Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Denk95 avatar
PS5:
-BF1
-A Way out

PC:
HoI4
0
0
0
0
Northbeard avatar
Senua's Saga - Hellblade II
0
0
0
0
gyuri191 avatar
The Callisto protocol
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@gyuri191: Jó borzongást 😁
1
0
0
0
DawnF94 avatar
The Last Of Us Part I, The Witcher 3, Dishonored 2 új RTX 4050-es lapossal kezdtem neki.
2
0
0
0
💬 7
gyuri191 avatar
@DawnF94: Gratulálok a kártyához használd egészséggel és sok fps-el 😁😁
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@gyuri191: Köszönöm 😁! Igen már nagyon akartam egy ilyen chipsetet, amiben van dlss3 és framegen bár egyhamar nem fogom maxosan kihasználni, van egy pár régebbi cím amin túl szeretnék lenni most. Köszönöm a sok fps-re vonatkozó kívánságokat mindenesetre 😁 🎉 A Far Cry 5, és Last Of Us Part 2 kombódat érdekesnek tartom btw szerintem sok a hasonlóság a két game-ben.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@DawnF94: Hát igen a szektás rész mindenképp közös bennük sikerült kivinnem mind kettöt meglepö hogy a last of us 2 simán ment közepes grafon full hd ba fsr3 quality ben 50-60 fps el és a proci is 50 százalékon volt csak imádtam minden percét
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@gyuri191: Jaja kicsit bennük van ez a republikánus, dixieland-es kritika ; számomra a Lost On Mars dlc veri az alapjátékot 😀
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@DawnF94: Na igen marsos dlc az ütött 😂😂
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@gyuri191: Ha valami ütött nekem az a THLOU PT 1 tho 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DawnF94: ÁÁÁ imádtam azt is olyan story van alatta nagyon ütös
0
1
0
0
gyuri191 avatar
Far Cry 5

Last of Us Part 2 Remastered PC
1
0
1
0
raw_god93 avatar
Metal Gear Solid 2-t most végeztem ki, aztán jön a 3.
Bár nem értem, hogy nemrég megjelent a Metal Gear Solid Master Collection, de még sincs itt a gépigényes oldalon.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Most gyűröm a GTA V-öt, most ugrottam neki harmadjára a Story-nak (magyar gépi felirattal, de rengeteg minden nincs benne lefordítva, viszont a story küldetések azok le vannak)
0
0
0
0
Viki avatar
Zombie Army 4: Dead War
Battlefield 5
DOOM
0
0
1
0
kmetovics avatar
The First Berserker: Khazan
1
0
0
0
no avatar
Ha egyet kell kiemelni, amivel mostanában kezdtem el játszani, az a [LINK].
Ez egy focimenedzser játék, amiben az összegyűjtött kártyalapokkal kell mérkőzéseket lejátszani és végigmenedzselni a saját csapatodat szezonokon keresztül.
0
0
0
0
Denk95 avatar
PS5:
Dragon Age Veilguard ha már ingyen adták ezt a csodát.

PC:
HoI 4
Throne and Liberty
0
0
0
0
bukta2 avatar
Túl sok játék csúszott be a semmiből most nekem...az Avowed-ben most értem el az utolsó pályára (de ez még alsó hangon is 8-10 órát tartogat, de most parkolópályára tettem mert közben jobban megtetszett a DragonAge The Veilguard... azzal csak pár órát játszottam (a könyveket megszégyenítő szöveghullám) ami ebbe a DragonAge-ben van már = az undorító kategóriával...több a szöveg+átvezető a játékban mint maga a játékmenet...de viszont a harcrendszere az nagyon tetszik, és ezért lehet egy végigjátszást megér majd, de közben megjelent a Detroit B.H. magyar szinkron is (nekem ez a játék anno kimaradt) így most pótolom magyar szinkronnal! 👍 szóval van mivel játszanom!! 👌
0
0
0
0
kmetovics avatar
Prince of Persia The Lost Crown
1
0
0
0
nordesz avatar
detroit become human szinkron! Elindítás után rögtön kilép! Epices.. Ha törlöm a szinkront Elindul nincs valakinek ötlete mi a teendő ilyenkor?
0
0
0
0
💬 6
Warlordcommander avatar
@nordesz: Ha szinkron nélkül elindul akkor úgy kell játszani. Amúgy gyors ránéztem de én úgy láttam a szinkronsarok oldalán nagy kiemelt betűkkel kiírva, hogy csak az eredeti STEAM-es verzióval működik.
0
0
0
0
nordesz avatar
@Warlordcommander: a szinkron telepítőjébe fel van tünteteve hogy csak az eredeti epices és steam változattal működik.Ennyi na mindegy azt hittem van valami megoldás.. Amúgy x sok éve mikor kijött pc re már akkor végig toltam csak most az érdekesség végett próbáltam volna ki.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@nordesz: Azt nem tudtam csak az oldalon láttam, hogy ott csak steam-et írnak. Én nem játszottam még vele, és valószínűleg nem is fogok mert nem nagyon érdekel.
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@nordesz: Bocs hogy beleszólok de nálam virágbolt verzióval is ment a szinkron! Csak a lényeg hogy 1.0 legyen! Jó játékot!
0
0
0
0
nordesz avatar
@DarkEvil: most már jó és amúgy az 1.1 es varia lett a jó.1.0 val fos volt. epices-sel lassan kijátszva másodszor így 2019 óta!😃
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@nordesz: Az szép 😁😁😁
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Jelenleg Far Cry 6, Assassin's Creed Mirage és Dirt Rally 2.0. Mikor melyikhez van éppen kedvem.
0
0
0
0
nordesz avatar
Ki akartam próbálni a Detroit szinkront,de indításnál *** az asztalra.. van valakinek ötlete?
0
0
0
0
vyne avatar
Kingdom come 2
Star citizen
Battlefield 5
Eleg sok neha egyszerre, altalaban delelott star citizen vagy bf 5, delutan meg kcd2 lazulasnak. 😄
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Homefront The Revolution

Prey (2017)
0
0
0
0
ppista avatar
WOW(Honor 90) mobiltelefon,Már több mint fél éve nem játszottam semmivel pc-n.
0
0
0
0
Denk95 avatar
PC
Yakuza 0

PS5
Squirrel with a gun
High on life
0
0
0
0
kmetovics avatar
Blasphemous
Yu-Gi-Oh! Master Duel
Cult of the Lamb
1
0
0
0
Ironmask avatar
Splinter Cell:Blacklist (PC)

Segítséget szeretnék kérni szeretnék majd a conviction-al is játszani, de windows 11 alatt nem akar el indulni szerintem valami kompatibilitási probléma lehet. Valaki tudna segíteni?
0
0
0
0
alratar avatar
@zsiroslangos: Legjobb. 🙂
1
0
0
0
xCube avatar
@zsiroslangos: Nekem a klasszikus szürke van. Kb. harminc éves de még mindig működik.
0
0
1
0
gyuri191 avatar
Assassin s Creed Origins

Silent Hill 2 Remake (Magyar Szinkron)
1
0
0
0
Ironmask avatar
Ghost Recon:Breakpoint (PS5)
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lost in Random
Serious Sam 3 BFE
1
0
0
0
DawnF94 avatar
Cyberpunk 2077, Batman Arkham City
0
0
0
0
kmetovics avatar
The First Berserker: Khazan(PS 5, Demo)
1
0
0
0
DarkEvil avatar
Call Of Duty Modern warfare 2 Remastered.
0
0
0
0
titusz avatar
Botanicula
Samorost 2
GTA IV
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Tessék.Lehet találgatni...[LINK]
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Passzolom. Pálinkaivó verseny??? 😅😅😅
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: ez nem az american most wanted top ten rosz pc játékban is volt amcsi katona vagy aki 10 terorrista bünözöt kel elfognia? (csak tipp)
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Most jót kérdeztél. Fogalmam sincs. A pálinkás poharak miatt írtam csak poén ból ,😅😅😅
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@kmetovics: Talált,süllyedt
Itt tanultam meg hogy egy napszemüveg mindent helyettesít és a dzsungeleknek külön bejáratuk van.😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: ez volt a tippem csak rossz helyre ment mert zsiroslángosnak akartam volna irni sorry
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Szerintem ő is elcímezte😁, mert nem én tippeltem
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen de segáz :D amúgy hogy vagy minden oké?
0
0
0
0
Ironmask avatar
Uncharted: The Lost Legacy (PC)
0
0
0
0
Ironmask avatar
Uncharted 4: A Thief’s End (PC)
2
0
0
0
no avatar
sziasztok uj vagyok itt örülök hogy még léteznek ijen kis közöségek azt hittem a facebook és társai mindenkit felzabáltak. üdv nektek tulélök.
0
1
0
0
💬 1
szilver avatar
@bubu24: Szia.Egyébként igen,ezen már én is elmerengtem.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
0
0
0