Idegen nyelvek
Itt meg lehet beszélni, hogy kinek melyik a kedvenc nyelve és miért pont az.
Az angol és a német után belefogtam a koreai nyelvbe! :P
Ez egy olyan nyelv, ami magával ragadja az ambert. A sablonos monoton angol után, és a köpködő német után, egy igazi áldás. :D
Nem könnyű nyelv de nagyon szép! :D
Az angol és a német után belefogtam a koreai nyelvbe! :P
Ez egy olyan nyelv, ami magával ragadja az ambert. A sablonos monoton angol után, és a köpködő német után, egy igazi áldás. :D
Nem könnyű nyelv de nagyon szép! :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nyelv, amit kifejezetten utálok és kifejezetten taszít, hogy megtanuljam:
- spanyol (hiába hasonlít az olaszhoz és hasonló a nyelvtanja a franciához, nem szimpatikus)
- arab (nagyon nem szimpatikus...)
- kínai (kiváncsiságból belekóstóltam az alapokba... fejfájást okozott)
Terveim között szerepel még, hogy megtanuljak olaszul, hamár a felmenőim olaszok, példaképpen a nagypapám. 😀
Én nagyon sok nő nyelvét szeretem😆😂 Bocsi! Ezt nem hagyhattam ki😆
ott a pont!!!!!
Am én németet tanulok Ausztria ittvan pár kilométerre jo munka lehetőség!!!
Szval itt nekem megéri!!
Mondjuk az angol télleg jobb mert Világnyelv szval minden országba beszélnek angolul
Én is ki szeretnék költözni külföldre innen a picsába el. 😆
én németet tanultam/tanulok vagyis csak elvielg.. gyakorlatilag nem 😆 angolt jobban szeretem, és németet utálom 😀
lehet már írtam amúgy : S x dd
Ja és itt azért jobb németet tanul mert a munkalehetőségek ausztriába jobbak!
Spanyolt szeretnék.
Kedvenc nyelvem pedig a magyar.
Amit meg szeretnék tanulni az a spanyol és a latin, de sajnos elég lusta vagyok ahhoz, hogy bele se kezdjek.
Én egymás mellé pakolom a szavakat. Lehet a ragozásuk nem jó, de az alapszavak ott vannak. 😆
Igen, ez így már 3-nak felelne meg. Bár a magyart 2-szer említi meg, azaz mégiscsak 2 nyelvről beszél Ez elég kacifántos. 😆
Persze játékokból sokat lehet tanulni, meg feliratos filmekből.
Persze játékokból sokat lehet tanulni, meg feliratos filmekből.
Csak én nem tudom értelmezni mit írt Alex?
és helytelenül magyarul. Meg angolbol 3 as vagyok.
(az a 3 as számomra elég jó :-) De több mint fele angolomat a GTA Sanandreas COD sorozat meg rengeteg játékbol tanultam. PL mondja Hogy: Open the door. És jelzi hogy menjek az ajtohoz és nyisam ki. Na ezeket megtanultam rohadt hamar :-)
faluban lakom de ezt én nem bánom anyira nem is érdekel . Csak nagyon nehéz elhelyezkedni az ukrán nyelv nélkül . 😞
Angol - 8 évig tanultam - sajnos mivel nem használom aktívan, eléggé sokat már elfelejtettem
Német - 4 évig tanultam de nem tudok egy szavat sem - nagyon nem szeretem
Cseh - ha valaki jól tud szlovákul akkor tud csehül is
Lengyel - értem de nem beszélem
ceni98:én LA-be szeretnék majd kiköltözni 6év múlva, csak addig meg kell tanulnom angolul :/
Jelenleg németet tanulok magamtól, mert tanárra nincs pénzem.