Milyen egeret vegyek?

Szerző: Keratesz, 2009. March 22., téma
Fórum » Periféria
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gaboo7 avatar
Outsider20 írta:
Sziasztok!
Szeretnék venni gamer egeret.Szinte csak a Caunter Strike 1.6 -hoz használnám (nem kezdő vagyok a játékban). Én erre gondoltam: steelseries kinzu v2 pro!! Max. 15ezer Ft-ig, tudnátok ajánlani valamit ami a fentebb említett játékhoz tökéletes lenne illetve mennyire lenne jó ez " steelseries kinzu v2 pro " az egér ? Válaszokat előre is köszönöm. Szép napot!

Razer Deathadder V2 lesz a te egered! 😀
0
0
0
0
kaizinger avatar
https://static.168ora.hu/db/0A/43/tesco-eger-d00010A430bf9c3166c6e.jpg én ezt tudom ajánlani😀
0
0
0
0
no avatar
Dani254 írta:
GENIUS Maurus GX Gamer egér:ez szerintetek milyen?esetleg tudnátok ebben az árfekvésben jó egeret ajánlani?

Logitech G400
0
0
0
0
Dani254 avatar
GENIUS Maurus GX Gamer egér:ez szerintetek milyen?esetleg tudnátok ebben az árfekvésben jó egeret ajánlani?
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Aki Saitek R.A.T. egeret akar, az általában 7-est vesz. Annál már állítható az oldalsó gombok helyzete is. A 9-es már felesleges. A 3-as olcsó de keveset ad, az 5-ös jó áron van, csak annál nem lehet még állítani az oldalát. 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Én is, szegény vagyok, mint a templom egere.
0
0
0
0
rafferd avatar
lenne pénzem, meg is venném 😆
0
0
0
0
Bicike avatar
Én a Media Markt-ban láttam egy ehhez hasonlót 35.000 forintért 😆 kicsit sem drága 😃
0
0
0
0
rafferd avatar
Bicike: én rat 9-et akarok, csak 30ezer 😆DD
0
0
0
0
Bicike avatar
Elég egy 1.000 forintos egér is, (ha meg az túl sok érte, akkor a pincében biztos van) Nekem egy 1.000 forintos Hama-s egerem van, s már 5 éve bírja https://www.mcscomputer.hu/images/products/HAEGKE2.jpg

Ez milyen egér már? Ez egy Transformers 😆
https://www.gamersbin.com/attachments/localized/86407_Madcatz-RAT-7-gaming-Mouse-1.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem is hót fos az a4tech X7 én egy logitech mx518 ast veszek helyette.
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Tegnap rendeltem egy Mionix Naos 3200-as drágaszááágot. A régi A4-Tech Xl-750BF-em már lassan elszáll. 😃 Ártérték arányban nagyon jó rágcsáló. Állítólag nagyon kényelmes is 😊 Akinek 11K körül kell gamer egér, az biztosra megy, ha ilyet vesz. 😃 Ha megjön majd még írok.
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Outsider20 írta:
Sziasztok!
Szeretnék venni gamer egeret.Szinte csak a Caunter Strike 1.6 -hoz használnám (nem kezdő vagyok a játékban). Én erre gondoltam: steelseries kinzu v2 pro!! Max. 15ezer Ft-ig, tudnátok ajánlani valamit ami a fentebb említett játékhoz tökéletes lenne illetve mennyire lenne jó ez " steelseries kinzu v2 pro " az egér ? Válaszokat előre is köszönöm. Szép napot!

Nekem Gigabyte MX8000 Ghostom van, teljesen meg vagyok vele elégedve, programozható, 5 módban, 9 gomb, 6000 dpi és még semmi baj nincs vele, kényelmes, stb 😀
BC2-ben, BF3-ban illetve Company of Heroesban tesztelve 😀
0
0
0
0
Outsider20 avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
mirdyn avatar
én pl már 4 éve egy a4tech x710bh egérrel tolom, nagyon megvagyok vele elégedve, nem kopik nem kell hetente cserélnem a talpakat, jól csúszik, megfelelőek a dpi beállítási lehetőségek is, és észre sem venni hogy vezetékes!! én csak ajánlani tudom!!!!! anno kb 4-5ezerért vettem amúgy én is, nemtudom mennyi lehet a mostani ára!
0
0
0
0
Razor1911 avatar
tasiadam írta:
https://www.osoft.hu/bigimages/5195898-gigabyte-mouse-gm-m6880-v2-black-usb-nagy.jpg

nekem ez van

Nekem is nagyon jó az ár-érték aránya 😃
0
0
0
0
no avatar
allitolag a macrok jók .
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát nem tudom mi lenne a jó arra.
0
0
0
0
no avatar
misi,cod4hez kellene nekem desertezni 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nekem 750bh volt meghalt most 747h van eddig még jó de nekem nincs jó tapasztalatom ezekkel az a4tech egerekkel kicsit selejtek meg sok a baj velük.
0
0
0
0
no avatar
Skacok !

A4tech xl-750BH vagy a4tech XL-747H ?
Vagy ebben az árkategoriában mi jobb?
0
0
0
0
niteforce avatar
Lexma AM-530 kevesebb mint 3.000 forint.
Lézeres, 2000 DPI előre és vissza gombokkal, még jól is néz ki. Aranyozott csatlakozókkal, PS/2 - USB átalakítóval. Nem egy ismert márka, de nekem már 1 éve bírja, sőt több 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
a padlásról vagy a pincéből jó az egér
minek egeret venni? nem megfelel egy sima 2000 forintos optikai egér?
0
0
0
0
Joker avatar
MaxGamer írta:
am szerintem genius netscrollok azok elég jók mi a fenének 5-6 ezernél többet kiadni egy egérért..

Igazad van nekem egy genius traveler 100 as volt sokáig és nagyon jó volt vele gamelni és csak 2000ft körül volt csak elromlott sajna😞😞 de 4 évet birt.
0
0
0
0
no avatar
am szerintem genius netscrollok azok elég jók mi a fenének 5-6 ezernél többet kiadni egy egérért..
0
0
0
0
Demoz avatar
Bicike írta:
egér? bemész állatkereskedésve, kisállat kereskedés és veszel egy fehér törpe egeret 😆 am egy ilyen 1000forintos eggér pchez lazán megteszi 😆

Játékhoz nem mindegy, hogy milyet veszel.

Vezetéknélkülin is gondolkoztam, mivel ha rákötöm a gépet a TV-re, akkor az ágyból lehetne játszani.😎
0
0
0
0
Bicike avatar
egér? bemész állatkereskedésve, kisállat kereskedés és veszel egy fehér törpe egeret 😆 am egy ilyen 1000forintos eggér pchez lazán megteszi 😆
0
0
0
0
Demoz avatar
tasiadam írta:
https://www.osoft.hu/bigimages/5195898-gigabyte-mouse-gm-m6880-v2-black-usb-nagy.jpg

nekem ez van

Ez jónak tűnik. Akkor most már csak az a kérdés, hogy ez, vagy X7...

https://kepfeltoltes.hu/120316/A4TECH_BILE0032_AKX2810_X7_Game_Master_Desktop_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Demoz írta:
A4Tech V-Track AEN600X vagy A4tech X6-60D lenne jobb játékra (cod2, cod4) ?

inkább X7 mert az X6 nem annyira játékos
0
0
0
0
Demoz avatar
A4Tech V-Track AEN600X vagy A4tech X6-60D lenne jobb játékra (cod2, cod4) ?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Rendben. Köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
a sima Kova volt neki. de nem vettem észre, hogy baja lett volna a görgőjével.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Kova-nál írták, hogy a görgője néha eltörött, de állítólag Kova+ -nál már ez nincs. Barátnődnek előbbi, vagy utóbbi volt?
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
természetesen a döntés a tiéd. A Kova egy kiváló egér, barátnőmnek is az volt és elég jó bírta. Érzékenységileg a legtökéletesebb a 3200DPI-vel.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
jtrlvksz írta:
Vélemények a Roccat Kova+-ról? Jó, vagy mást vegyek?

Kiváló gamer egér a Kova, de szerintem gyűjtsél egy kicsit és vegyél egy Logitech G500-at.[/quote]

Elismerem, biztos, hogy jobb a G500, viszont egyszerűen megmondva nem tetszik 😃 Lehetőségem lenne megvenni, pénz meglenne rá, de nem tetszik, és sehogy se tudok megbarátkozni Vle 😃 Köszi a választ!
0
0
0
0
DCMAN avatar
22-ért láttam legolcsobban de ez bolt függő van ahol drágább
0
0
0
0
BRUgamer avatar
egy razer naga molten kb menyi 😀😉
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
Gaboo7 írta:
SyntaxXx írta:
Razer Copperhead-ről hallodt már valaki?

Én ma nézegettem az egereket, és ma találtam rá. Jónak tűnik csak kevés adatot találok róla. De az érdekes, hogy a Razer 2300Ft-os egeret dob piacra?!

Annyit bőven megér, nekem már több mint 6 éves és a mai napig tökéletesen működik, tartalék egérnek megtartottam. 😀 De szerintem az elírás lesz mert 12k alatt még most sem lehet kapni. Attól függetlenül hogy 6 éves egér elpicsáz jó pár mai egeret, anno 18k volt az ára, össze sem lehet hasonlítani az A4Tech és társaival... 😀

Szerintem erre gondoltál :[LINK] de csak Hyperglide nem egér.

Ezt néztem igen. Mondjuk akkor meg is lepődtem, hogy lehet 2100Ft egy Razer, de most már látom hogy jó gyorsan 😃

jtrlvksz írta:

Kiváló gamer egér a Kova, de szerintem gyűjtsél egy kicsit és vegyél egy Logitech G500-at.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
0
0
0
0
DeXHerO avatar
ez az ?[url]http://eger.***/razer/copperhead-p4252730/[/url]
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
SyntaxXx írta:

Én ma nézegettem az egereket, és ma találtam rá. Jónak tűnik csak kevés adatot találok róla. De az érdekes, hogy a Razer 2300Ft-os egeret dob piacra?!

Annyit bőven megér, nekem már több mint 6 éves és a mai napig tökéletesen működik, tartalék egérnek megtartottam. 😀 De szerintem az elírás lesz mert 12k alatt még most sem lehet kapni. Attól függetlenül hogy 6 éves egér elpicsáz jó pár mai egeret, anno 18k volt az ára, össze sem lehet hasonlítani az A4Tech és társaival... 😀

Szerintem erre gondoltál :[LINK] de csak Hyperglide nem egér.
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
király... én meg csak ma vettem észre -.-
akkor sorry a kérdésért.
0
0
0
0
SyntaxXx avatar

0
0
0
0
_AsheXp avatar
nemkrisz11 írta:
hardX írta:
Crucio: hat en 23-ert fogok razert venni 😃

Milyen egeret fogsz venni? Én is egér vásárlás előtt állok, én Logitech G500-ra gondoltam, de ha van nála jobb egy kicsivel drágábban, akkor azt venném.

Razer Imperator 2012 BF3 Edition

G500-nál valóban nem jobb, kb egyszinten van vele, de nekem kell az a Razer Logo-s BF3 DogTag 😃 Meg legalább lesz egy BF3-mas egerem 😀 Ehhez még egy Razer Scarab BF3 egérpad és meg is vagyok 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az x7 et én nem ajánlom selejt féle. Nagyon sok szar van belőle. Nekem fél év alatt a 2. van és ez is gané szar. Haveromnak is elromlott már egy. És máshol is láttam megvette és elromlott. Olyan hibájuk van hogy a görgő szarrá megy pár hónap esetleg 1-2 év alatt. Vagy az egér rákódik mint a szar alig lehet egy kis dologra rávinni most épp az van nálam szóval pontatlan. Hiába a ***a tudás ha fos. Bár a 710mk még optikai az még minőségibb jobb lehet.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
5k-ból kijön valami jó cucc?😊
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Rengeteg negatív véleményt olvastam róluk, és mivel nincs utánvétel...hát...inkább hanyagolom őket. Nem bízom meg bennük.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció