Milyen memóriát vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A kérdésem az,hogy Kingmaxaimra szeretnék ram bordát venni,megis rendeltem ezlenne
[LINK],ha ráteszem a ram garancia elmegy?
melyik a jobb ha 2x4Gb-os memóriát veszek vagy ha 1x8Gb-ott vagy van egyáltalán bármi különbség azon kívül hogy 1 vagy 2 darab lesz-e bent a gépben
Bár aztmondták,hogy csak kiegészítő és nem megy el,de jólnézzki és jól teljesít 😀
kung: Haverjaim nincsenek, barátok vannak, kettő nem ugyanaz, ha lesz egy kis élettapasztalatod és legmegbízhatóbb emberekben csalódsz a legnagyobbat akkor visszatérünk erre a témára. Nem esik rosszul, ellenkezőleg, sajnálattal olvasom, hogy te 2 forintért még a ... is megennéd ! Ettől függetlenül másra nem kell ráerőltetned a ... evést.😉 Azt is tudom, hogy ezt te nem érted, sebaj egyszer talán megérted.😊 😆
Azt olvashattad, hogy nincs rá gari és elvileg 1.5 éves, akárhogy számolom 1.5 hiányzik, a leggagyibb köztük kingmax ramokra is 3 év garit adnak, akkor ennek biztos elveszett, vagy elszakadt vagy mit tudom én mi lett vele, de mivel "havertól" származik kib@szott megbízható.😜
Amit 1600-on üzemeltetem bár 4db venti van a házamban,de majd veszek ramhűtőt rá
Csávo ha rám halgatsz használtan nem veszel ramot!
Régebbi gépembe 2 vittem vissza a boltba mert használt alkatrészekel is foglalkoztak 1 év garit kaptam rá mondom igy megérős elvittem és a gépem folyton újraindult! visszattetem a régit minden ment tökéletesen visszavittem hogy ez nem jó nem akarták elhinni adtak egy másikat azzal is úgyanez volt😀 visszavittem bevizsgálták tényleg rossz volt akartak adni még 1 használtat és azt mondtam "adjatok egy újat "
3ezrembe került de érdekes módon tökéletesen ment😀!
A Mostani gépemnél se sajnáltam inkább megvettem drágábban az újat mint hogy én szivjak vele!
Mifelénk a haverok nem verik át egymást, és nem szokás a rossz cuccokat eladni. Gondolom ez máshol is így megy. Elképzelhető, hogy léteznek, "kivételek" ott nem szabad üzletelni. Egyébként kétlem, hogy a 1,5 éves Kingmax Nano Gaming ram rendeltetés szerűen van használva, és Memtest lefuttatása után 2 hét múlva tönkremenne. Ha Murphynek a törvénye alapján szemléljük, akkor tény, hogy ami elromolhat, az egy idő után el is romlik. Először is a Kingmax Nano Gaming 2x4GB 2000Mhz-hez hasonló új ramokat 25k alatt nem kapsz. Másodsorban, ha netán elromolna, akkor egy 1,5 éves Kingmax Nano Gaming 2x4GB 2000Mhz rampár gariztatását el lehet intézni, ami 5k körül van. Ebben is tudok segíteni.
[LINK]
[LINK]
király ramok 😀
"kilenc és fél ezer forint" spórolsz 1k-t az 4 doboz sör, vagy 5 liter kannás bor ! 😂