nekem a iphone 3 gs emel nincs gondom egész gyors jó a termék támogatása most már egész olcsón hozzá lehet jutni akinek nincs pénze drágább okostelefonra az szerintem 25 ezret fektesen bele egy iphone 3 gs be😀
én is megbántam az ICS-t,kamerát teljesen elb*szta szerintem,jobb volt a Ginger...néha rájön az 1perc és laggolgat, de hogy ezért nem fogok kínlódni az fix...
Alcatel-OT-955, imádom !😀 Minden játék fut rajta, Temple Run,Need for Speed, GTA VICE CITY. 😀 Megérte kiadni a pénzt rá ! 😀 Nem fagy, nem akad rajta semmi sem, a menü a játékok minden jól fut. 😀
Csak érdemes lesz fölrakni rá egy sima androidot. Én nagyon utáltam a gyári szarszung rendszert. Egyszerűen felzabálta a ramot a rengeteg idióta samsung cucc. Az ilyen svoice meg a többi hülyeség fél óráig jó szórakozás utána soha nem használod. Nálam folyamatosan ilyen 100mb szabad ramom volt és emiatt a telefon össze vissza lassult szaggatott.
A baromi gyors részen picit felnevettem. Még vagy 1,5 éve nekem is volt LG O2X em és nagyon utáltam a lassúsága miatt nagyon akadós volt. Miután eladtam kijött rá a 4.0 android videók alapján az már egész szépen ment rajta de én a 2.3 nál meg voltam őrülve annyi bajom volt vele. De egyébként jó videósorozat megnéztem pár részt.
Andy: Komolyan ide jössz panaszkodni h Samsung Galaxy 3 nem valami gyors ? Nekem Xperia Tipom van úgy szaggat mint 1 rakás **** mégse panaszkodom... látszik h nem tudod értékelni amid van.
Karácsonykor amúgy is új telót veszek szóval ennek már mindegy.
A Galaxy 3 egy 2010-ben is alsó-középkategóriás telefon volt, tényleg nem a leggyorsabb. De mondjuk az összes androidos telefonról elmondható.