Most nem azért, de itt az volt a kérdés, hogy "tálca megjelenéséig" mennyi idő alatt áll fel a rendszer, és az 10 másodperc, és ez idő után lehet is használni. Az már mellékes, hogy a háttérben még tölt egy két dolgot. Azt egy i5 ssd kombóval észre se lehet venni. Olyan mint ha nem csinálna semmit. 😉
Na, ennyit erről. Majdnem ugyanannyi neked, mint mindenkinek aki eddig kitett screenshotot. Az egy dolog hogy meg tudod nyitni a sajátgépet, böngészőt stb. csak ez jelöli, hogy ténylegesen mennyi idő alatt állt fel a rendszer. És az nem 10-11mp mint ahogy mondtad. 😊
Laptop hdd mindig lassabb marad, ott valóban megváltás egy ssd! 😀 de nem olyan rossz ez... meg természetesen az induló programok listája is jól vissza tudja venni a leggyorsabb ssd-ket is...
Az ilyen öt másodperces eredményeken én is csodálkoztam mindig is. Nekem ssd-vel sem volt soha annyi, még a szűz windows-al sem, telepítést követően. Mondjuk nem is volt engedélyezve soha semmilyen fastboot opció.
Esetleg egy 600-700 ezres géppel m.2-es Nvme ssd-vel lehet 10mp alá szűkíteni a boot időt de ameik tényleg beír ide 7 mp-et aztán van neki egy 70 ezer forintos gépe hdd-vel az egy kicsit fura! 😀
És itt most nem a gépét akarom leszólni senkinek hogy félre értés ne esék, csak ne állítsunk már egetverő valótlanságot! 😉
amikor megnyomod a power gombot indíts el egy stoppert és amikor bejött az asztal állítsd meg nem 7 mp lesz a régi lapoknak még a biosa sem áll fel 7 mp alatt nem hogy betöltse az op rendszert.
én azt mondom normálisan mire minden megnyílik 2:30(ez friss indítás)mert szoktam figyelni hogy 100%-on megy a hdd olyankor igencsak lassabb
CCC
A-tuning
Xonar-dg
Avast
SVH
Én mindenkinek ajánlom, hogy a bootracer nevű progival mérje le a VALÓS boot időt! . Mert nem egyértelmű, kinek mi a bekapcsolás fogalma... és akkor jönnek ilyen 7-8 másodperces mesék, ráadásul hdd-vel... 😊
Mikor felkapcsolom a gépet, gyors el szaladok a konyhába össze dobok egy szendvicset mire vissza érek addigra már fel is kapcsol. Szóval nem olyan sok időről van szó. 😀
Csatlakozom winrarhoz, életem első SSD-jét vettem ma, nagyon nagy az ugrás sebességben felfelé a HDD után. És tényleg nem kell rá sokat költeni ma már!
Nekem a Windows 8.1 SSD nélkül, friss telepítés után kb 15-16 másodperc. Utána elkezdem felrakni a drivereket, ilyesmik és valami mindig megfogja a gépet de fogalmam sincs mi lehet. Bekapcsolom, végig megy a töltőképernyő és utána elfeketedik a monitor és kb még 15 mp mire bejön a tálca..
Amúgy ez nem tudom mit számol, de az asztal az simán bejön 10 másodperc alatt, és egyből lehet is használni. 😉
Tudom, Bronson ne fárasszál ezzel rágod lelkem.
Ilyen konfigtól, milyen eredmény? 😕
Mindenki mérje le ezzel, főleg a vérpistikék.....
És itt most nem a gépét akarom leszólni senkinek hogy félre értés ne esék, csak ne állítsunk már egetverő valótlanságot! 😉
amikor megnyomod a power gombot indíts el egy stoppert és amikor bejött az asztal állítsd meg nem 7 mp lesz a régi lapoknak még a biosa sem áll fel 7 mp alatt nem hogy betöltse az op rendszert.
CCC
A-tuning
Xonar-dg
Avast
SVH
olyan reggeltől 24 ig 😃
Igazából fogalmam sincs, hogy mennyi, mert igazából most, hogy 30, vagy 45 mp, nagyon nem érdekel. Úgyis egyszer nyomom be a gépet egy nap.