A windows 10-en most mar mukodnek a jatekok normalisan? Betaidejen probaltam, es nem indult el semmi a witcher 3at leszamitva de az is 20fps minusszal. Ekezetekert bocsanat, a tableten sok ido lenne, es igy is olvashato.
Én sem kedvelem, de pár hete boltban azt kellet feltennünk. Énis felraktram Win 10 re ott, de ott nemvolt gond, 1-2x nyivákolt hogy kilőtte a Defendert, de aztán csöndbe volt 😃
(Amúgy saját gépemen, meg már évek óta Smart Security van, tökéletesen teszi a dolgát)
Ilyennel valaki találkozott már ? Kicsit meglepődtem az értesítési panelen jelzett a win10, hogy nem kívánatos és kémprogramok kikapcsolva rákattintok, hogy mi az és ez fogadott az Avastra jelzett ami elég érdekes..😲
Esetleges korábbi időpontra-visszaállítás jót tenne neki? Avast nem érzékeli a vírust...
Ne haragudjatok, de ezen kívül még egy hibám van!
(Gondolkoztam a Videókártyás fórumon is, de ide kiteszem)
League of Legends, Youtube, Skype:
Ezen három program, játék, ill. weboldal során a laptopom (eszközeimnél látni), valamiért szerintem az Intel beépített semmirevaló videókártyáját használja, és ezért, ha LoL közben, betöltés után, mikor kilép az ablakos menüből bele a rendes teljes képernyős játékba, és közben Alt+Enterezek vagy Alt-Tabozok, akkor a játék konkrétan meghal, kiírja a W10, hogy "a videókártya illesztőprogamja leállt, de utána sikeresen helyreállt.", majd visszalépve a játékba 1-14 FPS, full laggokkal (nem a net miatt)... Megoldani a gép újra indításával lehet csak számomra... legalábbis erre jöttem rá, de a netes, multis játékoknál nem igen jó az AFKer...
Skype hívás felvevésével csinálja ugyanezt...
Míg a Youtube akkor, ha 2 vagy több videó van megnyitva egyszerre...
Hogy lehet kijavítani? Intelt használná? Bár hibaüzenetként mégis NVidiát ír ki...
Olyan problémába ütköztem, hogy az Andyroid android-emulátor letöltése, telepítése és használata után (kb. 30 perc) a Google Chrome "megbolondult"... Ahogy el szeretném indítani, bejön, majd azon nyomban kifagy, kikapcsol, majd újra elindul (magától!), és folyamatosan "erőlködik" betölteni... Feladatkezelőben leállítani nem lehet, csak hard-reset, vagy a gép rendes kikapcsolása után áll helyre minden, de nem javul a Chrome-s helyzetem. Kétszer letöltöttem, kétszer újratelepítettem azóta, hátha javul a helyzet.
Sokaknak azért van szerintem Pro mert előtte Windows 7 Professional-t vagy ultimate-et használt és azt frissítette át, Így alapból Pro-ra frissít a telepítő.Az Asztali gépemen nekem is Pro van, de a laptopon csak Home lenne ha most nem Win 7 lenne rajta.(Volt már 10 Home is fenn rajta így bármikor mehetne vissza gond nélkül.)
Igen, 90%ba mindenkinek Pro van, kajak, nekem is az van, eredeti. 😀
Kérdés: Miért?
Válasz: Miért ne?? (aki megteheti, thug life) Meg jobban mutat a Professional, mert akkor uhh, nem csak a gépem Pro hanem a rendszere is :3 😃 😃
Viccet félretéve, valóban elegendő a Win 10 Home is, örülj neki hogy legalább eredeti. 😃 Szard le hogy a többség mithasznál 😃
H-HECTOR! A Home-od eredeti? Ez esetben semmi kép se tegyél fel kalóz pro-t csak hogy pro-d legyen. Mert akkor a win10-et nem tudod aktiválni csak kalózkodással. 😀
srácok! ha aktivált windows10 home van a gépen, viszont pro verziót akarok felrakni, akkor lehet olyat, hogy felteszem a win7pro-t, és újra frissítem 10-es prora?
AMDMonster : a windows.old az előző windows - amiről frissítettél - teljes mentése arra az esetre,ha esetleg vissza akarod állíítani a gépet,amire 30 napod van,utána automatikusan törlődik.Ha biztos,hogy nem akarod visszaállítani,nyugodtan törölheted.
Sziasztok!
Barátnőm laptopját ( Dell Inspiron 3520 ) most frissítettem Win 10 Pro-ra. Most ha belenézek a C meghajtóba, van három mappa. Windows ; Windows.old ; Windows10Upgrade. Ezek közül egyik sem volt nálam, amikor én frissítettem a saját gépem, csak volt a Windows mappa, és frissítés után is volt a Windows mappa.
Szerintetek ki lehet törölni a Windows.old és Windows10Upgrade mappákat? Nem úgy nézem, mintha szükség lenne már rájuk, de én nem igazán értek hozzá. A Windows.old mappában a régi PrefLogs mappa, a régi ProgramFiles és ProgramFiles(x68) mappák, a régi Win7-es Microsoft mappákkal, meg a régi Windows rendszer mappa. Csak a legutóbbi miatt nem tudom, hogy töröljem e :/
Meg a Windows10Upgrade mappában sem tudom igazán, hogy mi lehet, amit esetleg használhat a gép.
Akkor megnyugodtam,de mondta,hogy ha majd vesz vinyót akkor fogja rátenni,most lebeszéltem róla,hogy ne frissítse,mert lehet,hogy nem működhet némelyik 100%-an a programok meg lehet,hogy lassabb is lesz. Nálam is úgy volt és a tiszta telepítéssel lett gyorsabb.
FoLey: Igen ha frissít csak és azt az opciót pipálja be akkor megmarad minden, viszont lehet néhány programot frissíteni kell majd.
És én is teljesen megvagyok vele elégedve, gépen és telón is egyaránt, nincs vele semmi baj, aki még nem tette meg szerintem megéri, mert 1. a többi winfosnak megfog szűnni a support hamarosan, 2. ugyanúgy fut rajta minden mint az előzőeken, 3. és a legfontosabb ingyé van és eredeti lesz nem "tört" hulladék.
tudnátok segíteni?
megvettem a windows 10-et sikerült is minden, fel is telepítettem de a sarokba állandóan az a szöveg van hogy aktiváljam a windows-t
mit tegyek?
Üdv Mindenkinek !Gondoltam,megosztom tapasztalatom a win10-el.A héten 3 nagyon eltérő gépet frissítettem win7-ről 10-re Spoiler!
(1:i5+gtx970+16gb ram-4 éves,2:i5m saját vga-val+4gb ram-2 éves,3: AMD P320+hd5470m+2gb ram-5 éves.Az első kettőre pro,a harmadikra home került)
.Mindegyik simán frissült,szinte minden a helyén maradt,minden működött - a hálókártya és a wi-fi is.Driverekkel sem volt gond,a játékaim is működtek ( legalábbis amiket kipróbáltam ),1-2 progit kellett lecserélnem,ill frissítenem : egyiken a régi vírusirtó nem működött,de az már 3 éves volt,egyedül az Alkohol120% nem akart működni,de ahelyett bőven van más lehetőség.Ráadásul kevesebb helyet is foglal,mint a win7.
Számomra kellemes csalódás volt,pedig nagyon win 10 ellenes voltam.Jó,van pár dolog,ami máshol van,vagy máshogy néz ki,de nem zavar,ahogy én használom a gépeket ill a progikat, a legnagyobb változás a start menü csempéi -de mivel windows phone-om van,az sem újdonság - szinte minden más maradt a régiben.Ezek után azt mondom,hogy aki megteheti,nyugodtan frissítsen,használja ki ezt a pár napot,amíg ingyenes lehetőség van rá.
Haverom szeretné kipróbálni a Windows 10-et és azt szeretném megkérdezni,hogy csak frissít 8.1-ről 10-re akkor megmaradnak a programok és ugyan úgy tudja használni mint 8.1-nél(játékok,programok stb.)?
én is először felb*asztam magam ezen, aztán rájöttem erre, én is így használom. van 1-2 olyan alkalmazás amihez be kell jelentkezni a ms fiókba, utána mindig át kell jelentkezni helyibe, hogy visszálljon, ne kérjen jelszót. örülök, hogy sikerült 😀
Nem működik 😞 beírtam a Microsoftos jelszót, beírtam a helyi fiók jelszavát és jelszó emlékeztetőt, majd a gép automatikusan kijelentkezett, majd behozta a helyi fiók profilját.....és kérte azt a kibeb***ott jelszót. Már forr az agyvizem. Miért kér jelszót?
http://kepfeltoltes.hu/view/160723/Win10_pass_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok, a rendszer bekapcsoláskor mindig jelszót kér, illetve azt írja, hogy hibás a jelszó, adjam meg helyesen. De a "netplwiz"-zel előhozott ablakban kikapcsoltam a jelszókérést. Most mi a teendő, hogy ne zaklasson jelszóval minden bekapcsoláskor?
Sziasztok ! szeretném a segitségetek kérni , win 10-el kezdtem , picit meg volt zavarodva , játékoknál ujra indult a gép , kaptam egy kis segitséget hogy probáljam meg a win7-tel , le töröltem a win 10-et le is ment , el kezdtem a win7 telepitését , be is jött a telepitő nem is volt baj , de egyszerüen nem lehet telepiteni meert le tiltja az usb portokat , igy nem telepithetű , gondoltam vissza rakom a win10 -et , legalább 100X felraktam mindig ugyan azt a cd-t , most viszont olyant ír ki hogy Microsoft szoftverlicenz nem található a dvd/cd - nézzem meg hogy eredeti forrásból származik -e , erre fel tesz egy kérdést hogy tovább megyek vagy nem , továbbra kattintok akkor vissza dob a telepitőbe és kész ! most ugy vagyok vele hogy üres az ssd amire telepitenék ! ja amugy hiba üzenetel dob vissza a telepitőbe
Srácok kellene egy kis segítség, aktíválatlan win 10-em van, Forza Motorsportot ettől függetlenül letudom tölteni ? vagy kár belekezdeni mert ha végig megy a letöltés és kidobja hogy nem indithatom el akkor az szivaas 😀
szerk.: még nem engedi letölteni mert nincs dx12-s vga-m ha kíváncsi leszek holnap engedni fogja-e 270X- tudja a dx12-t remélem nem köt bele hogy nincs aktiválva a rendszer 😞
TH2 a legutolsó nagyobb ilyen "szervízcsomag" az ezutániakat, pedig belelehet integrálni a telepítő ISO ba.
Vagy vársz az Anniversary Update ig, abban benne lesznek az eddigi cuccok is.
Azt szeretném kérdezni hogy a windows 10 nél elérhető olyan szoftvercsomag mint a windows 7 nél volt hogy lelehetett tölteni a service pack 1 et ami 1 gb körül volt és csak telepíteni kellett újratelepítés után ? Van ilyen lehetőség win 10 nél és ha van hol tudom letölteni ? Mert nem szeretném hogy a gép letöltse autómatikusan minden újratelepítéskor !
(ver.: 1511 Build 10.586.494 es)
Én sem kedvelem, de pár hete boltban azt kellet feltennünk. Énis felraktram Win 10 re ott, de ott nemvolt gond, 1-2x nyivákolt hogy kilőtte a Defendert, de aztán csöndbe volt 😃
(Amúgy saját gépemen, meg már évek óta Smart Security van, tökéletesen teszi a dolgát)
(vagy majd utolag kapkodtok, mikor mán lejárt 😆😉
Ne haragudjatok, de ezen kívül még egy hibám van!
(Gondolkoztam a Videókártyás fórumon is, de ide kiteszem)
League of Legends, Youtube, Skype:
Ezen három program, játék, ill. weboldal során a laptopom (eszközeimnél látni), valamiért szerintem az Intel beépített semmirevaló videókártyáját használja, és ezért, ha LoL közben, betöltés után, mikor kilép az ablakos menüből bele a rendes teljes képernyős játékba, és közben Alt+Enterezek vagy Alt-Tabozok, akkor a játék konkrétan meghal, kiírja a W10, hogy "a videókártya illesztőprogamja leállt, de utána sikeresen helyreállt.", majd visszalépve a játékba 1-14 FPS, full laggokkal (nem a net miatt)... Megoldani a gép újra indításával lehet csak számomra... legalábbis erre jöttem rá, de a netes, multis játékoknál nem igen jó az AFKer...
Skype hívás felvevésével csinálja ugyanezt...
Míg a Youtube akkor, ha 2 vagy több videó van megnyitva egyszerre...
Hogy lehet kijavítani? Intelt használná? Bár hibaüzenetként mégis NVidiát ír ki...
Olyan problémába ütköztem, hogy az Andyroid android-emulátor letöltése, telepítése és használata után (kb. 30 perc) a Google Chrome "megbolondult"... Ahogy el szeretném indítani, bejön, majd azon nyomban kifagy, kikapcsol, majd újra elindul (magától!), és folyamatosan "erőlködik" betölteni... Feladatkezelőben leállítani nem lehet, csak hard-reset, vagy a gép rendes kikapcsolása után áll helyre minden, de nem javul a Chrome-s helyzetem. Kétszer letöltöttem, kétszer újratelepítettem azóta, hátha javul a helyzet.
Valaki tud nekem segíteni?
Nekem mindig mindenből a leggfullosabb verzió volt, aminek jó volt a neve is 😆 (pl
: XP Pro SP3, W7 Ultimate, 10 Pro) engem ez megnyugtat 😆
Kérdés: Miért?
Válasz: Miért ne?? (aki megteheti, thug life) Meg jobban mutat a Professional, mert akkor uhh, nem csak a gépem Pro hanem a rendszere is :3 😃 😃
Viccet félretéve, valóban elegendő a Win 10 Home is, örülj neki hogy legalább eredeti. 😃 Szard le hogy a többség mithasznál 😃
Barátnőm laptopját ( Dell Inspiron 3520 ) most frissítettem Win 10 Pro-ra. Most ha belenézek a C meghajtóba, van három mappa. Windows ; Windows.old ; Windows10Upgrade. Ezek közül egyik sem volt nálam, amikor én frissítettem a saját gépem, csak volt a Windows mappa, és frissítés után is volt a Windows mappa.
Szerintetek ki lehet törölni a Windows.old és Windows10Upgrade mappákat? Nem úgy nézem, mintha szükség lenne már rájuk, de én nem igazán értek hozzá. A Windows.old mappában a régi PrefLogs mappa, a régi ProgramFiles és ProgramFiles(x68) mappák, a régi Win7-es Microsoft mappákkal, meg a régi Windows rendszer mappa. Csak a legutóbbi miatt nem tudom, hogy töröljem e :/
Meg a Windows10Upgrade mappában sem tudom igazán, hogy mi lehet, amit esetleg használhat a gép.
Krissz írtam az adatlapodra 😀
Mely verziót vetted meg? Mennyibe fájt?
Képet dobsz ki róla pls 😀 Köfi
És én is teljesen megvagyok vele elégedve, gépen és telón is egyaránt, nincs vele semmi baj, aki még nem tette meg szerintem megéri, mert 1. a többi winfosnak megfog szűnni a support hamarosan, 2. ugyanúgy fut rajta minden mint az előzőeken, 3. és a legfontosabb ingyé van és eredeti lesz nem "tört" hulladék.
megvettem a windows 10-et sikerült is minden, fel is telepítettem de a sarokba állandóan az a szöveg van hogy aktiváljam a windows-t
mit tegyek?
Számomra kellemes csalódás volt,pedig nagyon win 10 ellenes voltam.Jó,van pár dolog,ami máshol van,vagy máshogy néz ki,de nem zavar,ahogy én használom a gépeket ill a progikat, a legnagyobb változás a start menü csempéi -de mivel windows phone-om van,az sem újdonság - szinte minden más maradt a régiben.Ezek után azt mondom,hogy aki megteheti,nyugodtan frissítsen,használja ki ezt a pár napot,amíg ingyenes lehetőség van rá.
Haverom szeretné kipróbálni a Windows 10-et és azt szeretném megkérdezni,hogy csak frissít 8.1-ről 10-re akkor megmaradnak a programok és ugyan úgy tudja használni mint 8.1-nél(játékok,programok stb.)?
http://kepfeltoltes.hu/view/160723/Win10_pass_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szerk.: még nem engedi letölteni mert nincs dx12-s vga-m ha kíváncsi leszek holnap engedni fogja-e 270X- tudja a dx12-t remélem nem köt bele hogy nincs aktiválva a rendszer 😞
Vagy vársz az Anniversary Update ig, abban benne lesznek az eddigi cuccok is.