Milyen fej/fülhallgatót/headset-et vegyek?

Szerző: molfer98, 2012. March 10., téma
Fórum » Periféria
Sziasztok én most akarok venni egy fülhallgatót. Ez lenne az: Skullcandy JIB. Vélemények?? :D
Hozzászólások: 1 328
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok!
Fejhallgatót keresnék mikrofonnal, maximum 100k-ig! Nem baj, ha vezetékes vagy vezeték nélküli.
Mindent meghallgatok, mert nagyon nem akarok félre nyúlni! Viszonylag zajos a környezet ezért jó, ha a legtöbb zajt megtudná szűrni. Viszonylag sokat szoktam zenét hallgatni és játszani is, ezért nem tudom éppen melyik lenne a "legjobb" megoldás.
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
0
0
0
0
Ayistion avatar
Agybedugós fülest keresnék, wirelesst. Max 20K-t (+-pár ezer) vagyok hajlandó adni érte, heti 4-5 óra használatra kellene edzőterembe. Várom a tapasztalatokat/ajánlásokat.köszi.
0
0
0
0
💬 1
szhusi avatar
@Ayistion: Anker Soundcore Space A40, ár/érték arányba szerintem verhetetlen. Most van nyári leárazás a weboldalukon (25k +kiszállítás)
0
0
0
0
Ortyx avatar
Sziasztok!
Fejhallgató keresnék nagyon maximum 60 ezer forintig. Mindent meghallgatok. Leginkább kicsit nehezebb fejhallgatót keresek, a túl könnyü nem a legjobb számomra szóval szeretnék bele anyagot is és szeretném ,hogy minél több zajt szűrjön ki.
Előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
💬 2
MrPAYER avatar
@Ortyx: Szia. Nekem ugyanez van csak a nyitott verzió mert én meg pont nem szeretem ha a külvilágból nem hallok semmit. 500-as a nyitott 600-as a zárt. A mikrofonja kiváló, külföldi review-ok alapján is csúcsminőségű ami egy fejhallgatótól elvárható persze, de ezt én is csak megerősíteni tudom. Maga a füles is kiváló, nagyon basszusos, kellett 1-2 hét mire megszoktam, elsőre furcsa volt, de pont a napokban voltam havernál akinek egy Cloud II van, borzalmasan kínai hangzása volt a GSP után. Ha egyszer van/volt Sennheiser fülesed soha nem akarsz más márkát, a TheVR-tól hallottam ezt elsőnek, szkeptikus voltam de teljesen igaz. Zene hallgatásra top, FPS lövöldözős játékokban szintén, a fegyverropogás, robbanások... most ez elcsépelt lesz, de tényleg olyan mintha ott lennél. A mikrofon mute megoldása is nagyon elegáns, nem ülő helyzetben kell keresgetni a töködnél a szabályzó panelt hanem felhajtod a mikrofont és egy kis finom mechanikai kattanás jelzi, hogy átkapcsolt mute/unmute között. Kivehető a fülpárna is, kilehet mosni, de rendelhető hozzá akár custom megoldások is, bőrözött stb... univerzálisan cserélgethető. A tartása is jó, szorítja a füled 2-3 hétig amíg be nem törik de utána ha izomból rázod a fejed se repül le.

[LINK]
0
0
0
0
Ortyx avatar
@MrPAYER: Nagyon köszönöm a pontos válaszod és leírásod. Nagyon fontolóra veszem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni(mikrofonnal)maximum 30-35k kerettel.
Játékra kellene(CS:GO),zenehallgatásra(elektronikus főként),vezetékes preferált illetve számomra nem "nagy baj",ha nem zárja ki az összes hangot,úgy értem,hogy azért süket nem akarok lenni a külvilágra.
Az előző fülesem ASUS Cerberus 90YH0061 volt,valami hasonlót keresek,de inkább jobbat.

Köszönöm a segítslget és boldog húsvétot!
0
0
0
0
💬 1
Gyrger72 avatar
@villam viking: Szia! Nézd meg ezt: Rampage SN-R81 (32216)
[LINK]
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Aki esetleg most keres magának új fejhallgatót mint én is tudok ajánlani egyet:

Sennheiser GSP 500, nagyon régóta szemezek a modellel, abszolút prémium kategória, alapvetően 60-80 ezer Ft között van de most az egyik boltban akciós -50%. Nekem 3 nap alatt megjött, megbízható tényleg, egy ilyen füles ennyiért pedig mondhatni ajándék.

Spoiler!
[LINK]
0
0
1
0
Tren_Istv avatar
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlásán gondolkozok, és maximum 15 ezer fortintért, milyen fejhallgatót tudtuk ajánlani ? Eddig a Gamdias Hebe M1-el szemeztem, de szívesen meghallgatnék még más opciókat! :D
0
0
0
0
💬 3
AMDMonsteR avatar
@Tren_Istv: Mikrofonos kell?
Ha nem fontos, akkor Sony MDR-XB550 vagy JVC HA-MR60X amiket én ajánlanék.
0
0
0
0
Tren_Istv avatar
@AMDMonsteR: Az nagyon fontos lenne, nem akarok külön vásárolni, de azért megnézem őket, köszönöm :D
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Tren_Istv: ennyiért nehéz igazán jót mondani mikrofonosban, de mondjuk ezek nem rosszak:
JBL Quantum 100
ASUS Tuf Gaming H3 USB
meg talán a legjobb választás, ha éppen sikerül kifogni 15 alatt a Cooler Master CH321

Hirtelen ennyi jut eszembe
0
0
0
0
Fatotem avatar
Üdvözlet!

Fejhallgató vásárlást tervezek, játékra, a maximum ár 40.000 forint. Olyan fejhallgatót keresek amin van egy tisztességes mikrofon, kényelmes, és jó hangzása van. Előnyös lenne ha jól szigetelne a külsö zajok elől.
Amikkel szemezgettem: Hyperx Cloud 2 / Alpha, Logitech G Pro, Steelseries Arctis 5, Razer Kraken TE.
Valakinek van valamiféle tapasztalata ezekkel a fejhallgatókkal? És tudna ajánlani egy fejhallgatót esetleg?
0
0
0
0
💬 1
Puffin avatar
@Fatotem: Logitech G533 ha esetleg vezeték nélküli is jó.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Kb 30 környékén tudtok ajánlani valami jó kis fejest, főként játékra, de zenehallgatásra és szerkeztésre is használnám. Mikrofon nem kell rá, de nem baj ha van (úgyse használom, van külön asztali).
Köszi előre is.
0
0
0
0
💬 10
LightLeach avatar
@Warlordcommander: Ott van mondjuk a Sennheiser HD 559, Roland RH-200, vagy RH 200S, ha hordozgatni is akarod, akkor Pioneer HDJ-CUE1.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LightLeach: Köszi, a Sennheiser nem rossz, lehet az lesz. Még annyi kérdés ,hogy ugye most egy asus rog orion pro-m van (ha tehetném és találnék ugyan ilyet vennék 😀 ), ebben azt szeretem hogy teljesen zárt a fül részénél, na most, a sennheiser is ilyen nem? Leírásból nekem az jön le, de nem teljesen értem mi a különbség mondjuk a között hogy open back vagy closed back. A closed back ami teljesen zárt?
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Mindenképpen closed back-et nézz, azok a teljesen zártak. Open/Semi back fejeseknek nem is látom sok értelmét office-on kívüli használatra. Előbbi szigetel legjobban a füled körül, meg hangzás ügyileg is úgy éred el a legjobb eredményt.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@LordSzalko: Fúúú bocsi, de ezt a sületlenséget ne hangoztasd légyszíves.
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: Ez az igazság sajnos, arról nem tehetek hogy nem tetszik 😶 Closed az egyetlen értelmes választás a fenti célokra.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@LordSzalko: Néhány év van mögöttem hangtechnikában és nem.. a fenti célokra egy félnyitott is tökéletes választás lehet, Játékra a térérzékelés miatt, mindenképp jobb, mint valami gané virtuális 7.1-es fostartály, otthoni zenehallgatásra és zeneszerkesztésre pedig kifejezetten szokás félnyitott kialakítást választani.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@LightLeach: Ha sok tapasztalatod van a hangtechnikában, akkor tudhatod, hogy egy nyitott fejesnek csupán stúdióban van értelme, olyan dinamika mellett, ami mellé egy szellőzött, kiegyenlített nyomású hang kell.

Játékokhoz és otthoni zenehallgatáshoz, végfelhasználónak értelmetlen egy félnyitott konstrukció is, hogyha amúgy semmilyen egyéb szinten nem foglalkozik hanggal. Általános szerkesztésre is egy jó szellőztetésű Sennheiser zárt tökéletes karakterrel bír...
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Warlordcommander: A lényeg az, hogyha egy fejes zárt akkor teljesen leszigeteli a környezetet, te is nehezebben hallasz be másokat és a fejhallgatóból is kevesebb hang szükik meg (nem hallja a környezeted mit hallgatsz), ezzel szemben egy félnyitott vagy nyitott fejhallgatónal jobban beszűrődnek a kinti hangok és a fejhallgatóból is jobban megszökik a hang, egyes esetekben szinte teljesen kihallani a zenét mondjuk. Cserébe viszont egy nyitott vagy félnyitott fejesnél sokkal szellősebb, természetesebb hangképet, jobb térábrázolást kapsz, rend szerint kevesebb basszussal. Ha otthon használod a fejest és monitorozni is szeretnél vele, akkor jó választás egy félnyitott is (jó nyitottal ebben az árban még nem találkoztam). A zártat meg akkor választanám, ha mondjuk mással egy légtérben használok fejhallgatót, így mondjuk irodába, vagy tömegközlekedésre csak zárt fejes jöhet szóba. A sennheiser amit küldtem egy nyitott kialakítású fejes (a gyártó szerint, a tapasztalat az, hogy félnyitott.) bátran ajánlom otthonra, nem fogsz csalódni benne, ha nem osztod meg a szobád mással, a roland pedig egy zárt fejes.
Közben beugrott még egy: Audio-Technica ATH-M40x, ez is zárt, ezt rengeteg stúdió is használja felvételeknél.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LightLeach: Fú, nagyon köszi a részletes leírást, ez az audio technica se rossz, asszem alszok még rá párat aztán majd kiderül melyik lesz.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Warlordcommander: Ha játékra akarsz főként, akkor felejtsd el a nyitott, félnyitott konstrukciót... Nincs benne pressure build-up, jól kezeli a basszust (rendszerint, ahogy már le lett írva kevesebb basszust ad át) cserébe viszont tiszta hangot kapsz.

Ez mind akkor helytálló, ha egy nyitottat stúdió minőségben és körülmények között használsz, ami játék közben nem fog megvalósulni sőt, általánosan valószínűleg az otthonodban sem.

Egy olyan zárt dinamikus fejest keress, aminek a karakterisztikája és hangképe, frekvenciakezelése kiegyenlített, és nem stúdió vagy mix vagy DJ fejes.

Egy Sennheiser HD400S fölött gyakorlatilag alig fogsz integrált kártyával, átlag "high range" mellett bármit jobban hallani. A lényeg, hogy ha játszol, akkor elszigeteljen, dinamikusan kezelje a hangot, és ne legyen magas a basszus nyomása, ne b@ssza ki a füled.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
Sziasztok!

Sajnos másik fórumon nem tudtak segíteni.

Úgy 20.000 forint körül kellene nekem egy zárt, supraaural fejhallgató. Csak játékhoz használnám, de mikrofon nem kell rá, sőt, kifejezetten jó volna, ha nem lenne rajta semmilyen formában. Vezetékes kellene, és van USB C audio csatlakozó az alaplapomon, ezért valami ehhez igazodó lenne jó.

Köszönöm!
0
0
0
0
💬 6
LightLeach avatar
@Hegyirablo: Meg kell mondjam őszintén usb c-s fejhallgatóval még nem igen találkoztam, ettől függetlenül lehet, hogy van 😃 Csak a Jack dugósakban vagyok otthon, mert fejhallgató erősítőt használok. Ha esetleg a jack-es kivitel is megfelel akkor szólj, olyat mondok egy valagnyit a preferenciáknak megfelelően.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
@LightLeach: Szia! Igen, Neked van igazad. Nem vagyok/voltam járatos a témában. Jó a jackes, alaplaphoz meg adtak USB C to. 3.5 jack átalakítót.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Hegyirablo: Akkor ott van pl:
Audio-Technica ATH-M20x 16k körül

Audio-Technica ATH-M30x ez már kicsit 20 felett van, ennek megfelelően egy kicsit a hangzása is jobb, részletesebb.

AKG K92 17-20k körül (ezt nagyon ajánlom ha kiegyensúlyozott hangzást keresel)

Omnitronic SHP-600 16-17k ez már félnyitott, azt csak akkor ajánlom ha szereted a szellős hangzást, plusz picit sok a magas, de EQ-val vissza lehet venni. Csak akkor jó, ha nincs óriási fejed.

LEWITZ HP8500 16K Személyes nagy kedvencem, magasan az árkategória legjobbja, cserélhető kábellel, gyönyörű hangzással, és személy szerint nagyon bejön a bronzos színe.

Esetleg szétnézhetsz Superlux fronton is, azokkal is nehéz mellényúlni, plusz van egy elég részletes teszt a neten "A nagy Superlux teszt" néven, ha erre rákeresel kiadja, és végigmegy a típusokon.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
@LightLeach: Köszönöm szépen, de ezek közül, amiket ajánlottál, egyik sem supraaural. 😞
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Hegyirablo: ja, hogy olyan kell ami a füleden ül? hmmmm.
akkor az olcsóbbak közül Superlux HD562 12 körül, ha éppen sikerül találni, nem mindig kapható.
Kicsit drágábban 20-21 körül Numark Red Wave.
Esetleg Porta Pro a Koss-tól, elég fosul néz ki, de a hangja kiváló.
Más hirtelen nem igen ugrik be.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
@LightLeach: Köszönöm szépen, és elnézést, hogy csak most írtam!
0
0
0
0
Ortyx avatar
Sziasztok!
Fejhallgatót vennék max 20 ezer forintért. Tudom nem nagy limit de ebből kell gazdálkodnom. Leginkább játékokhoz használnom a fejest de gondolkoztam azon is ,hogy nem igazán kell egy gamer fejhallgató mivel külön is tudok venni mikrofont de inkább kérek segítséget. Semmilyen preferenciám nincs csak úgye az ár és nem szeretnék ilyen RGB szivárványt mert teljesen felesleges . Eddig ezeket nézegettem: Cooler Master CH321,Audio-Technica ATH-M20x, Razer Kraken,Corsair HS50 Pro. A segítséget előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 3
Lizard avatar
@Ortyx: Superlux 668b vagy 681evo kifejezetten ajánlottak gamingre!Fèlig nyitottak igy nèmi hangot hallatnak kifelè de nagyon jó terük van.
Bőven a kereteden belül van mindkèt fejes ès tènyleg pazarul szólnak. Ja ès mèg zenère is tökèletesek. Ha a zárt fejest preferálod ott van a Creativ Aurvana LIVE! igazi kis mèregzsák, kènyelmes könnyű kis fejes, árához kèpest brutális hangminösèggel.
0
0
0
0
Ortyx avatar
@Lizard: Köszönöm szépen! Holnap meg is rendelem a Creativ Aurvana LIVE-ot!
0
0
0
0
Lizard avatar
@Ortyx: Igazán nincs mit, használd egészséggel😉
0
0
0
0
Schwin94 avatar
Sziasztok.
Korábban egy Zalman ZM-HPS300 fejhallgatom volt, viszont így néhány év után foszlik szétfelé a párnája illetve a nagyobb baj, hogy néha szól,néha nem az egyik oldalra.
Szeretném lecserélni. Nincs nagy elvárásom.
Maximum 10e ig mennék el árban. Mit tudnátok javasolni?
Átlag felhasználó vagyok aki a haverokkal szokott multizni.
Köszönöm és kellemes ünnepeket mindenkinek!
0
0
0
0
💬 1
LightLeach avatar
@Schwin94: Akkor nyilván most is mikrofonosat keresel.
Most elég olcsón meg lehet venni a Creative Blaze-t, jó kis fejes, szerintem csapj le rá. Az alap ára inkább 12-15 ezer közt szokott lenni.
https://www.muziker.hu/creative-sound-blaster-blaze
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló! Sony XB700 vélemény? Ebben az árban (most 27 ezer sok helyen) van olcsóbb, de kb. ilyen jó alternatíva! Köszi előre is.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mint atom laikus kérnék tippeket valami jó, de olcsó vezeték nélküli fejhalgára. Nem hi-tech cucchoz kell, hanem csak, hogy legyen mivel este is kockulni, zenét hallgatni youtubeon géppel és ha úgy van, akkor telefonnal is működjön mindez. Csak itthoni használatra kell, nem mennék vele sehova, szóval nem baj, ha valami 5kg-os kelet német cuccra hajaz. Sőt, előny, ha masszív.
0
0
0
0
💬 6
Puffin avatar
@SuperPuma: https://kepkuldes.com/images/05ae0daa5aca12a4193147d51749d40c.jpg
😆😆
Mennyit szánnál rá?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Puffin: Na ez tökéletes. Biztos olyan hangminősége lehet, mintha táskatelefonon beszélnének nekem...hozzá fog járulni nagyban majd a Black Ops játékélményéhez! 😆

Amúgy olyan 20 rugó környékén gondoltam max. Talán van már valami használható annyiért.
0
0
0
0
Puffin avatar
@SuperPuma: Mikrofon is kellene? Ha telóhoz is vezeték nélkül gondoltad, akkor csak a Bluetooth-os jöhet szóba. Ott meg lehet minimális késés játékoknál. (legalábbis azt mondják)
Fülre illeszkedő vagy fül körüli legyen?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Puffin: Mikrofon nélkülire van szükségem. Igazából a ping sem nagy gond.
Az utolsó kérdésre nem igen tudok válaszolni. Lehetőleg a kényelmesebb opció kellene.
0
0
0
0
Puffin avatar
@SuperPuma: Igazából pár darabot próbálni kellene. MediaMarkt nincs a közeledben?
Sony, Jbl, Audio-Technica, esetleg Philips. Vannak használható darabok, csak kinek mi kényelmes.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Puffin: Ott van a nagyon szar 5 rugóért, utána egy hatalmas ugrással 50ért talán.
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek! Beuháznék egy köv headset-re, és egy kicsit bizonytalan vagyok még, hogy mi legyen... Jelenleg Razer Kraken Pro V2-m van, amivel nagyon megvagyok elégedve, nagyon jó vétel volt. Úgyhogy lehet maradok a Razornál, nem tudom, hogy azóta jöttek e ki hasonló, de újabb változatok ennél a márkánál. ASUS felé is tekintgetek közbe, mert a gépem minden összetevője az, úgyhogy az meg azért, viszont az ASUS-t egyáltalán nem vágom headsetek terén. Esetleg valakinek valami véleménye?
0
0
0
0
💬 2
The_Teacher_Man avatar
@Maximix: Szia!
Mivel nagyon meg vagy elégedve a Razer-rel, ne is cseréld le. Miért is tennéd? Nem értelek 😀
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man: Már megszolgálta a javát, és gondoltam beújítok. Nem sok márkát próbáltam ki, úgyhogy nem tudhatom, lehet van ennél jobb is, ezért- (Bár szerintem az egyik legjobb márka, jó minőség, az tuti)
0
0
0
0
csabika21 avatar
Sziasztok a logitech g pro headsetben van 7.1 vagy csak a g pro x ben?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Üdvözletem, szeretnék ajándékba venni egy fejhallgatót. Vezetékes fronton audiotechnika ath-m40x-et javasolták, itt viszont fontos lenne hogy az illető kicsit jobbra balra mozoghasson. Az ár, hát nem is tudom attól függ mennyire éri meg. Gondolom a vezeték nélküli drágább lesz valamivel szóval 40k forintra gondoltam. Ha ez az összeg nem elég egy tízessel talán még fölé mehetek. Annyi lenne a lényeg hogy szép tiszta hang legyen egy kis méllyel ha lehet. Bármilyen tippnek örülök. Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 14
LightLeach avatar
@Andris18: Elolvastam 5x, de még mindig nem értem ezt a jobbra-balra mozoghasson dolgot 😃 egyébként ha ezt tisztázzuk tudok ajánlani pár jó dolgot 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LightLeach: Én reggel óta gondolkozok rajta 😀 lehet hogy illesztő? csak el van írva, úgy szerintem értelmesebb de így se teljesen tiszta 😀
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Warlordcommander: Vajon a kábel hosszára céloz? 😃 én arra godolok...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LightLeach: Mondasz valamit, 😀 bár szerintem 1,5m-es kábelnél nagyon hosszabbat nem sok füleshez adnak
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Warlordcommander: Azért a stúdió fejesekhez általában 3 méteres kábel van. de ha nem, akkoris 500 Ft egy jack hosszabbító 😃 a bluetooth-t meg ilyen árban kerülném.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@LightLeach: Szóval bluetooth-osból milyen érné meg. Tudnál egy példát mondani?

Esetleg ez? Pioneer SE-MS7BT
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Andris18: Ha nekem most bluetooth fejest kéne vennem hasonló összegből akkor talán sennheiser hd450bt, audio technica m50xbt közül választanék, ha szereti az ütős basszusokat még a beats solo3 wireless jöhet szóba. A pioneer amit írtál nem rossz, de semmi extra.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@LightLeach: Jó akkor azokst nézem amiket javasolsz. Köszönöm!
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Warlordcommander: Illető alatt a személyre céloztam. Én meg becsapom itt a kedves segítőkész embereket, elnézést kérek mindenkitől!
0
0
0
0
Andris18 avatar
@LightLeach: Jól belekavartam, vezeték nélküli fejhallgató kéne mert akinek tervezem ide oda járkál a lakásban és nem szeretném ha dobna egy hátast. 😂 Zenehallgatásra lenne, mikrofon nem szükséges.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Andris18: Én a Beyerdynamic CUSTOM ONE PRO Plus -t vagy az ASUS ROG Orion Pro -t tudom ajánlani.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Gyrger72: Ha van mivel meghajtani inkább egy 80 ohmos dt 770 pro, az azért csak egy nagyon más szint ugyanazon az áron.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Gyrger72: Megnéztem mind a kettőt, sajnos nem írtam hogy zenehallgatásra kell nem gamingre, mindenestre ha olyan is kell majd lesz miből választanom. 😀
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Andris18: A 2 bayer stúdió fejes nem gamer.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Új gamer fejhallgatót vennék 15k magasságában maximum. Mit tudnátok ajánlani?
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@istvan0122: Sennheiser HD300. Nem kifejezett "Gamer" de az árkategóriájában nehéz szélesebb tartományú és jobb dinamikájú fejhallgatót találni.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@istvan0122: Mivel gamert kértél, gondolom kell a mikrofon rajta, így mondok egy valóban gamert, ami nem rossz ár-érték arányú, meg mondok egy mikorfonos stúdió fejest.

a gamer: Cooler Master CH321
a stúdió: Superlux HMC-660X

A superluxnak használom a mikrofon nélküli változatát, nagyon jó hangzású fejes. Talán egy negatívuma, hogy a rajta lévő fejpárnát érdemes lecserélni egy beyerdynamic dt 770-re való plüss párnára, amit kínából meg tudsz oldani 2 ezer forinton belül.
0
0
0
0
LightLeach avatar
Rengeteg féle bluetooth fülest próbálgattam mostanában True Wireless kategóriában, de mindig visszatérek a jól bevált Airpods Pro-hoz, se hangzásban, se kényelemben nem találok vetélytársat.
0
0
0
0
💬 8
Quadgame94 avatar
@LightLeach: Sony WF-1000XM2 is jobb mint az, pláne az XM3
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Quadgame94: ugyan-ugyan, volt "szerencsém" az mx3-hoz, folyamatos lecsatlakozási gondok, a gyári gumiharang hasznavehetetlen, a zajszűrés gyakorlatilag hiányzik, annak ellenére, hogy a gyártó szerint van benne, és ami a legrosszabb a mikrofonja miatt telefonálásra pl alkalmatlan (zárójelben megjegyezve még rosszul is néz ki, de ez már csak személyes vélemény). A hangzása nem rossz alapvetően, de nem is ájultam el.
Ennyiért ez a füles kuka.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@LightLeach: Valami nagyon selejtes cuccot jaaunálhattal. Nalam volt 3 napig és legjobb sztem. Haveromnak teljesen jol mukodik. Neten neztem rengeteg tesztet es ajanljak.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Quadgame94: Nem, amiket leírtam típushibák 😀
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: Valóban jól szólnak, Nekem a 2. gen.-es van és abszolút korrekt. Gondolkodtam a Pro-ban is, de annyit nem használom.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@LordSzalko: Nekem a sima airpods-al annyi a bajom, hogy kiesik a fülemből, ahogy az EarPods is. Ezért esett a választás a Pro-ra 😃
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: Én már tartok az agybadugósoktól mert azok mindig kiestek a fülemből, eddig ez az egyetlen ami szépen a helyén marad 😃
0
0
0
0
LightLeach avatar
@LordSzalko: Igen... 2 féle ember van, akinek midnegy milyen csak ne agybadugós legyen, meg akinek csak az agybadugós a jó, nekem csak az agybadugós a jó 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Amit tudok ajánlani két terméket BT fülesről ami nekem is van.

Olcsóbbik Tronsmart Spunky Beat vagy Onyx
Drágábbik Sabbat E12 Ultra aki nem szereti agybedugóst,kicsit olcsóbban X12 Ultra

Ajánlható BT fülesek

EarFun free, Lipertek Tevi(ennyiért drága,de hangzásban nagyon jó),Soundpeats Truengine SE,Nillkin GO/Mini(hosszabb üzemidő)
0
0
0
0
MartiniHenry avatar
Hali, nemrég rendeltem egy HyperX Cloud Alpha nevezetű fejhallgatót és az lenne a kérdésem hogy az alaplapi kártya megfelel neki vagy kéne hozzá vegyek egy különálló hangkártyát?
0
0
0
0
💬 3
sudosu avatar
@MartiniHenry: Hali! Attól függ, gondolom az erősebb gépeden akarod használni. Az ASUS ROG-okon viszonylag jó hangkártyák szoktak lenni, szóval szerintem nem szükséges. Szignifikáns különbség nem lesz hangzásban, ha veszel külön hangkkártyát (legalábbis ennél a fejhallgatónál) . Ha valami Realtek hangkarid lenne, akkor javasolnám a hangkkártyát.
0
0
0
0
MartiniHenry avatar
@sudosu: Köszönöm a választ!
0
0
0
0
Bronson avatar
@MartiniHenry: Bőven elég, csak 65ohm-os, az alaplapodon egész jó a hangkártya, simán meg tudja hajtani!
0
0
0
0
kmetovics avatar
Üdv. Ide írok, hátha járt már valaki ugyanígy, mint én.
Pár napja sikeresen eltörtem a jackdugó végét a fejhallgatómon. HyperX Cloud 2-em van. Szóval az lenne a kérdésem, h lehet ehhez venni külön kábelt és szétszedés után kicserélni a rosszra vagy inkább vigyem el egy szerelőhöz?
Válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 6
LightLeach avatar
@kmetovics: házilag ezt nem könnyű megbarkácsolni, mert simán összekeverheted a pineket, és az katasztrófához vezet, el kell vinni szerelőhöz, mondjuk én ott is jártam úgy, hogy a mikrofont be se kötötte, a jobb meg bal oldalt felcserélte, aztán amikor visszavittem, hogy dugja fel, akkor azt mondta nem érti mi a baj, meg kell fordítani a fejemen és jó lesz... szóval nem egyszerű normális szervízt találni ahol értenek is hozzá, és nem a fejhallgató áráért cserélnek kábelt benne.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LightLeach: Köszi az infót. Akkor majd így fogok tenni. Az amúgy tök jó, h ők se nagyon értenek hozzá 😆 És, ha megfordítottad, akkor már jó volt, vagy azt hülyeségből mondta az ürge?
0
0
0
0
LightLeach avatar
@kmetovics: hát ha megfordítod a fejeden, akkor maga az irány jó, csak a fejhallgató k*rva kényelmetlen úgy 😃
Asszem amúgy hogy a fejhallgatópláza foglalkozik ilyenekkel, lehet, hogy érdemes lenne velük felvenned a kapcsolatot.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LightLeach: Ja az igaz. Úgy elég shit lehet 😆 Amúgy megfogadom a tanácsod és felkeresem őket. Kb mennyiért szokták amúgy az ilyet megcsinálni?
0
0
0
0
LightLeach avatar
@kmetovics: Ha csak a jack dugónál tört meg és nem kell az egész kábelt cserélni, csak a dugót, akkor az pár ezerből megvan (3-4), ha ki kell cserélni az egész kábelt, akkor kicsit több, szervíztől függően mondjuk 6-10k.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LightLeach: "csak" a vége tört le. Meggörbült, visszahajlítottam, majd le is tört abban a pillanatban 😆
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok! Megint én, remélhetőleg utoljára írom le a kérdésem ebben a témakörben.

Szerintetek melyik a legjobb a három eddigi közül amiket néztem?
ASUS ROG Delta
Corsair Virtuoso RGB Gunmetal SE Wireless
Beyerdynamic CUSTOM ONE PRO Plus
0
0
0
0
💬 4
LightLeach avatar
@Gyrger72: Az Asust én elfelejteném, ezen az áron nem szólnak szerintem elég jól. A Corsairt úgy tudom, hogy bizonyos fejformák esetén iszonyatos viselni, a Beyerdynemic meg mindig garancia a minőségre, és a kényelmes viselésre. Én azt választanám.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@LightLeach: +1 a beyernek, és a másik kettőt meg kerüld el.
Illetve ha kifejezetten gamingre kell, akkor a razer kraken ultimate és a hyperx cloud alpha s-t is felvinném a radarodra, ha viszont több zene/film akkor egyélrteműen a beyer.
Viszont mivel a beyer jackes ezért nem árt hozzá egy jó hangkártya is, mig az usb-seknek nem kell.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@_AsheXp: Pontosan, én is egy Creative Sound Blaster Audigy RX-et használom, ami a maga 20-25 ezres árával nem egy borzalmas nagy befektetés, mégis nagy előrelépés az integrálthoz képest. Ja és van még előtte egy Behringer HA 400-as minierősítő, ami kb 8000Ft.
A main fejesem pedig jelen pillanatban egy Audio-Technica ATH-M50x, de most tervezek váltani egy Beyerdynamic DT-990 (250 OHM)-ra, csak annak előfeltételei vannak 😃
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@LightLeach: Végül maradtam a Beyerdynamic CUSTOM ONE PRO Plus -nál. A régi ASUS fejesemnek az USB-s hangkártyáját használom a fejhallgató meghajtására.
Már megvettem a fejhallgatót pár hónapja és azóta egyre szebben szól.
0
0
0
0
19ati93 avatar
10-20k közt milyen egyszerű fejhallgatót tudnátok ajánlani ami ér is valamit? már ha van? (javarészt zenére)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok mit gondoltok a trust gxt 313 fülesről.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
A két fejhallgató közül melyik jobb filmre, zenére, játékra?
Beyerdynamic DT 770 PRO (80 OHM) vagy Beyerdynamic DT 770 PRO (250 OHM) -os változat?
0
0
0
0
💬 1
Kelori avatar
@Gyrger72: Átlagos otthoni használatra a 80 Ω -os verziót válaszd.
0
0
0
0
Gyikoc avatar
Sziasztok, segítséget kérnék.

Egy Huaweihez kapott fülest használtam másfél évig, de az tönkrement, másfél hónap alatt pedig már a harmadik, ezer forintos fülest használom el. Annyira szar a hangzásuk, hogy néha megfájdult a fülem tőle.

Az agybadugósat (gumis) utálom...
Illetve Bluetoothos simán lehet, praktikus lenne.
Maximum 5 ezer forintot költenék rá, de ez nagyon a teteje.

Illetve 10 eer forintig fejhallgatót vennék.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Az ASUS ROG Delta fejhallgatóval szemezek már jó ideje, hogy megvegyem vagy sem, mivel elég drága. Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem. Ami miatt ez tetszett meg az a type-c csatlakozó és a Hi-fi ESS 9218 Quad DAC.
Zene hallgatásra is biztos jó lehet, gondolom ha már oda van írva, hogy Hi-Res Audio. Vagy ez valami beetetés lenne?
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Gyrger72: A “hangrendszerek” topic-ban kaptál rá válaszokat 😀
0
0
0
0
Gyikoc avatar
6-8 ezer körül kéne egy jó fejes. Egy barátom akar venni nekem fejhallgatót, a brit földön él. Szóval az se para, ha onnan származik, de a házhozszállítás költségét bele kell számolni. (Mondjuk azt amúgy is)
A lényeg, hogy zárt legyen, és legyen mikrofonja. A Tescoból nem akarok venni 2 ezres fejhallgatót, múltkor is megjártam vele.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
Sziasztok!

Szeretnék GTA V-höz, illetve néha 1-1 anime/sorozat rész nézéshez egy mikrofonos fejhallgatót, ami nem túl drága, igazából nekem elég, ha van benne némi basszus, nem csilingel benne a hang, és a mikrofon is annyira képes, hogy halljanak engem, semmi extrával.

10-20 ezer között lenne a keret kb., de inkább lefelé, mint felfelé mennék. 😀

Soha nem vettem még ilyesmit, szóval jöhetnek a javaslatok bőven.
Köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@spleenszuru: Próbáld ki a trust gxt 313 fejhallgatot kb.6000ft és nagyon jókat olvastam rola.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Sziasztok!
Milyen fejhallgatót ajánlanátok max 50k-ig játékhoz és zene hallgatáshoz?
0
0
0
0
💬 7
Gyrger72 avatar
@NiXiT01: Nekem az alábbi van, jó zenéhez is. Egy a bűne Mobilhoz, Xboxhoz, Playstationhoz nem lehet használni.
ASUS ROG Orion Pro
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@NiXiT01: Jack-es vagy USB-s? Vezetékes vagy vezeték nélküli? Csak, hogy szűkítsük.

- Razer Kraken Tournament Edition
- Logitech G PRO X Gaming
- ASUS ROG Delta Core (Ennek használom a sima Delta változatát anyag minőségben fullos, hangzásban is szintén. Core némileg eltér tőle, ha megtetszett gyártói oldal alján megtekintheted miben tér el [LINK])
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
@LordSzalko: Köszi szépen a válaszokat, vezetékes híve vagyok. 😀
0
0
0
0
Kelori avatar
@NiXiT01: Én is mindenképpen egy normális, audio technikával foglalkozó gyártó fejesét javaslom. A DT 770 amit Lizard is említett az pl. nagyon jó, stúdióban azt használom lassan 2 éve. Annyira kell figyelj hogy ezeken általában nincs mikrofon, szóval azt külön kell vegyél.
Amúgy az ilyen maisntream márkák közül ha mindenképp valami "gamer" cuccot akarsz választani akkor max a hyperx cloud II-t vagy a cloud alpha-t tudom ajánlani, de azok is csak azért jók mert takstar driver van bennük, a hyperx csak a burkolatot gyártja : D
0
0
0
0
Lizard avatar
@NiXiT01: Ha komolyan gondolod a zenehallgatàst akkor a következök:
Beyerdynamic DT 770pro
Shure SRH 840
Audio technika ATH M50x
Ezek nem fognak a szivàrvàny összes szînèben vilàgitani neked de tökèletesek jàtèkra is, zenère meg egyedülàllóak!
0
0
0
0
grafi97 avatar
@Lizard: Lehet kicsit megkésve de jár az erdei pirospont! Én magam egy Beyerdynamic Custom One Pro-t használok, és köröket ronhangál mind hangszín és térhatás terén is, bármilyen gaming headset körül amit próbáltam. Mellé meg van egy 2000 forintos asztali mikrofonom ami megint csak semmivel se rosszab mint egy hiper szuper RGB gaming headset-ben lévő. Egy normális fejhallgató plusz egy olcsó mikrofon mindenképp a legjobb választás.
0
0
0
0
Lizard avatar
@grafi97: Igen csak sajnos nagyon neház meggyőzni a mai, nem annyira hozzáértő felhasználókat,hogy nem az a jó minél feltünőbb, vagy nem feltétlen a mainstream alaplapgyártók gyártják a legjobb fejeseket a szinkavalkád közepette...😆
DE a lényeg hogy azért "páran" tudják,hogy mekkora átverésekről van szó az RGB-s világunkban😂
Kelori: Igy van ha mindenképpen gamer fejes akkor a Cloudok nem rosszak mert ahogy irtad takstar a belük!
Illetve most már azért a Beyernek,meg a Sennheisernek, Audio Technika-nak is van,persze borsós áron "gamer" fejese, azok ajánlottak,de tényleg piszok drágák! Szerintem bőven elég egy DT 770 szintű fejes egy akármilyen mikrofonnal és aztán jön az agyeldobás...😆 persze nem árt azért melléjük egy jobb hangkari vagy Dac😉
0
0
0
0
Direwolf avatar
Üdv,Helló. 12-max 14e ft-ig Melyik fejhallgatót ajánlanátok? Igazábol totál sötét vagyok a témához. Annyit tudok elmondani hogy. Eddig Trust volt. A párna kb szét mállott. Soha többé nem igazán szeretnék venni. Nem hiszem hogy 1 év alatt így szét kellene mennie. Nagy fülem van szóval minnél nagyobb a szivacs része annál jobb. A kihajthatós mikrofont szeretem mert a hajtogathatós elfárad egy idó utan ha jól értesültem. 7.1 szoftveresen nem tudom hogy ér-e akármit is ha van. Színe vilagítása nem érdekel. Jó pont ha USB-s nem Jack-es. Nem vagyok márka buzi. Igazából találtam kb 10 opciót de a bőség zavarában szenvedek. Jaj igen és nem tudom ilyen árban ez mennyire faktor de ha kényelmes az sem hátrány 😃 WoW ETS2 amit jatszok. Illetve TS-en beszélek és 1 órát zenét hallgatok. Meg 10 évente 1x megnézek egy filmet. Erre lenne használva kb 😃

Nos ennyit tudtam elmondani. Várom az ajánlást. 😀
0
0
0
0
💬 3
Gyrger72 avatar
@Direwolf: Razer Electra V2 USB
[url]https://www.emag.hu/razer-electra-v2-gaming-headset-usb-rz04-02220100-r3m1/pd/DSSWS9BBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648[/url]

Kingston HyperX Cloud Stinger
[LINK]

Nekem az alábbi van:
ASUS ROG Orion Pro
[LINK]
0
0
0
0
Direwolf avatar
@Gyrger72: Köszi felettébb hasznos valasz köszönöm. Márka nem lényeges? Mind 1 melyiket valasztom?
0
0
0
0
no avatar
@Direwolf: Tekintve, hogy az USB-t preferálod a Stinger alapból kiesik. A Razer és az Asus közül lényegében nem lehet nagyon mellé lőni, talán az utóbbi kényelmesebb lehet számodra.
0
0
0
0
FoLey avatar
Erről valaki tud véleményt mondani? Szeretnék bt fejest venni,mert mivel a Meizu EP52 sokszor kiesik a fülemből alvás,fej oldalra dőlés közben,hiába szivacs csere akkor is. Elhatároltam fejest veszek majdnem mindennapos utazás közben. Ha nem délután úgy is beugrok megnézni.
[LINK]
0
0
0
0
💬 6
Bronson avatar
@FoLey: Tipikus Skullcandy hangzás (túltolt basszus és közepek, gyenge magas hang), ha van alkalmad kipróbálni, egyszerűbb dönteni, mivel a hangzás személyes preferencia. Nekem nem jött be.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Bronson: Végül MM-ben nem volt ilyen termék a többit is kipróbáltam és Pioneer SE-MS7BT lett végül( a kistesója volt kirakva SE-MS5T,de ugyan az BT verzióban is csak nem volt kapható MM-ben). Igaz azt neten rendeltem meg és elvileg szerdán jön meg.
0
0
0
0
PNORBIZEG avatar
@FoLey: Bose Quietcomfort 25/35 . Nekem a kisebb 25-ös van,de valami eszméletlenül beteg.Mindenhez tökéletes,egyben gamer fejhallgató,5.1-es mozi hangrendszer stb stb.

Nyilvàn az àra kicsit húzós,de hasznàltan is elgondolkodnék rajta a helyedben.

https://hardverapro.hu/apro/bose_qc25_aktiv_zajszuros_fejhallgato_4/hsz_1-50.html
0
0
0
0
FoLey avatar
@PNORBIZEG: Használt nem játszik meg ritka hogy valaki felteszi,de végül is mindegy már berendeltem a Pioneert.
0
0
0
0
PNORBIZEG avatar
@FoLey: Akkor pedig sok sikert hozzà! 😀
Egyébként most nézem ,nekem Bose Soundlink II-es van "raktàron",szóval félre tàjékoztattalak! sry😞
0
0
0
0
FoLey avatar
@PNORBIZEG: Köszi holnapra már meg is jön. 😀

Semmi probléma. 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Na használt újszerű állapotban vettem már csak várom,hogy ideérjem hozzám a kicsike. 17k-ért vettem meg,ennyiért bestbuy. 😃
0
0
0
0
💬 15
Puffin avatar
@FoLey: A kábelre meg a mikrofonra vigyázz!!!
0
0
0
0
FoLey avatar
@Puffin: Vigyázni fogok alkalmanként fogom használni. Éjjeli meg kommunikációra.
0
0
0
0
wiza avatar
@FoLey: Nekemis artemis van csak 933 nagyon jó
0
0
0
0
FoLey avatar
@wiza: Kényelmes és jól is szól. Logitech termékekkel sosem volt problémám.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Elég masszívnak néz ki, utoljára egy G35-ös fejesem volt tőlük, teljesen jó volt, mikor elkezdett repedezni rajta a műbőr, csináltam róla képet nekik és másnap reggel már hozták az újat. 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Korrektek a Logitechesek most is G35-öt használsz?
Kényelmes és nem szorítja a fejem. Kellett nekem normális fejes és ennyiért ezt tudtam venni. 😃
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Már nem, de amíg használtam meg voltam vele elégedve 😀 Sajnos idővel a műanyag része eltört a jobb oldali fül részénél, aztán gondoltam akkor már nézek egy másik fülest. Úgy 2 évig használtam utána egy Corsair HS50-et, ugyan úgy eltört a fül része 😃

Jelenleg meg ASUS ROG Delta, ez már alumínium "házas", szóval talán nem lesz hasonló probléma 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Az az ASUSnak ára is van. Nemtudom G35 ára mennyi volt,de nem volt rossz termék. A G633/635/933/935 sem rossz az anyaguk az kérdéses,de vigyázni kell rájuk.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Anno a G35-nek is volt ára 40-45 ezerért ment. A töréstől eltekintve megérte, az 5-6 év alatt elfáradt az anyag, ez ilyen 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Sajnos ez ilyen,de ha lenne lehetőség átépítettni akkor jó lenne. 😃
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Majd azért mesélj milyen az új füles, PM-ben vagy valahogy 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Majd fogok 😉
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Én a 3 éves fejhallgatómon mikor eszakadt a műbőr/elfoszlott varrásnál én megvarrtam, annyira nem érdekel hogy néz ki mert működni működik 😀
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Igen, csak nekem utána el is tört a fül része, aztán mivel az forgatható is volt meg ilyenek, a ragasztás felejtős volt.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Hát ja ha eltörik az már más, logitecheknél azt vettem észre amelyik forgatható stb az általában eltörik, haveromnak is eltört, én egy asus rog oriont használok de szakadáson kívül nem volt vele gondom.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
A Kingston HyperX Cloud II -höz hasonlókat tudnátok ajánlani 50 ezerig?
Nem vagyok benne biztos, hogy az én nagy fejemen kényelmes lenne a Cloud.
De viszont a felszereltsége nagyon tetszik a Cloud 2-nek. Mint a cserélhető párna vagy, hogy PS4, Xbox One, PC-hez is használható.
Mikrofon nem szükséges, nem szoktam online játszani, de ha van az sem baj.
Fő szempontok: PC, Xbox, PS4 kompatibilitás, cserélhető párna, 50 ezer alatti ár.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget! 😀
0
0
0
0
💬 6
gyenesmartin avatar
@Gyrger72: Szia!
Ez az xbox, ps4 kompatibilitás mit jelent? Van rajta jack csatlakozó?
Beyerdynamic DT 770 PRO 80 ohmot mondanám, de ehhez elkélne egy normális fejhallgató erősítő, úgyhogy inkább a 32 ohmos verzióját mondom csak.
[LINK]
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gyenesmartin: Erről mi a véleményetek?
Plantronics RIG 600
https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/uM3WTbhRwPGDyNoFLhSP6R.jpg
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
@Gyrger72: A konkrét típust nem ismerem, de maga a márka nem gyárt/vesz rossz hangú fejhallgatókat. Nem jobb, mint a Beyerdynamic, teljesen más kategória a kettő. Kb Cloud szintű.
Én a beyerdynamicot venném, meg valószínűleg fogom is, ha le kel cserélnem a jelenlegit.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gyenesmartin: Azt hiszem megveszem majd a Cloud II-t. Olvastam róla teszteket, kommenteket, néztem videót. A legtöbb ember nagyon dicséri.
Most egy ASUS ROG Orion Pro -m van ami már kicsit kopottas, bár a hangzása még így is tökéletes. Azért akarok másikat mert van egy PS4 és Xbox One -om is. Maximum, hogy tudjam használni konzolhoz egy ilyen: [LINK] adapter kéne.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Gyrger72: csak mondom hogy a cloud II-nek egy bemeneti jack csatlakozója van, szóval ezzel nem mész sokra.
a jack pedig belemegy a 7.1es adapterbe, az pedig usb-vel csatlakozik
0
0
0
0
Puffin avatar
@Gyrger72: Vegyél egy Logitech G935-öt!
Csak ajánlani tudom!
0
0
0
0
gatya123 avatar
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami tűrhető fülest játékra 10ezerig?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Tudom ez nem headset, de ennél jobban a témával foglalkozó topicot nem találtam.
Ha van az alaplapon 6 jack hangkimenet, akkor ezt a hangfalszettet
https://www.logitech.com/hu-hu/product/z607-surround-sound-system?crid=1588
össze lehet kötni a géppel úgy, hogy valóban az összes hangszóró optimálisan működjön?
0
0
0
0
💬 2
Puffin avatar
@zsolty87: Igen! Be kell állítani gépen melyik hangszórót hova dugtad / vagy ha fix hogy melyik-melyik kimenet a hangkártyán akkor oda, és teljesen jól fog működni.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
@Puffin: Elméletileg fix, vagyis 6 különbőzö színjelzéssel vannak ellátva a hang csatlakozók.
0
0
0
0
prince4 avatar
Nekem razer kraken pro v2-m van, nyugodt szivvel tudom ajánlani játékra, nagyon vadállat normális hangkártyával 😃
0
0
0
0
Kodi06 avatar
Logitech G433 7.1 vagy SteelSeries Arctis 5 ? Ti melyiket vennetek?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! A segítségeteket kérném, hogy milyen fejhallgatót vegyek 20.000Ft környékén. Kritériumok: Kényelem, jó hangzás, és mikrofon. A segítségeket előre is köszönöm. 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Bronson avatar
@Gyrger72: Én nemrég egy Beyerdynamic 990 Pro-t vettem, azt nyugodt szívvel tudom ajánlani! Nyitott kialakítás, kényelmes, és nagyon jól szól, de a 250 ohm-os verzióhoz már alap a fejhallgató erősítő, telefon/alaplapi hangkártya nem tudja meghajtani... de van belőle 32ohm-os verzió is, picivel más hangkarakterrel ugye... ha viszont zárt kialakítású kell, amiben több a basszus is, akkor DT 880, vagy 770 Pro. De a legegyszerűbb ha bemész egy szaküzletbe és kipróbálsz egy csomót, mert mindnekinek másképp szól egy füles...
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Két fülest néztem ki.
1. [LINK]
2. [LINK]
Amire használnám telón zenehalgatásra,mikrofon nem kell,a lényeg a 3.5mm jack csatlakozó.
Kettö közül meik a jobb?A Magnat valamennyivel drágább,de nembiztos hogy jobb is.Ill ha tudtok jobbat mondani,meghalgatom,max 7000Ft költenék rá.
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@cseszka: 7 ezerért sztem tök mind1 mit veszel nem lesz minőségi a hangzás, most hogy valamelyik jobb egy fokkal az egy dolog, nagy eltérés biztos nincs kb. azt válaszd amelyik jobban tetszik, bár én a helyedben valami agybadugós bluetooth fülhallgatót néznék, azzal talán jobban járnál. bár az én noname em is 10-12k körül volt, mondjuk nincs vele baj és már vagy 4 éves. az a baj ezekbe a nagyon alsó kategóriás fejesekbe nincs ami szépen szólna... de az agybadugósok közt azért akad ami jól tolja a mélyet is. az hogy mit írnak oda ne nézd... köze nincs a valósághoz 😃 ilyen meg olyan Hz....tehát ha ez a 2 akk amelyik jobban tetszik. max ha valakinek van tapasztalata valamelyikkel az majd leírja.
0
0
0
0
cseszka avatar
@bukta2: Köszi.Hát többet nem akarok rá költeni,ill van még Erzsébet utalványon ennyim,és akkor erre szánnám.Mást nemigen tudnék venni,fülesre meg szükség is lenne....Na mindegy,Euronics-ban Szegeden van készleten mindkettö,Pénteken megyek majd,hátha kilehet próbálni...
0
0
0
0
Bronson avatar
@cseszka: Nekem évek óta ez a fülesem van, azóta sem hallottam olyat a kategóriában, ami csak közel lenne hangminőségben... sőt, a sokkal drágább kategóriában is gyaláz, hihetetlen hogy még mindig ennyi az ára...

[LINK]

itt is tudsz Erzsébet kártyával fizetni, de sajnos online nem... esetleg keress rá, hátha van valahol szegeden is.

Ha mindenképp ott szeretnél egy fülest venni, akkor ezt tudom ajánlani, teljesen rendben van a hangja, nyáron nem a legjobb a szellőzése (ebben a kategóriában nem sok füles szellőzik jól) de nem vészes!

[LINK]
0
0
0
0
Doomficko avatar
Sziasztok ! Tudnátok nekem ajánlani egy nagyon jo gaming headsetet 13-14 ezer forintért ? A régi fulesem elromlott es szeretnek venni egy újat . Előre is köszönöm a válaszokat ! 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
HyperX Cloud ll van már egy ideje,ha valaki PUBG- vagy hasonló játékokhoz keres remek fejhallgatót örömmel tudom ajánlani nagyon jó hangzása van! Én nem bántam meg a vételt!
Gondoltam leírom a véleményem így pár hónap használat után hátha valakinek segít a döntésben.
0
0
0
0
💬 2
gyenesmartin avatar
@bukta2: Nekem Omnitronic SHP-600 van, ami 12 000Ft körül van.Ugyanaz, mint a cloud II csak félig nyitottban. Tehát jobb térrel, több részlettel, kevesebb méllyel. Ha valaki ettől jobban hangot szeretne annak 40-50K-tól kell nézegetnie.
0
0
0
0
Kodi06 avatar
Hello
Van egy GTA V Pulse Elite Wireless Stereo Headset-em amit meg anno a ps3 hoz vettem. Most viszont ujra a pc-t fogom nyuzni. Nem mai darab, de olyan allapotba van mint az uj keves hasznalat miatt. Szerintetek ugyan olyan szepen es 7.1 be fog szolni mint ps3 on?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.

1 év után a Logitech G430 fejhallgatómon mind2 fültartó műanyag daraboktra törött, így konkrétan a vezeték tartja, és használhatatlan. Tudnátok ajánlani 10k körül egy használható gamer fülest?
0
0
0
0
💬 3
xsebix avatar
@istvan0122: Akkor nem csak nekem adta meg magát a g430... egy évnél többet bírt valamivel, de akkor is vicc... 😊
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@xsebix: mondjuk az jó gáz, nekem a legolcsóbb, legsz*rabb füleseim is bírtak 2 évet
0
0
0
0
xsebix avatar
@H-ECTOR: Hát igen elég gáz, bár lehet én nem vigyáztam rá eléggé,de most hogy láttam fentebb is ez a probléma volt elgondolkodtam ,hogy mégse én voltam a ludas... 😃
0
0
0
0
no avatar
Hali tudom nem teljesen ide kapcsolódik, de olyan problémám lenne, hogy egy kicsi Philips (talán Philips SHL3160) fejhallagtót használok (zenére és játékra egyaránt. Nah most zenéknél és filmeknél én nem tapasztaltam gondot, de játékokban annál inkább.. még pedig azt hogy teljesen máshonnan hallom a hangokat.. Például velem szemben lő valaki akkor azt magam mögött hallom, vagy alattam hallom az ellenséget holott velem szembe jön stb. De például ez olyan hogy tegyük fel a siege-ben mondjuk valaki huzza a falat és feléfordulok és közel megyek hozzá akkor az jól hallom.. de ha már elfordulok tőle akkor őt teljesen máshonnan hallom hogy pl a másikoldalon vagy alattam húzza a reinforcet. Valaki valami tippet esetleg? (Asus Realtek HD hangkezelő van a gépemen)
0
0
0
0
💬 3
H-ECTOR avatar
@Blade890: mi óta tapasztalod ezt? mert a Wind Bastion óta sokaknál előfordul, nálam is, de egy újraindítás meg szokta oldani. illetve most már pár napja nem találkoztam vele
0
0
0
0
no avatar
@H-ECTOR: Üdv! Köszönöm a választ, de sajna nem hiszem mert counter strike-ban is tapasztaltam ilyen problémát de a régi fulesemmel sehol nem voltak gondok. De máshol ezzel sincs érdekes módon. Pl. Zene vagy film nezenesnel.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Blade890: hülye kérdés helye: biztos nem fordítva van rajtad a füles?😆
ha esetleg a régi füleseddel még mindig nincs gond, akkor lehet hogy az újjal van gond, ha van driver hozzá, újratelepítés, ha nincs akkor esetleg az audio driver újratelepítése, vagy ha valamit mókolsz a beállításokban, akár a driverben akár, a játék szoftverében
0
0
0
0
shade0813 avatar
Hali.
Van egy Soundblaster X H5 headsetem aminek a füles része elég jó de a mikrofon valami katasztrófa így 2 nap után vissza is küldtem garanciába (márcsak azért is mert videókban nem ilyen rossz) de vagy nem cserélték ki csak azt mondják vagy pedig alapon ilyen rossz.

A lényeg hogy szerintem vissza kérem a pénzt és veszek egy másikat aki tud ezekröl nyilatkozni melyiket javasolná?

Asus cerberus gamer (a kihúzható kábel elég tetszetős)
https://ipon.hu/shop/termek/asus-cerberus-gamer-fekete-headset/571665

HyperX cloud stinger
https://ipon.hu/shop/termek/hyperx-cloud-stinger/1518192

előre köszi az ajánlásokat.
0
0
0
0
💬 4
Kelori avatar
@shade0813: Nemrég került hozzám egy HyperX cloud alpha, az baromi jól szól. Nyílván nem olyan mint a sennheiser stúdió fejhallgatóm, de az más árkategória. A stingert sosem próbáltam, de a legtöbb HyperX terméket mindenki csak dícséri, és én is kifejezetten szeretem a tőlük vásárolt eszközöket szóval azzal szerintem nem lősz mellé.
0
0
0
0
shade0813 avatar
@Kelori: Egy megnézett tesztben kicsit kérdőjeles volt a mikrofon minősége egyébként pedig az is fontos lenne, de nem tudom hogy ez élesben hogy néz ki.

Persze ajánlásokat is elfogadok nem feltétlen vagyok ennél a kettőnél megragadva.
0
0
0
0
Bronson avatar
@shade0813: Legjobban jársz ha veszel egy nem gamer fülest és hozzá egy antlion modmic-ot! ritka az olyan gamer füles ami jól is szól, kényelmes is és a mikrofon is pöpec... persze ez nem épp a legolcsóbb lehetőség...
0
0
0
0
shade0813 avatar
@Bronson: Alapjába véve a füles nagyon kényelmes és nagyon jól szól csak a miki nagyon rossz de ezt nem tudtam hogy lehet rá venni külön, köszi az ifót.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Helló fiúk lányok. HyperX Cloud Flight-ról vélemény?
0
0
0
0
💬 1
_AsheXp avatar
@Viktorinho: Azom van, kiváló.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 9
Puffin avatar
@Gyrger72: SteelSeries siberia párnáit rá lehet ragasztani ha leszeded az eredetit róla.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Puffin: Találtam pár fejhallgatót ami megtetszett. Véleményeket szeretnék kérni, hogy melyik a legjobb.
Logitech G433
HP OMEN 800
ASUS STRIX PRO
RAZER OVERWATCH MANO'WAR TOURNAMENT EDITION
ASUS STRIX 2.0
RAZER KRAKEN PRO V2 BLACK OVAL

Meghallgatok egyéb lehetőségeket is 45k -ig.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Gyrger72: HyperX Cloud II nem is kérdés.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@_AsheXp: Akkor már inkább ez: HyperX Cloud Revolver S
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Gyrger72: Vagy ha nem óckodsz a vezetéknélkülitől akkor ami nekem van Cloud Flight is egy nagyon jó választás
0
0
0
0
Kelori avatar
@Gyrger72: Ha rendes fejhallgatót akarsz akkor felejtsd el az általad felsorolt gyártókat. Van egy pár ami vállalható, de a legtöbb vicc kategória. Nézz szét olyan gyártók közt akiknek a fő profiljuk a hangszóró / fejhallgató gyártás. Ez az egyik személyes kedvencem : Beyerdynamic DT 770 PRO
De nézz szét még nyugodtan a sennheiser, az audio technika, a samson és a bose termékei között is.
0
0
0
0
Bronson avatar
@Kelori: És ha kell neki mikrofon is...? 😊 az még plusz kiadás. de ha a keret engedi, akkor én is inkább egy rendes (nem gamernek reklámozott) füles+antlion modmic-ra szavazok mindig.

a bose amúgy jó hangzású cuccokat gyárt, de piszkosul túl van árazva...
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Kelori: Megnéztem az általad felsorolt márkákat, de ezekre már nincs keretem + Amit Bronson is ír, hogy néha jól jön a mikrofon.
0
0
0
0
Kelori avatar
@Gyrger72: A beyerdynamic amit írtam az pont 45 körül van. De összességében igazad van, ezek már egy drágább árkategóriába esnek.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Yo. Én egy strapabíró kis fülbedugós motyót keresek. Strapa=azzal alszok... eddig egy Seinheisser, és egy telefonhoz kapott AKG bánta ezt a nagyszerű szokásomat. Ha nyugtalanabbul alszok, szétszaggatom a kábelt belül. 😃 Létezik valami kifejezetten a kábel strapabíróságára nagyobb hangsúlyt fektető modell? Nem kell jól szólnia, nem kell über márkának lennie, csak dokumentumfilmek mennek a fülemben. Az AKG olyan fonott-szerű "bevonattal" volt, de az is megfáradt szegény. Bluetooth nem igazán érdekel.
0
0
0
0
💬 3
H-ECTOR avatar
@kolbaszkarika: Airpod, vagy hozzá hasonló pedig hasznos lenne, pont a kábel hiányzik belőle, ami nálad kritikus pont
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@H-ECTOR: Köszönöm a válaszokat! Kipróbálok egyet, hátha. Csak a töltés maceráját akartam elkerülni, ami nem az eszköz hibája hanem az enyém, mert mindig elfelejtek feltölteni mindent, aztán meg csak pislogok amikor használnám.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@kolbaszkarika: Ahogy H-ECTOR is írta, pedig pont hogy vezetéknélküli lenne neked a jó.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció