nekem crysis szaggat:S hiába állítom a felbontást akármit pedig elég neki minden szerintem
jóó tudom h a procim gyenge a vgamhoz de akkoris ha lejebb venném felbontást meg kellene nőnie az fpsnek
Na feltettem tökéletesen működik köszönöm a sok segítséget ROBERTO888 és DODO nélkületek biztos nem sikerült volna. B) De magamra is egy kicsit büszke vagyok!!!😃
De a PES2009 gondom még mindig nem oldódott meg. Mindegy majd töltök le egy másikat!!😃
nah mikor teszem fel az uj driver ezt irja a telepités végén : warning you have chosen to instal catalyst conrol center. The minimum. NET framework version required is 2.0. Please instal before launching application nah ez mi ????
Ha a drivert akarom frissíteni akkor az előzőt töröljem le vagy egyből mehet az új? És hol tudom megnézni hogy milyen op. rendszerem van mert nem vagyok egy nagy zseni az ilyenekben?
nyozo írta:
hali az hogy lehet hogy a race drive grid 100% és 93% konfigom : intel pentium 4 3.2 GHz
2 GB ram 256-os ati radeon x1600pro és minimumon akadt mint állat
????
hali az hogy lehet hogy a race drive grid 100% és 93% konfigom : intel pentium 4 3.2 GHz
????
Sziasztok!Nekem a Driver 3 szaggat!Pedig megvan az ajánlott gépigény!Állítólag azért van mert a vga-mat nem támogatja?Nvidia Geforce 73000 GS.Ez igaz?Köszi a választ!
jóó tudom h a procim gyenge a vgamhoz de akkoris ha lejebb venném felbontást meg kellene nőnie az fpsnek
legalább már tudom mért szaggatt.
De a PES2009 gondom még mindig nem oldódott meg. Mindegy majd töltök le egy másikat!!😃
akkor a régi drivert hagyjam fent vagy töröljem le?
Az a biztos ha törlöd.
XP-d van?
[url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5].NET FrameWork 2.0[/url]
Valamire biztos jo csak nem tom mire! 😆
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp hali innen mit töltsek le vagy melyiket elmagyaráznád létszi
Az Option 1-et.
????
Legfrisebb Catalyst van fenn?
????