2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
😆 mindent behoznak minden angol szóból szlenget csinálnak!
PL Muter fater kuzin és még sorolhatnál naon sokáig!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ez 1 magyar szó, angolból jött szleng, jövevényszónak szerintem hivatalosan nem mondható, de ennek nem sok köze van 2012-höz😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Minek tanítanának ilyen szavakat😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Tesla GoD írta:
a murder az gyilkosság, de a murdelés az meghalást jelent, ez egy magyar keverékszó😉

Jah...😆
Ilyet (emelt😆😉 angolon nem tanítanak!😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
a murder az gyilkosság, de a murdelés az meghalást jelent, ez egy magyar keverékszó😉
0
0
0
0
kisborda avatar
Tesla GoD írta:
na szóval ígyis-úgyis megmurdelünk egyszer, lőjjük bele az tajtikai atomtölteteket a föld magjába, akkor legalább nem kell azon aggódnunk, hogy mikor😂

Azzal azért még várjunk!😆 Nem akarok ilyen fiatalon meghalni!😆😂

És csak, hogy kötekedjek😆: a murder az nem gyilkosságot jelent?😆 Mert nem tökmindegy, hogy egymást öljük meg vagy a bolygó minket!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
na szóval ígyis-úgyis megmurdelünk egyszer, lőjjük bele az tajtikai atomtölteteket a föld magjába, akkor legalább nem kell azon aggódnunk, hogy mikor😂
0
0
0
0
Cooley avatar
Én is úgy értettem, hogy az eberek számára lakhatatlan. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
őszintél szólva én nem sajnálom az emberiséget, mert sokan még most se foglalkoznak a környezetszennyezéssel(mondom ezt annak ellenére hogy környezetvédelmet tanulok, mint már máshun említettem), de az is lehet hogy bőven elutazunk, vagy újra felfedezzük az ősi energiákat, amikkel helyreállítjuk a földet, vagy akár kreálunk 1 másik élőhelyet, már ha akkor lesz ilyesmire szükségünk😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Cooley írta:
Több van előre, mint hátra, csak nem valószínű, hogy a Földön. 😃 Legalábbis ha azt nézzük, hogy az utóbbi 100 év alatt milyen rohamosan nőtt a környezetszennyezés... Ha ilyen tempóban nő, 100 év múlva lakhatatlan lesz ez a bolygó szvsz. 😀 Addig is szurkoljunk, hogy addigra a technológia lehetővé tegye az ember számára is a naprendszerek közötti utazást! 😃

Elvileg a fölnek is van úgynevezett újraindítási szakasza ami még igaz is! Leépül az ózonpajzs az élőlények 90+% a kihal így meg tud tisztulni újra tud éledni! Szóval nem lesz ez lakhatatlan csak az embereket takarítja le a fenébe!
0
0
0
0
Cooley avatar
Több van előre, mint hátra, csak nem valószínű, hogy a Földön. 😃 Legalábbis ha azt nézzük, hogy az utóbbi 100 év alatt milyen rohamosan nőtt a környezetszennyezés... Ha ilyen tempóban nő, 100 év múlva lakhatatlan lesz ez a bolygó szvsz. 😀 Addig is szurkoljunk, hogy addigra a technológia lehetővé tegye az ember számára is a naprendszerek közötti utazást! 😃 Vagy csökkenjen a környezetszennyezés, mondjuk ha valóban pár évtizeden belül megszűnik a Föld olaj/földgázkészlete, akkor nyilván tetemesen csökkenni fog a mértéke. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
az első előember faj, a Homo habilis kb 2 millió éve jelent meg, míg a mai ember csak 30 000 éve van a földön, még a majmokkal közösnek vélt ősünk, a Proconsul is csak 10-15 millió éves, szal több van még nekünk előre, mint hátra😃
0
0
0
0
no avatar
Nemtom h ezt már írták e:A nap 2 milliárd év múlva felrobban
(elvileg)
0
0
0
0
kisborda avatar
Igen. mert a film több helyre is eljutott!
0
0
0
0
no avatar
Am ha a film nm lenne akk nm lenne ennyire felkapott dolog!
0
0
0
0
kisborda avatar
Tesla GoD írta:
ez nem a film alapján indult, a film csak feldolgozta ezt a 2012-es dolgot

Tudom, hogy nem a filmmel kezdődött, csak írtam, hogy annyira nagy Hollywood, hogy nem veszik észre a címet!😆
0
0
0
0
no avatar
Jó de ez után lett felkapott dolog miután volt ez a film!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ez nem a film alapján indult, a film csak feldolgozta ezt a 2012-es dolgot
0
0
0
0
kisborda avatar
Több film! 2012 címmel két film is készült!😆
0
0
0
0
no avatar
jÓ mindent kitalálnak! 😆 Én már azt is halottam h nm 2012-ban lesz hanm 2016-ban lesz meg mit tom én! 😆 DE EZ CSAK 1 FILM!!!
0
0
0
0
kisborda avatar
Én valami olyasmit olvastam, hogy valami bolygó megy el mellettünk és felcserélődnek a pólusok!
0
0
0
0
no avatar
Én elsem olvastam amit írtál az előbb Tesla de mostmár elolvastam háát érdekes dolgok vannak én azt halottam h nap kitörés lesz és lesz mágneses meg minden sz** és ez miattt nm lesz áram naon sokáig!
0
0
0
0
kisborda avatar
Lehet igazad van!😆 Vagy nem?😆😂
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
amúgy amit leírtam, az mit teljesen igaz, engem már meggyőztek róla😲
0
0
0
0
no avatar
Jah 😆 mi vagyunk a kiváltságosak! Körünk burok kerül és kilöki a kínaiakat és a cigányokat! 😆 és csak mi éljük túl! 😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Csak a magyarok élik túl!😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
valami fog történni, de az emberek ezt majd csak kis adagokban fogják felfogni! jah és ne felejtsétek, magyarország a föld szívcsakrája, és a magyarok jézus közvetlen leszármazottai, akik védig az atlantisi tudást!
0
0
0
0
kisborda avatar
Valami biztos lesz 2012-ben!
Én majd biztos tanulni fogok, mert 2013-ban fogok érettségizni (ha nem lesz világvége😆😉!😂
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
oroszka írta:
őrültség...
Sokmindenre mondták h világvége. Mondták 1967-re, 2000-re, 2012-re is, csak azért mert egy maja naptár véget ér.Szánalom ...-.-

Ha gondolkoznál kicsit rajta az emberek szarnak rá meg röhögnek rajta! Az csak úgy pár hülye kitalálta meg csináltak belőle filmet és az emberek ezt csak poénból írják!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
oroszka írta:
őrültség...
Sokmindenre mondták h világvége. Mondták 1967-re, 2000-re, 2012-re is, csak azért mert egy maja naptár véget ér.Szánalom ...-.-
Csak azért mert ezt szinte minden vallás megjósolta nemcsak a maják.
0
0
0
0
oroszka avatar
őrültség...
0
0
0
0
ASlipi avatar
én hallotam már sok marhaságot pl hogy át változnak az emberek fél szellemé és tudnak varázsolni, meg hogy nem lesz semmi csak megszünik az anyagiasság hogy minden a pénzröl szol, de 1 értelmeset hallotam hogy nem lesz semmi csak valami meg változik a világvége késöbb jön ezt eredetileg a maják josolták meg de akkor se azt josolták hogy világ vége lesz hanem csak ott ér véget a naprátjuk az is lehet hogy félre értelmezték akik meg fejtették és már rág tul vagyunk rajta vagy hogy a készítök haltak meg vagy egyszerüen meg unták nem kell beszarni nem lesz itt semmi 2000-ben azt mondták hogy jön a sátán 😃 és mégis itt vagyok és nevetek ezen 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Az emberek Naivak 😀 Háboruk is 1 nap alatt robannak ki! Bármi lehet még... 2000 ben ezvolt de az kamu volt... maják nagyon tudtak... és ha aztmondják , akkor valami lessz legalábbis a magyar történelemben... esetleg 2012ben lessz valami olyasmi hogy utána semmi se lessz lehet 2015 ben lessz vége a villágnak! a 2012 csak aztjelzi hogy utána nemlessz semmi nagyobb háború esemény! nemlehet tudni!
0
0
0
0
no avatar
atizor írta:
de amugy csak kicsit kell gondolkodni:
azért nem lessz világvége mert akkor azt nem jelentenék be előre, msot gondoljatok bele azt mondják h december21.-én világvége, december 10től mindenki ölne mindekit, rabolnák ki az üzeletek, és óriási fejetlenség lenne mindehol, mert nem mind1 ha pár napon belül ugyis meghalunk? összevissza rohangálna mindenki, ha lessz is világvége valamikor azt nem fogják előtte 1 évvel bejelenti, h b*szátok meg 1 év és világvége, mindeki mehet amerre lát 😀
az egészben nincs semmi logika, nem egyszer aztmondták már h uristen világvége lessz, pl: 2000-ben. erre olvasom vméknap az interneten h egy csávó vhol timbuktuba most bujt elő az atombunkerből, mert azthitte h mindeki meghalt és nem mert kijönni mert félt a sugárzástól, és el volt ott 10évig, ekkora hülyeséget😃

nincs is hivatalosan bejelentve hogy világvége lesz, ezt egyik kormány se mondta csak az internet van tele ilyen dolgokkal, de ha lenne is nem jelentenék be mert káosz lenne.
0
0
0
0
David the killer avatar
hát ha meghalnánk akkor a legtöbb ember azt potolna be amire eddig nem volt lehetösége
0
0
0
0
no avatar
Hát ha tényleg meghalunk 2012-ben akkor bulik, és főképp gépezés lesz 1000-el😃
0
0
0
0
itachisama avatar
ha a fejesek találnának rá tényleges bizonyítékot hogy 2012-ben cső akkor most azon lennénk hogy meggátoljuk vagy minél több ember élje túl... habár ki tudja hány embert vittek már le ezért a föld alá 😃
0
0
0
0
hory avatar
2012-ben nem lesz semmi...egyszer biztos ugy jarunk mint az emberek az avatarban vagy vmi hasonlo 😆
viccet félretéve szerintem ha 2012ben világvége lenne már most nem igy állnánk hozzá...egyszer ugyis végünk lesz de az még elég soká lesz
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az ilyen vallásos bizbasz marhaság! De az biztos hogy a föld csinálhat újraindítást! Lesöpi magáról a szennyt=embereket! Lassan leáll meg változnak az évszakok.. és ezzel egy rendszerújrarakást csinál már vírus=ember mentesen
0
0
0
0
grudge avatar
én már nem tudom miben higyjek valahol azt írják hogy a föld pusztul el,valahol hogy nem a föld hal meg hanem azok akik szennyezik, isten kiválasztja a rosszakat(bűnözőket,pénzéheseket,roszakarókat stb...) és csak azokat pusztítja el és akkor a földön újra rend teremtődik,sokan azt mondják hogy hülyeség,és csak becsapják a népet,meg sokan ki is használják internetes vásárlással(túlélőfelszerelésekkel) én már nemtom mi a fax van de egy biztos,2012 előtt remélem kidobják a gta V-t 😆
0
0
0
0
no avatar
de amugy csak kicsit kell gondolkodni:
azért nem lessz világvége mert akkor azt nem jelentenék be előre, msot gondoljatok bele azt mondják h december21.-én világvége, december 10től mindenki ölne mindekit, rabolnák ki az üzeletek, és óriási fejetlenség lenne mindehol, mert nem mind1 ha pár napon belül ugyis meghalunk? összevissza rohangálna mindenki, ha lessz is világvége valamikor azt nem fogják előtte 1 évvel bejelenti, h b*szátok meg 1 év és világvége, mindeki mehet amerre lát 😀
az egészben nincs semmi logika, nem egyszer aztmondták már h uristen világvége lessz, pl: 2000-ben. erre olvasom vméknap az interneten h egy csávó vhol timbuktuba most bujt elő az atombunkerből, mert azthitte h mindeki meghalt és nem mert kijönni mert félt a sugárzástól, és el volt ott 10évig, ekkora hülyeséget😃
0
0
0
0
ASlipi avatar
huhuuu a zenekarunknak van egy száma 2012 cimmel youtube-on fenn van nézzétek komentljetek 😃 Scaron 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bap4KNsZAV8&feature=related
0
0
0
0
susguy avatar
Martinez000 írta:
Protein írta:
Martinez000 írta:
Protein írta:
Martinez000 írta:
Cooley írta:
Martinez000: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem atom nagy baromságokat beszélsz. Persze vitát nem akarok, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez csak az én személyes véleményem, nm kell vele törődni! ^^

Baromságok ?

Olvássál már utána könyvek/interneten....
Baromság? szerinted a víz nem fog elfogyni ?... -.-"

Miből gondolod hogy abba kötött bele? 😆 Szerintem marhára nem azzal van baja 😃

Mert ha nem abba kötött volna bele, akkor írta volna melyikbe nem ?
😃... logikus..

Épeszű ember nem abba köt bele, gondoltam ezt te is tudod 😃

Álljál már le, mi a f***t kötsz belém állandóan ?

Én csak annyit mondtam, hogy szerintem nem abba kötött bele 😉 Mert te néha olyan lazán hülyének nézel mindent/mindenkit.
(Ennyi idézést még egy történelem könyvben sem talál az ember)
0
0
0
0
no avatar
igen de a tenger sós az nem iható, csak ha kiszürik belőle a sót de az drága és hosszú folyamat.
0
0
0
0
Tofy avatar
Hát az se igaz hogy a víz elfogy mert az csak egyre szennyezettebb lehet!De inkább az a baj hogy sok van belőle mert olvadnak a sarki jégsapkák😃
0
0
0
0
susguy avatar
Martinez000 írta:
Protein írta:
Martinez000 írta:
Cooley írta:
Martinez000: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem atom nagy baromságokat beszélsz. Persze vitát nem akarok, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez csak az én személyes véleményem, nm kell vele törődni! ^^

Baromságok ?

Mert ha nem abba kötött volna bele, akkor írta volna melyikbe nem ?
😃... logikus..

Épeszű ember nem abba köt bele, gondoltam ezt te is tudod 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
De azért durva hogy Budapestre van menekítési terv kidolgozva és nem tom hány százezer embert költöztetnének a metróalagutakba egy háború esetén! Szomorú hogy erre szükség van!
0
0
0
0
Hitoshi avatar
a sugárzás a baj, az nem fog nőni, kivéve ha lesz egy atom háború 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Martinez000 írta:
Cooley írta:

Baromságok ?

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció