2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pomrum avatar
Core2 írta:
Ha tudnánk, hogy milesz a jövőben, a jelent másképp alakítanánk. Én nem is akarom tudni a jövőt...
Én viszont tudom a jövőt a hétvégén jön a díjbeszedő. (És egyeseknél ez is a világvégét jelenti)
0
0
0
0
Core2 avatar
Szerintem inkább ne is beszéljünk ilyenről...nem akarom tudni, hogy mikor halok meg
0
0
0
0
pomrum avatar
ha már világvégéröl beszélünk akkor nem maradhat sz nélkül a "sárga veszedelem" sem ami lehet pont Észak Koreábol indul.
0
0
0
0
Core2 avatar
Ha tudnánk, hogy milesz a jövőben, a jelent másképp alakítanánk. Én nem is akarom tudni a jövőt...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ferrari írta:
pomrum írta:
super88 írta:
Gondoljátok el hogy mi lenne akkor ha egy terrorista csoport a világon majdnem vegyszere kezdenének atom erőműveket robbantatni, pl., Ruszkiknál,Paks,USA,Kína, stb. ez csak egy pár példa szerintem tényleg egy világ végének lehetne mondani mert nagyon sok áldozatot követelne ráadásul nem csak abban a jelenben ölne vagy károsítana embereket ez a megoldás hanem annak a kórnak a jövőjében is mivel a sugárzás mindenre ki hat:S
Atomfizikusok és geofizikusok kiszámitották ha összehangolva robbana 28 atombomba a világon akkor szétépné a földet a magban beinduló reakció.

A legnagyobb atombomba robanást az oroszok hajtották végre 70vlmennyiben. 50MT-ás erőségű volt. Azóta tilos atombombával kisérletezni. De a kóreaik újból kezdték, mert hülyék.

ott a pont😆
0
0
0
0
plakat2 avatar
pomrum írta:
super88 írta:
Gondoljátok el hogy mi lenne akkor ha egy terrorista csoport a világon majdnem vegyszere kezdenének atom erőműveket robbantatni, pl., Ruszkiknál,Paks,USA,Kína, stb. ez csak egy pár példa szerintem tényleg egy világ végének lehetne mondani mert nagyon sok áldozatot követelne ráadásul nem csak abban a jelenben ölne vagy károsítana embereket ez a megoldás hanem annak a kórnak a jövőjében is mivel a sugárzás mindenre ki hat:S
Atomfizikusok és geofizikusok kiszámitották ha összehangolva robbana 28 atombomba a világon akkor szétépné a földet a magban beinduló reakció.

És azt ki tudta, hogy a földön annyi atom- és hidrogénbomba van, hogy több földet is el lehetne velük pusztítani!
0
0
0
0
Ferrari avatar
pomrum írta:
super88 írta:

A legnagyobb atombomba robanást az oroszok hajtották végre 70vlmennyiben. 50MT-ás erőségű volt. Azóta tilos atombombával kisérletezni. De a kóreaik újból kezdték, mert hülyék.
0
0
0
0
Core2 avatar
örvendek, hogy ilyen okos fizikusok vannak a földön. Még a végén valaki összeállítja ezt a bombát...
0
0
0
0
plakat2 avatar
a világvége sztem nem jön el akkor még, az inkább 3997-ben fog eljőni!
Sztem ekkor remélhetőleg minden ember egy kis magánszigeten fog élni, és ott fog unatkozni, mert a pénznek már semmi értéke nem lesz!
0
0
0
0
pomrum avatar
super88 írta:
0
0
0
0
Ferrari avatar
Core2 írta:
Csak az a baj, hogy az emberek egyre nagyobb hülyeségeket csinálnak. Ott vagyunk, hogy a terrorista is meghal inkább, csak több ezer emberrel végezzen.

Igen, azért h elterjesszék az iszlám vallást a maguk módján. Az a pár 1000 ember nekik nem számit.
0
0
0
0
Core2 avatar
Csak az a baj, hogy az emberek egyre nagyobb hülyeségeket csinálnak. Ott vagyunk, hogy a terrorista is meghal inkább, csak több ezer emberrel végezzen.

Akkor már vehessük a természet csapásait is, földrengés, hurrikán, forróságok, nagy hidegek...ez mind lehet halálos
0
0
0
0
Ferrari avatar
Super88:
Az olyan mint fallout😃. De biztos maradna pár térség ami tiszta maradna.
0
0
0
0
MoonW avatar
Mondok jobbat: a kozmikus sugárzás elérné a halálos szintet...
Bármikor bekövetkezhet, nem kell sem ember, se bomba, tenni nem lehet ellene semmit. Szép csendben pusztulna ki az élővilág 99%-a.
0
0
0
0
super88 avatar
igen ... lehet de nem ismersz minden terroristát..

na de gondoljátok el mi lenne akkor ha bekövetkezne az amit mondtam na az lenne akkor csak igazán világ vége..
0
0
0
0
Ferrari avatar
super88 írta:

A terroristák nem hülyék. Akkor saját magukat is megölnik. Nat Geo-n néztem régebben h a nagyobb terrorista csoportok célja, h a földnek csak iszlám lakossága legyen, ezért nem követnek el olyan dolgokat, ami akár az egész emberiséget is kiirtaná!
0
0
0
0
Core2 avatar
Adja az Isten, hogy iylensmi nemfog megtörténni soha...legalább addig, amíg élek
0
0
0
0
MoonW avatar
Ferrari írta:
az a H1N1😃. nem mondom h hülyeség, csak a madárinfluenzát is olyan nagy dobra verték h majd világjárvány lesz belőle meg mi, a végén meg nem lett semmi. És ezzel szerintem ugyan úgy lesz.

Eddig több mint 10000 fertőzött van. Én nem a médiából indulok ki. Ők verték nagy dobra a madárinfluenzát, sőt ez már teljesen más eset, össze se lehet hasonlítani. Ez már ember-emberre is terjed...
(A forrásokat szerintem a neten is megtalálod)
0
0
0
0
Ferrari avatar
Sajnos. Pedig szerintem most az az 1-ik legfenyegetőbb dolog. Csernobil is az emberi mulasztás végett lett az ami
0
0
0
0
super88 avatar
0
0
0
0
MoonW avatar
Core2 írta:
ugorjunk vissza az időbe, 1986 április 26-ra, amikor felrobbant a csernobili atomerőmű...az oroszoknak az felért egy világvégével...és még elég sok erőmű van szerte a világon, nálunk is van

Igen ez is kockázati tényező, de mint ott is és az esetek 99%-ban ez emberi mulasztás és hiba okozta a nukleáris balesetet. (Az akkori katasztrófa mértékét nem sok ember tudja felmérni, sokan nincsenek azzal sem tisztában hogy mi az az atom...)
0
0
0
0
Ferrari avatar
az a H1N1😃. nem mondom h hülyeség, csak a madárinfluenzát is olyan nagy dobra verték h majd világjárvány lesz belőle meg mi, a végén meg nem lett semmi. És ezzel szerintem ugyan úgy lesz.
0
0
0
0
Core2 avatar
és most ottvan a sertésinfluenza vagy minek hívják...azt mondják, hogy az is veszélyes, mert az embert is támadja
0
0
0
0
MoonW avatar
Ferrari írta:
Gépigény írta:
Lehet hogy a H1N1-et látta...😀 az még okozhat "egy-két" halálesetet.
szerintem ez olyan hülyeség mint pár éve volt a H1N5-madárinfluenza

Ezzel sok ezer tudós állítását vonod kétségbe, és eddig már 100-an meghaltak. Én nem hívnám hülyeségnek...😳
0
0
0
0
Ferrari avatar
És az még nem is volt olyan nagy erőmű!
0
0
0
0
Core2 avatar
ugorjunk vissza az időbe, 1986 április 26-ra, amikor felrobbant a csernobili atomerőmű...az oroszoknak az felért egy világvégével...és még elég sok erőmű van szerte a világon, nálunk is van
0
0
0
0
super88 avatar
hehe xD az Intel meg az AMD egy Processzor gyártás erejéig össze fog állni csak picit bikuc-ra fog sikerülni és a GHZ ereje fel robbantja a világot xD Kocka fórumon olvastam xD
0
0
0
0
Ferrari avatar
nem muszáj ide terrorista. Ottvanak a kóreaiak. Most robbantgatják az atomot.
0
0
0
0
Core2 avatar
persze nincs kizárva, hogy egy zsidó terrorista valami kémiai fegyverrel fogja elintézni az emberiséget
0
0
0
0
Ferrari avatar
Gépigény írta:
szerintem ez olyan hülyeség mint pár éve volt a H1N5-madárinfluenza
0
0
0
0
MoonW avatar
0
0
0
0
Core2 avatar
ennyi erővel én is tudok egy dátumot saccolni...pedig nem is ittam ma 😆
0
0
0
0
pomrum avatar
roberto888 írta:
Vagy Globális Áramszünet!😆😆:Ð
Én is erre szavazok a mágus már túl sok kukoricapálinkát szlapált mire a kétezres dátumok-hoz ért.😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
roberto888 írta:

Ez nagy beköpés volt😃
Core 2: nem muszáj h a természet öljön meg minket. Öljük mi 1mást is.
Einstein is azt mondta h nem tudja h milyen lesz a 3VH, de azt tudja h a 4. kövekkel és baltával fogjuk harcolni.
0
0
0
0
Core2 avatar
Megértettem...köszönöm. 3 év alatt nemtud akkorát fordulni a világ, hogy vége legyen annak
0
0
0
0
roberto888 avatar
0
0
0
0
Ferrari avatar
Gépigény írta:
Erről a 2012-es dologról már én is hallottam, úgy tudom ez egy megsaccolt dátum...

Jól tudod. Ezt még a maják "saccolták" meg időszámitásunk előtt. A történet szerint volt 1 mágus, akit megkérdezett a király h hány évig lesznek még emberek a Földön. A mágus elkezdte számolgatni a napokat és 2012 december 21-ére valami szörnyű sötétséget látott, és azt mondta a királynak, h az ember addig fog élni.

Biztos napfogyatkozás lesz😃😃😆😆
0
0
0
0
roberto888 avatar
A kockulás amikor mindíg gépezik valaki! Aki nem tud gép nélkül élni az a kocka!😃
0
0
0
0
pomrum avatar
Gépigény írta:
Erről a 2012-es dologról már én is hallottam, úgy tudom ez egy megsaccolt dátum...
Ebben az esteben ez minimum olyan hülye sacc mintha azt saccolnám meg mikor fog lefagyni a gépem (Előbb- Utóbb) biztos.
0
0
0
0
dave500 avatar
Core2 írta:
hehhhhhhhhe...magyarázza már el valaki, hogy mit jelent a "kockulás"...és utána megyek orvoshoz.
Mire mondjátok ti, hogy kockulás ?

Egyfolytába játsztani, gépezni mint állat😃
0
0
0
0
Core2 avatar
Itt már rég világvége van...
0
0
0
0
MoonW avatar
0
0
0
0
Core2 avatar
hehhhhhhhhe...magyarázza már el valaki, hogy mit jelent a "kockulás"...és utána megyek orvoshoz.
Mire mondjátok ti, hogy kockulás ?
0
0
0
0
Ferrari avatar
Jó, de nálunk még akkor is marad mikkor nekik már nem lesz😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát ja csak a többi országnak nemsokba kerül és máris megszállják az ásványvíz készleteinket😆
0
0
0
0
pomrum avatar
Azt hiszem páran itt nem kockulás hanem vaalami más végett mehetnének orvoshoz.😊
0
0
0
0
Ferrari avatar
kmisi99 írta:
szerintem fogunk látni bár attól függ mi a világ vége mert elfogyik a víz eltünik az ózonpajzs egyre több az ember kipusztulnak a növények és állatok felborul az ökoszisztéma és több miliárd ember pusztul el éhezés lesz csak pár millió ember marad meg de azok is rossz körülmények közt mindez szerintem 100 éven belül elég nagy az esély rá nos elég világvégés vagyok de ez tény és nagy esély van rá

Amúgy olvastam h az ózonpajd elkezdett ismét növekedni, és az igaz h kb2050-re el fog fogyni az ivóviz nagy része! Bár nekünk még szerencsénk van mert nálunk nagy ásványvizlelőhelyek vannak, és itt kitarthat akár még 100 ével tovább is. Gondold el olyanok leszünk mint most az olajsejkek, csak mi vízsejkek leszünk😃. Az araboknak majd szállithasuk drágán a vizet mert ott úgy sincs sok😃
0
0
0
0
dave500 avatar
kmisi99 írta:
nem 2012 ben lesz de előbb utóbb mindenképp elpusztulunk vagy a napból lesz vörös szuperóriás ami elpusztítja a földet de pár évtizeden belül már úgyis elpusztít minket a fölt nagyon kicsi esély van rá hogy megmeneküljünk én úgy tartom hogy az ember a betegség a földön

Ez mekkora hülyeésg már bocsi😆
0
0
0
0
Nedadam avatar
persze a skynet öntudatra ébred😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció