Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
psychosocial írta:
sziasztok! játékokat akarok, amit kihivásosabb futtatnia egy GTX560, crysis-ekkel hagyjatok, abban semmi kihívás...
na ezt most fogalmazd át úgy, hogy a magyar ember is megértse😃
0
0
0
0
anycika73 avatar
hali vmi eszméletlenül jó grafikájú FPS játékot szeretnék (sorry de elég nagy grafika manó vagyok) és aminek jó a játékélménye meg hosszú 😃 a cod-okkal meg a moh-al haggyatok pls 😃
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Megint én vok! A Medal of Honor 2010 xp-n el se fut????
0
0
0
0
psychosocial avatar
sziasztok! játékokat akarok, amit kihivásosabb futtatnia egy GTX560, crysis-ekkel hagyjatok, abban semmi kihívás...
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Asszem csak annyi hogy hamarabb elérhető a shotgun meg valami attachement.
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Hi! A Medal of Honor 2010 limited edition mennyiben más mint a sima MEdal of honor 2010?
0
0
0
0
kl_akos avatar
kl_akos írta:
autos jatek ami legalabb medium grafikaval fut a gepemen(nezd meg a gepem eloszor aztan keress olyat ami megy is

Ezt egy kicsit durvabban fogalmaztam de irjatok mar valamit ami megy mert belehalok az unalomba.3 napja unatkozom mar csak azert ulok a gep elott hogy figyeljem irt mar valaki valamit amit nm unok.Irjatok vlmit pls😢😢😢
0
0
0
0
Bioritmus avatar
A Silent Hill-ek nekem is tetszenek 😃 😆
0
0
0
0
MobbDeepFan avatar
Bioritmus írta:
Hát nekem az ilyen horror játékok közül inkább azok jönnek be ahol ki kell őket nyírni 😃..egyszóval ezek a darálós,véres,brutális játékok 😃..mint pl a left 4 dead (mind a két rész 😃😉

Hát a left 4 dead az...őő... gyerek horror. 😃 ,és semiképp nem brutális..
Az igazán ,jó horror game : Az össze Silent Hill.. 😀 de leginkább a Shattered Memories...és ehhez nem is kell nagy gépigény.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hát már én is gondolkodtam egy xbox-on de még nincs meg rá a pénz...=/ :S
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Bioritmus írta:
Hát nekem a Darksiders jobban bejön mint a Beowulf...

venni kéne egy xboxot mert azokra fixen vannak za ilyen játékok és nekem nagyon tetszenek
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hát nekem a Darksiders jobban bejön mint a Beowulf...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MC MaRcI írta:
beowulf

na ez már hasonlít rá....
0
0
0
0
kl_akos avatar
Jozsibatar írta:
Cod sorozat.

Kinek irtad a Codot mert ha nekem akkor kosz nm a Cod2 megvan a negy meg a tobbi mar nm😜 megy a videokartya miatt
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
CoRe írta:
tasiadam: Darksiders

nagyon érdekes de ezt kihagyom, egyéb?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
olyan játék kéne nekem PC-re ami a god of warhoz és a dantes inferno-hoz hasonlít
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hát nekem az ilyen horror játékok közül inkább azok jönnek be ahol ki kell őket nyírni 😃..egyszóval ezek a darálós,véres,brutális játékok 😃..mint pl a left 4 dead (mind a két rész 😃😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
a Penumbrának igazából az utolsó része az, ami eléggé el lett rontva, valószínűleg amiatt hallottál róla rosszakat
0
0
0
0
no avatar
Gerdzso Az Amnesia-t ki fogom próbálni! 😜
0
0
0
0
Gerdzso avatar
CoRe: azt nehéz elhinni, hogy arról nem sok jót halottál 😃 mivel szinte tökéletes 😃 az AMNESIA meg tényleg az 😃 (párszor rácsaptam az ALT+F4-re mert nagyon megijedtem 😆😉
0
0
0
0
no avatar
Kl akos ez jó vólt 😂
0
0
0
0
no avatar
Mondhatnátok még 2007- jobb FPS-eket, TPS-eket!
Tesla GoD: A Penumbra-ról nem sok jót hallottam. 😕
0
0
0
0
kl_akos avatar
Bocs roszz napom volt eddig.A 'bocs'rol eszembe jutott egy vicc:
-MIt kell mondani ha bocsánatot kérsz mert valakit egy kicsit megbantottal ?
-Bocs.
-És ha valakit nagyon megbantottal ?
-Medve.😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
kl_akos írta:
autos jatek ami legalabb medium grafikaval fut a gepemen(nezd meg a gepem eloszor aztan keress olyat ami megy is
khmm..ezt a kérést szebben is megfogalmazhattad volna, elvégre mi teszünk neked szívességet
0
0
0
0
NjoY avatar
köszönöm a javaslatokat 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
0
0
0
0
NjoY avatar
Tud valaki ajánlani az Oblivionhoz, Gothic-hoz hasonló játékot? A Witcher már végigjátszva... szóval azon kívűl... ha lehet akkor minél hosszab sztorival 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
vagy ott a készítők másik játék szériája, a Penumbra
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Amnesia the dark descent 😀
0
0
0
0
no avatar
Mondjatok már nekem pár akció-horror játékot 2007- lehet FPS, TPS!
Dead Space sorozat, Bioshock, FEAR... ezeket ismerem.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Mondjatok má l2 FREYA-ra szerókat! KÖSZ
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
psychosocial írta:
sziasztok! NAGYON JÓ GRAFIKÁJÚ játékokat szeretnék, mondom a szériákat amikkel hagyjatok:just cause 2, far cry 2, crysis1-2, cod, operation flashpoint, medal of honor, metro 2033, bad company 2, fable 3, shattered horizon, dark void, GTA IV, assassin's creed1-2-bh, ut3, gears of war, the witcher 2, batman AA, mafia 2, R6V, super mario, F1 2010, bulletstorm, DIRT 1-2-3, dead space 1-2, dead rising,homefront, AVP2010, minden autós játék,

esetleg a Risen
0
0
0
0
MuSiC Is My LiFe avatar
psychosocial írta:
sziasztok! NAGYON JÓ GRAFIKÁJÚ játékokat szeretnék, mondom a szériákat amikkel hagyjatok:just cause 2, far cry 2, crysis1-2, cod, operation flashpoint, medal of honor, metro 2033, bad company 2, fable 3, shattered horizon, dark void, GTA IV, assassin's creed1-2-bh, ut3, gears of war, the witcher 2, batman AA, mafia 2, R6V, super mario, F1 2010, bulletstorm, DIRT 1-2-3, dead space 1-2, dead rising,homefront, AVP2010, minden autós játék,

én értem a kérdést, de már szinte felsoroltad az összes jó grafikájú játékot úgy hogy így elég nehéz lenne válaszolni.
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
gabesz1024 írta:
vmi jó kis lineage 2 tört szeró engem is érdekelne.

dragon network > infinite nightmare 20x

ha 0-ról kezded akkor húzós, és eléggé átmenetes a farmolós és a pvp szerver között, de 6 éve nem volt wipe és vannak is jónéhányan, magyarok is!!!
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
vmi jó kis lineage 2 tört szeró engem is érdekelne.
0
0
0
0
psychosocial avatar
0
0
0
0
ReSeth avatar
Sziasztok! Most töltöm a Lineage 2 Freya-t. Csak nemtudom hogy milyen szerverre mennyek. Most életembe fogok játszani vele először. Tört szerveren tolnám, de ha lehet ne fun szerveren mint a wowba volt pl h alapból max szint, stb...
Nagyon hálás lennék ha segitenétek!
[LINK] ezt találtam de nemtudom h milyen szeró ez.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hááát az új részek(dragon, red river) már sokkal játszhatóbbak mint az eredeti, mivel az még teljesen szimulátor volt(máig kedvencem) itt már kicsit visszavettek belőle 😀
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Köszönöm szépen a válaszokat.A dragon rising et leszedem.Ha nem jön be letörlöm és kész.Igazából még nem toltam flashpointot lehet hogy tetszeni fog
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a flashpoint: elég hosszú, van igyen hozzá 1-2 küldetés is, csak lekell tölteni 😃 meg ha jóltudom simán megy törtel is a multi 😃 mármint a Dragon Risingnél (nem biztos hogy megy törtel, de haverom azt mondta hogy nem csinált semmit és ment) , a Red River is hosszú játék! nekem nagyon tetszett, meg van benne 4 kaszt, amikkel szinteket lehet lépni stb 😜
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a Terminator Salvation az nem TPS? 😀 am még ottvan a: Sniper Ghost Warrior, Hidden and Dangerous 2(ez eszméletlen jó, tps és fps nézet is van), Counter Strike, Red Orchestra(megéri megvenni) Duke Nukem 3D, Soldier of Fortune 2 és Payback (a 2 jobb) Battle for the Pacific, Secret Service,
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Köszi,a flashpointot régebben is le akartam szedni csak vmiért mindig elmaradt.BC 2 őt kitoltam,avp-k nem nagyon érdekelnek.Majd lehet leszedem a Halo 2-t az 1. részét kitoltam.Fallout nem jön be,a Terminator meg rövid meg se éri letölteni.A Flashpoint mennyire hosszú?
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Vki tudna nekem mondani vmi nem túl híres,de mégis jó fps gémet?Lehet régebbi is,de azért tűrhető grafikája legyen,és lehetőleg elfusson a gépemen.Akár lehet ilyen félelmetes is.Ne cod,fear,silent hill,Moh,Riddick quake,doom,metro,stalker stb...Timeshift jó game?Ja és azért lehetőleg véres legyen vmennyire
0
0
0
0
Gerdzso avatar
valaki valami ATI-által támogatott játékot tud mondani? 😃 mint pl.: SHIFT 2, DIRT3, SHOGUN 2 stb... 2006+ os évjáratút, stílus bármi csak ne RPG
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció