Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pluszz 15% ot általában elbír.
Igen-igen, csak soha nem értem meg, hogy miért jó ez, mert ha 10-15 fps-el több lesz egy-egy játékban ezáltal, akkor még elfogadom, de amúgy??? megkérdőjelezem a hasznát, ráadásul sérülékenyebb lesz a kártya megfelelő hűtés nélkül, illetve az élettartalma is csökken!
Én azt szeretném kérdezni,hogy van egy gigabyte 9600gt 512mb-os videókártyám
Meddig lehetne felhúzni???
GPU órajele (Shader Domain)918 rol 1512 MHz
a memóriát nem mertem eddig huzni mert arra nem tudtam +hütést rakni.amugy a karin lecseréltem a hütést igy játék közben max 40 fok körül van a gyárival huzás nélkül alapállapotban volt majdnem 60 fokos.szrintetek ha nem melegszik fel akkor sokáig fogja birni a kari?
Egyből a kezdőoldalon, ahol az 1000W-os gaming tápot hírdetik, szépen elírták a 135mm-es ventit, 135cm-esnek.😃
A legjobbakkal is megesik 😜 Egyébként vicces, de általában a külföldi cégek magyarított oldalain mindig van valami helyesírási, vagy nyelvhelyességi hiba... ez vajon kötelező? 😲
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy intel core 2 duo e8500-as procim amit szeretnék olyan 4 ghz-ig húzni. mien hűtőt vásároljak vagy hogy an tudom ezt elérni. Az LN2-őt azért kihagyom még 😀😃
Én az Asus Silent Knight 2-t ajánlom. árához képest elég jól hűt.
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy intel core 2 duo e8500-as procim amit szeretnék olyan 4 ghz-ig húzni. mien hűtőt vásároljak vagy hogy an tudom ezt elérni. Az LN2-őt azért kihagyom még 😀😃