Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The Emptiness avatar
Heló. ZTE Grand X IN telefonhoz vennék ilyen kapacitiv tollat. Ajánlatok egy pár darabot vagy mindegy hogy melyiket veszem?

Kösz előre is.
0
0
0
0
online22 avatar
Ha nem a marketről való a játék akkor keress másik régebbi vagy újabb verzió számú apk fájlt! Ha pedig onnan akkor próbáld újra rakni a programot
0
0
0
0
no avatar
Az miért van,hogy nekem nem megy a játék másnak pedig megy de a telefon pedig ugyanaz.
Samsung Galaxy Ace

Meg igazából aminek mennie kellene az szaggat rajta.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Demoz írta:
A Galaxy S Advance-en hogy lehet bekapcsolni az adatforgalmat? Hiába megyek arra, hogy csomagkapcsolat be,(adathálózat aktiválása) nem történik semmi...

Próbáld meg kikapcsolni-bekapcsolni.

Szintén Advancem van,és nekem is ez a hiba.Véletlen egybeesés? 😃
Valaki tud segíteni?Előre is kösz.
0
0
0
0
niteforce avatar
Demoz írta:
A Galaxy S Advance-en hogy lehet bekapcsolni az adatforgalmat? Hiába megyek arra, hogy csomagkapcsolat be,(adathálózat aktiválása) nem történik semmi...

Próbáld meg kikapcsolni-bekapcsolni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
sacpatrik írta:
Én abban kérnék segítséget,hogy a telefon belső tárhelyét,hogyan tudom teljesen törölni?
Kerestem,de nem találtam.

Alap memoria? Milyen telefon?
0
0
0
0
Demoz avatar
0
0
0
0
no avatar
Én abban kérnék segítséget,hogy a telefon belső tárhelyét,hogyan tudom teljesen törölni?
Kerestem,de nem találtam.
0
0
0
0
Demoz avatar
Eddig nem. Egyenlőre csak ismerkedek vele, de van pár haverom, aki tud segíteni.
0
0
0
0
DCMAN avatar
vagy inkább PH-ra ott is értenek hozzá elégé és ott akármit kérdezel tuti tudnak segíteni😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Demoz írta:
Na én most fogom beleásni magam az android rejtelmeibe, mert vettem egy új telót:
https://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179266_462004560532479_819188857_n.jpg

Eddig nem volt androidod? :-) Akkor sok siker. (google a barátod ha kezdő vagy de ide is irj bármit ha gond van vele ;-)
0
0
0
0
Demoz avatar
Na én most fogom beleásni magam az android rejtelmeibe, mert vettem egy új telót:
https://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179266_462004560532479_819188857_n.jpg
0
0
0
0
DCMAN avatar
ohh köszi megnézem😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
DCMAN írta:
ooo pedig már akartam irni hogy vendégem vagy 1 sörre😆

am köszi😀

sok féle van,de mindegyik root igényes!! itt egy példa:
[LINK]
0
0
0
0
DCMAN avatar
ooo pedig már akartam irni hogy vendégem vagy 1 sörre😆

am köszi😀
0
0
0
0
Klaas avatar
DCMAN írta:
Sziasztok.Androidra van-e olyan program mint pl pc-re a fraps ,hogy tudok felvenni telon videot/videotrögzíteni.

VideoREC! Google playen ingyenesen fent van 😀

Szerk: Bocsi az nem arra van 😞
0
0
0
0
DCMAN avatar
Sziasztok.Androidra van-e olyan program mint pl pc-re a fraps ,hogy tudok felvenni telon videot/videotrögzíteni.
0
0
0
0
Nedadam avatar
van esèly myaudio tablet series 7 re android 4.1 et huzzni ?
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!Valaki tudja hogy hogy lehet kijátszani az google playt mikor azt irja h ez az ön rszágában nem elérhető?Aki tudja légszi irja le PÜ-ben.Előre is köszönöm!
0
0
0
0
kova134 avatar
2.3.6 van a Galaxy Mini 2-ömön ès frissiteni szeretném,de nincs több gyári update rá. Tud valaki segiteni hogy tegyek fel újabb rendszert rá? 😃
0
0
0
0
cika67 avatar
ha valahogy fel tudnám tölteni,talán lehetne vele vmit kezdeni...de igy
0
0
0
0
Devis avatar
ezért írják oda mindig h ha elkezdtek flashelni az új romot, nehogy kikapcsold a telefont.
ha nem jön be se a recovery se a downloading mode akkor kuka
0
0
0
0
cika67 avatar
niteforce írta:
Szerintem az a probléma, hogy elkezdte feltenni az új szoftvert, de lefagyott a program, és emiatt nem fejezte be. Próbáld meg mégegyszer telepíteni.

most meg már a windows olyat ir ki,hogy USB device not recognised....van mikor egy darabig jó és utána kidobja ezt és leáll a flash-elés is....
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem az a probléma, hogy elkezdte feltenni az új szoftvert, de lefagyott a program, és emiatt nem fejezte be. Próbáld meg mégegyszer telepíteni.
0
0
0
0
cika67 avatar
alex1997 írta:
cika67 írta:
Sziasztok!
Mit lehet olyankor csinálni ha a telóm (xperia neo) nem akar bekapcsolni?Kijön a SONY logó és utána ilyen felkiáltojeles háromszög jön ki és kikapcsol....lehet olyasmit h visszarakom az előző verzioju androidot?

Gyári android megy rajta vagy főzött? Van rá gari?

hát a 2.3.4 volt rajta de fel akartam tenni a 4.0.4-et,csak valamiért megakadt 2%-nál....aztán ujraprobáltam párszor de semmi,és mostmár ha be akarom kacsolni,akkor csak "zizzen" egyet,de nem történik semmi,ugyh sztem lemerült....meg ha felrakom töltőre,akkor nem jelzi h töltené
ja és már nincs garancia alatt...
0
0
0
0
no avatar
Samsung Galaxy Ace-re melyik a legfrissebb rendszer? Érdemes feltenni rá?
Jelenlegi: 2.3.6
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Wolpheus írta:
Hogyan lehet használni a gps-t androidon anélkül hogy pénzt vonna le a kártyáról?? Ha nem lehet vmilyen linket ami navigációs és ellehet vele jutni olaszba németbe románba osztrákba horvátba stb. holnap indul apum sürgős!! segítsetek!!

De IGO navi program nem kell hozzá net (:
0
0
0
0
no avatar
Hogyan lehet használni a gps-t androidon anélkül hogy pénzt vonna le a kártyáról?? Ha nem lehet vmilyen linket ami navigációs és ellehet vele jutni olaszba németbe románba osztrákba horvátba stb. holnap indul apum sürgős!! segítsetek!!
0
0
0
0
DCMAN avatar
ott már gáz van teso😀 mennyi ilyet olvastam PH eről....😊
0
0
0
0
The Emptiness avatar
cika67 írta:
Sziasztok!
Mit lehet olyankor csinálni ha a telóm (xperia neo) nem akar bekapcsolni?Kijön a SONY logó és utána ilyen felkiáltojeles háromszög jön ki és kikapcsol....lehet olyasmit h visszarakom az előző verzioju androidot?

Gyári android megy rajta vagy főzött? Van rá gari?
0
0
0
0
cika67 avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Na megnéztem de igy se jó :-( Ugyan az mint opera-val.
0
0
0
0
Bicike avatar
alex: Igen, böngésző.

Kérdés; Android 4.0.4 Icecream Sandwich op van a tab-emen (Navon Platinum 10.1) és a billentyűzet néha megőrül, ha elkezdek törölni vele, magától ír karaktereket, meg ha írok vele, akkor ilyeneket ír: zzqgzwzwzwuiwiiwuwzqqwtwuiwoowolsjhhshnxnmxkjsjwkk

Mi lehet szerintetek a baj? Egy frissítés megoldaná, vagy egy OS reinstall?

A profilomnál tudnátok válaszolni? 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Nagyon kösz, de az a skyfire az mi az élet?

Böngésző vagy mi?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mivel már jóideje megvan szüntetve a flash player androidon így nem tudja lejátszani. Erre használd a skyfire-t annak van beépített lejátszója azzal szinte bármilyen ilyesmi vidit megnézhetsz.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziaaztok.

Na most kivételesen nekem lenne az androiddal problémám. Van egy oldal nem lényeg mi az (har@#erteszt) és van ott egy beágyazott video.

Ezzel semmi baj nincs eddig csak most jön a baj. A telefonom ezt nem mutatja. Ott van a feher háttés és semmi más. Az Opera és az alap böngészőnél is.

De ugye a gép az rendesen ott van ha gépen nézem ott a video.

Nem tudom miért nem adja ki a videot. Ha tudnátok akkor kösz előre is. Remélem lesz megoldás.

Üdv Alex.
0
0
0
0
no avatar
Jól futna 😀 Bár GTA 3 jobb lenne 😜
0
0
0
0
Bershka avatar
Samsung Galaxy S2-őn hogy futna a vice city?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Gondom van.
Megpróbálom minél érthetőbben leírni mi a problémám.
Kábé 1 hónapja frissítettem a telefonomon a rendszert 2.3.6 -ról 4.0.6 -ra, ICS-re. Ez egy teljesen hivatalos frissítés volt, tehát semmi gányolt rom nem került a telefonra, a cucc natívan a készülékemre készült (ami egyébként egy Ascend G300, ha ez számít valamit).
Na most. Gingerbread alatt az online streamelt, flash filemeket és youtube videókat szuperül meg tudtam nézni, ha egy weboldalon volt egy beágyazott videó, rákoppintottam, a telefon felajánlotta, hogy mivel akarom megnyitni az adott filmet. Nekem telepítve volt az MX player, az pedig, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, megynitotta a videót, én pedig mindezt örömmel nyugtáztam és néztem a képanyagot.
Igen ám. De ICS-re való frissítés után, nem ajánlja fel, hogy nézhessem a beágyazott videókat külön szoftverrel. Úgy néz ki, az ICS-sel együtt jött a böngészős flash támogatás, így a weboldalon belül nyitja meg és tölti be a videókat. És ez pedig így nekem nem jó, mert ad1: nem tudom teljes képernyőre nagyítani a videókat. ad2: szaggatva játsza le az anyagokat. Ha az MX playerben keresek videót (böngészőtől függetlenül), akkor a videó abszolút nem szaggat, és teljes képernyőn fut az egész. Ugyanez a helyzet a youtube videókkal is: böngészőben szaggat, a youtube szoftverrel a videók gyönyörűen mennek.
Szeretném, ha ICS alatt is meg lehetne valahogy oldani, hogy a beágyazott videók rákoppintásánál ajánlja fel, hogy nézhessem egy küldő appal a videókat, mint gingerbread alatt. Erre szeretnék megoldást találni.
Ez a probléma fennál Opera és a beépített gyári böngésző alatt is.
A válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
ProMaXuS írta:
alex1997 írta:
ProMaXuS írta:
Sziasztok! Raktam új ROM-ot az X8-ra Android 4.2.1 nagyon jó,csak van a kék Walkman lejátszó abba nem találom hogy hol az equalizer. 😃
Valaki leírná nekem hol találom? Köszönöm!

X8 r 4.2?! GRT de stabil? A telefon nem melekszik jobban?

Dehogy,teljesen stabil,nem melegszik,nagyon gyors,729MHz-en van a proci.

Köszi. Ám a teló nem független. Az nem lehet??
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
alex1997 írta:
ProMaXuS írta:
Sziasztok! Raktam új ROM-ot az X8-ra Android 4.2.1 nagyon jó,csak van a kék Walkman lejátszó abba nem találom hogy hol az equalizer. 😃

Dehogy,teljesen stabil,nem melegszik,nagyon gyors,729MHz-en van a proci.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Optimusz08 írta:
Sziasztok!

Ki rootoltam stb másik op rendszert tettem a telómra 4.0.4 ics de a procit így se engedi húzni pedig lehetne 2.0GHz-ig :/ Sony E Live with Walkman

Ötlet?

Egyértelmű hogy a kerner nem engedi. :-( Ilyenkor azt lehet csinalni a legegyreszűbben felmés az X D A . c o m ra vahy beirod gogle ba hogy Sony Erixon Xperia X8 CM 7.1 STABIL es keresel egy normalis 7.1 es cm romot ami stabil azt rakod fel. Azok 90% ba tartslmaznak uj kernert ami endengi fogja az OC-t Ugyanugy jell felrakni mint minden egyeb romot. (de ha talalsz CM 9,10 et ami STABIL akkor is jo.) Jo munkát.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Ki rootoltam stb másik op rendszert tettem a telómra 4.0.4 ics de a procit így se engedi húzni pedig lehetne 2.0GHz-ig :/ Sony E Live with Walkman

Ötlet?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ProMaXuS írta:
Sziasztok! Raktam új ROM-ot az X8-ra Android 4.2.1 nagyon jó,csak van a kék Walkman lejátszó abba nem találom hogy hol az equalizer. :D

0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ogre077 írta:
Köszönom a választ igy több mindenre rájöttem.

Nincs mit :-)
0
0
0
0
ogre077 avatar
Köszönom a választ igy több mindenre rájöttem.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ogre077 írta:
Telepiteni szeretnék egy játekot ami 1 gb-tos.

Mit kell tennem hogy letölcse a többit amit még akar,nekem azt iria ki hogy tedd bele a sd kartyát vagy csinálj helyet,de van hely es van sd kartya benne,még van 7-gb szabad hely,kérem vallakit help több helyen is kérdeszttem de senki nem válaszol,de ez minden játeknal is ez van a nagyobb játekoktnál, vagy bootolnom kellene? de hogy? soni xperia j van nekem, belsó memoria az 4 gb és a külsó az 16 gb.

Figyelj. Lehet hogy kicsit hülyén hangzik de formázd le a kártyát (előtte csinálj bisztonsági másolatot) utába rakd visza ugy probal meg. Nem tudom ez ilyenert android hiba csak ezt az orvosságot ismerem rá. Lehet hogy nem is lesz semmi de lehet hogy megjavul. Ez egy örök relytéj.
0
0
0
0
ogre077 avatar
Telepiteni szeretnék egy játekot ami 1 gb-tos.

Mit kell tennem hogy letölcse a többit amit még akar,nekem azt iria ki hogy tedd bele a sd kartyát vagy csinálj helyet,de van hely es van sd kartya benne,még van 7-gb szabad hely,kérem vallakit help több helyen is kérdeszttem de senki nem válaszol,de ez minden játeknal is ez van a nagyobb játekoktnál, vagy bootolnom kellene? de hogy? soni xperia j van nekem, belsó memoria az 4 gb és a külsó az 16 gb.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció