Számítógép-ház
Hi all!
Remélem nem rossz helyre raktam és nincs ilyen topik :D
Az a jelenlegi problémám, hogy nemtom, hogy milyen számítógép házam van, mivel sehová nincs írva semmi. Ez engem azért érdekelne, hogy a specifikációt megnézzem, mert ugyanis most készülök felújítani a gépet, teljesen új alaplap,stb.
Most jelenleg egy Socket 478-as Asus P4v8x-mx alaplap van benne, de ennél 1 kicsit nagyobbacska, Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap fog belekerülni (legalábbis remélem, hogy belefér)!
Szal hogy tudom meg, hogy belefér-e?
Üdv!
Remélem nem rossz helyre raktam és nincs ilyen topik :D
Az a jelenlegi problémám, hogy nemtom, hogy milyen számítógép házam van, mivel sehová nincs írva semmi. Ez engem azért érdekelne, hogy a specifikációt megnézzem, mert ugyanis most készülök felújítani a gépet, teljesen új alaplap,stb.
Most jelenleg egy Socket 478-as Asus P4v8x-mx alaplap van benne, de ennél 1 kicsit nagyobbacska, Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap fog belekerülni (legalábbis remélem, hogy belefér)!
Szal hogy tudom meg, hogy belefér-e?
Üdv!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A koncepció 2. fázisban van. Nemsokára befejezem a "gépházam".
http://kephost.hu/kep/2011/06/060620112266_.jpg
kiraly 😃
en is felujitottam a gephazam 😃 Gepemnel 4-5 kep 😀
[LINK]
Ám most ilyen házat tervezek,csak nem tudom hogy élőben pöpec-e?! 😆
Thermaltake V3 Black Edition
Valakinek valami tapasztalata a CM 430 Elitről?😃
Vagy még ajánlhattok 10 k-s házakat amik jók, táp nélkül😃😃
Aki 40k környékén vesz házat, annak ajánlom a Fractal Design Define XL, 3 napja van meg, gyönyörű, csendes, könnyen szerelhető, és üresen 18kg, minőségi darab csak itthon még ritka.😀
Szép ház, grat hozzá! Nagyon egyszerű, letisztult! bejövős😀
Köszönöm, valóban gyönyörű és hatalmas. 😀
Én is most akarok házat venni ezen a CM en,Thermaltake VM600M1W2Z Dokker BlacX és a thermaltake v3-mon gondolkodok. De az utóbbi nem igazán jön be állítólag kicsi a hely, de ez a cm nem hiszem h csuklana azért mégis csak adja a márkát😃
stabil strapabiro ház?
De amin nincs alapból ahhoz adnak😉, de ha netről rendeled akkor felhívod a céget és megkérdezed, hogy jár-e hozzá távtartó csavar.😃
Létezik rögzítő csavar😃
Vagy ki hogy hívja lehet: távtartó is
adnak hozzá ? 😃
Vagy ki hogy hívja lehet: távtartó is.
ilyet általában minden gépházhoz adnak, kivéve amelyekhez nem 😆
tetszik ez is csak remélem van benne elég hely meg remélem a chieftec ctg 550w-os tápnak elég hosszúak a kábelek hozzá mert alsótápos
Mostanság az alsótáp a divat,de szinte biztos, hogy elég hosszúak lesznek a kábelek.
Zsrí kis ház valaki tudna ajánlani 10k körül olyat amin van egy kis plexi, ellehet tüntetni a zsinórokat(deazt sztem nekem kell megoldanom 😆😉 és van benne alapból pár venti?
Cooler Master Elite 430,énis azt veszek, 10-ért az a legjobb.
és ebbe hogy kell bele csavarozni az alaplapot? nem látok olyan eltartókat. magára a vasra kell rácsavarozni? vagy mi?
Látod nincs rajta:
Ezen meg vannak:
???
Zsrí kis ház valaki tudna ajánlani 10k körül olyat amin van egy kis plexi, ellehet tüntetni a zsinórokat(deazt sztem nekem kell megoldanom 😆😉 és van benne alapból pár venti?
Cooler Master Elite 430,énis azt veszek, 10-ért az a legjobb.
[LINK]
[LINK]
én ezt a 2-őt ajánlanám neked!
Aki 40k környékén vesz házat, annak ajánlom a Fractal Design Define XL, 3 napja van meg, gyönyörű, csendes, könnyen szerelhető, és üresen 18kg, minőségi darab csak itthon még ritka.😀
Szép ház, grat hozzá! Nagyon egyszerű, letisztult! bejövős😀
eddig Thermaltake V3 Black ban gondolkodtam, de ez meg még jobb😃
Szerelhetőség, bővítési lehetőtségek, ventillátorok, szellőzés, kinézet. Azt sejtem hogy nem egy elterjedt típusú ház, mivel itt az oldalon alig láttam hogy valakinek ilyen lenne, de azért ajánljátok vagy nem?
😆
Haverom ezt csinálta
Oda rakott a gépe közelébe egy szoba ventit, és nem kapcsolt ki többet 😆
A miditorony és a nagytorony miben különböznek?
Haverom ezt csinálta
Oda rakott a gépe közelébe egy szoba ventit, és nem kapcsolt ki többet XD
A miditorony és a nagytorony miben különböznek?
Jó, hát nincs mindenkinek pénze olyan házra😃
Csak azért jobb még a Thermaltake, mivel hogy akk már veszek egy cm hyper 212 plusot is, és felfelé állítva a ventit, akk tud rá pluszba levegőt nyomni😃
Nekem a Thermaltake jobban tetszik, meg fölülre is lehet ventit pakolni, de majd még eldől😃
ez?: [url]http://www.ebolt.hu/gateargep_product335251-😆L_Happy_5_szamitogephaz_fekete.html[/url]
3db 8cm ventit lehet berakni (1 már be van)
Meik a jobb?
1. Thermaltake V3
2. Cooler Master Elite 430
1. Thermaltake V3
2. Cooler Master Elite 430
3db 8cm ventit lehet berakni (1 már be van)