Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!
(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
3-4 éve játszhattam egy játékkal.
Logikus játék volt még anno talán a Friven vagy az Y8-on.
Ilyen négyzet alakú volt, amiben talán 8 sor volt függőlegesen és vízszintesen is. Mindegyik kockában egy szörnyecskét lehetett feloldani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bármi segítség jól jön.
<3
Egy PC játékot keresek.
Ingyenes volt az biztos
Soulworker játékhoz tudom hasonlítani.
Annyira emlékszem hogy vagy a tutorial vagy az első része a játéknak úgy indult hogy egy vár szerű épületben vagyunk a karakterünkel és asszem egy sárkány vadászik ránk.
Csak 1 út volt és a harcnál le "szakaszolódott" a hely ahol lehetett mozogni biztos hogy voltak benne törhető dobozok vagy vázák vagy ilyesmik.
Tuti hogy volt benne cut scenes
Anime based rpg vagy mmorpg lehet
Bármi hasonló az eszetekbe jut írjátok meg kérlek, hátha azon a nyomon el tudok indulni :)
Előre köszönöm a választ!
Előre is köszönöm!
Amúgy 1997 es játék.
Sajnos akkor még nem volt pc-m, csak a nyálam csorgattam és nem kérdeztem meg, mi a címe... Talán tudtok segíteni, mit láthattam akkoriban! Előre is köszönöm a segítséget!
Keresek egy jatekot. Korulbelul 2000-ben jathattam vele. Egy ugyessegi jatek, amiben egy kisfiuval kell haladni. Ugy kezdodik a jatek, hogyha jol emlekszem, hogy egy urleny elrabolja a kisfiu kutyajat. O pedig utanuk indul es megprobalja megtalalni.
Koszonom!
Kb. 2000-es évek elején jelent meg, akkoriban egy valamilyen cd mellékleten volt shareware játék. Amire emlékszem. Prince of persia szerű játék.(oldalnézet) Ókorban játszódott és valószínűleg egy rabszolgával kellett logikai fejtörőket megoldani, pl. sziklákat tologatni. Köveket görgetni és akkor mehettél tovább a következő pályára. Ennyire emlékszem, hátha beugrik valakinek. Köszönöm!!
Pharaoh's ascent
Legalábbis én ezt kerestem remélem te is!
Kb mikor játszottál vele, mikor jelenhetett meg, real time stratégia volt vagy körökre osztott, volt-e benne termelési lánc, vagyis a fegyverek gyártását neked kellett több lépcsőben kiépíteni és felügyelni, mágia volt-e benne....
Warcraft 1-től kezdve sok minden lehet, Ta: kingdoms, Age of empire valamelyike, civilizations, ceasar 3 - pharaoh - zeus sorozat valamely darabja, knights and merchants, cossacks, valamelyik Anno pl Anno 1404, stronghold valamelyike, de még a heroes akárhányas is belefér és a Populos 3 csak azért nem, mert nem voltak benne lovasok és vár, de ott a spellforce 1 pl simán lehet az is.
gigazte
129
3 órája | 2021. 10. 30. 15:00:30
@Palanova: Mi volt a kérdés? Mert látom utólag törölte... Nem is értem az ilyet! 😅
ókori, várfala védelem, lovasok, király - lila és talán fekete: kb ennyi infó volt, és ennyi alapján max az jön rá aki tényleg játszott vele.
Lehet kellene egy automatizmus hogy ha választ nyomsz akkor másolja be az eredeti hsz-t is :D
[LINK]
Impossible Cratures?
De remek alternatíva a Civilization 5 is:
Mert az ilyenekből a mai napig évente készül 20+ darab...
Ha 3D-s volt akkor említeném a Descent-Terminal Velocity-Freespace címeket, de egyikben sem volt láncos buzogány emlékeim szerint.
Esetleg itt nézzél szét:
[LINK]
Lego Star Wars-okban van ehhez hasonló pálya:
Egy taktikai lövöldözős játékot keresek. Nem 100% de mintha úgy rémlene, hogy egy nagyobb játékszéria része de ez sem biztos. Szóval amire emlékszem...
Este kezdődött egyedül egy raktár terület féle pálya, pár épülettel, szélén a fás erdős részen. Kevés fegyver és golyóállt rendelkezésre az elején.
Raktár körül rács és kapu amire ha lőttél kinyílt. Mindenhol őrök álltak és ha nem vigyáztál a kis hangtompítós pisztolykáddal akkor hamar elindult a sziréna és jöttek a többiek is. A pálya hátsó jobb oldali részéről egy híd vezetett a hátsó részre ahová sosem jutottam el mert fiatalon nem volt semmi taktikám, csak kószálgattam. Egész végig este volt. A játék ilyen kommandós/elhárító feelingben ment már amennyire emlékszem.
Tudom, hogy nem sok de nagyjából 2004 és 2010 közé saccolnám. Közel 10óra google-youtube utánsem találtam semmit.
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem az IGI 2 jutott erről egyből eszembe, 2. perctől kezdődik a játékmenet
[LINK]
Vásárolni kellett ásványi kincseket, kimenni az űrbe, elmenni egy másik galaxisba, bedokkolni egy űrálommásra, ott eladni, néha megtámadtak, lövöldözni is kellett.
Köszönöm a segítséget!
[LINK]
vagy ott van alternatívaként a No Man's Sky
[LINK]
vélemény róla:
https://gepigeny.hu/jatek/no-mans-sky#c3749270
Egy lovas játékot keresek, amivel kb. 2 éve játszottam utoljára, valami Horse volt a neve, és lovakat lehetett benne gondozni egyszerre többet is, azt tudom hogy nem a Star stable, mert ez a játék nem fizetős, lehetett benne eventeken játszani és barátokat adni magadhoz és nekik is adni lovakat, akár ingyen és játékbeli pénzért. A nevében volt valahol egy nem oda illő betű is csak nem tudom mi és hol volt. Lehet már leszedték de nagyon boldog lennék ha meglenne. Köszönöm a segítséget.
Jó néhány éve játszottam egy játékkal, ami nagyon hiányzik.
Logikai játék volt, golyókat kellett bejuttatni egy célba.
Térbeli, építős játék volt. Nekünk kellett megadott elemekből felépíteni a pályát. Volt tégla, lejtő, hídelem, ütközők.
Volt egy panel, amin be lehetett állítani, hogy a golyó adott tégláról melyik irányba guruljon(É, K, D, NY).
Rengeteg szintje volt, egyre nehezebben megoldható pályákkal.
[LINK]
Tényleg nem az, de ez is jó lesz!
Amit említettem, az több szintes, és kisebb az alaptáblája.
A címe ismerősnek tűnik.
Gondolom, egyik korábbi verziója lehet.
Így talán már keresgélhetek!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.woodybricks
Köszönöm még egyszer, mert csak te válaszoltál!
Lázasan keresek egy játékot amivel 2013 környékén játszottam telefonon.
A játék lényege az volt hogy egy szörny elől kellett menekülni egy labirintusban (valószínű föld alatti volt)és ha megtalált akkor volt vége a játéknak.
Talán a játék nevében a monster is benne volt
Sajnos részletesebben nehéz elmagyarázni
A játék alatt ilyen tipik horror játékos “zene” ment
Haverral játszanának valami hasonlót csak ő Xbox SX-en van én meg PC-n.
Mindegy keresgélek még, csak gondoltál hátha tud valaki valamit.
Azért köszi.
[LINK]
Mondjuk ott az Outriders a listán, ami pont lövölde de nem az igazi, így azt nem ajánlom.
https://gepigeny.hu/jatek/no-mans-sky#c3749270
War z
Forza 4
Sea of thieves
Rocket leauge
Dead by daylight (azt hiszem ez a címe)
X boxon be lehet állítani a store ba, hogy mik a crossplatform játékok. Mi a fent említetteket próbáltuk.
Előre is köszönöm :-)
Egy régi háborús fejlesztős játékot keresek. Valamikor a 2000-es évek elején lehetett. Úgy emlékszem PIII-as 800 MHz-es gépen futott nálam. Az alapanyagot az olajkutak adták. Főleg harcjárműveket lehetett benne összeszerelni különböző párosításokkal. Pl: kerék vagy lánctalp, különféle páncélzatok összepárosítása más-más löveggel. Sok gépjármű variáció lett volna lehetséges, talán több mint 2000. Nem volt túl ismert játék.
Ebben kérném a segítséget. Köszönöm.
[LINK]
de olajos balhé volt a kknd is és a c&c generalsban is voltak olajkutak
time toggle -Turns the mission timer on or off (campaign mode only)
Earth 2140 - [LINK]
Earth 2150 - [LINK]
Earth 2160 - [LINK]
űrben játszódik. kb 8 éve találkoztam vele utoljára ... úgy kezdesz h van egy bolygód .. azon kell bányász épületeket húzni meg kutató labort meg hajó gyárat stb... van benne kutatás is .. amivel a különböző hajótípusok gyártásához kell... vannak benne galaxysok ahova küldhetsz gyarmatositó hajót stb és új bolygót csinálhatsz. kémkedésre a kémszonda volt azt hiszem .. illetve ha volt olyan h a bolygódhoz hold is létre jöhetett egy nagyobb úrszemétből .. amire ilyen nagyothallóságú kém cuccost lehetett építeni.. voltak benne klánok is .. úgy emlékszem a prémium fizetőeszköznek sötét anyag volt a neve , amit veagy vettél vagy ilyen expediáló során találhattál.
Ennek a játéknak mi a neve?
https://www.youtube.com/watch?v=R1IhsZn1RKs
Előre is köszönöm.
Hát elég ködös, így nem biztos hogy tudtok segíteni, de azért aki tudja kérem segítsen!
Előre is köszönöm a segítséget.
Kb 10+ éve játszottam egy 2D-s oldalnezetes boszorkány (vagy valami mágus 💁♂️) játékkal. Különféle akadályok és szörnyek jöttek veled szembe amiket ki kellett lőni vagy épp átugrani. Volt amikor 3 sorba volt a pálya. Időközben ha eszembe jut még több információ akkor pótolni.
Szerk.: erről tényleg iszonyat kevés információk állnak rendelkezésre, de viszont mindent megteszek hogy bővítsem.
Ez is kb 10 vagy annál több éves játék, egy kis űrlénnyel vagy akinek különféle pályát kell teljesíteni, akadályokon fel ugrálni, közben az ellenségre figyelni majd ha úgy adódik kilőni.
A játék neve: Oggy Moshi
Én is nagyon szerettem
A videóban míg elmagyarázza a srác az RTX 3080-t, az alatt játszik egy gépjárműves játékkal.
Van egy előzménye is a Mudrunner ami nem régen volt osztogatva EGS-en.
Snowrunnerről itt egy kis szösszenet:
https://gepigeny.hu/jatek/snowrunner#c3761265
Ez is időmanipulálós:
Kiskoromban volt egy játék amivel sokat játszottam de a nevére nem emlékszek. A játék lényege az volt hogy sok karakter volt és egy ffa játék volt a pályák mindig valamilyen filmes forgatások voltak és a karakterek is úgy viselkedtek mintha egy filmet forgatnának. Minden karakternek más fegyvere és képessége volt.
Előre is köszönöm a segítséget.
Még a másik ami eszembe jut: Lula 😀 Filmforgatásos de nem éppen ffa.
az egyik jatek amit keresek:
lovagos,varas jatek volt amiben piros es kek szinuek voltak a “csapatok”. Nem online volt es felulnezetes volt. 2000-es evek eleje es 2010 kozott jatszottam vele kicsikent nagyon sokat. Hasonlo mint a Heroes vagy a stronghold de nem az.(nem az age of empires..)
a masik:
magyar/ torok lovas ijaszok voltak benne ez maradt meg a legjobban. Ezzel is 2000 es 2010 kozott jatszottam.
Sajna nem tudok többet rola, mert mikor játszottam kB 6 éves voltam
[LINK]
[LINK]
esetleg Spellforce 1:
[LINK]
Ha itt lennél most megcsókolnálak !
Spoiler!
Kb 1 éve láttam egy gameplay-t. Egy belső nézetes, nyomozós gameről van szó.Kicsit olyan Soma, call of cthulhu beütéses Amire tisztán emlékszem, hogy egy kicsit darkos hangulatú gamma volt, a játék elején valami liftből vagy kapszulából szállunk ki talán. A játék első felében nem nagyon találkozunk senkivel, iratokat találunk, hogy mi történt. Különböző nyomok meg furfangok alapján lehetett bejutni egy-egy szobába/hotelszobába és mindegyik szoba tartozott 1-1 személyhez. Az első emberke akivel találkozunk üldözőbe vesz minket, nem lehet szembeszállni vele, ha elkap akkor megöl és a mentési ponttól lehet újrapróbálni. Sikeres meglógás esetén egy
oldalra mozgó liftbe menekülünk azt hiszem. Úgy rémlik a játék későbbi szakaszában sem lehet fegyvert használni. Szembeszállni nem lehetett az üldözőnkkel.
Ez minden amire emlékszem, remélem elegendő :/ 😀
LA Noir esetleg?
egy régi játékot keresek. nem teljesen emlékszem már rá de egy olyan figurával voltál mint a marió..hasonló. a nevében ha jól emlékszem benne volt az hogy MR.
szóval MR. valami. a lényeg az volt hogy össze kellett talán valamiket gyűjteni egy labirintus szerű pályán. nem 3d-s volt.. 2 D-s csak nem oldalnézetből. nem tudom ki ismeri a Bomb it nevű játékot de olyanok voltak a pályák. mármint nem a kinézete hanem a lényege.
amikor megcsináltad a pályát a kis figura valami tök hülye hangot adott ki.
Régen játszottam egy játékkal xbox 360-on.
Ez egy furcsa játék volt, egy hajón játszódott kint a tenger közepén, tele volt szörnyekkel. Bementem a fedélzeten egy helységbe és az ablakon keresztül látszódott egy csontváz baltával. Volt benne egy bejátszás egy vas kezü komáról aki egy kis csónakkal ment.
és úgy kezdődött hogy lekültek egy csapatatot a hajóra és azt mutatták be hogy megölik őket.
Erre emlékszem a legjobban, de van pár kisebb emlékem mint pl.: nagy bika szerű lény ami villamokat lőtt, sivatagi harc kettő bazi nagy siklóval, és közben volt egy boss aminek a seggét kellett lőni, mert folyamat tette le a petéket. Csak ezekre emlékszem. A segítséget köszönöm!
- orosz hangulat
- időmanipulálás
- na meg a 2-3 befejezése.
És igen lehetett benne valami vonatos szörnyharc is. Szerintem jó tipp és még xboxon is volt a játék 😀
Egy 90-es évek vége-2000-es évek eleje körüli játékot keresek. Ez egy színezős játék volt, amiben meglévő hátterekre (pl. egy pláza, tengerpart vagy egy szoba) pakolhattál mindenféle tárgyat (pl. pohár, tányér, asztal, kanapé stb.), kutyát ( ha jól emlékszem, csak egy pudli volt elérhető) és embereket is (közöttük volt férfi és nő is, mindenféle korosztály szerint, és talán nevük is volt). A karaktereknek lehetett változtatni a testhelyzetét és az arckifejezésüket is. A végén pedig ki lehetett színezni a képet ilyen paint bucket módszerrel. Valószínűleg ugyanaz a fejlesztő készíthette, aki a Bert's Dinosaurs nevezetű játékot is, ha jól emlékszem a felület nagyon hasonló volt, csak jóval fejlettebb és részletesebb. Mindenhogyan próbáltam már keresni, de sajnos nem akadtam a nyomára. 😞 Remélem, hogy valaki ismeri esetleg 😀
A segítséget előre is köszönöm! 😀
Hátha rálelsz
http://homepage.eircom.net/~holyfam/Comprogs/cartoon.JPG
A játék neve egyébként Cartoon Maker volt, de többet sajnos nem tudtam meg.
Köszönöm a segítséget!
Egy böngészős játékot keresek,annyira emlékszem hogy,kis katonás játék volt,kisebb épületbe lehetett ugrálni, lövöldözni különböző fegyverekkel,lehetett színezni a ruhát(kék, fehér,fekete) lehetett több pályát választani, és volt benne egy zombi mód,ezt mind úgy hogy az egészet az épületen kívül oldalról csinálhattam.
Nem sok esélyt látok rá,de ha valaki megtudná mondani,nagyon megköszönném!