Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
0
0
0
0
Ironmask avatar
Uncharted 3: Drake's Deception (PS5)
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lords of the Fallen (2023) (PS 5)
Stalker Clear Sky (PC)
1
0
0
0
Zoel avatar
Dragon Age The Veilguard
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Potion craft, carrion, subverse, genshin impact
0
0
0
0
Ironmask avatar
Uncharted 2: Among Thieves (PS5)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Ki mennyi játékot vitt már ki akár 3-4 szer is kiváncsi vagyok hogy csak én vagyok enyire elvetemült vagy van még ilyen aki egy játékot vagy több játékot 3 szor kitolt ?
1
0
0
0
💬 13
xCube avatar
@gyuri191: Nálam ez rendszeres, bár újabb címeknél azért ritkult a dolog. A DOOM / DOOM 2 -t rendszeresen ledarálom, en bloc az 1993 - 2000 közötti FPS címek zömét több mint ötször végigjátszottam. A Morrowind -et kétszer vittem végig, a Transport Tycoon -t jó hat - nyolcszor és még sorolhatnám. Van olyan is, hogy egymás után kétszer játszok végig valamit, legtöbbször az achik miatt, de olyan is előfordul, hogy annyira jó a játék, hogy nem akarom abbahagyni. A Crysis Remastered volt a legutolsó, amit egy menetben kétszer vittem végig, másodjára deltán, de ez csak achi vadászat volt, magát a játékot (a remastert) nem tudom ajánlani.
2
0
0
0
gyuri191 avatar
@xCube: Jólvan köszi akkor nem csak én vagyok ilyen meg nyugodtam😃😅😅
0
0
0
0
szilver avatar
@xCube: Doom témában ajánlom gzdoom-ot ha már rongyosra játszottad az alapot.Beteg pályákat csináltak egyes emberek,de vannak szolidabb kampány szerű több mapos verziók is.
0
0
0
0
xCube avatar
@szilver: A legtöbb sourceport -ot ismerem, a zdoom és a gzdoom a legjobbak, de a chocolate doom és a prboom is elég jó. Attól függ, hogy milyen modokat akarsz használni. Ismered a Hideous Destructor -t?
0
0
0
0
szilver avatar
@xCube: Nem is hallottam még az utóbbi kettőről :O
0
0
0
0
xCube avatar
@szilver: A Wolfenstein - Blade of Agony -t ismered?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én assassins creed 2őt párszor, na meg az első részt, a brotherhoodot, meg a 3mat. A dark souls 3mat, meg a Bloodbornet minden évben minimum 1szer végig szoktam játszani. Az elden ringet eddig 3szor, de ez könnyen lesz a duplája. Az első 3 Harry Potter gamet. A gta san andreast 1 milliószor. Most így hirtelen ennyi ugrott be. De a régieket sokszor vittem végig. Az újak néha csak 1 végigjátszást érdemelnek, mint a mai filmek többsége. Neked is vannak ilyen gamek?
2
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Igen szintén vannak nekemis ilyenek

far cry 3 minden évben egyszer
doom 2016 és eternal minden évben egyszer
ac origins és odysey minden évben egyszer
és ez még csak 1-2 cim ezeken kivül még van jópár amit újrázok pl witcher 3 at is kiviném újra
1
0
0
0
szilver avatar
@kmetovics: Sajnos én is ezt érzem hogy valamiért az új játékoknak nincs meg az a feelingje már mint régen volt,hogy újra és újra előveszed és végig pörgeted.Egyedül talán a Conan Exiles köt le ennyire,már ha az végigjátszásnak minősül hogy már meg sem tudom számolni hanyadik szerveren fulloztam ki a karaktert,tanultam ki minden receptet...stb,csak a karperecet nem vettem le ugye,hogy ne legyen karakter delete.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@szilver: Hát igen, főként azért is, mert nagyon hosszúak a mai címek. A régiek jóval rövidebbek voltak és emiatt szinte minden titkot meg lehetett bennük találni. Meg ugye jóval több szabadidőnk is volt 😀
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Inkább régebben volt ilyen,mikor nem volt egyszerre rengeteg játék a tulajdonomban.(Doom,Swat 4,The Getaway,Gta Vice city,Far cry 2,Far cry 3 tuti van még de most nem jut az eszembe).Ma már annyi játék van hogy egyszerűen nem is lenne kedvem újrajátszani,ráadásul ezek a modern játékok már nagyon hosszúak(pl witcher 3 ,dbz kakarot,vagy most játszom a hogwards legacyt.Ezekben a játékokban nem rohanok végig a fő küldetéseken hanem mellette csinálok minden melléket is) és emelett túl a harmincon már úgy kell beosztanom az időmet hogy a családra,munkára és más hobbira is jusson belőle bőven.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: jogos értelek és minden tiszteletem
2
0
0
0
MariusHuN avatar
@gyuri191: Üdv a klubban nem vagy egyedül 😉😉
1
0
0
0
Zoel avatar
Baldur's Gate 3 harmadik végigjátszása (még mindig van valami új amit még nem láttam :) zseniális játék).
0
0
0
0
gyuri191 avatar
fallout 4 végre most már nem fagy ki úgyhogy orba szájba az megy
1
0
0
0
zsiroslangos avatar
Call of duty mw remastered
1
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Single vagy multi?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Én is tervezem egyszer végigjátszani a storyt.
0
0
1
0
Brelshaza avatar
Warframe
World of Tanks
Cyberpunk 2077
Black Desert Online
Factorio
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Assassin's Creed Mirage
GTA San Andreas Definitive Edition
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Genshin impact, cities skylines 1, resident evil village
0
0
0
0
Nathan Drake avatar
Battlefield 2042 és az V
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Nathan Drake: Szia az 5 nekemis megvan meg az 1
0
0
0
0
Ironmask avatar
Soulstice (PC)
Mivel mikor megjelent nem vittem végig!😁
0
0
0
0
bukta2 avatar
Throne & Liberty masszívan.
1
0
0
0
💬 3
Denk95 avatar
@bukta2: Szintén.
Már rég volt hogy játék ennyire lekötött. Napi 3-4 óra hétvégén meg egész nap 🤣
Reggel meló előtt az amitoi-kat mindig elküldöm 8 órára :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Denk95: 😅 nekem azért korán reggel félkómába nincs rá energiám, de az időmbe mondjuk beleférne , melyik szerveren játszol? Mi a Penance-on vagyunk haverokkal
0
0
0
0
Denk95 avatar
@bukta2: Mi a Talus-on vagyunk
1
0
0
0
gyuri191 avatar
God of War Ragnarök PC
2
0
0
0
💬 2
Zoel avatar
@gyuri191: Én is, jó kis játék akár csak az előző rész :)
2
0
0
0
gyuri191 avatar
@Zoel: Igen nekemis nagyon tetszik ahogy az elözö is ez a santa monica nem tud hibázni sose.

Jó játékot nekedis
1
0
0
0
kmetovics avatar
Mandragora(Demo) biztos, h meg fogom venni. Nagyon jó kis magyar fejlesztésű game.
Dark Souls 3 Arcthrones Mod(Demo)
Binding of Isaac
1
0
0
0
gyuri191 avatar
Na ki mivel játszik hétvégén?

Én star wars jedi survivor vége fele vagyok azt viszegetem
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@gyuri191: God of war ragnarök
Jedi fallen order
Last of us

+tanulás + vajak könyv olvasás + csajozás xd
2
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Red dead redemption undead nightmare.
1
0
0
0
MC MaRcI avatar
Jedi fallen order
Assassins creed origins
Sniper ghost contracts
Witcher 3
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Mass Effect Legendary edition hosszú út lesz ez én már érzem :D
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@gyuri191: Jó játékot hozzá vagy hozzájuk 😀 Nem tudom, h magába foglalja-e a másik 2 részt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: óó igen mind a három rész egyben és köszi 😁😁
1
0
0
0
Ironmask avatar
Prince of Persia - The Lost Crown
0
0
0
0
Denk95 avatar
Horizon Forbidden West PS5

PC-n meg Halo néha napján
1
0
0
0
gyuri191 avatar
Borderlands 3

Fifa 23 játékos karrier
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Metal Gear Solid V Phantom Pain
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Far Cty 5 ha ez meg van, akkor Far Cry 6-ot tolom ki! Úgy sem játszottam még vele!
0
0
0
0
Petraaa avatar
A napi munka utáni kikapcs része:

Állandó játékok: R6 Siege - 2kör, Tekken 8 - 5-6kör, Dead By Daylight látástól vakulásig amíg időm engedi :D

Ha több szabadidőm van: Cyberpunk, Elden Ring. Csak ezeket játszom felváltva újra és újra. Más számomra érdekes játék ami leköt és elvarázsol nem nagyon jelent meg az elmúlt időben sajnos. Majd a Silent Hill 2 és a Dragon Age lesz.
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@Petraaa: Fuuu a DBD. Mit össze nem idegeskedtem azon a gamen anno a sok toxic player miatt. Killerként már el sem olvastam a meccsek utáni üziket, mert többsége csak a szokásos GGEZ-ből állt, meg anyázásból. 1100 óra után mondom, köszi én ebből nem kérek többet. 1 év pihi után folytattam, majd 2 hét után is kispadra került. Ott végleg befejeztem. Nen tudom te hogy bírod. Hányas rank-kú vagy a killerekkel és a túlélőkkel? Melyik a kedvenc killer-ed?
0
0
0
0
Petraaa avatar
@kmetovics: Nekem 5600 órám van benne és nagyrészt csak survizok Ada-val. De néha killerezek Maci trapperrel ghostface es Xenomorphal :D Ada, Zanira, Jill, Rebeka, Nea P100as meg van pár 50es. Minden seasonbe megvan a rank 1. PS-én játszom ott nincs chat funkció :D.
0
0
0
0
Ironmask avatar
Call Of Duty WWII
Sniper Elite 4

Meg lenne egy kérdésem, ez az oldal mennyire megbízható?Mert elég jó árban vannak a játékok.

Az oldal:

https://www.keysforgames.hu
0
0
0
0
💬 4
DarkEvil avatar
@Ironmask: Ez jó oldalbak tűnik! Vajon legális? Vajon nem csalás? Kíváncsi lennék én is! 🤔🤔🤔
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@Ironmask: Ez most tényleg valid? :D Egy hétezres forintos Elder Ring Steam-kulcs engem is érdekelne *.*
0
0
0
0
FRC45DX avatar
@DawnF94: Az csak azért 7000 ft, mert Steam fiok, amit két-három honap múlva vissza lopnak, vannak ilyen oldalak ahol pár ezer forintért árulnak jó játékokat, de végül mindig vissza kerül a megvásárólt fiok az eladohóz, amit ujra és ujra elad. Van olyan is ahol megtudod változtatni a jelszót és az email címet, ammi a fiokhoz tartozik, de ugyan ugy vissza lopják.
0
0
2
0
DawnF94 avatar
@FRC45DX: azthiszem értem mire gondolsz, ment is a gem neked :D pár hónapja kezdtem el vásárolni játékokat, előtte masszívan virágboltoztam, aztán gondoltam, hogy miért ne létezzen valami olyan oldal, ami megkerüli a Steam rendszerét, és hozzá ad a fiókomhoz egy-két drágább címet :''D de okéoké gotcha mostmár :D
0
0
0
0
no avatar
Demon's souls + resident evil 4 remake
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Nintendo World championship nes edition.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Half life 2 + episode one + episode two (magyar szinkronnal)
Borderlands 3
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Több mint 15 év után játszom újra.
https://i.ibb.co/3Y3m65Z/Screenshot-2024-07-28-at-09-41-00-profile-Exophase-com.png
Igazán felkarolhatná a GOG amúgy.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@X9K338DA: Nagyon sajnálom, hogy végül nem készült el hozzá a magyar szinkron.. pedig nagyon nem sok kellett volna hozzá 😢
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@dontmistace: Nekem nem hiányzik belőle. Azt sajnálom, hogy a folytatás sosem készült el hozzá.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Single : Borderlands 3

Multi: Star Wars Battlefront 2 (2017) Csak Coop
0
0
0
0
kmetovics avatar
Enotria : The Last Song (Demo)
Lies of P
Elden Ring DLC
0
0
0
0
warg avatar
Owlboy. Készül a magyarítása is :)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Borderlands 3 Director s Cut

Resident evil 4 remake magyar szinkronnal
0
0
0
0
bukta2 avatar
Battlefield 2042 pörög mostanában, 2021-ben jött ki a játék, és azt mondták anno a fejlesztők hogy nem adnak ki minden évben új BF-et hanem átálnak a 3 éves ciklusokra... ami ebben az évben November 19.-én lenne esedékes ha jól emlékszem... de eddig szó szerint semmi hír nincs a soron következő BF-ről...vagyis az én figyelmemet elkerülte ha volt valami...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció