2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezek a maják... gondolták dec. 21ig megrajzolják a naptárat.
Aki rajzolta biztos lusta volt folytatni, vagy végelgyengülésben meghalt amíg csinálta.
Azért vicces lesz, legalább ma is beleröhöghetek jópár parás ember arcába. 😀 Éljen a szarkazmus 😊
szerk.: [LINK]
Istenkém... 😎
Új hírek jöttek elég durvák...
[LINK]
bevettem de ettől tényleg meg kéne ijedni?
Ha van hangod a gépen igen 😂 😂
Nem túl kellemes, főleg úgy hogy fülhallgató van a fejemen 😜 😆
[LINK]
Van hang de így sem jött be...
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Így van,nem lesz semmi,mivel pár mádosperces "világvége" nem létezik!.
Ha lesz is akkor szép folyamatossan épül le a Föld...Mert a jó és a rossz nincs egyensúlyban...De ezt a tibetiek egálba hozhatják az erejükkel...
Hát ezek a tibetiek... 😀
Így van,nem lesz semmi,mivel pár mádosperces "világvége" nem létezik!.
Ha lesz is akkor szép folyamatossan épül le a Föld...Mert a jó és a rossz nincs egyensúlyban...De ezt a tibetiek egálba hozhatják az erejükkel...
"szép folyamatossan épül le"
Mint a te agyad...
Pár másodperces világvége nem lehetséges, de a tibetiek szellemi energiája odab*sz... 😀
off(igy van norbertsolider képzeld Randy Orton engem meg mütötek és nem mehetek szórakozó helyekre és én is bf-ezek ak én is megyek a fa****-ba) am majd holnap kiderült hogy szar a maja naptár 😆😆 a pataki attila meg várja csak az aranykórt 😆 arany kór csak a zaciba lesz 😆
Úgy érthető! Más kifogást nem fogadok el, holnap mindenki igya magát halálra! Had ragadjam meg az alkalmat, hogy kellemes és sikerekben gazdag világvégét kívánjak mindenkinek! 😀
Dögöljetek meg!!! 😀
Ezzel nincs is semmi baj , csak ,hogy azt mondta , hogy ebből állnak a napjaim , ami nem így van! Meg normális ember nem mond ilyet a másiknak , hogy dögöljön meg...
Melyik idióta mondta, hogy normális vagyok?
Azt írtad, hogy azt fogod csinálni 22.-én, amit szoktál, magyarul ezt csinálod nap, mint nap. Nekem ez unalmas lenne. Ennyi, nem kell megzavarodni...
Nem értem , hogy mi a baj azzal , amit írtam. Nem ebből állnak a napjaim. Csak haverokkal péntekenként szoktunk bf3azni....
Nekem semmi azon kívül ,hogy nem jön be a game 😃
De kinek mi tetszik szíve joga 😜
Kakasu : igen a teknika haladni fog 1000 évet és robotok fognak elő bukkani a dunából..... 😆
jó nem lehet tudni😃
Emberek 22-én én ugyanúgy itt leszek gépigényen mindenkivel együtt és haverokkal fogok battlefieldezni ennyi! 😃
Te aztán tudsz élni...
Inkább megdöglenék a helyedbe, ha ebből állnának a napjaim!
kakasu: Nem szoktál forogni?
de miért 😃?
WOW A KIRÁLY !
Spoiler!
Emberek 22-én én ugyanúgy itt leszek gépigényen mindenkivel együtt és haverokkal fogok battlefieldezni ennyi! 😃
Te aztán tudsz élni...
Inkább megdöglenék a helyedbe, ha ebből állnának a napjaim!
kakasu: Nem szoktál forogni?
Ügyes volt aki kitalálta ezt a világvégét, mer elég sokan elhiszik.
Nem lesz itt semmi meteor, földrengés vagy vulkánkitörés. Az ókori iratok nem is ezt mondják, hanem szinte mind azt, hogy krisztus után 2000 körül megszületik egy olyan gyerek aki majd elvezeti az emberiséget egy jobb jövőbe. De nem mondanak világvégét.
A Maja naptárról is sokan mondják ekkor jár le. Igen ekkor jár le egy periódus, ezután meg következik egy kb 2000éves időszak.
Egy a lényeg. Nem lesz világvége. (A mi időnkben biztos nem.)
egyetértek!
Én is mindig azt mondtam, hogy csak egy periódus jár le, olyan, mintha nálunk december 31-e lenne.
Az egész meg a média kitalációja amúgy, amiből rengeteg pénzt tudnak szerezni: csináltak filmet, sokan megnézik, ez pénz. Vegyél élelmet otthon, ez is pénz, sokan most Mexikóba kirándulnak, ez is pénz... ez az egész sztori csak a PÉNZRŐL! szól, nagy átverés...
Ügyes volt aki kitalálta ezt a világvégét, mer elég sokan elhiszik.
Nem lesz itt semmi meteor, földrengés vagy vulkánkitörés. Az ókori iratok nem is ezt mondják, hanem szinte mind azt, hogy krisztus után 2000 körül megszületik egy olyan gyerek aki majd elvezeti az emberiséget egy jobb jövőbe. De nem mondanak világvégét.
A Maja naptárról is sokan mondják ekkor jár le. Igen ekkor jár le egy periódus, ezután meg következik egy kb 2000éves időszak.
egyetértek!
gyerünk ak potyára vettem meg a tron 😆
nem tom ki vinni 😆
Ami dátum pont kijön, 2012 december 21. Egyre jobban tartok attól, hogy valami szörnyű dolog fog bekövetkezni akkor.
Lehet hogy elfog kezdődni a VV6 😲
csak nem a vv6? nanee! 😂
A Nibiru egy tévhit, ha közeledne, már a csillagászok látták volna. És Lompi ott a pont.
Már csak azért is, mert a maják naptára több ciklusból âll, van 20 napos, de van 64 millió éves is. Ez olyan, mint amikor nálunk dec. 31-én vége az évnek, mégsincs vége a világnak. Ez csak néhány tudós ötlete, hogy õk pénzt csinálnak belõle, mint a H1N1-bõl. Az is kamu volt, az halt meg benne, akinek már gyenge volt a szervezete, s azt is merem feltételezni, hogy ezt néhány tudós engedte szabadlábra, hogy az ellenszerbõl pénzt csibáljanak. Én azért sem oltattam be magam.
Gondolkodj!!!
Pl:. Tegyük fel! Észre is veszik a Nibirut, kiszámolják a röppályát, semmi bajunk nem lesz (legalábbis azt mondják). Egyik nap észreveszik, hogy a Nibiru-hoz közeledik egy nagy meteorit (de a Nibirunál Kb.tízszer kisebb) és az nemsokára beleütközik, letériti a a pályájáról és pont beleütközik a földbe. Vége, gyerekek alvás. NEM LESZ ITT VILÁGVÉGE!!!
Időszámításunk ezredik évének első napjára jövendőltek egy óriási világvégét, de valahogy az elmaradt... 😀
SIMOON!!!! 😀
Vagy Slenderman eljön értünk és elvisz... 😲 (Ez félelmetesebb)
Tudom, nem a maják hülyeségére céloztam, hanem pont a dátum kiszámításából. Ebből nincs semmilyen pénze sem szerintem. Ezt a videót aki felrakta, szerintem semmilyen pénzhez nem jut. Az a rész amúgy egy reklámból van bevágva, de miért rejtették volna el ott? Egy szem az Illuminátusok jelképe. Ez már túl sok véletlen egybeesés lenne.
A szem nem az Illuminátusok jelkép, hanem az Új Világrendé amit képviselnek.
De ezek csak összeesküvés elméletek. Valaki meglátja benne a logikát és felhasználja a saját céljaira, irányíthat, hatalmat és pénzt szerez vele, mert okosabb, mint egy hétköznapi polgár. Egyébként szerintem ugyanezt csinálta a keresztény egyház régen, kihasználták a buta embert, amiből akkor több volt és most hol tart. Minden köréje épül, főleg az állam.