Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Razer015 avatar
Na frissült a Windózom Win 8.1 re 😀 mik a változások mert én csak a menüben vettem észre néhányat meg ügye a start gomb 😀 gondolom nem ez az a 4gb amit le szedett frissítés ként 😃

Bár a Start gomb az valami forradalmi lett arra jó h nem kell elhúzni az egeret jobbra h le jöjjön az a cucc 😆

Update: BF3 al nem tudok multizni mert a PB errort ír 😲 megoldás erre ? Sima Win 8 on ment.
0
0
0
0
fort988 avatar
headhunter015 : köszi 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát én most ezt szedem,rem jólesz.Microsoft.Windows.8.1.x64.HUN-MSDN
0
0
0
0
headhunter015 avatar
Délután 1 óra után várható a win 8.1
0
0
0
0
fort988 avatar
helló tudnátok segíteni ?hogy ma jelent meg a win 8.1 és állítólag majd a áruházban ott lesz a frissítés de nem találom sehol, vagy csak eredeti win 8 ra jön a frissítés ?
0
0
0
0
no avatar
Én is tegnap raktam fel és elsőre sikerült aktiválni mindenféle cd kulcs nélkül.
0
0
0
0
csabika21 avatar
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem most raktam fel a windows 8.1 et és megadtam a termékkulcsot de nincs aktiválva időt nem ír hogy lefog járni de attól mert nincs aktiválva még lejárhat?
0
0
0
0
no avatar
letöltöd pl a startdockot.
de a win8.1ben már asztalra lehet bootolni ott nem sokszor fogod látni a csempéket.
0
0
0
0
no avatar
Szeretnék valami leírást,hogyan is lehet kivenni a csempés részt belőle. Köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Alapvetően igen, ha idegesítenek kikapcsolod és mondjuk hónaponta/félévenete 1x firssítesz de akkor mindent ami ez idő alatt megjelent.

ráadásul okt17én jön a win8.1 azt érdemes lesz letölteni.
0
0
0
0
no avatar
Érdemes letölteni majd feltelepíteni a Windows 8 frissítéseket?
0
0
0
0
no avatar
alapvetően mindegy mivel a játékok 90% 32bites de mivel kell nekik a 4gb ram minimum így 64bites win8 a nyerő később még inkább.
0
0
0
0
no avatar
Egy olyan kérdésem volna, hogy játékra melyik Windows 8 verzió a jó?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Én is pro-t használok.Van ott fent egy rakás aktivátor.
0
0
0
0
PoPet avatar
Eddig tetszuik, de azt szeretném kérdezni, hogy ha megnyitom mondjuk a skypot és be szeretném zárni csak jobb klikk a kisképernyőjére és bezárás van, vagy van más mód is?
0
0
0
0
kaizinger avatar
sajnálom én nem használtam😀 de youtube tele van videóval tutorialal meg linkekel a leírásásba😀
0
0
0
0
PoPet avatar
Tudsz linkelni egyet üziben?
0
0
0
0
PoPet avatar
Ehhez is loader van, vagy más program?
0
0
0
0
kaizinger avatar
úgy tudom ezt megcsinálta😀 de szerintem ez egy bug nincs fent neki minden frissités:S!
Nálam fent van az összes és mutatja is rendesen appdata mappákat meg egyébb
0
0
0
0
headhunter015 avatar
FL1XxY: amúgy google-n találsz megoldást de azért leírom mert régen nekem is volt ilyen problémám. Rendszergazdaként indítsd a futtatást (cmd) és írd be neki ezt " reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 " aztán indítsd újra a gépet. Elötte azért csinálj visszaállítási pontot biztos ami biztos.
0
0
0
0
kaizinger avatar
johhny63 nálunk van elfekvőbe egy vodafonos mobilnet minden gond nélkül megy mind a 4 gépen tökéletesen megy 2 w8 1 xp meg 1 w7 esen is szóval a probléma akkor egyéni vagy rosszúl telepitetél valamit😀!
Egyébként jóval gyorsabb és gördülékenyebb a win8 mint a win7😀játékok allat is fps nővekedés van😀!
ramot kevesebbet zabál szintén mint az elődje
0
0
0
0
PoPet avatar
Elvileg tényleg jobb, az asztali munkáknál főleg, játékokban nem nagyon, de asztalon jelentősen gördülékenyebben megy minden. De én majd csak pénteken tudom kideríteni akkor rakom fel a 8-at. 😀
0
0
0
0
balage0605 avatar
csá. egy amd fx6100-as procim van win7 alatt. az lenne a kérdésem, hogy tényleg annyival gyorsabb win8 alatt, mint ahogy azt hallani lehet(ett)?
0
0
0
0
johnny632 avatar
kaizinger: Ha a gépemmel lesz probléma, akkor valószínű win7 alatt is ki fog jönni és belátom igazad van. Csak az az érdekes, hogy mobilnet notebookon is és a gépemen is művelte ezt a hibát, míg a céges számítógépen, amin win7 van ott remekül működött eddig.
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Van egy cd amit egy régebben vásárolt lg hez kaptam csak nem tudom h a tipus egyezik e mert ez már azóta egy másik.. de nincs ,eddig sem kellet a xp meg win7 nél se driver.. a havernak is win8 van és neki érdekes mód látja az olvasóját és neki sem kellet semmit telepíteni...
0
0
0
0
FoLey avatar
Kezelés/lemezkezelés?
0
0
0
0
kaizinger avatar
driver felvan telepite hozzá?
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Az alaplap és a kábelek zsír új és mineden a helyén van , egyébként amikor dvd ről felraktam a win8 at és felállt a rendszer akkor még látta a dvd-t és ugye úgy telepítettem fel a drivereket a gépre , utána már egyáltalán nem , viszont ha eszközkezelőben a nézetben kipipálom h mutassa a rejtett dolgokat akkor megjelenik a dvd író tipusa csak szellemben...
0
0
0
0
kaizinger avatar
akkor probáld manuálisan a kábeleket ellenőrizni hogy biztos minden rendesen bevan-e dugva😀!
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Kaizinger: köszönöm a segítséget ezeket már mind próbáltam és nem történt semmi... 😢
0
0
0
0
kaizinger avatar
johnny63 ezért ez érdekes mert nálam ilyen pl soha nem fordult elő pedig lassan 1 éve használom már a win 8at!
mobilnetről annyit tudnék mondani hogy én használtam vodafone os mobilnetet azzal sem volt semmi gond se kék halál se semmi szerintem itt a gépedbe kereshető a hiba!

FL1XxY erre kb 1000 db megoldás van! egyrészt minden update fel!

Windows 8 alatt a Win+x gomb megnyomásával előhívott ablakban kattints a Command Prompt (Admin) sorra!
A parancssorba nagyon figyelmesen írd be a következőt:

1 DVD meghajtó esetében a parancs a következő:
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001

2 DVD meghajtó esetében a parancs a következő:
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000002

Több meghajtó esetében, nyilván a következő sor végén a 3-as számnak kell szerepelnie...

Az intéző/mappák beállítása/nézetnél vedd ki a pipát az "Üres meghajtók elrejtése a Számítógép" mappában elől, és engedélyezd a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenését!
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Ugyanaz a probléma még most is fenn áll pedig eredeti érintetlen win 8.1 preview-et szedtem le a microsoft oldaláról ,tehát sehol nem látja a dvd írómat...egyébként semmi bajom nem lenne vele eddig.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Nekem meg van a véleményem erről az oprendszerről. Elég sokáig használtam, lényegében januártól, egy rendes érvényes seriallal, szóval még csak nem is tört volt. Eleinte semmi bajom nem volt ezzel az oprendszerrel, jól működött a PC-n, notebookkon már akkor érdekes dolgokat művelt. Jöttek a frissítések, jöttek win8 driverek és így ennek köszönhetően, ahelyett hogy stabilabb lett volna, csak egyre rosszabb lett. Eljutott arra a szintre, hogy sokszor netezek egyszer csak megáll minden és semmire nem reagált, (firefox és chrome alatt is kijött ez a hiba) még a kurzor sem akart megmoccanni, csak a reset segített. Nem 1 játéknál volt kompatibilitási probléma és hiába állítgattam és hiába kapcsoltam be a jogosultsági szintet, akkor sem akart működni, így kénytelen voltam letenni róluk, hiába volt meg eredetibe. Végül legutóbb ami megpecsételte az egészet, hogy mobilnetet szerettem volna használni, mert szükségem lett volna rá és fél órán belül 3 kékhalál, mert nem tetszik neki. Ezek után rászántam magam, hogy kipróbáljam a 8.1-et. Azon kívül, hogy a kinézetet és 1-2 dolgot megvariáltak rajta, a hiba ugyan úgy előjött. Így aztán úgy döntöttem, hogy elegem van az egészből és visszatérek a win7-re. 8-at biztos nem fogok többet használni, majd ha ez után kiadnak valamit, mondjuk 9-et, amiben kijavítottak rengeteg hibát, akkor talán átállok win7-ről. Ezt csak azért osztom meg veletek, aki filózik, hogy átálljon-e win8-ra, vagy esetleg reménykedik, hogy a 8.1 jobban fog működni, szerintem felejtse el, ha 1 stabil oprendszerre vágyik.
0
0
0
0
Coach avatar
Updatet még nem de az estét rá szánom. Azt még megprobálom.
0
0
0
0
kaizinger avatar
akkor a gépedben keresendő a probléma mivel énis ezt használom vagy elnyomkodtál valamit nálam eddig sose fordult ilyen elő!
minden updatet leszedtél?
0
0
0
0
FoLey avatar
Majd ha meglesz a +2GB ramom és lesz 4GB ramom,akkor esetleg Win 8 64 bitet rakok fel
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Nekem Sajna vissza kellet állnom Win7 re mert az új fülesem drivere nem volt kompatibilis Win8 al 😆
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Hy! Olyan problémám lenne h hiába pipálom ki a nézetbe h mutassa a rejtet fájlokat meg az üres meghajtókat egyszerűen nem látja se a eszközkezelőben se a saját gépben a dvd írómat! vmi más ötlet vagy tanács? már a cmd parancssort is próbáltam de semmi...
0
0
0
0
FoLey avatar
kaizinger:köszönöm! utoljára amikor használtam a win 8-at egy régi socket 939-es gépen,ott fps csökkenést tapasztaltam pl. World of Warcraft.Az új gépcuccomban win 8 ready-t ír,de mégis 7-et raktam fel,mert még bizonytalan voltam
0
0
0
0
Coach avatar
Senki nem tud semmilyen megoldást erre? Csomó forumot meg mindent böngésztem de semmi nem segitett. És ujratelepiteni újra Win7-re rohadtul nincs kedvem mert nagyon tetszik ez a Win8.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Már nincs gyerekcipőben sok updatet kapott és már gyorsabb játékok allat mint a win7
némelyik játéknál 15 fps különbség is lehet pl bf3 ban!
A 8.1 igazából csak felhasználó barátább teszi az egész rendszert😀
Nyugodtan leszedheted
0
0
0
0
Coach avatar
Kaizinger: Nem Leállitás menüpontra megyek de bekapcsol 30-60 percenként a gép teljesen magától.
0
0
0
0
FoLey avatar
Még1x felteszem a kérdést,de máshogyan,hogy a win 8 még gyerekcibőben van,vagy olyan gyors már a játékok alatt mint a win 7? Vagy várjam meg a 8.1-et?
0
0
0
0
kaizinger avatar
véletlenül nem alvó módba kapcsoltad csak?
nálam nincs ilyen win8 pro-t hasnálok!
0
0
0
0
Coach avatar
Sziasztok! Nagyon sürgős problémám van. Amióta Win8 van a gépemen a gépem automatikusan bekapcsol..Nem tudom mitől csak egyszer gondol egyet és bekapcsol. Ilyen soha nem fordult elő Win7-en. Ilyenkor mit kell tenni? Telepitsek újból Win7-et? Pedig az alaplapon és a videókártyám is támogatja a Win8-at.Kérlek segitsetek.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
galex:Szerintem kb .minden értelmesebb aktivátorral aktivált verzió frissíthető, próbálj ki pár népszerűbbet TPB-ről.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció