Milyen tápegységet vegyek?

2008. September 11., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Matthew_217 avatar
hardX írta:
Elég ahhoz a házhoz, nem kell meghosszabbitani.

Oksi, köszi a helpet!
Amúgy csak annyit néztem h a piros dróton lévő csatlakozók, amiket a DVD meghajtóba és HDD-be kell bedugni, azok kb. 5 cm-ként vannak egymástól és ha a HDD-t leg alulra tenném és a meghajtót legfölülre, az a kábel, tuti h nem érné át a 2-t ezért ilyet néztem oda: [LINK]
Ez jó hozzá vagy ez az a féle SATA kábel amit az alaplap és egyéb közé kell tenni😕
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Elég ahhoz a házhoz, nem kell meghosszabbitani.
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
Sziasztok!
A kérdésem nem teljesen ide tartozik mivel nem venni szeretnék, hanem az lenne a kérdésem h egy Gigabyte SuperB 460W-s kábelei, kb. 45-50 cm-sek azok elérnének-e mindenhová egy Cooler Master HAF 912 Plus házban? Ha nem akkor hol tudok venni hosszabbításokat a kábelhez(ide ha linket vki tudna adni azt megkösszönném😂😉
Előre is köszi a helpet és bocsi h nem teljesen ide illik csak nem találtam más tápos fórumot😕
0
0
0
0
Osynho avatar
gacso írta:
Chicony Hipro 430W OEM: ez jó táp?😃

Korrekt.
0
0
0
0
gacso avatar
Chicony Hipro 430W OEM: ez jó táp?😃
0
0
0
0
niteforce avatar
az A-DATA tapok nagyon jok, es sok hasznos extra is van bennuk (nem mindegyikben, a jobbakban asszem)
0
0
0
0
Osynho avatar
bendeguz írta:
FSP vagy A-DATA az jó vagy milyen? tápokhoz nem értek

Adata Horus szerencsésebb az egyben hagyott 12V-os ág miatt.(húzott GTX580 mellé nem árt). Vagy a Corsair TX650 V2 is nagyon jó táp, 5 év garral.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
CatchO írta:
Lacko89 írta:
Srácok M-Tech 600W PFC Mennyire vegyek ??? Megbizható ???

semmiképpen, nagyon rossz márka
én márkának se nevezném, virágcserépből inkább az IKEA termékeit preferálom
0
0
0
0
Lacko89 avatar
Srácok M-Tech 600W PFC Mennyire vegyek ??? Megbizható ???
0
0
0
0
bendeguz avatar
ok kösz majd megkérdezem
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Mindkettő jóm, dfe én a hyeledben az A-DATA-t venném, mert újabb. És dokee78 nevű felhasználó ért nagyon jól a tápokhoz, meg Osynho, ők megmondják, melyik, miért jobb.
0
0
0
0
bendeguz avatar
melyik?(vagy mind kettő)
0
0
0
0
bendeguz avatar
FSP vagy A-DATA az jó vagy milyen? tápokhoz nem értek
0
0
0
0
niteforce avatar
olyan 600 wattos jo minosegubol szerintem eleg neki
0
0
0
0
bendeguz avatar
hány wattos táp kell egy tuningolt gtx 580 és egy szintén tuningolt i7 2600k-nak?
0
0
0
0
niteforce avatar
Vargane es tarsa tipusu tapot nem szabad kihagyni meg a Logic, GABA tipusuakat sem😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Illetve : Mercury, Codegen a legjobb fajta táp 😃
1200W os Codegen 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Szanjal sokat, a kovetkezo markaknak a termekeibol erdemes valogatni

Cooler Master, Corsair, Thermaltake, Chieftec, FSP, Enermax, Delta, Seasonic.

Ezek jo tapok, ilyeneket szabad csak venni!
0
0
0
0
Osynho avatar
Lacko89 írta:
Csáó én is táp csere előtt állok mivel a Codegen tápra már nem merem rábizni a gépem már elég sokat költöttem bele, és a HD6850 et is 1 hét múlva veszem meg és a kérdésem hogy az M-Tech 600W PFC s tápban mennyire bizhatnék meg, jó táp ? Vagy elfüstölős téma. ???

Az is kuka. Mennyit szánsz tápra?

no MUSIC no LIFE:
A Fortron azaz FSP miért lenne gagyi? Egyébként elég durva általánosításokat tettél, nem a gyártók, hanem a konkrét tápok felől kellene megközelíteni a kérdést. Mindegyiknek voltak gyengébb szériái, ráadásul több olyan "gyártót" is írtál, aki csak oem termékek átcimkézését végzi.

niteforce: ezzel is éehetne vitatkozni. 😊
0
0
0
0
niteforce avatar
Vargane es arsa tipusu tap az arra jo kb amire en hasznalom:

a kabelekbol meg a rez cuccokbol barkacsoltam egy radio antennat😀 azota semmi recseges 😀
szoval erre jo😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Synda írta:
Ismerősnek van egy,Gigabyte aktív Pfc-s 450W-os,pontos típust nem tudom,de 2 éve teszi gond nélkül a dogát.
nekem meg van egy 6 éves GABA és egy 12 éves Vargáné és Társa, mégse vennék 1ikből se 😂
0
0
0
0
niteforce avatar
feltetelezem, ha gyartana, akkor jo lenne az nagyon😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gigabyte élből nem gyárt tápot, csak a címkét teszi rá
0
0
0
0
niteforce avatar
Azert a Gigabyte sem tart meg ott hogy egy soron lehessen emlegetni a Chieftec-el, Corsairral.
Engem annak idejen lebeszeltek a gigabyte taprol, helyette most egy chieftec dolgozik a gepemben, nem bantam meg azt a +3000 ft-ot.
0
0
0
0
gacso avatar
Gigabyte GE-C420A-C2 420W OEM egy ilyen tápot érdemes venni akkor?
0
0
0
0
no MUSIC no LIFE avatar
a táp inkább legyen drágább, de azokban meglehet bízni. az ilyen Codegen,LC-Power,Fortron,Modecom Logic,Trust,Xilence, stb... tápokat nem érdemes venni. ezek sokkal elöbb tönkremennek és hamarabb is melegednek mint egy minőségi Chieftec,Gigabyte,Enermax,Corsair,Thermaltake,stb.. tápok.
0
0
0
0
gacso avatar
okok kösz a választ😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
a codegen az egy kaka. olyat ne vegyél😃 táppal ne spórolj😀
0
0
0
0
gacso avatar
vagy szerintetek ha táp helyett egy ilyen házat veszek az jó lenne?Codegen Q-3335-A2 460W ezüst-fekete számítógép ház
0
0
0
0
Lacko89 avatar
Csáó én is táp csere előtt állok mivel a Codegen tápra már nem merem rábizni a gépem már elég sokat költöttem bele, és a HD6850 et is 1 hét múlva veszem meg és a kérdésem hogy az M-Tech 600W PFC s tápban mennyire bizhatnék meg, jó táp ? Vagy elfüstölős téma. ???
0
0
0
0
gacso avatar
Corsair 430W CMPSU-430CXEU tápegység: ez a tápegység elbírná a gépemet?(majd nemsoká😃 a neve)
0
0
0
0
Osynho avatar
Igen, de alsótápos házban nem biztos, hogy a lap tetejéig felérnek. 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
CTG, vagy SAGA II. Utóbbinak rövidebbek a kábelei.
0
0
0
0
Lizard avatar
bluedog írta:
Szerintetek jó választás egy Corsair VX550? 😀

Nem a legjobb választás véleményem szerint a Chanell Well belső végett!
0
0
0
0
fiokregisztracio avatar
chieftec-et csak ajánlani tudom azt a teljesítményt adja le amit ráírnak és nem durran el szinte semmitől 😀
0
0
0
0
Core2 avatar
A Corsair-ok mindig jók. Jó választás...
0
0
0
0
bluedog avatar
gyenesmartin írta:
Nem.Mert szinte annyiba kerül mint a tx650.

Olcsón jutnék hozzá, a haverom cseréli le. Az érdekelne, hogy maga a táp jó?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
bluedog írta:
Nem.Mert szinte annyiba kerül mint a tx650.
0
0
0
0
bluedog avatar
0
0
0
0
Master Sniper avatar
hát a HKC tápok nem a legjobbak, de nem is a legrosszabbak. egy ideig jól ellehet lenni vele, de egy idő után már megadhatja magát és sokkal előbb mint egy minőségibb tápegység.
a Chieftec az egyik legjobb,sokkal jobb mint a HKC.
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Annyit szeretnék veletek megosztani,hogy nem nagyon érdemes HKC tápot venni valóban
,mert egyik ismerősőm zúgást hall belőle nem tudom mi lehet vele lehet valami kondi hiba,viszont én még pár hónapja lecseréltem egy chieftec-re az sokkal jobb.
0
0
0
0
Master Sniper avatar
xperia1997 írta:
Cső!
milyen tápegységet lehet venni ehhez az alaplaphoz:MBO GIGABYTE M68M-S2P

a válaszokat várom

Bármilyet vehetsz! mert az alaplapnak semmi köze nincs a tápegységhez. a tápegység főleg a proci/VGA-tól függ.
0
0
0
0
xperia1997 avatar
Cső!
milyen tápegységet lehet venni ehhez az alaplaphoz:MBO GIGABYTE M68M-S2P

a válaszokat várom
0
0
0
0
ujjzalan avatar
apetit1989 írta:
A ventillátorokat rákötheted az alaplapra, ahhoz nem fog kelleni csatlakozó a táptól

Lehet.. nem tudom.. most be van építve a gép, nem nézem meg... tehát egyéb vélemény? melyik tápot? elég csatlakozó lesz-e, stb..
0
0
0
0
Osynho avatar
Cooley:
Ez szerintem nem a táp, hanem a PFC hatásfoka 😀 A Zalman tápomnál a PFC 96%-os, miközben a táp ugye 80+-os.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A ventillátorokat rákötheted az alaplapra, ahhoz nem fog kelleni csatlakozó a táptól
0
0
0
0
ujjzalan avatar
Hát nem lesz benne sok dolog... 1 dvd író 1 vinyó 1 videókártya... hd5750-nek gondolom van külön tápos... izéje... 😆 többet nem tervezek bele. Jah a házon van 2 ventilátor. ahoz is kell.. ötlet?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció