Én frissítettem, de eddig hála istennek semmi gond nincs 😀 Tervezem persze, amint lesz pendriveom, újrarakni a gépet Aniversaryval de most is tökéletesen működik.
Aki nem szereti a meglepiket mint a hardware rakoncátlankodást(vga melegedés,merevlemezek eltünése) vagy a software rakoncátlankodást(illesztőprogram hiba,alkalmazás összeomlik,bsod) az ne frissítsen. De akinek mindenképp kell az anniversary update az csináljon újratelepítéstSpoiler!
Sziasztok. Tegnap frissítette magát a win 10 de most hogy bekapcsoltam a gépet azt tapasztalom hogy a kártya kihasználtsága mindig 80-100% között mozog és 72fokos a kártya. Valaki tapaszt már ilyet?
Tök jó ez az új frissítés, egyik telefont se hajlandó felismerni, amit USB-n rádugok, MTP-n keresztül, meg sehogy sem... Tárhelyet nem látom... Enterprise verzió, 1607...
Felrakom a Pro verziót, hátha... Meg friss telepítést csinálok...
Tehát akkor ezt egy laptopon nem is tudnám alkalmazni?
Mert van egy USB-s dobozos Win 10 rendszerem, de az az asztali gépen lett aktiválva, és hiába tenném fel a laptopra, nem fogadja el a kulcsot. Aktiválni kell a laptopon is. Vagy, ha vennék egy kulcsot, ezt az OEM verziót, akkor azzal ezt aktiválhatnám?
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a "MICROSOFT Windows 10 Home 64bit OEM magyar" op rendszer DVD-s vagy Pendrive-s?? Pl olyan, mint az USB felhasználós dobozos változat termék kulccsal?
Kint a Redstone I! 😃
Akinek még nem ajánlotta fel a gépházban TH2 alatt és türelmetlen annak itt a Media Creation Tool:
[LINK]
Akinek Windows 10 TH2 (.494) van annak lefrissíti, meg marad minden fájlja, beállítása és a licensz érvényessége is! 😀 Teljesen biztonságos és nem is lassú. A frissítő nagyjából 3GB-ot fog letölteni!
PC-n (x86-64) 14393.10, Mobilon 14393.5 verzió számokkal érhető el az évfordulós frissítés (RS1).
Nálam már frissült. Van némi változás.Ilyen például a start menü, na meg a gépházban is van egy kis változás.Minden maradat ahol eredetileg is volt csak ikonok változtak.
Legalábbis nekem ezek tűntek fel első pillantásra.
Nekem az őszi frissítést nem is találta meg a Windows Update, szerintem ezt sem fogja, manuálisan kell telepítenem. De délután 6-kor jelent meg az őszi is, szóval lehet még nem jelent meg.
Hunork: Elvileg hardverkulcsos a frissítés, szóval az alaplap a cinkes. Viszont eddig nekem bármikor kellett alaplapot cserélnem és hisztizett az OEM win, csak felhívtam a supportot és aktiválták, ha elmondtam, hogy bedöglött az alaplap és ez a csere oka. Ám win10-el még én sem próbáltam ezt...
KERKO: mindig minden játék flottul ment rajta! Még W8.1-nél is volt egy-két szomorú smiley leállás, de ennél soha, pedig azonnal frissítettem, mikor lehetett!
De kérdésem is lenne: mivel hamarosan minden fontos részegység megváltozik a gépben, és céges W8.1 kulcsom volt, ha alaplap/proci/memória váltás lesz, akkor már csak a W8.1 lesz az enyém, vagy mehet fel a W10? Vagy inkább szépen töltsem le, ha akciós lesz az új, saját korlátlan verziót az MS oldalról? (úgy olvastam, hogy nemsokára tolnak egy nagy leárazást, mivel az ingyenes akció véget ért, de nem akarják, hogy leálljon az átállás)
Futtatásba írd be ezt (Windows + R): diskmgmt.msc
Majd Enter. Bejön a lemezkezelő, itt kellene megnézned, hogy látja e egyáltalán a Windows a 1TB os HDD-d.
Ha nem látszódik, akkor hardveresen van baja (jobbik esetben, csak kontakt hiba).
Sziasztok. Nem tudom jó helyre írom e a problémám. Remélem igen. Vettem egy új laptopot . Win 10 van rajta.
Van benne egy 128 as ssd. és egy 1terrás hdd. De nem látja a hdd t. Tegap még a "saját gépben" látta. Sőt kipróbáltam , tudtam használni. Most már sehol nem látja.
H-ECTOR és visor261
Nekem is ugyanezt csinálja a gép, hogy játék közben, de még sima használatkor is, vagy átszíneződik, vagy beélénkül nagyon nagy szaturációként, vagy pedig besötétül a legmagasabb fényerőnél is. És egyszerűen nem tudom mi a baja, Windows 8.1-en semmi gondja nem volt... tuti a Windows 10 szórakozik 😃
- Doktor úr, beszorult a vibrátor, és sehogy se tudom kivenni.
- Értem, ezt bizony műteni kell.
Hosszú műtét után az orvos megjelenik a váróteremben és azt mondja.
- Kiszedni nem tudtuk, de az elemet cseréltük.
a hiba okát nem találtuk de a színt megváltoztattuk kékről zöldre 😃
Hát nekem böngészés közbe is bejött a kátya olyan 40°C körül lehetett, és mintha kiment volna a piros és a kék a monitorból és csak zöld volt 1-2 mp utána visszaállt.
Nekem is volt ilyen az elmúlt pár napban, de olyankor a vga hőmérséklete 90 fok környékén volt. Sőt egyszer nekem olyan is volt játék közben, hogy bekékültek a színek pár percre, aztán visszaálltak normálisra. Nem tudom hogy az a játék vagy a driver hibája volt-e, de eddig ilyennel soha nem találkoztam, pedig megvan már egy ideje ez a kártya.
Tegnap felment a 16.7.3 WHQL driver a win 10-re és már telepítésnél és később is voltak zöld bevillanások,fagyások(szaggatások) visszamentem win 7-re amin szintén a 16.7.3 van fent és semmi baja.
Tehát nem a monitor,nem a driver hanem a win 10 a ludas szerintem. Valakinek volt hasonló?
Lehet csak valami bug volt 😀 😀
Remélem egy fissités megoldja majd.
Felrakom a Pro verziót, hátha... Meg friss telepítést csinálok...
Akkor, ha megveszem ezt az OEM kulcsot, a laptopra telepített, de nem aktivált Win 10 aktiválva lesz, tehát jogtiszta és használható!?!
Megnyugodtam, köszönöm! 😀
Egy win egy gép.
Az oem verzióval aktiválhatod persze.
Mert van egy USB-s dobozos Win 10 rendszerem, de az az asztali gépen lett aktiválva, és hiába tenném fel a laptopra, nem fogadja el a kulcsot. Aktiválni kell a laptopon is. Vagy, ha vennék egy kulcsot, ezt az OEM verziót, akkor azzal ezt aktiválhatnám?
Általában előre telepített gépeken használják.
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a "MICROSOFT Windows 10 Home 64bit OEM magyar" op rendszer DVD-s vagy Pendrive-s?? Pl olyan, mint az USB felhasználós dobozos változat termék kulccsal?
Uhh, na végre kinnvan enkóron a 1607 es ISO k, Downloads on 😆 😆
Haladhatnának már a enkór osok 😆 leakarom tölteni a gyári MSDN ISO-t 😃
Szerk.: Jesus, ennek aztán van értelme, Dark Mode 😲 😆
Akinek még nem ajánlotta fel a gépházban TH2 alatt és türelmetlen annak itt a Media Creation Tool:
[LINK]
Akinek Windows 10 TH2 (.494) van annak lefrissíti, meg marad minden fájlja, beállítása és a licensz érvényessége is! 😀 Teljesen biztonságos és nem is lassú. A frissítő nagyjából 3GB-ot fog letölteni!
PC-n (x86-64) 14393.10, Mobilon 14393.5 verzió számokkal érhető el az évfordulós frissítés (RS1).
Régi Build:
Új Build:
Néhány kép az új Buildről:
Legalábbis nekem ezek tűntek fel első pillantásra.
Szerk: Tölti lefele a Windows Update.
Nekem még nemtalálja a Windows Update
De kérdésem is lenne: mivel hamarosan minden fontos részegység megváltozik a gépben, és céges W8.1 kulcsom volt, ha alaplap/proci/memória váltás lesz, akkor már csak a W8.1 lesz az enyém, vagy mehet fel a W10? Vagy inkább szépen töltsem le, ha akciós lesz az új, saját korlátlan verziót az MS oldalról? (úgy olvastam, hogy nemsokára tolnak egy nagy leárazást, mivel az ingyenes akció véget ért, de nem akarják, hogy leálljon az átállás)
Majd Enter. Bejön a lemezkezelő, itt kellene megnézned, hogy látja e egyáltalán a Windows a 1TB os HDD-d.
Ha nem látszódik, akkor hardveresen van baja (jobbik esetben, csak kontakt hiba).
Van benne egy 128 as ssd. és egy 1terrás hdd. De nem látja a hdd t. Tegap még a "saját gépben" látta. Sőt kipróbáltam , tudtam használni. Most már sehol nem látja.
Nekem is ugyanezt csinálja a gép, hogy játék közben, de még sima használatkor is, vagy átszíneződik, vagy beélénkül nagyon nagy szaturációként, vagy pedig besötétül a legmagasabb fényerőnél is. És egyszerűen nem tudom mi a baja, Windows 8.1-en semmi gondja nem volt... tuti a Windows 10 szórakozik 😃
- Doktor úr, beszorult a vibrátor, és sehogy se tudom kivenni.
- Értem, ezt bizony műteni kell.
Hosszú műtét után az orvos megjelenik a váróteremben és azt mondja.
- Kiszedni nem tudtuk, de az elemet cseréltük.
Tehát nem a monitor,nem a driver hanem a win 10 a ludas szerintem. Valakinek volt hasonló?