Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Spoiler!
ID: 5CP27FRP6W Serial: 73YB-HH72-6BXH-72L4
ID: 4ET97VJ1YG Serial: HA0T-GKDB-VUJV-YBWV
ID: 1BW91XM0AU Serial: AQM8-XV30-33GM-BUDL
ID: 5CW85M5XW5 Serial: YK7M-M0RE-M5KJ-K58D
Bocsánat hogy nem ide tartozik, de jobb topicot nem találtam. a Photoshop cs4-ről lenne szó. nekem magyar tutorial videók kellenének, de nem kimondott opciókról, hanem a kezdetektől, tehát a felület megismertetésétől kezdve. mert ilyenekt hogy retusálás, maszkolás, cseppfolyosítás... ezek még ráérnek, az alapokat kéne elsajátítanom, hogy melyik eszközzel hogy kell báni, meg úgy zusammen a program kezeléséről., de sajnos ilyenekt nem találok, még a youtube-n sem.
Előre is kösz.
Keress egy ilyet "photoshop cs4 gyorstalpaló",ez egy oktató dvd,ez az alapokat mondja el,a folytatása pedig a mesterképző dvd
Előre is kösz.
Tökéletesen működöt köszi szépen, ugyan olyan minőség lett mind külön-külön és nem is tart sokáig semmi perc alatt össze fűzi.😀
Csak ingyenessé kell tenni, tehát torrentről kell lekapnod. Ha beállítod, hogy az eredeti videóval azonos minőség legyen, akkor hamar össze fogja fűzni a 2 videót. 😀
Vagyis pontosabban leszedtem egy filmet ami rar fájlokba volt tömörítve, ki csomagoltam és az helyet hogy egy video lett volna belőle két videót találtam a mappába dvd1 és dvd2, és igy nem tudom folyamatosan nézni és ami a lényeg kiírni se lehet normálisan, elölte jó lenne összerakni egy videónak, Windows Movie Maker-el próbáltam de az igen össze nyomta a képet nagyon kockás lett nézhetetlen.😕
Tudtok egy ilyen progit mondani amivel ez meg oldható és nem rontja el a kép, és hang minőséget.
szoval valami tomorito????
Valaki tudna ajánlani egy olyan szoftvert amivel játék közben meg lehet jeleníteni a képernyőn a cpu,vga teljesítményét,hőmérsékletét? Valakinek a gépprfiljában már láttam ilyen képernyőfotót,de már nem tudom ki volt az :-)
Köszönöm a segítséget előre is!
Jah és bocs hogyha nem ide való a kérdésem,de nem találtam megfelelő topikot.
ha tuningolni akarsz akkor már elkél egy jobb hűtő 😀
Intel Pentium D 925 " 2 mag " 3.0Ghz Proocessor 66fok terhelés alat ott már jelentősen lassulnak a játékok tulmelegedés miatt? vagy ez még belefér?
gyárival nagyon jó 😃😃
igen azzal 😀 akkor jó 😃
Tudtok olyan programot ajánlani nekem ami 100%-osan leterheli a processzort??
Lehetőleg ne olyat amihez kell egy jó videó kártya is 😀
Köszi előre is 😀
Valaki nem tud olyan programot ami ki irja a CPU hőmérsékletet? Játék közbe vagy ha olyan nincs akkor simán az asztalra.Ezeket probáltam.
Everest:-Nem jol mér.
CoreTemp:-Nem irja ki
Speed Fan: -Nem jol mér
Tudtok ajánlani egy olyan programot, amivel képekből lehet videót csinálni és lehessen tenni rá zenét is mármint úgy, hogy megy a kép és közben szól a zene. Olyasmire gondolok, mini amiket youtube ra szoktak feltölteni.
ok köszi 😀 Zeneszerkesztőre van egy tuti tippetek?
Cubase, Reason
aki tud ilyeneket ami elég jó azt írtja le plz 😀 😀 kösz előre is ! 😃
Linuxszal kb, 2 percig tart feltörni a rendszered, bármilyen programit is teszel rá.
Ha mindenáron védeni akarod a géped, akkor a biosra vagy a HDD -re tegyél passwordot.
...és spammelnek mint állat!...
Kérlek mondd el, hogy ez mire jó. Egy indokot.
Sürgősen segítségre lenne szükségem, bár lehet hogy rossz fórumba írtam.
Facebookról lenne szó. Az a helyzet vele hogy, hiába írom be az e-mail címem és a jelszót, nem tudok belépni és 2-3 próbálkozás után már az oldalt sem tudom megnyitni. Lehetséges hogy valaki feltörte illetve vírust kaptam volna? Amugy a géppel semmi gond és AVG vírusirtó sem talál se vírust se egyéb kártevőt. Légyszi segítsetek, vagy ajánljatok valami progit amivel újra be tudnék lépni. Előre is köszönöm mindenkinek.
A nyelv az mindegy hogy magyar vagy angol, csak azért valamilyen szinten könnyen kezelhető legyen ja és ne a HyperCam-ot ha lehet abból 3 különböző verziót is próbáltam és egyik se volt tökéletes.
Vagy szín hiányos volt vagyis olyan mintha 16birűt es színezés lett volna, vagy mikor vissza néztem a kész videót állandóan bevillant a program ablaka ahol belehet mindent állítani, de felvételközbe nem csak a kész videon.
És itt van 2 video, hogy mégis mire gondolok ilyen és így szeretnék videókat felvenni
Hasznos kis program, a Windows egyedivé tételéhez, tisztításához, és még nagyon sok kis olyan dolog van benne ami még a felhasználók hasznára válhat! Ajánlom!😃
Vki tudna ajánlani 1 olyan videó letöltő programot, amivel letudnám tölteni mondjuk ezt:
[LINK]
Fontos lenne, jó lenne ha letudnám tölteni!😀
Előre is kösz a választ!
Valaki tud-e olyan programot,amivel az ati összes dolgát ki tudok törölni a gépről?
A rivatuner még a proci kihasználtságot is kiírja
MSi afterburner, GPU aktivitás, hőfok, Cooler aktivitás, és tungolni is tudsz vele, a többit nem ismerem