Megmagyarázhatatlan rejtélyek!

Szerző: dave500, 2009. March 12., téma
Fórum » Társalgó
Ha valakinek van hátborzongató története ossza meg velünk! :) :o ;)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
Kamaa írta:
jah van a www.killerjo.net itt megtaláltok mindent a jelenségekről
6-7 éves voltam amikor megnéztem a kör-t aztán annyira befostam rajta hogy 3 évig féltem a sötétbe

nézzed ha akarod 😆D
0
0
0
0
BiGame avatar
Jaaj ez retro game, de jó😆!
0
0
0
0
Kamaa avatar
jah van a www.killerjo.net itt megtaláltok mindent a jelenségekről
6-7 éves voltam amikor megnéztem a kör-t aztán annyira befostam rajta hogy 3 évig féltem a sötétbe
0
0
0
0
Kamaa avatar
sok a kamu dolog😃 ha látnám a saját szememmel na akk hinnék az ilyenekbe😃
0
0
0
0
Kamaa avatar
istent max facebookon láthatod 😆D
0
0
0
0
Kamaa avatar
osztály társamat egyszer úgy beszopattuk 😆 vettem Freddy Krüger jelmezt és amikor este ment haza előugrottam aztán elájult 😆
0
0
0
0
Kamaa avatar
😆 😆 na jó 1 picit hiszek az ilyen szarokba de csak azé mert velemis történz 1 dolog 😆
Egyik éjjel majd behugyoztam kimentem pisálni és a fürdőbe ment a víz pedig már anyámék kurva méllyen aludtak
bementem elzártam a vizet hugyoztam megyek vissza a szobámba és ott ült egy ilyen fehér szar és rámnézett 😞 nagyon durva volt😃 ja és még valami ha ezt elhiszed jó nagy hülye vagy 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
szabolaci10 írta:
akk hogy hívják aszt az izét ami a melkasunk közepén van ? vagy mi ? azért mondtam szívet mert nem tudtam hogy mi 😃

szegycsont?
0
0
0
0
Kamaa avatar
szabolaci10 írta:
akk hogy hívják aszt az izét ami a melkasunk közepén van ? vagy mi ? azért mondtam szívet mert nem tudtam hogy mi :D

lélek:D
0
0
0
0
Kamaa avatar
Én nem hiszek az ilyen jelenségekben😃
lapartman997: Túl sok horrort nézel és már annyira fosol hogy oda képzelsz dolgokat😃 De ha nagyon akarod szolhatok a szellemirtoknak😜
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
szabolaci10 írta:
Velem ez pár perce történt!

miközben olvastam ezeket a történeteket hirtelen elkezdett fájni a szívem (pedig nem szokott) és amikor egy kicsit lefeküdtem pihenni és a plafont bámultam isten arcát láttam. 😲

én elmentem az orvoshoz hogy szúr a szívem, és néha fáj, elküldtek a kardiológiára EKG stb. és kiderült, nem is az fáj, a másik a szívben nincs érzőideg 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
lapartman997
a 3. at még el is hiszem! Alvásparalízisnek hívják az agy félig ébred fel és az ember magánál van lát mindent a szobában de akár mekkora erőt fejt ki képtelen megmozdulni és ilyenkor szoktak ilyen szellemeket látni(képzelni) meg ilyenek és a sokktól ébrednek fel teljesen!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Synda írta:
Lapartman997,látom korán kezdtél tudatmódosító szereket szedni.😆

kemény gyerekkor és nem volt gyerekszoba kb 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
lapartman997 írta:
Én már négyszer láttam szellemet :S.

1. Eset! amikor még kb. 6 éves lehettem még nem ebbe a lakásba laktunk. Az éjszaka közepén felébredek és látom hogy a konyha közepén egy zöldes-fehéres színű akármi van. Kinézek az ablakon, korom sötétség! És kb. 10 percig lehetett látni!

2. Eset! Egyszer (ez már a mostani lakásban volt) még a konyhába jártam mindig inni, megyek a konyhába a nappali felé nézek és kb. egy 150-160 cm magas gyerek áll a nappali ablaka előtt!

3. Eset! Éjszaka egyszer felébredtem a szobámban, és egy szellem az arcomba üvölt! Nem álmodtam teljesen éber voltam aztán én is elüvöltöm magam, és erre bejön az anyám hogy mi volt ez.

4. Eset! (legrémisztőbb!) A nagymamámnál voltam és megkérdezte hogy nem kell-e kiwi, és én mondtam hogy hozhatsz légyszi egy párat. Kiment, és néztem a TV-t aztán az üvegajtó felé nézek hogy ott van egy árnyékember!(Démoni eredetű lény!) Tejesen korom fekete volt és mintha a sötétség áradt volna belőle! Ilyen ködszerű volt és a sötétség ilyen gőz szerűen mellette volt! Kinyitotta az ajtót de úgy hogy hozzá sem ért a kilincshez!!! Majdnem szívrohamot kaptam, és elindul a fürdőszoba felé(elvileg a tükör az átjáró a szellemek között) utána kirohanok és még látom hogy bemegy a fürdőszobába a tükör felé és felszívódik!

Nem kitaláció! Én láttam amit láttam!

1. Beteg vagy
2. Ha panelgyerek vagy megértem
3. elsem olvastam
4. nagyanyád árnyéka?
0
0
0
0
HiddenBlade avatar
lapartman997: Komám!! téged kezeltetni kéne!! 😆
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
haveroméknál is sok furcsa dolog történik
na de majd késöbb elmesélem mert ha most mondom nem merek kimenni a sötétbe 😆
0
0
0
0
szevo avatar
Nézzétek meg a negyedik típusú találkozás teli igazi video és hanganyagokal.
Szóval egy igaz történés alapján igaz felvételekkel belevágott thriller.
0
0
0
0
nolan13 avatar
A Világok harca tök állat film😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
szevo írta:
Aki akar egy parajelenséget az nézze meg ezt de csak akibe megvan a 6 érzék az láthatja szóval nagyon kell koncentrálni.😀

[LINK]

Ha nagyom koncentrálsz 5 mp-erc és meglátod!😃
Kicsit hangos volt 😆
0
0
0
0
no avatar
Nekem van egy:Haver egy kisebb tanyán él egy falu közelében. Ketten voltunk ott én cod4-eztem ő horrorfilmet néz, egyszer csak elmegy az áram és az emeleten hallottunk zörejeket. Felmentünk, a szobájába, nyitva volt az ablak, azt gondoltuk valami betőrő aztán láttuk hogy minden ablak nyitva van, lerohantunk a telefonhoz(nem tudom kit akartunk hívni)aztán felkapcsolt az áram, felmentünk megint, mert már nem hallottuk ahogy fúj a szél, akkor vettük észre minden ablak be volt csukva.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Nekem nem sikerült megtalálnom...na és nektek? 😂
0
0
0
0
szevo avatar
Aki akar egy parajelenséget az nézze meg ezt de csak akibe megvan a 6 érzék az láthatja szóval nagyon kell koncentrálni.😀

[LINK]

Ha nagyom koncentrálsz 5 mp-erc és meglátod!😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
nem tudom 😆 nekem ezt mesélte span 😃 akiről meg szó van az sem ellenkezett, hogy hazugság, de ki tudja 😆
0
0
0
0
szevo avatar
Ez nem egy régi horror történtet?😂Nekünk valami ilyesmit meséltek még alsó-ba erdei táborba😀
0
0
0
0
azbizony avatar
asdasd1 írta:
Egyik haverom mesélte, hogy van neki egy rokona és ő kiment éjjel az erdőbe, mert éjjeli őr volt és olyan hangot hallott mint , ha sírna egy gyerek és 2 nappal később visszament megint és az volt a fába vésve, hogy "Hallod még a gyereksírást"?

Na én ahogy elolvastam volna be is adom a felmondásom 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Egyik haverom mesélte, hogy van neki egy rokona és ő kiment éjjel az erdőbe, mert éjjeli őr volt és olyan hangot hallott mint , ha sírna egy gyerek és 2 nappal később visszament megint és az volt a fába vésve, hogy "Hallod még a gyereksírást"?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Nekem az a furcsa hogy a catalist felismeri normálisan a VGA-t, az aida64 X1650nek írja, az MSI Afterburner nem ismeri fel és nem lehet húzni.
0
0
0
0
szevo avatar
Lehet félreérthetően írtam.😀Nincs miért bocsánatot kérned nem zavar hogy más újra belinkeli.😀
0
0
0
0
thug85 avatar
szevo írta:
thug85:Igen elég komoly, pont 1-oldallal ezelőtt linkeltem be,azért durva ha úgy igazán belegondolunk!

Bocsánat nem figyeltem!
0
0
0
0
szevo avatar
thug85:Igen elég komoly, pont 1-oldallal ezelőtt linkeltem be,azért durva ha úgy igazán belegondolunk!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
robs írta:
tasiadam írta:
robs írta:
tasiadam - Ezek az űrtávcsövek nem úgymond Idegen életforma keresésére készültek.

Hanem olyan bolygók keresésére amiken lehetne élet. Látképben volt a hubble története.

Jó de én konkrétan most ezekről az UFO-król beszéltem, a földön rengeteg azonosítatlan röpködő tárgyat észlelt baromi sok ember. (én még nem) És ésszerű magyarázat szinte egyikre sincs, ezért is mondom hogy lehet hogy idegen lények járkálnak a föld körül (vagy akár a földön is) de erre sajnos nincs "kézzel fogható" bizonyíték, ahogy az ellentétére sem. itt egy videó sok észlelésről, szerintem érdekes, bár nem mondanám mindre hogy tuti valami más életforma esetleges űrjárgányai: [LINK]

látképen volt az amerikaiak projektjei:appolo1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16

ebböl vagy 8 szált fel,de a 14.ediket nem tudják mi lett vele. Ez mind szép és jó, de találtak a holdon egy nemtudom mijen kráter árnyékában egy "női" testet, ami egy 5000 méteres űrhajóvan volt. Na a képek hitelesek nellélek ha a google tudna csinálni egy ***a képet a holdról. akkor látható lenne.
0
0
0
0
robs avatar
tasiadam írta:
robs írta:
tasiadam - Ezek az űrtávcsövek nem úgymond Idegen életforma keresésére készültek.

Hanem olyan bolygók keresésére amiken lehetne élet. Látképben volt a hubble története.

Jó de én konkrétan most ezekről az UFO-król beszéltem, a földön rengeteg azonosítatlan röpködő tárgyat észlelt baromi sok ember. (én még nem) És ésszerű magyarázat szinte egyikre sincs, ezért is mondom hogy lehet hogy idegen lények járkálnak a föld körül (vagy akár a földön is) de erre sajnos nincs "kézzel fogható" bizonyíték, ahogy az ellentétére sem. itt egy videó sok észlelésről, szerintem érdekes, bár nem mondanám mindre hogy tuti valami más életforma esetleges űrjárgányai: [LINK]
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
robs írta:

0
0
0
0
robs avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
robs írta:
tasiadam - Miért vagy olyan biztos abban hogy ez mind kamu? Egyébként szinte biztos hogy van élet a földön kívül is. Túl nagy a világegyetem (szerintünk) ahhoz hogy csak mi legyünk egyedül élőlények benne. És mi van ha pont a hidegháborúban pont az usában zuhant le? Amúgy nem csak ott vannak ilyenek. Úgy érzem rengetegen félnek az ismeretlentől, és inkább azt próbálják bizonygatni hogy ez nem igaz, ez hülyeség, ilyen nincs, stb... (ezeket hívom én begyöpösödött agyúaknak)
Nem állítom hogy lezuhant egy idegen életforma, de nem is cáfolom.

van egy országod, van egy "videód" és költesz rohadt sok pénzt abba hogy kutass utánna, pedig tudod h léteznek. Akkor kérem... nem lennének olyan sokat, nem lenne a Kepler és nem lett volna a Hubble távcső meg stb...
0
0
0
0
bfrenk avatar
Hát gondolom neki is fitymája van! 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hassi írta:
A suliban ma fityma-szag volt.. én ezt nem értem . 😃D

HONA NTUDOD H MIJEN A FITYMASZAG? 😆
0
0
0
0
bfrenk avatar
LagMatyi írta:
ha egy játékban akk eggyértelmű: kocka 😆

Kijavítanálak:
kanos kocka 😆
0
0
0
0
no avatar
ha egy játékban akk eggyértelmű: kocka 😆
0
0
0
0
bfrenk avatar
Az számomra rejtély, hogy ha valaki valamelyik játékban lát akár egy kivágott pólójú nőt 700 screenshotot csinál róla? 😆
0
0
0
0
madchief avatar
robs írta:
tasiadam - Miért vagy olyan biztos abban hogy ez mind kamu? Egyébként szinte biztos hogy van élet a földön kívül is. Túl nagy a világegyetem (szerintünk) ahhoz hogy csak mi legyünk egyedül élőlények benne. És mi van ha pont a hidegháborúban pont az usában zuhant le? Amúgy nem csak ott vannak ilyenek. Úgy érzem rengetegen félnek az ismeretlentől, és inkább azt próbálják bizonygatni hogy ez nem igaz, ez hülyeség, ilyen nincs, stb... (ezeket hívom én begyöpösödött agyúaknak)

Mintha a fizika tanáromat hallanám 😆
0
0
0
0
bfrenk avatar
hassi írta:
A suliban ma fityma-szag volt.. én ezt nem értem . 😃D

LOL 😆😆😆
0
0
0
0
hassi avatar
A suliban ma fityma-szag volt.. én ezt nem értem . :DD
0
0
0
0
no avatar
Az ilyen repülő csészés sztorikban nem hiszek, azért legyen már egy minimális ízlése az idegennek és találjon ki valami értelmes dízájnt a hajónak 😆 de viccet félretéve Marson ha jól emlékszem van élet, jégben fedeztek fel ilyen egysejtű élőlényeket vagy mit
0
0
0
0
robs avatar
0
0
0
0
no avatar
Földönkívüli élet van ez nem kérdéses, csak a mi galaxisunkban nincs más fejlett életforma mint pl mi. Az amcsik pedig simáncsak unják magukat és kitalálnak mindenfélét hogy csak mindenki felfigyeljen rájuk
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
madchief írta:
szevo írta:
Nah itt egy megmagyarázott rejtély ,durva de igaz! http://www.fn.hu/tudomany/20110411/fbi_mar_nem_cafolja/

abba a videóba ami legalul van 10:30 körül pislog az UFO

filmhiba, nem pislogás ASDASDASDASD
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció