gyűjteni és azáltal lehetett limitált Monster termékeket vásárolni. Ebben az esetben mindegyik fajta Monsteren volt fekete nyitófül, de ez a promóció leírás, csak az origin volt.
Ghosts-os Monster meg sajnos nem lesz már a British Store-ban ugyanis az is csak limitált kiadás volt 2 évvel ezelőtt néhány hónapig, ameddig promózták az akkor frissen megjelenő CoD Ghosts-ot.
dr pepperből nekem a vaniliàs a kedvencem,de amugy az összes izlik😀[img][/img]
Én azt hittem hogy az energia italoknak van a legfinomabb íze,de pár évvel ezelőtt Rájöttem hogy a dr Peppernél finomabb íz nincs is.
Aztán jött a Ghosts-os Monster, tavaly a AW-s és idén meg a BO III-as. Úgy tudom eddig csak ezek voltak.
Amúgy meg azt hiszem, hogy 2013-ban volt a "Limitált Monster Team Cuccok" feliratú origi Monster, amikor nyitófüleket kellett gyűjteni és azokat lehetett beváltani Monsteres cuccokra, de az mostanra nincs már, az is ilyen limitált dolog volt.