@gyuri191: Köszönöm 😁! Igen már nagyon akartam egy ilyen chipsetet, amiben van dlss3 és framegen bár egyhamar nem fogom maxosan kihasználni, van egy pár régebbi cím amin túl szeretnék lenni most. Köszönöm a sok fps-re vonatkozó kívánságokat mindenesetre 😁 🎉 A Far Cry 5, és Last Of Us Part 2 kombódat érdekesnek tartom btw szerintem sok a hasonlóság a két game-ben.
@DawnF94: Hát igen a szektás rész mindenképp közös bennük sikerült kivinnem mind kettöt meglepö hogy a last of us 2 simán ment közepes grafon full hd ba fsr3 quality ben 50-60 fps el és a proci is 50 százalékon volt csak imádtam minden percét
Metal Gear Solid 2-t most végeztem ki, aztán jön a 3.
Bár nem értem, hogy nemrég megjelent a Metal Gear Solid Master Collection, de még sincs itt a gépigényes oldalon.
Most gyűröm a GTA V-öt, most ugrottam neki harmadjára a Story-nak (magyar gépi felirattal, de rengeteg minden nincs benne lefordítva, viszont a story küldetések azok le vannak)
Ha egyet kell kiemelni, amivel mostanában kezdtem el játszani, az a [LINK].
Ez egy focimenedzser játék, amiben az összegyűjtött kártyalapokkal kell mérkőzéseket lejátszani és végigmenedzselni a saját csapatodat szezonokon keresztül.
Túl sok játék csúszott be a semmiből most nekem...az Avowed-ben most értem el az utolsó pályára (de ez még alsó hangon is 8-10 órát tartogat, de most parkolópályára tettem mert közben jobban megtetszett a DragonAge The Veilguard... azzal csak pár órát játszottam (a könyveket megszégyenítő szöveghullám) ami ebbe a DragonAge-ben van már = az undorító kategóriával...több a szöveg+átvezető a játékban mint maga a játékmenet...de viszont a harcrendszere az nagyon tetszik, és ezért lehet egy végigjátszást megér majd, de közben megjelent a Detroit B.H. magyar szinkron is (nekem ez a játék anno kimaradt) így most pótolom magyar szinkronnal! 👍 szóval van mivel játszanom!! 👌
@nordesz: Ha szinkron nélkül elindul akkor úgy kell játszani. Amúgy gyors ránéztem de én úgy láttam a szinkronsarok oldalán nagy kiemelt betűkkel kiírva, hogy csak az eredeti STEAM-es verzióval működik.
@Warlordcommander: a szinkron telepítőjébe fel van tünteteve hogy csak az eredeti epices és steam változattal működik.Ennyi na mindegy azt hittem van valami megoldás.. Amúgy x sok éve mikor kijött pc re már akkor végig toltam csak most az érdekesség végett próbáltam volna ki.
@nordesz: Azt nem tudtam csak az oldalon láttam, hogy ott csak steam-et írnak. Én nem játszottam még vele, és valószínűleg nem is fogok mert nem nagyon érdekel.
Segítséget szeretnék kérni szeretnék majd a conviction-al is játszani, de windows 11 alatt nem akar el indulni szerintem valami kompatibilitási probléma lehet. Valaki tudna segíteni?
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
-BF1
-A Way out
PC:
HoI4
Last of Us Part 2 Remastered PC
Bár nem értem, hogy nemrég megjelent a Metal Gear Solid Master Collection, de még sincs itt a gépigényes oldalon.
Battlefield 5
DOOM
Doom Eternal
Ez egy focimenedzser játék, amiben az összegyűjtött kártyalapokkal kell mérkőzéseket lejátszani és végigmenedzselni a saját csapatodat szezonokon keresztül.
Dragon Age Veilguard ha már ingyen adták ezt a csodát.
PC:
HoI 4
Throne and Liberty
Star citizen
Battlefield 5
Eleg sok neha egyszerre, altalaban delelott star citizen vagy bf 5, delutan meg kcd2 lazulasnak. 😄
Prey (2017)
Yakuza 0
PS5
Squirrel with a gun
High on life
Yu-Gi-Oh! Master Duel
Cult of the Lamb
Segítséget szeretnék kérni szeretnék majd a conviction-al is játszani, de windows 11 alatt nem akar el indulni szerintem valami kompatibilitási probléma lehet. Valaki tudna segíteni?
Silent Hill 2 Remake (Magyar Szinkron)
Serious Sam 3 BFE
Samorost 2
GTA IV
Itt tanultam meg hogy egy napszemüveg mindent helyettesít és a dzsungeleknek külön bejáratuk van.😁
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
Stalker Clear Sky (PC)