2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PL Muter fater kuzin és még sorolhatnál naon sokáig!
a murder az gyilkosság, de a murdelés az meghalást jelent, ez egy magyar keverékszó😉
Jah...😆
Ilyet (emelt😆😉 angolon nem tanítanak!😆
na szóval ígyis-úgyis megmurdelünk egyszer, lőjjük bele az tajtikai atomtölteteket a föld magjába, akkor legalább nem kell azon aggódnunk, hogy mikor😂
Azzal azért még várjunk!😆 Nem akarok ilyen fiatalon meghalni!😆😂
És csak, hogy kötekedjek😆: a murder az nem gyilkosságot jelent?😆 Mert nem tökmindegy, hogy egymást öljük meg vagy a bolygó minket!
Több van előre, mint hátra, csak nem valószínű, hogy a Földön. 😃 Legalábbis ha azt nézzük, hogy az utóbbi 100 év alatt milyen rohamosan nőtt a környezetszennyezés... Ha ilyen tempóban nő, 100 év múlva lakhatatlan lesz ez a bolygó szvsz. 😀 Addig is szurkoljunk, hogy addigra a technológia lehetővé tegye az ember számára is a naprendszerek közötti utazást! 😃
Elvileg a fölnek is van úgynevezett újraindítási szakasza ami még igaz is! Leépül az ózonpajzs az élőlények 90+% a kihal így meg tud tisztulni újra tud éledni! Szóval nem lesz ez lakhatatlan csak az embereket takarítja le a fenébe!
(elvileg)
ez nem a film alapján indult, a film csak feldolgozta ezt a 2012-es dolgot
Tudom, hogy nem a filmmel kezdődött, csak írtam, hogy annyira nagy Hollywood, hogy nem veszik észre a címet!😆
Én majd biztos tanulni fogok, mert 2013-ban fogok érettségizni (ha nem lesz világvége😆😉!😂
őrültség...
Sokmindenre mondták h világvége. Mondták 1967-re, 2000-re, 2012-re is, csak azért mert egy maja naptár véget ér.Szánalom ...-.-
Ha gondolkoznál kicsit rajta az emberek szarnak rá meg röhögnek rajta! Az csak úgy pár hülye kitalálta meg csináltak belőle filmet és az emberek ezt csak poénból írják!
őrültség...
Sokmindenre mondták h világvége. Mondták 1967-re, 2000-re, 2012-re is, csak azért mert egy maja naptár véget ér.Szánalom ...-.-
de amugy csak kicsit kell gondolkodni:
azért nem lessz világvége mert akkor azt nem jelentenék be előre, msot gondoljatok bele azt mondják h december21.-én világvége, december 10től mindenki ölne mindekit, rabolnák ki az üzeletek, és óriási fejetlenség lenne mindehol, mert nem mind1 ha pár napon belül ugyis meghalunk? összevissza rohangálna mindenki, ha lessz is világvége valamikor azt nem fogják előtte 1 évvel bejelenti, h b*szátok meg 1 év és világvége, mindeki mehet amerre lát 😀
az egészben nincs semmi logika, nem egyszer aztmondták már h uristen világvége lessz, pl: 2000-ben. erre olvasom vméknap az interneten h egy csávó vhol timbuktuba most bujt elő az atombunkerből, mert azthitte h mindeki meghalt és nem mert kijönni mert félt a sugárzástól, és el volt ott 10évig, ekkora hülyeséget😃
nincs is hivatalosan bejelentve hogy világvége lesz, ezt egyik kormány se mondta csak az internet van tele ilyen dolgokkal, de ha lenne is nem jelentenék be mert káosz lenne.
viccet félretéve szerintem ha 2012ben világvége lenne már most nem igy állnánk hozzá...egyszer ugyis végünk lesz de az még elég soká lesz
azért nem lessz világvége mert akkor azt nem jelentenék be előre, msot gondoljatok bele azt mondják h december21.-én világvége, december 10től mindenki ölne mindekit, rabolnák ki az üzeletek, és óriási fejetlenség lenne mindehol, mert nem mind1 ha pár napon belül ugyis meghalunk? összevissza rohangálna mindenki, ha lessz is világvége valamikor azt nem fogják előtte 1 évvel bejelenti, h b*szátok meg 1 év és világvége, mindeki mehet amerre lát 😀
az egészben nincs semmi logika, nem egyszer aztmondták már h uristen világvége lessz, pl: 2000-ben. erre olvasom vméknap az interneten h egy csávó vhol timbuktuba most bujt elő az atombunkerből, mert azthitte h mindeki meghalt és nem mert kijönni mert félt a sugárzástól, és el volt ott 10évig, ekkora hülyeséget😃
Martinez000: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem atom nagy baromságokat beszélsz. Persze vitát nem akarok, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez csak az én személyes véleményem, nm kell vele törődni! ^^
Baromságok ?
Olvássál már utána könyvek/interneten....
Baromság? szerinted a víz nem fog elfogyni ?... -.-"
Miből gondolod hogy abba kötött bele? 😆 Szerintem marhára nem azzal van baja 😃
Mert ha nem abba kötött volna bele, akkor írta volna melyikbe nem ?
😃... logikus..
Épeszű ember nem abba köt bele, gondoltam ezt te is tudod 😃
Álljál már le, mi a f***t kötsz belém állandóan ?
Én csak annyit mondtam, hogy szerintem nem abba kötött bele 😉 Mert te néha olyan lazán hülyének nézel mindent/mindenkit.
(Ennyi idézést még egy történelem könyvben sem talál az ember)
Martinez000: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem atom nagy baromságokat beszélsz. Persze vitát nem akarok, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez csak az én személyes véleményem, nm kell vele törődni! ^^
Baromságok ?
Mert ha nem abba kötött volna bele, akkor írta volna melyikbe nem ?
😃... logikus..
Épeszű ember nem abba köt bele, gondoltam ezt te is tudod 😃
Baromságok ?