Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok! játékokat akarok, amit kihivásosabb futtatnia egy GTX560, crysis-ekkel hagyjatok, abban semmi kihívás...
Far Cry 1-2
autos jatek ami legalabb medium grafikaval fut a gepemen(nezd meg a gepem eloszor aztan keress olyat ami megy is
Ezt egy kicsit durvabban fogalmaztam de irjatok mar valamit ami megy mert belehalok az unalomba.3 napja unatkozom mar csak azert ulok a gep elott hogy figyeljem irt mar valaki valamit amit nm unok.Irjatok vlmit pls😢😢😢
Hát nekem az ilyen horror játékok közül inkább azok jönnek be ahol ki kell őket nyírni 😃..egyszóval ezek a darálós,véres,brutális játékok 😃..mint pl a left 4 dead (mind a két rész 😃😉
Hát a left 4 dead az...őő... gyerek horror. 😃 ,és semiképp nem brutális..
Az igazán ,jó horror game : Az össze Silent Hill.. 😀 de leginkább a Shattered Memories...és ehhez nem is kell nagy gépigény.
Hát nekem a Darksiders jobban bejön mint a Beowulf...
venni kéne egy xboxot mert azokra fixen vannak za ilyen játékok és nekem nagyon tetszenek
beowulf
na ez már hasonlít rá....
Cod sorozat.
Kinek irtad a Codot mert ha nekem akkor kosz nm a Cod2 megvan a negy meg a tobbi mar nm😜 megy a videokartya miatt
tasiadam: Darksiders
nagyon érdekes de ezt kihagyom, egyéb?
Tesla GoD: A Penumbra-ról nem sok jót hallottam. 😕
-MIt kell mondani ha bocsánatot kérsz mert valakit egy kicsit megbantottal ?
-Bocs.
-És ha valakit nagyon megbantottal ?
-Medve.😆
autos jatek ami legalabb medium grafikaval fut a gepemen(nezd meg a gepem eloszor aztan keress olyat ami megy is
Dead Space sorozat, Bioshock, FEAR... ezeket ismerem.
sziasztok! NAGYON JÓ GRAFIKÁJÚ játékokat szeretnék, mondom a szériákat amikkel hagyjatok:just cause 2, far cry 2, crysis1-2, cod, operation flashpoint, medal of honor, metro 2033, bad company 2, fable 3, shattered horizon, dark void, GTA IV, assassin's creed1-2-bh, ut3, gears of war, the witcher 2, batman AA, mafia 2, R6V, super mario, F1 2010, bulletstorm, DIRT 1-2-3, dead space 1-2, dead rising,homefront, AVP2010, minden autós játék,
esetleg a Risen
sziasztok! NAGYON JÓ GRAFIKÁJÚ játékokat szeretnék, mondom a szériákat amikkel hagyjatok:just cause 2, far cry 2, crysis1-2, cod, operation flashpoint, medal of honor, metro 2033, bad company 2, fable 3, shattered horizon, dark void, GTA IV, assassin's creed1-2-bh, ut3, gears of war, the witcher 2, batman AA, mafia 2, R6V, super mario, F1 2010, bulletstorm, DIRT 1-2-3, dead space 1-2, dead rising,homefront, AVP2010, minden autós játék,
én értem a kérdést, de már szinte felsoroltad az összes jó grafikájú játékot úgy hogy így elég nehéz lenne válaszolni.
vmi jó kis lineage 2 tört szeró engem is érdekelne.
dragon network > infinite nightmare 20x
ha 0-ról kezded akkor húzós, és eléggé átmenetes a farmolós és a pvp szerver között, de 6 éve nem volt wipe és vannak is jónéhányan, magyarok is!!!
Nagyon hálás lennék ha segitenétek!
[LINK] ezt találtam de nemtudom h milyen szeró ez.