2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A jehovák sok mindent mondtak má pl :1975 ben lesz a világ vége :Ð
De mégis itt vagyunk .
most nem tok mind1 hogy mikor jon,jon amikor akar,ezt mi nem tudjuk meg akadajozni,amugy mire kellet ez a tema,ennek mi koze van a szamitogepekhez es a jatekokhoz,ha mar szabad kerdezni.?
Ez off kategóriás téma, akár az oldal témájától is eltérhet.
most nem tok mind1 hogy mikor jon,jon amikor akar,ezt mi nem tudjuk meg akadajozni,amugy mire kellet ez a tema,ennek mi koze van a szamitogepekhez es a jatekokhoz,ha mar szabad kerdezni.?
Ez off kategóriás téma, akár az oldal témájától is eltérhet.
Am svájcba vagy hol kísérleteznek iylen hosszú alagútba vmi atomszarral és ha azt úgy feltudják gyorsítani ahogy gondolják akk fekete lyuk jön létre és megsz**tuk 😃 részecskegyorsító asszem 😃
Én amugy ugy hiszem h ez a 2012 dolgo egy FAKE 😆
Am svájcba vagy hol kísérleteznek iylen hosszú alagútba vmi atomszarral és ha azt úgy feltudják gyorsítani ahogy gondolják akk fekete lyuk jön létre és megsz**tuk 😃 részecskegyorsító asszem 😃
[LINK]
mert úgy volt hogy kiment apám valami Tengiszbe dolgozni és jó fizetés jó környezet meg minden és azután derült ki hogy a szállásaikat a csernobili atom temető felé építették és utánna építettek rá gyárat meg mindent és sok ember ment ki ide dolgozni még akkor
hú az durva! Részvétem!😞
nekem meg csernobil miatt halt meg az apám amikor 1,5 éves voltam😞
hogy -hogy csernobil miatt? (már ha nem bántó a kérdés) am sajnálom!😞
nekem meg csernobil miatt halt meg az apám amikor 1,5 éves voltam😞
hú,részvétem!az is durva lehetett!😞
Az is lehet, hogy holnap elüt egy autó s meghalsz...kész, vége ennyi
Egyik haverommal pont így végzett valaki :'( 😞 Még tavaly, akkor volt 8.os pont ballagott volna.... 😞😞
Az is lehet, hogy holnap elüt egy autó s meghalsz...kész, vége ennyi
Egyik haverommal pont így végzett valaki :'( 😞 Még tavaly, akkor volt 8.os pont ballagott volna.... 😞😞