@LordSzalko: Melyik heroes? Én most a 4-et nyomatom, egyik kedvenc részem, főleg azért mert abban lehet több hőst vinni egy csapatban, na meg a zenéje valami elképesztő, plusz grafikára is az egyik legjobban bejövős.
@PatkosXX: Teljes áron nem is tervezem megvenni, annyira nem vagyok nagy resi fan, de a 2 tetszett. Azt szintén 20 euró körül szereztem be egy steam leárazáson, de ha ez tényleg rövidebb akkor még várok vele.
@Warlordcommander: Ha jól rémlik én 20 euróért vettem a 3-at is, annyit még talán megér, bár nekem csak kb feleannyira jött be, mint a 2 remakeje. Azért így is végigjátszottam 3x. 😆 Mondjuk én nagy resi fan vagyok. 😃
@Warlordcommander: Na szia kivittem és azt mondom ha szereted a zombis és nem agyatlan hentelös hanem a jókis túlélö horror játékokat akkor mindenképp ajánlom nagyon jól összevan rakva a story és nagyon hangulatos a játékmenet is és az irányitás is tökéletes én egy bugal nem találkoztam a játékban és ez manapság nagyon ritka egy hátránya van csak az hogy rövid 5-6 óra alatt kivihetö de az az 5-6 óra nagyon élvezetes szerintem akciósan mindenképp megéri megvenni 😃
@gyuri191: Köszi az infót, most éppen le is van árazva steamen, de szerintem majd a summer salen beszerzem mert jövő héten jön a nier replicant, és nem lenne rá időm, hiába 5-6 óra. Bár nekem mondjuk nem számít ha olyan rövid mert az pont az a hosszúság amit szeretek egy single játékban.
@LordSzalko: Én is. Haverokkal is király volt. Egyszer megoróbáltam apámmal is. Mikorra elmondtam neki hogy melyik gombbal mit csinál addigra szét is lőtte a bázisunkat. 😆
@zsiroslangos: Ezt énis szétfüggtem anno 😃 Imádtam. Amikor a tankom full OP volt, az volt a legjobb része. Csak egy idő után olyan gyorsak lettek az ellenséges tankok, h sokszor bedarálták a "sasomat".
Szemét játék ez a genshin impact, mert direkt úgy van felépítve hogy minden nap játsszál vele egy kicsit. (amúgy még el vagyok vele szóval nem zavar). Meg egy két indie címet nyomatok mellette. 😀
@gyuri191: én anno egyszer elkezdtem (virágboltival) de aztán valahogy abba maradt,és nemrég (vagy még mindig, nem tudom) Akciós Steam-en és megvettem. Nagyon jó kis játék, a grafikája meg valami elképesztő!
há figyelj vidd ki elöször a fö szálat meg fejlödj melék küldikel stb és majd ha kivited a fö szálat akkor ott a following is és majd utána vágj neki fullos karakterrel a hellraidnek 😃
ezt a hülyeséget kitöl halottad dehogyis simán tudod vinni a fö szálat a hellraidnek semi köze a fö szálhoz a küldetésnaplódban jeköld ki a story mission-t és kész
@zsiroslangos: Szerintem ez a rész volt a 3 közül ami a legrosszabbra sikerült, kb 5-6-órát játszottam vele, de olyan érdektelenné vált a sztori, plusz az open world vonal se jött be nagyon, így abbahagytam. Remélem a következő része (ha lesz) megint a lineáris stílust követi majd. Látványra élvezetes volt, de nekem nem lehet látvánnyal eladni valamit 😀
@gyuri191: Köszi,csak már késő mert most fejeztem be. Összességében jobb lett mint az elején számitottam,de nemhiszem hogy mégegyszer előveszem.Nekem nagyon lassu a játékmenet.
Assassin’s Creed Valhalla
Tom Clancy’s The Division 2
FIFA20
Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
Mortal Kombat XL(néha 1v1 van az asszonnyal 😆 )
DiRT5 (de egyenlőre kerülöm miután kétszer úgy fagyott ki a játék, hogy kikapcsolt tőle az xbox. Dafuq)
@PatkosXX: Néha feleslegesnek érzem azt, hogy jól játszom Eron Blackel és Sub-Zeroval, mert Mileenaval talált egy olyan konbót, hogy konkrétan nem tud felállni a karakterem. Pedig csak nyomkod össze vissza mindent. Szóval a kérdésedre a válasz az hogy, megvert de dulván. 😃 Ha nem azzal a hulladékkal jön, akkor nyerek. 😆
@zsiroslangos: Én most a GTA 4-et kezdtem el. Szégyen de soha nem toltam végig az alap játékot csak a kettő dlc-t.
Utána majd elkezdem az ötöt is mert azzal is adós vagyok magamnak. 😀
Jó játékot!
@PatkosXX: Uhh... Igaz eltelt már majdnem egy hónap, de azért válaszolok. 😃
Az MK11-et megjelenés óta játszom aktívan. Meg van minden cucc, és ki is van fullozva. Odaírtam, mert stimmel a topikhoz. 😃
@LordSzalko: te is dying light bakker énis viszatérek rá a ghost recon után esküszöm annyian újra játszák mostanában 😃 persze érthetö mert hát a legjobb zombis game open world
@gyuri191: Ja, haverokkal vissza szoktunk nézni rá időnként, pláne hogy idén végre megjelenik a második rész kicsit felfrissítjük az emlékeket. Igazából nagyon szépen öregedett a játék, mai napig jónak számít sok szempontból ami a gameplay-t illeti 😃
serious sam 3-at befejeztem az utolso pályánál töröltem le mert már szó szerint csal a játék annyi ellenfél egy játékba nincsen mint azon a pályán még a doom-ba se vagy 15-ször probáltam azt a pályát de nem ment nem lehetet már mozogni és az ilyen gameket utálom ahol irdatlan az ellenség ez nem élvezet meg pálya dizájn hogy rakjunk le mindenböl 50 ellenséget azt jólvan nekem ez nemjött be de persze saját vélemény
@gyuri191: Olvastam, h elég monoton egy idő után, de szerintem nem volt az. Pont megfelelő hosszúságú lett. Nekem kb 14 órába telt kijátszani. Megcsináltam a story mellett az összes mellékküldit, amit emberek adtak, meg ami azon a "faliújságon" volt, na meg a versenyeket. Fúú azokat de utáltam, főleg, ahol 50 pontot kellett összeszedni. Az 1.mapon még elment, de a metróvárosos versenyek elég nehezek voltak. A körversenyek könnyűek voltak. Szinte mindig rájukvertem egy kört a végére, mert ebben nem spawnolta be őket a játék mögém 10m-re, h nehogy már simán nyerjek. A kocsik irányítása valami borzalom. Sajnos nem maradt elég zászlóm felfejleszteni a Fejedelem nevű járgányt, mert elköltöttem a többire, mert azt hittem, h lehet farmolni zászlót. Remélem a 2-ben jobb lesz a vezetés. Meg próbáltam felszedni a földön fekvő dolgokat, amiket épp észrevettem. De amúgy nem nagyon keresegéltem. Találtam kártyákat, meg egyéb dolgokat, de ilyen minigameket nem játszottam, max csak kipróbáltam.
Amúgy a story nekem tetszett. Olyan volt az egész, de főleg a vége, mint a Terminátor filmekben, főleg amikor a jövőt mutatják. Csak itt nem robotok(igaz voltak olyan turrettek), hanem Mass Effect armoros katonák voltak az ellenfelek.
AZ meg külön élvezet volt, h szinte minden fegyverhez volt többféle töltény. A végén, amit kaptam fegyvert(ami kb egy elektromos minigun), ahoz kaptam BFG töltényt. Na ott néztem is egy nagyot 😃 Elég durva egy fegyver lett, na jó azért nem annyira, mint a Doom-ban. A shotgunhoz is mi durva töltényt lehet venni/kraftolni??!! Robbanó. Volt egy boss, akibe kb 4-5 olyan kellett max. Úgy szedte az életét, mint az állat 😆
Na kb ennyire tetszett a game. Szerintem majd még egyszer kijátszom.
Na befejeztem a middle earth shadow of wart összeségében jóvolt 94 százalékig csináltam meg mert a játék vége után a bázis védéseket nem csináltam már meg mert idegesitett hogy csomo orkot magamhoz állitok és volt sok olyan aki ellenem fordult és elárult vagy volt 30-orkból 15 aki ilyen iron will képeségel alapbol nem lehet magamhoz állitani pedig kisebb szintü mint én érdekes
genshin impact illetve mechwarrior online, mindkettőt 4 en nyomatjuk. Plusz pár napja raktam fel a controlt, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Remélem jó lesz. 😀
@gyuri191: Köszi meglesz remélem. Fuuu az 1.résztől kicsit kifolyik a szemem, de majd megszokom, mire kijátszom, mert úgy hallottam, h elég rövid lett.
@gyuri191: Akkor annyira nem is rövid. Én is kb minnden küldit meg akarok benne csinálni, de kapkodni fogok, h minél előbb jöjjön a 2 😃 Gondolom annyira nincs sok közük egymáshoz.
Halo 1 Xbox classicon és az első kiadású dagadt kontrollerrel......és valami zseniálisan bántja a szememet 2021-ben 😃 elvileg 30fps-el megy de inkább érződik 15-20-nak s ez a kontroller te úúúúr isten milyen rosszul vannak rajta elosztva a gombok (+ méret) de a nosztalgia miatt 10/10 :I
@gyuri191: Na grat hozzá. Nem is tudtam, h vannak hozzá DLC-k. A War nekem is tervben van már vagy úgy megjelenés óta 😆 De azóta sem sikerült elkezdeni, pedig már rég megvettem leárazás miatt PS 4-re.
@kmetovics: 3 dlc van hozzá 😃 és ja hát nézegetem a steam könyvtáramat és megpillantotam a shadow of war nevet ráadásul valami limitált kiadású szóval van hozzá 2 dlc is hát egyböl tudtam hogy most ez kell 😃
fear 2
Stellaris
Pummel Party
Wolfenstein: The Old Blood
Deadside
Control
It Takes Two
world of tanks
most metro 2033 redux 😃
Bulletstorm Full Clip Edition van most porondon Duke Nukem módban tolom. Emellett a DiRT 3-at tolom.
amugy az új képed nagyon baba 😃
Mr. Prepper
Hunt: Showdown
Last Epoch
Tom Clancy’s The Division 2
FIFA20
Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
Mortal Kombat XL(néha 1v1 van az asszonnyal 😆 )
DiRT5 (de egyenlőre kerülöm miután kétszer úgy fagyott ki a játék, hogy kikapcsolt tőle az xbox. Dafuq)
Mortal filmeket láttad amúgy, vagy érdekel? Ez az új 2021-es elég jónak tűnik az előzetes alapján. 😃
Utána majd elkezdem az ötöt is mert azzal is adós vagyok magamnak. 😀
Jó játékot!
FIFA 21
Crash Team Racing
Uncharted 2: Among Thieves
+ nagy franchise replay-ek:
Resident Evil
Assassin's Creed
Mortal 11-ből megvan neked az Aftermath? Azt is érdemes kivinni, nem olyan jó szerintem mint az alap, de nem is rossz.
Az MK11-et megjelenés óta játszom aktívan. Meg van minden cucc, és ki is van fullozva. Odaírtam, mert stimmel a topikhoz. 😃
Dying Light
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
most wolfenstein 2 the new colossus a soros
Amúgy a story nekem tetszett. Olyan volt az egész, de főleg a vége, mint a Terminátor filmekben, főleg amikor a jövőt mutatják. Csak itt nem robotok(igaz voltak olyan turrettek), hanem Mass Effect armoros katonák voltak az ellenfelek.
AZ meg külön élvezet volt, h szinte minden fegyverhez volt többféle töltény. A végén, amit kaptam fegyvert(ami kb egy elektromos minigun), ahoz kaptam BFG töltényt. Na ott néztem is egy nagyot 😃 Elég durva egy fegyver lett, na jó azért nem annyira, mint a Doom-ban. A shotgunhoz is mi durva töltényt lehet venni/kraftolni??!! Robbanó. Volt egy boss, akibe kb 4-5 olyan kellett max. Úgy szedte az életét, mint az állat 😆
Na kb ennyire tetszett a game. Szerintem majd még egyszer kijátszom.
most a ghost recon wildlandset kezdtem el
Gears 5
Little Nightmares
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat 11
Wolcen: Lords of Mayhem
Crypto: Against All Odds
Project Warlock
Anno 1404 Gold Edition
Football Manager 2019