hardX írta:
Elég ahhoz a házhoz, nem kell meghosszabbitani.
Oksi, köszi a helpet!
Amúgy csak annyit néztem h a piros dróton lévő csatlakozók, amiket a DVD meghajtóba és HDD-be kell bedugni, azok kb. 5 cm-ként vannak egymástól és ha a HDD-t leg alulra tenném és a meghajtót legfölülre, az a kábel, tuti h nem érné át a 2-t ezért ilyet néztem oda: [LINK]
Ez jó hozzá vagy ez az a féle SATA kábel amit az alaplap és egyéb közé kell tenni😕
Sziasztok!
A kérdésem nem teljesen ide tartozik mivel nem venni szeretnék, hanem az lenne a kérdésem h egy Gigabyte SuperB 460W-s kábelei, kb. 45-50 cm-sek azok elérnének-e mindenhová egy Cooler Master HAF 912 Plus házban? Ha nem akkor hol tudok venni hosszabbításokat a kábelhez(ide ha linket vki tudna adni azt megkösszönném😂😉
Előre is köszi a helpet és bocsi h nem teljesen ide illik csak nem találtam más tápos fórumot😕
Mindkettő jóm, dfe én a hyeledben az A-DATA-t venném, mert újabb. És dokee78 nevű felhasználó ért nagyon jól a tápokhoz, meg Osynho, ők megmondják, melyik, miért jobb.
Lacko89 írta:
Csáó én is táp csere előtt állok mivel a Codegen tápra már nem merem rábizni a gépem már elég sokat költöttem bele, és a HD6850 et is 1 hét múlva veszem meg és a kérdésem hogy az M-Tech 600W PFC s tápban mennyire bizhatnék meg, jó táp ? Vagy elfüstölős téma. ???
Az is kuka. Mennyit szánsz tápra?
no MUSIC no LIFE:
A Fortron azaz FSP miért lenne gagyi? Egyébként elég durva általánosításokat tettél, nem a gyártók, hanem a konkrét tápok felől kellene megközelíteni a kérdést. Mindegyiknek voltak gyengébb szériái, ráadásul több olyan "gyártót" is írtál, aki csak oem termékek átcimkézését végzi.
Azert a Gigabyte sem tart meg ott hogy egy soron lehessen emlegetni a Chieftec-el, Corsairral.
Engem annak idejen lebeszeltek a gigabyte taprol, helyette most egy chieftec dolgozik a gepemben, nem bantam meg azt a +3000 ft-ot.
a táp inkább legyen drágább, de azokban meglehet bízni. az ilyen Codegen,LC-Power,Fortron,Modecom Logic,Trust,Xilence, stb... tápokat nem érdemes venni. ezek sokkal elöbb tönkremennek és hamarabb is melegednek mint egy minőségi Chieftec,Gigabyte,Enermax,Corsair,Thermaltake,stb.. tápok.
Csáó én is táp csere előtt állok mivel a Codegen tápra már nem merem rábizni a gépem már elég sokat költöttem bele, és a HD6850 et is 1 hét múlva veszem meg és a kérdésem hogy az M-Tech 600W PFC s tápban mennyire bizhatnék meg, jó táp ? Vagy elfüstölős téma. ???
hát a HKC tápok nem a legjobbak, de nem is a legrosszabbak. egy ideig jól ellehet lenni vele, de egy idő után már megadhatja magát és sokkal előbb mint egy minőségibb tápegység.
a Chieftec az egyik legjobb,sokkal jobb mint a HKC.
Üdv! Annyit szeretnék veletek megosztani,hogy nem nagyon érdemes HKC tápot venni valóban
,mert egyik ismerősőm zúgást hall belőle nem tudom mi lehet vele lehet valami kondi hiba,viszont én még pár hónapja lecseréltem egy chieftec-re az sokkal jobb.
Hát nem lesz benne sok dolog... 1 dvd író 1 vinyó 1 videókártya... hd5750-nek gondolom van külön tápos... izéje... 😆 többet nem tervezek bele. Jah a házon van 2 ventilátor. ahoz is kell.. ötlet?
Elég ahhoz a házhoz, nem kell meghosszabbitani.
Oksi, köszi a helpet!
Amúgy csak annyit néztem h a piros dróton lévő csatlakozók, amiket a DVD meghajtóba és HDD-be kell bedugni, azok kb. 5 cm-ként vannak egymástól és ha a HDD-t leg alulra tenném és a meghajtót legfölülre, az a kábel, tuti h nem érné át a 2-t ezért ilyet néztem oda: [LINK]
Ez jó hozzá vagy ez az a féle SATA kábel amit az alaplap és egyéb közé kell tenni😕
A kérdésem nem teljesen ide tartozik mivel nem venni szeretnék, hanem az lenne a kérdésem h egy Gigabyte SuperB 460W-s kábelei, kb. 45-50 cm-sek azok elérnének-e mindenhová egy Cooler Master HAF 912 Plus házban? Ha nem akkor hol tudok venni hosszabbításokat a kábelhez(ide ha linket vki tudna adni azt megkösszönném😂😉
Előre is köszi a helpet és bocsi h nem teljesen ide illik csak nem találtam más tápos fórumot😕
Chicony Hipro 430W OEM: ez jó táp?😃
Korrekt.
FSP vagy A-DATA az jó vagy milyen? tápokhoz nem értek
Adata Horus szerencsésebb az egyben hagyott 12V-os ág miatt.(húzott GTX580 mellé nem árt). Vagy a Corsair TX650 V2 is nagyon jó táp, 5 év garral.
Srácok M-Tech 600W PFC Mennyire vegyek ??? Megbizható ???
semmiképpen, nagyon rossz márka
1200W os Codegen 😃
Cooler Master, Corsair, Thermaltake, Chieftec, FSP, Enermax, Delta, Seasonic.
Ezek jo tapok, ilyeneket szabad csak venni!
Az is kuka. Mennyit szánsz tápra?
no MUSIC no LIFE:
A Fortron azaz FSP miért lenne gagyi? Egyébként elég durva általánosításokat tettél, nem a gyártók, hanem a konkrét tápok felől kellene megközelíteni a kérdést. Mindegyiknek voltak gyengébb szériái, ráadásul több olyan "gyártót" is írtál, aki csak oem termékek átcimkézését végzi.
niteforce: ezzel is éehetne vitatkozni. 😊
a kabelekbol meg a rez cuccokbol barkacsoltam egy radio antennat😀 azota semmi recseges 😀
szoval erre jo😀
Ismerősnek van egy,Gigabyte aktív Pfc-s 450W-os,pontos típust nem tudom,de 2 éve teszi gond nélkül a dogát.
Engem annak idejen lebeszeltek a gigabyte taprol, helyette most egy chieftec dolgozik a gepemben, nem bantam meg azt a +3000 ft-ot.
Szerintetek jó választás egy Corsair VX550? 😀
Nem a legjobb választás véleményem szerint a Chanell Well belső végett!
Nem.Mert szinte annyiba kerül mint a tx650.
Olcsón jutnék hozzá, a haverom cseréli le. Az érdekelne, hogy maga a táp jó?
Szerintetek jó választás egy Corsair VX550? 😀
a Chieftec az egyik legjobb,sokkal jobb mint a HKC.
,mert egyik ismerősőm zúgást hall belőle nem tudom mi lehet vele lehet valami kondi hiba,viszont én még pár hónapja lecseréltem egy chieftec-re az sokkal jobb.
Cső!
milyen tápegységet lehet venni ehhez az alaplaphoz:MBO GIGABYTE M68M-S2P
a válaszokat várom
Bármilyet vehetsz! mert az alaplapnak semmi köze nincs a tápegységhez. a tápegység főleg a proci/VGA-tól függ.
milyen tápegységet lehet venni ehhez az alaplaphoz:MBO GIGABYTE M68M-S2P
a válaszokat várom
A ventillátorokat rákötheted az alaplapra, ahhoz nem fog kelleni csatlakozó a táptól
Lehet.. nem tudom.. most be van építve a gép, nem nézem meg... tehát egyéb vélemény? melyik tápot? elég csatlakozó lesz-e, stb..
Ez szerintem nem a táp, hanem a PFC hatásfoka 😀 A Zalman tápomnál a PFC 96%-os, miközben a táp ugye 80+-os.