Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Warpips - Steamről bezsákolva leértékelés alatt 8€-ért
[LINK]

Lényegében egy single player, lane alapú stratégiai és taktikai játék, némi időmenedzsmenttel megspékelve, melyben jelenleg 3 kampánysziget van, és első végigjátszásra a többszöri újrakezdés miatt kb 15 óra a 3 sziget.

A játék két területen zajlik:
- stratégiai tér:
Itt látható a meghódítandó sziget, mely több területre van felosztva, vannak különlegesen nehéz területek is, extra jutalmakért. Meg lehet nézni az adott területen milyen ellenfelek vannak és mi a jutalom a terület elfoglalásáért.
A Loadout fülön válogathatod össze, hogy mely egységtípusokat viszel magaddal és azokból mennyi áll rendelkezésre. Az elején jóformán csak gyalogosokat tudsz használni, de hamar megjelennek a járművek is, mint a Hummer, APC és MBT. Ezen felül tucatnál is több támogató eszköz áll rendelkezésedre, úgy mint azonnal pénzért eladható olajoshordók, melyek eladáskor egybe hoznak nem kevés zsetont, vagy éppen a folyamatosan szépen termelő építhető olajkutak. De szintén ide tartoznak a különféle rakéták is, melyek akár egy-egy támadóhullámot is meg tudnak semmisíteni, vagy a bázis védelmét szolgáló, közvetlenül használható kis kaliberű ágyú vagy CIWS, amivel addig apríthatod a közeledő ellent amíg a lőtávolban bent vannak vagy amíg az ágyú túl nem melegszik.
Szintén ebben a nézetben lehet vásárolni bevethető egységtípusokat, melyek a bevetések alkalmával folyamatosan fogynak, így itt is van egyfajta nyersanyagmenedzsment, valamint ugyanebből a nyersanyagból lehet vásárolni fejlesztéseket is, melyek a kampány során segítenek majd a haladásban (megnövelik a killekért járó Xp mennyiséget, járművek masszív HP növelést kapnak, védelmező tornyok lőtávolságát megnöveli, a letehető támogatóeszközök árát felezi).

- taktikai tér: a kiválasztott csatatér betöltése után itt kezdődik az igazi móka, a nyersanyag- és időmenedzsment. Az egységeket közvetlenül nem irányíthatjuk, mennek a maguk feje után, de ösztökélhetjük őket, akár ész nélküli támadásra vagy éppen fedezékbevonulásra. Tovább ha pl a bevetésre hoztunk magukkal homokzsákbarikádot, és letesszük a pályán engedélyezett helyekre, akkor a gyalogosaink, ha eljutnak addig a pontig, használni is fogják.
A csata során minden ellenséges killért XP jár, fentebb említve letthogy ez az xp fejlesztéssel növelhető. Ennek pedig az az értelme, hogy adott mennyiségű xp elérése után kapunk egy fejlesztési pontot amit a csata alatt háromféle módon tudunk elkölteni:
- seregünk fejlesztésére ebben a csatában: feloldhatunk hozott, de fejlesztési pontba kerülő egységek feloldására - jellemzően a túl erős egységek ilyenek, mint a járművek és a sniper, hogy már a csata elején ne tudjuk spammelni őket, vagy a gyalogosok erősebbek lesznek, a járművek újabb fegyvert kapnak, vagy éppen újabb képességet: Hummer TOW rakétája kb kötelező, ahogy hasznos a maxra fejlesztés utáni 4 katona is ami kiszáll a Hummerből amint az a frontvonalra ér
- közvetlenül pénzre válthatjuk amiből a hozott egységeket bevethetjük
- növelhetjük a bevethető egységek számát - egy ponton érdemes is, mert bármilyen erős is az 1 MBT - 1 Sniper, ők ketten nem fognak csatát nyerni nekünk

Seregösszeállításnál érdemes a szükséges minimumra törekedni, mert a vitt egységek elvesznek függetlenül attól hogy használtad-e őket vagy sem. Így tehát egy csak gyalogosok elleni első pályára nem érdemes MBT-t és A10es légicsapást, meg 3 féle rakétát vinni, mert bár a győzelem garantált, azokra az egységekre egy komolyabb ütközetben sokkal nagyobb szükség lesz.
0
0
0
0
no avatar
Scrap Mechanic
Control
Terraria
0
0
0
0
ppista avatar
Fifa 20
Horizon Chase Turbo
Forza Horizon 4
0
0
0
0
bassus16 avatar
GTA Vice City
Sniper Ghost Warrior
0
0
0
0
💬 8
carl18x avatar
@bassus16: Vice City az remek játék, a RC helikopter küldetést átvitted már ? 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@carl18x: Igen átvittem.
Egyébként nem volt könnyű de sokkal rosszabbra emlékeztem :"D
0
0
0
0
carl18x avatar
@bassus16: Még a végén én is belekezdek, úgy se lesz GTA 6. 😃 Már van hozzá magyarítás is, így ez a remek érv mellete.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@carl18x: 7-8 euró volt a Vice City, San Andreas és a GTA3 egyben steamen.
A San Andreast úgy is mostanában akartam elővenni így meg ajándék volt.
Szerintem vágj bele mert nagyon adja még ma is 😃
0
0
0
0
carl18x avatar
@bassus16: Volt ettől komolyabb akció is steamen, 5 euro az össze GTA rész "kivéve GTA" 5.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@carl18x: Na arra megérte volna beruházni. 😲
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: RC helikopter alapból nem nehéz, csak két dologra kell figyelni:
- legfelül kell kezdeni a bombák lerakását
- a rotorral a támadók bedarálhatók
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Euro truck simulator 2 mulatós zenékkel. 😆
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
SnowRunner

Lassú játék, de tetszik.
0
0
0
0
💬 1
Booker avatar
@Zsoltiv0: Én most készülök fel rakni😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Chicken Police (2020) PC

Gran Turismo 2 (PS1) - Emulátor segítségével PC-n
0
0
0
0
bukta2 avatar
Dirt Rally 2.0 ,DeadSide,Biomutant, és majd valamikor megnézem az Arma III-at is a köz3ljövőben
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@bukta2: Deadside-ot még kb. tavaly június környékén toltuk haverokkal, egész jól elvoltunk vele.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Hát ugye nekem ott a scum, meg a dayz amik komolyabb játékok jóval több tartalommal de itt van AI enemy ami megtetszett benne, viszont a loot egyenlőre brutál sovány... nem sokat játszottam eddig vele,egy offical szerveren kezdtem de brutális milyen nehéz 1 kaját vagy 1 innivalót is találni, lehet átmegyek valami nagyobb loot os szerverre mert ez így elég tré, de ezt leszámítva nem rosz játék,bár sztem már nem nagyon fejleszthetik, aztán majd kiderül.
0
0
0
0
no avatar
Breathedge
Deep Rock Galactic
Red Solstice 2: Survivors
0
0
0
0
ppista avatar
Fifa 20
Horizon Chase Turbo
0
0
0
0
no avatar
Industries of Titan
Don't Starve Together
Minecraft
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@LordSzalko: Mi az az in Orbit? Láttam tegnap nyomtad
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Azt Destiny 2-ben jelzi mikor éppen csak lobby-ban vagyok 😃 Szerintem akkor pont Monster-re vártam 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@bukta2: Rágóba lépett.

Spoiler!
https://static.groby.hu/media/37a/749/conv/668_se2_e8ded_back-full.png
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Control, genshin impact, mechwarrior online
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: Szia neked hogy tetszik a Control szerintem jókis játék föleg magyaritva 😃 amúgy jó mulatást hozzá
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Ma kezdtem el mert már egy hónapja fel van telepítve de eddig nem volt rá időm. Nekem tetszik a harcrendszer és a rombolható környezet nagyon adja, a sztori se rossz eddig de nem hiszem hogy kedvenc lesz történetileg. Szerintem egyszer játszhatós játék lesz. Angolul is van olyan jó mint magyarul 😉 Jó szórakozást amúgy neked is hozzá.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: Köszi szépen
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Control
Call of Duty Advanced Warfare Story
RAGE 2
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Days Gone-ba kezdtem bele PC-n, Xbox-on meg a Need For Speed Heat-el próbálkozok, de valahogy úgy érzem, nem lesz hosszú barátság... 😀
0
0
0
0
no avatar
Dying Light
Don't Starve Together
Garbage
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Gamepass Ultimate (PC-re és konzolra egyaránt) 3 hónap jelenleg 300Forint kereken. Nem tudom meddig érvényes még az akció, de ennyi pénzért ajándék a tagság 😆

[LINK]
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Arthur Morgan: Pedig be van kapcsolva a reklám blokkolóm, nem értem hogy ez hogyan jelenhetett meg 😕😆
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@LordSzalko: Csak jó szándékból osztottam be a hírt. Én is bezsákoltam már tegnap ennyit nekem megér 😀 Meg gondolom más fórumtársnak is.
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Tudom, csak mókás kedvemben vagyok 😆
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@LordSzalko: Akkor megnyugodtam 😆😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
mass effect 1
control
just cause 3
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Elég jó lett. Érdemes kipróbálni!
0
0
0
0
bukta2 avatar
BIOMUTANT , és ezzel is fogok egy jó darabig amíg nem jelenik meg a Kena!
0
0
0
0
TomSlier avatar
Days Gone-al amióta kijött PC-re. 😆
0
0
0
0
💬 1
DarkEvil avatar
@TomSlier: Én is. Nagyon tetszik nekem.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Asztali PC: Euro truck Simulator 2, Farming Simulator 19.
Laptop: Need for Speed Uderground 2, Need for Speed Most Wanted (2005)
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@reszler112233:
Need for Speed Uderground 2, Need for Speed Most Wanted (2005)

Gyorshajtásban bővelkedő napokat kívánok. 😉
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Necromunda (meglepően jól megy a laptopon)
Halo sorozat (reach, 1,2 végigjátszva)
Far cry 3

Ha ezek megvannak jöhet a Days gone
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: jó is az a halo

far cry 3 meg etalon
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gyuri191: Halo sosem unalmas

Hát nekem a 4 és az 5 is jobban bejon mint a 3
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: én imádom az összes részét
0
0
0
0
no avatar
Necromunda: Hired Gun
Going Medieval
The Last Spell

De úgy istenigazából UE5.
0
0
0
0
susguy avatar
Miitopia
Grim Dawn (coop)
Mass Effect Legendary Edition
0
0
0
0
gyuri191 avatar
just cause 3
call of duty black ops 3 story
battlefield V story
0
0
0
0
gyuri191 avatar
call of duty black ops 3 story
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Szimulátoros napot tartottam:
American truck simulator
Euro truck simulator
Microsoft flight simulator
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@zsiroslangos: 20 perc Snowrunner a reggeli kv helyett kimaradt 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Palanova: Volt helyette 4d-s kaszáló "szimulátor". 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Azon is felment a vérnyomás 20 perc alatt? 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Palanova: Fel, főleg, amikor beakadt a kasza a sűrű gyomba. 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Parking Mania és Half Life
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Biomutant minden mennyiségben, most hogy végre gond nélkül elindul... 😆
0
0
0
0
susguy avatar
Mass Effect Legendary Edition
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@gyuri191: Nem rossz, egyelőre az első rész második felénél tartok. Elvileg van benne valamennyi bug, olyan is ami az eredetiben nem volt, de ezek szerencsére engem javarészt elkerültek, az a kevés ami volt pedig egyáltalán nem volt zavaró. Mindenképpen szebben néz ki a játék, szerintem van annyira jó mint a régi modokkal, és itt végre nem kell azokat manuálisan telepíteni. Gameplay változtatások nem lettek túlzásba véve, de nekem amúgy se volt ezzel baj, így is van valamennyi, és azoknak is mind örülök.

Igazából nehezen tudott rossz lenni, mivel így is az egyik legkedvencebb játékon. Egyedül bugok terén rosszabb, de ezek engem eddig kerültek. Minden más vagy jobb, vagy ugyanolyan jó mint régen.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@susguy: értem köszi hogy leirtad jó mulatást hozzá 😃
0
0
0
0
no avatar
BIOMUTANT
Days Gone
Knockout City
Capcom Arcade Stadium
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
no avatar
Majd mesélj hogyan ment, MC-t már annyit függöd, hogy említeni se kell... 😂
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Látom már előrehaladott állapotok vannak 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Munka után egyből belevágok a Biomutant világába. (Addigra biztosan már tölthető az áruházból)
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Scorn Face: Majd véleményezd légyszíves ha lesz kedved!
0
0
0
0
Superman79 avatar
Forza Horizon 4, Assetto Corsa
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Max payne 1 ( kb olyan 1 hete) max payne 2 ( ma értem a végére ) Left 4 dead 2 Néha a haverokkal
0
0
0
0
bukta2 avatar
SCUM ( amíg a BIOMUTANT meg nem jelenik.)
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Control Ultimate Edition (Xbox Series S), Resident Evil 2 (PC)
0
0
0
0
💬 7
Ayistion avatar
@Aaron Keener: Még nem találtak be a fogyatékosok hogy "minek vesző pécé mellé sz*r ikszbokszot, csak a pées ekszklúzívok a jók" ? 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Ayistion: Nekem is van pc mellett xbox, de manapság csak blu ray lejátszónak használom 😀 Meg évente 3 szor játszok rajta kb 😀
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Warlordcommander: Series S-nél ez a blu ray lejátszás nem játszik, habár beüzemelhetném ilyen célra a One S-t, abba még van lemezmeghajtó.... 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Aaron Keener: Nem figyeltem hogy series s ről beszélsz, de most már látom. Mindegy nekem one s van ami be is van így üzemelve 😀
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Ayistion: Ha betalálnának se különösen érdekelne. 😀 Valahogy egy PS exkluzív se fogott meg eddig, meg valahogy az 'ikszboksz' nekem mindig szimpatikusabb volt, noha kis gyerekként PS1-2 volt az első konzol élmény. 😀 Meg én még hiszek a 'tartsuk tiszteletben a másik döntését akármennyi is nem tetszik az' elvben. 😀 Remélem azért nem célzás volt... 😜
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Aaron Keener: Egyáltalán nem célzás volt, én kb egy hónapja váltam el az imádott one s-től, fura volt az első napokban hogy nincs ott, de valszeg majd kerül a helyére egy új xbox valamikor. 😃 Csatlakozom hozzád, egy ps exkluzív sem fogott meg engem sem, csak a detroit, de az már van pcre is. Azért írtam csak, mert a sok idióta psfanboi nem tudja felfogni hogy nem mindenkit érdekel a ps exkluzív, meg vannak azok akik nem értik minek pc mellé xbox, mert hogy minden xbox játék van pcre... na nekik sosem volt konzoljuk. 😃
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Ayistion: Néha nem esik jól "görnyedni" a pc előtt, olyankor kényelmi szempontból jobb bezuhanni a tv elé! 😃 Meg nincs nekem olyan komoly pc-m, hogy minden menjen röcögés nélkül, nem is tervezek pc-t fejleszteni, ezért is vettem egy next-gen box-ot... 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Elkezdem majd a Call of Duty-t és az United Offensive kiegészítőjét. Utóbbit csak egyszer játszottam ki.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
dark messiah of might and magic-et és a shadow warrior 2013-at kivittem

most
days gone pc
0
0
0
0
bukta2 avatar
WoW SL,Warzone Plunder... de már unom a multis játékokat... alig várom a Biomutant-ot, remélem leköt egy időre.
0
0
0
0
no avatar
Days Gone
Siege Survival: Gloria Victis
Deep Rock Galactic
0
0
0
0