Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem pedig valamilyen World in Confinlct-os gépigényű stratégiai játékot tudna ajánlani? Legyen jó taktikás😃
nekem pedig vmi mmofps tudnátok mondani
csak texas holdem legyen!!! 😃
am nekem a spider man wos menne?
régen emlékszem találtam egy jó háborúsat az is oldalnézetes volt de nem emlékszem a nevére 😕
ááá szerintem szemét!Vagyis nekem rohadtuúl nem tetszik!13 éves hülyegyerekeknek való az a szemét!
Am. pont az a lényeg a RE5-ben!Hogy az utolsó ellenséget nem csak úgy ki kell nyírni, hanem nehezen!És vagy 4X-re kell kinyírni!
akkor ha úgy vesszük hogy azt mondod h hülye vagyok....
izlések és pofonok! ennyi
Am. pont az a lényeg a RE5-ben!Hogy az utolsó ellenséget nem csak úgy ki kell nyírni, hanem nehezen!És vagy 4X-re kell kinyírni!
oblivion az jó lehet😀
Akkor okés ceni😃!
Am a baj h végig viszed és utánna v legyződ megint csak a másik oldalra állsz v megint ugyan ugy utánna nm lehet Szabadon járkálni!😕
am bigdave174 nem igazán indulna meg nem is szeretem😀
Resident Evil 5 volt eddigi kedvencem!Szal azt is ajánlom! 😀
fel is rakom
am a 9 dragons az mmo?
thx😀
a gow és a Max Payne az pedig ráér😀
egy jó kis fantasy rpg-t vagy sci-fi rpg-t és olyat ami menne és ne iylen felülnézetes legyen köszönöm😀
Max Payne=kötelező
GoW=kihagyhatatlan
remélem segítettem 😆
nm tom h mien h jó game-e v nm mert nm játszottam vele de azt halottam h jó
am thx😀
én ps2-n játszottam arról szól h van 1 pasi akinek megölték a családját és bosszut akar állni Dióhéjban ennyi...
Oan GTA-ra emlékeztetett
tudnátok nekem ajánlani valami jó kis izgalmas autós játékot a gépemre?
(megj: számomra a fizika fontos eleme az autóversenynek)
procim van jó, videókártya alaplapi 😞 (most égett ki az előző)
nagyon jó ingyenes multis játék!
ezt csak ajanlani tom mindenkinek!!!!!!!!!!...
Napoleon:Total War
Am. MAFIA az bazikirály game!Aki még nem játszotta, akkor az ne haggya ki!Egyszer mindenkinek végíg kell nyomni azt a game-et!Rohadt jó!Csak ajánlom!
jah, és Resident Evil 5 (BEST)