Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy Nálatok is ez az üzenet jeleneik meg ha egy játék gépigényét akarjátok összehasonlítani a gépetek paramétereivel? "Az összehasonlítás sajnos átmenetileg nem lehetséges! 😞 "
Itt: https://gepigeny.hu/forum/viewforum.php?forum_id=8
Előtte nézd meg hogy van e hasonló.
Köszönöm
Olvasd vissza a javaslatomat kérlek, köszöntem.
Nem tudom egyéni probléma, vagy más is találkozott ezzel, hogy mikor fórumon belül elindítanék egy youtube videót a videó helyett csak ez jön be?
Ameddig nem lóg rá a témára Spoiler!
Lehetne itt is Prémium tagság, mint Logout.hu n, meg a PC World+ on.
PayPal os befizetésel történne a dolog, és aki prémium tag az kapna egy teljesen reklám mentes felületet, illetve a profilján is kivolna írva hogy prémium tag, a többieknek meg maradna ez az oldal.
Így ha valakit zavarnak a reklámok, az fizet Prémium Tagságot, és reklám mentes lesz az oldal neki, míg tart a prémium tagság ideje.
De nagyobb bajotok ne legyen 😜
Ezzel a két oldalsó képpel most olyan az arculat, mint a McCafé falán szoktak lenni a képek.
Viszont most a reklám nincs elvágva.
abbol a szempontbol viszont hogy reklám úgy zavaro viszont
Feldobja kicsit az oldalt sztem, márcsak a fekete hátterrel kellene valamit kezdeni középen sztem 😢
A fórum átszabására még csak ötletek vannak, még bele sem kezdtem.
App nem várható a közel jövőben, részlegesen reszponzív lett az oldal, további optimalizálás kisebb kijelzőkhöz nem biztos hogy lesz.
Meg mondjuk kilenne bővítve egy megjelölős rendszerrel ... 😊 Tehát megjelölnek egy topikba akkor nemkéne azt kézzel visszanézni hanemarrol is menne egy értesítés, hgy figyi te nézz már vissza az Xy topikba mert megjelöltek téged, biztosan válaszolt a kommentedre.
ahogy Krissz is mondta pl. kapnál értesítést ha üzenet jön
attól függetlenül egy nagyon korrekt rendszer nem nagyon van mibe belekötni csak az hogy szarnak rá a fejlesztők arra is leoptimalizálni
H-ECTOR nyilván nehezebb lenne (ezt írtam is) de a kereslet is nagyobb lenne rá
ha már ezen a vonalon vagyunk akkor ha meg is lenne jó lenne ha wp-re is kiadnák
Most is pl: assasinangel re kattintasz 404es hiba van
Profil törlésénél törlünk minden kapcsolódó tartalmat.
Kitiltásánál felfüggesztjük a profilt, idővel törölhetjük.
Idővel törlöm a témában az offokat, addig aki akar jót röhöghet.
Az olyan szép amikor jogilag megfenyeget az önként regisztrált felhasználó a saját oldaladon. Ezek az élet apró örömei. O:) (vagy egy újabb kitiltási indok >:))
Ha valóban a játék toplistára gondoltál, akkor viszont nemszoltam
Nekem még megvan. Játékok menüpontot legörgeted, legutolsó a listában.
solyom1999:
"miután ki tettétek ,mert kiált itt megannyi kötözködő ellen"
A barátod újraregisztrált tag volt, ez önmagában kitiltást von maga után. Alapvetően ezért lett törölve (jogosan), szóval igazából te hazudozol most...
Ha már a stílust szóba hoztad, észrevettem pár dolgot a gépelési stílusodban:
"és Te miből gondolod ,hogy ezek után vissza vágyik ide !"
-mondatot kisbetűvel kezdesz
-a "te" szót nagybetűvel írod mintha tulajdonnév lenne
-kérdőjel helyett felkiáltójelet használsz
-felkiáltójelet teszel a mondat közepére is, akár hatszázat ha kell
-értelmetlen "szmájlik" indokolatlan helyeken
-gyatra helyesírás
-magyartalan, néhol értelmetlen mondatok
-sértődött kisgyerek stílus
Neked is feltűnt, hogy kopp ugyanolyan stílusban gépelsz mint a -sokszor regisztrált- haverod akit annyira védelmezel? Micsoda véletlen egybeesés.
Btw a kérdésemre nem kaptam választ 😞 Mindjárt feljelentek itt mindenkit....