Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mio91 avatar
Üdv Srácok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy Nálatok is ez az üzenet jeleneik meg ha egy játék gépigényét akarjátok összehasonlítani a gépetek paramétereivel? "Az összehasonlítás sajnos átmenetileg nem lehetséges! 😞 "
0
0
0
0
Krissz avatar
Jók lettek a hozzászólás alatt lévő, kis gombocskák, tetszenek 😀
0
0
0
0
A-D-x avatar
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet fórumtémát létrehozni?
Köszönöm
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat!
0
0
0
0
Krissz avatar
Jó profilkép MoonW 😃
Olvasd vissza a javaslatomat kérlek, köszöntem.
0
0
0
0
MoonW avatar
ToMiHuN95: ha nem tudsz érdemben hozzászólni és még neked áll feljebb, hogy törlöm a humorbombáidat, akkor igazán megtehetnéd, hogy törlöd a profilod, ahogy említetted. (Előre is köszönöm!) A steamen tárt karokkal várnak!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Így már engem se zavar a reklám. Viszont állíthatnátok magának az oldalnak is a színén mert kicsit zavaró, legalábbis számomra. Fekete háttér meg a világosabb hirdetés felület nekem szúrja a szemem.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Ami most oldalt van az konkrétan nem egy ad hanem ez a háttér ahogy nézem. Csak hát reklámfelületként funkcionál,még mindig jobb mint a felugró googles villogó csoda reklámok. Jó ez.
0
0
0
0
xoki avatar
Megnéztem most, és nálam is ugyanez van.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Sziasztok!
Nem tudom egyéni probléma, vagy más is találkozott ezzel, hogy mikor fórumon belül elindítanék egy youtube videót a videó helyett csak ez jön be?
https://www.kephost.com/images/2016/08/13/Kepkivagas.png
0
0
0
0
Puffin avatar
Canyon: van olyan opció hogy gépigény beküldése! Ott tudod linkelni az adott játék gépigényét!
0
0
0
0
1000th Bottle avatar
Lehet-e az oldalon még nem ismert (vagy alig ismert) játékról gépigényt saját kezűleg hozzá adni, hogy össze tudjuk hasonlítani a gép teljesítményével? Mert én nagyon kíváncsi lennék hogy mennyire jó a gépem egy játékhoz, és szerintem ez nem is olyan rossz ötlet, hogy a felhasználók csinálnak ilyeneket, ha nem is publikusan, de legalább magunknak, hogy össze tudják hasonlítani gépüket a játék elvárt teljesítményéhez.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Más nem ketté vágok egy lapot és felragasztom a monitorra.
Ameddig nem lóg rá a témára Spoiler!
és nem kezd el mozogni, követni, beszélni....nyögni (mert olyan oldal is volt már)
, addig úgy sincs nincs gond.
0
0
0
0
Krissz avatar
MoonW, neked egy javaslat reklámokra, hátha elolvasod, esetleg meg is alkotod: 😉

Lehetne itt is Prémium tagság, mint Logout.hu n, meg a PC World+ on.
PayPal os befizetésel történne a dolog, és aki prémium tag az kapna egy teljesen reklám mentes felületet, illetve a profilján is kivolna írva hogy prémium tag, a többieknek meg maradna ez az oldal.
Így ha valakit zavarnak a reklámok, az fizet Prémium Tagságot, és reklám mentes lesz az oldal neki, míg tart a prémium tagság ideje.
0
0
0
0
FekaRap avatar
reklámhoz tartozik az a két rész oldalt nem viccből lett odarakva 😃 ez kell hogy kis pénz is jöjjön be a fenntartáshoz.
De nagyobb bajotok ne legyen 😜
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nekem is jobb lenne ha vissza lehetne állítani valamilyen beállításon belül a régi verziót.Ez a kinézet hogy két oldalt van valami, nekem nem jön be.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Legalább valami opció lehetne a beállításokba hogy vissza lehessen kapcsolni a régi kinézetet 😕 😉
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Legelőször engem ilyenért bannoltak 😊
Ezzel a két oldalsó képpel most olyan az arculat, mint a McCafé falán szoktak lenni a képek.
Viszont most a reklám nincs elvágva.
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz nah, nkm azért jön be csak, mert színvilágot feldobja 😆
abbol a szempontbol viszont hogy reklám úgy zavaro viszont
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Engem kifejezetten irritál, nagyon zavaró... 😶 Nehéz lesz megszokni.
0
0
0
0
Krissz avatar
Uhh, háttérben kilett cserélve a kép, hírdetésre 😀 alakul 😀

Feldobja kicsit az oldalt sztem, márcsak a fekete hátterrel kellene valamit kezdeni középen sztem 😢
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat!

A fórum átszabására még csak ötletek vannak, még bele sem kezdtem.

App nem várható a közel jövőben, részlegesen reszponzív lett az oldal, további optimalizálás kisebb kijelzőkhöz nem biztos hogy lesz.
0
0
0
0
Krissz avatar
Alkalmazásba jöhetne ilyen chat szerű rendszer is ami dinamikusan frissül, gördülékenyebb lenne mint a mostani. Meg nem csak 60 férőhelyes lenne a postaláda, hanem mondjuk 60 személytől kaphatnál levelet, és akkor egy chatbeszélgetés 1 levél helyet foglalna, nem annyit amennyi üzit váltotok egymással 😃
Meg mondjuk kilenne bővítve egy megjelölős rendszerrel ... 😊 Tehát megjelölnek egy topikba akkor nemkéne azt kézzel visszanézni hanemarrol is menne egy értesítés, hgy figyi te nézz már vissza az Xy topikba mert megjelöltek téged, biztosan válaszolt a kommentedre.
0
0
0
0
feribk avatar
Hát jah ha értesítés lenne pityogna a teló 😃 este az ágyba is böngészhetnél az oldalon 😃
0
0
0
0
BOMB avatar
Dono de a gépigény nem támogatja
0
0
0
0
Krissz avatar
Szerintem azóta változatlan a helyzet, magyarul "majd egyszer lesz" x d
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Telefonos alkalmazassl mi a helyzet? Ugy egy fel eve mar ugy volt ,hogy alakuloban van de en meg mindig semmit nem tudok rola.... (:
0
0
0
0
no avatar
A Google Chrome például támogatja a weboldalak értesítéseit is, ha az a weboldal részéről ki van használva (pl. a Facebooknál használható ez).
0
0
0
0
BOMB avatar
attól függetlenül jobb lenne ha app lenne
ahogy Krissz is mondta pl. kapnál értesítést ha üzenet jön
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
szerintem pont, hogy nem lenne nagyobb kereslet rá, ráadásul egy szimpla böngészős megoldásnál elég egyszer megcsinálni, és az működik wp-n, ios-en, androidon.
0
0
0
0
BOMB avatar
FekaRap most csak azért mert nem csinálnak egy csomó appot rá?
attól függetlenül egy nagyon korrekt rendszer nem nagyon van mibe belekötni csak az hogy szarnak rá a fejlesztők arra is leoptimalizálni
H-ECTOR nyilván nehezebb lenne (ezt írtam is) de a kereslet is nagyobb lenne rá
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Szegény Wp-sek mindig kimaradnak mindenből (én is átérzem mert nekem is az van)... Komolyan ez már diszkrimináció 😆
0
0
0
0
FekaRap avatar
WP már a mult bomb 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
Lenne app, akkor végre jönne értesítés ha kaptál üzit pl, dejolenne 😊
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
szerintem egy app megvalósítása sokkal nagyobb feladat lenne, így nem is szabad ilyet elvárnunk
0
0
0
0
BOMB avatar
könnyebb lenne megcsinálni de azért egy app keretében kényelmesebb lenne használni
ha már ezen a vonalon vagyunk akkor ha meg is lenne jó lenne ha wp-re is kiadnák
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
feribk: már más is felvetette korábban, egyelőre nincs tervben. Szerintem egy mobilos böngésző optimalizáció könnyebben megoldható lenne
0
0
0
0
FekaRap avatar
MoonW: "A fórum átszabása" alatt milyen változásokra gondolsz?
0
0
0
0
feribk avatar
Sziasztok én még új vagyok szóval nem tudom nektek tetszik e a javaslatom de kapásból tudok mondani egy olyat hogy nem lenne rossz ha lenne egy ingyen letölthető applikáció az oldalról androidra okos telefonokra 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Énis találkoztam már olyannal, nyugi 😆 márvagy 5-6 alkalommal
Most is pl: assasinangel re kattintasz 404es hiba van
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
MoonW: én pedig már találkoztam olyan hozzászólással, amelynek szerzőjének nevére kattintva "Error 404 - Az oldal nem található" üzenet jött fel. Biztos a kivétel 😃
0
0
0
0
MoonW avatar
FrostnovaZ: A játékokkal kapcsolatos toplista a Játékok menüpontba került, a tagokkal kapcsolatos toplista a megújuló közösség menüpontban fog helyet kapni!

Profil törlésénél törlünk minden kapcsolódó tartalmat.
Kitiltásánál felfüggesztjük a profilt, idővel törölhetjük.

Idővel törlöm a témában az offokat, addig aki akar jót röhöghet.
Az olyan szép amikor jogilag megfenyeget az önként regisztrált felhasználó a saját oldaladon. Ezek az élet apró örömei. O:) (vagy egy újabb kitiltási indok >:))
0
0
0
0
Krissz avatar
FrostnovaZ szerintem a tag toplistára gondolt, nem? Mert az valóban eltűnt, viszont a játék toplista az még megvan ahogy mondja Medizon az első, Játékok menüpont alatt.

Ha valóban a játék toplistára gondoltál, akkor viszont nemszoltam
0
0
0
0
Mediziner Troll avatar
FrostnovaZ:
Nekem még megvan. Játékok menüpontot legörgeted, legutolsó a listában.

solyom1999:
"miután ki tettétek ,mert kiált itt megannyi kötözködő ellen"
A barátod újraregisztrált tag volt, ez önmagában kitiltást von maga után. Alapvetően ezért lett törölve (jogosan), szóval igazából te hazudozol most...

Ha már a stílust szóba hoztad, észrevettem pár dolgot a gépelési stílusodban:
"és Te miből gondolod ,hogy ezek után vissza vágyik ide !"
-mondatot kisbetűvel kezdesz
-a "te" szót nagybetűvel írod mintha tulajdonnév lenne
-kérdőjel helyett felkiáltójelet használsz
-felkiáltójelet teszel a mondat közepére is, akár hatszázat ha kell
-értelmetlen "szmájlik" indokolatlan helyeken
-gyatra helyesírás
-magyartalan, néhol értelmetlen mondatok
-sértődött kisgyerek stílus

Neked is feltűnt, hogy kopp ugyanolyan stílusban gépelsz mint a -sokszor regisztrált- haverod akit annyira védelmezel? Micsoda véletlen egybeesés.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Amúgy eskü ezek a vitatkozások olyan nosztalgikus hangulatot teremtettek bennem is. Mikor 5.-es kormomban ment az msn-en a nagy vita és mindenki azzal fenyegetőzött hogy az apja a rendőrségnél dolgozik és hogy hű de nagy bajok lesznek itt.

Btw a kérdésemre nem kaptam választ 😞 Mindjárt feljelentek itt mindenkit....
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció