Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kösz előre is.
Samsung Galaxy Ace
Meg igazából aminek mennie kellene az szaggat rajta.
A Galaxy S Advance-en hogy lehet bekapcsolni az adatforgalmat? Hiába megyek arra, hogy csomagkapcsolat be,(adathálózat aktiválása) nem történik semmi...
Próbáld meg kikapcsolni-bekapcsolni.
Szintén Advancem van,és nekem is ez a hiba.Véletlen egybeesés? 😃
Valaki tud segíteni?Előre is kösz.
A Galaxy S Advance-en hogy lehet bekapcsolni az adatforgalmat? Hiába megyek arra, hogy csomagkapcsolat be,(adathálózat aktiválása) nem történik semmi...
Próbáld meg kikapcsolni-bekapcsolni.
Én abban kérnék segítséget,hogy a telefon belső tárhelyét,hogyan tudom teljesen törölni?
Kerestem,de nem találtam.
Alap memoria? Milyen telefon?
Kerestem,de nem találtam.
Na én most fogom beleásni magam az android rejtelmeibe, mert vettem egy új telót:
Eddig nem volt androidod? :-) Akkor sok siker. (google a barátod ha kezdő vagy de ide is irj bármit ha gond van vele ;-)
ooo pedig már akartam irni hogy vendégem vagy 1 sörre😆
am köszi😀
sok féle van,de mindegyik root igényes!! itt egy példa:
[LINK]
am köszi😀
Sziasztok.Androidra van-e olyan program mint pl pc-re a fraps ,hogy tudok felvenni telon videot/videotrögzíteni.
VideoREC! Google playen ingyenesen fent van 😀
Szerk: Bocsi az nem arra van 😞
ha nem jön be se a recovery se a downloading mode akkor kuka
Szerintem az a probléma, hogy elkezdte feltenni az új szoftvert, de lefagyott a program, és emiatt nem fejezte be. Próbáld meg mégegyszer telepíteni.
most meg már a windows olyat ir ki,hogy USB device not recognised....van mikor egy darabig jó és utána kidobja ezt és leáll a flash-elés is....
Sziasztok!
Mit lehet olyankor csinálni ha a telóm (xperia neo) nem akar bekapcsolni?Kijön a SONY logó és utána ilyen felkiáltojeles háromszög jön ki és kikapcsol....lehet olyasmit h visszarakom az előző verzioju androidot?
Gyári android megy rajta vagy főzött? Van rá gari?
hát a 2.3.4 volt rajta de fel akartam tenni a 4.0.4-et,csak valamiért megakadt 2%-nál....aztán ujraprobáltam párszor de semmi,és mostmár ha be akarom kacsolni,akkor csak "zizzen" egyet,de nem történik semmi,ugyh sztem lemerült....meg ha felrakom töltőre,akkor nem jelzi h töltené
ja és már nincs garancia alatt...
Jelenlegi: 2.3.6
Hogyan lehet használni a gps-t androidon anélkül hogy pénzt vonna le a kártyáról?? Ha nem lehet vmilyen linket ami navigációs és ellehet vele jutni olaszba németbe románba osztrákba horvátba stb. holnap indul apum sürgős!! segítsetek!!
De IGO navi program nem kell hozzá net (:
Sziasztok!
Mit lehet olyankor csinálni ha a telóm (xperia neo) nem akar bekapcsolni?Kijön a SONY logó és utána ilyen felkiáltojeles háromszög jön ki és kikapcsol....lehet olyasmit h visszarakom az előző verzioju androidot?
Gyári android megy rajta vagy főzött? Van rá gari?
Kérdés; Android 4.0.4 Icecream Sandwich op van a tab-emen (Navon Platinum 10.1) és a billentyűzet néha megőrül, ha elkezdek törölni vele, magától ír karaktereket, meg ha írok vele, akkor ilyeneket ír: zzqgzwzwzwuiwiiwuwzqqwtwuiwoowolsjhhshnxnmxkjsjwkk
Mi lehet szerintetek a baj? Egy frissítés megoldaná, vagy egy OS reinstall?
A profilomnál tudnátok válaszolni? 😀
Böngésző vagy mi?
Na most kivételesen nekem lenne az androiddal problémám. Van egy oldal nem lényeg mi az (har@#erteszt) és van ott egy beágyazott video.
Ezzel semmi baj nincs eddig csak most jön a baj. A telefonom ezt nem mutatja. Ott van a feher háttés és semmi más. Az Opera és az alap böngészőnél is.
De ugye a gép az rendesen ott van ha gépen nézem ott a video.
Nem tudom miért nem adja ki a videot. Ha tudnátok akkor kösz előre is. Remélem lesz megoldás.
Üdv Alex.
Megpróbálom minél érthetőbben leírni mi a problémám.
Kábé 1 hónapja frissítettem a telefonomon a rendszert 2.3.6 -ról 4.0.6 -ra, ICS-re. Ez egy teljesen hivatalos frissítés volt, tehát semmi gányolt rom nem került a telefonra, a cucc natívan a készülékemre készült (ami egyébként egy Ascend G300, ha ez számít valamit).
Na most. Gingerbread alatt az online streamelt, flash filemeket és youtube videókat szuperül meg tudtam nézni, ha egy weboldalon volt egy beágyazott videó, rákoppintottam, a telefon felajánlotta, hogy mivel akarom megnyitni az adott filmet. Nekem telepítve volt az MX player, az pedig, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, megynitotta a videót, én pedig mindezt örömmel nyugtáztam és néztem a képanyagot.
Igen ám. De ICS-re való frissítés után, nem ajánlja fel, hogy nézhessem a beágyazott videókat külön szoftverrel. Úgy néz ki, az ICS-sel együtt jött a böngészős flash támogatás, így a weboldalon belül nyitja meg és tölti be a videókat. És ez pedig így nekem nem jó, mert ad1: nem tudom teljes képernyőre nagyítani a videókat. ad2: szaggatva játsza le az anyagokat. Ha az MX playerben keresek videót (böngészőtől függetlenül), akkor a videó abszolút nem szaggat, és teljes képernyőn fut az egész. Ugyanez a helyzet a youtube videókkal is: böngészőben szaggat, a youtube szoftverrel a videók gyönyörűen mennek.
Szeretném, ha ICS alatt is meg lehetne valahogy oldani, hogy a beágyazott videók rákoppintásánál ajánlja fel, hogy nézhessem egy küldő appal a videókat, mint gingerbread alatt. Erre szeretnék megoldást találni.
Ez a probléma fennál Opera és a beépített gyári böngésző alatt is.
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Raktam új ROM-ot az X8-ra Android 4.2.1 nagyon jó,csak van a kék Walkman lejátszó abba nem találom hogy hol az equalizer. 😃
Valaki leírná nekem hol találom? Köszönöm!
X8 r 4.2?! GRT de stabil? A telefon nem melekszik jobban?
Dehogy,teljesen stabil,nem melegszik,nagyon gyors,729MHz-en van a proci.
Köszi. Ám a teló nem független. Az nem lehet??
Sziasztok! Raktam új ROM-ot az X8-ra Android 4.2.1 nagyon jó,csak van a kék Walkman lejátszó abba nem találom hogy hol az equalizer. 😃
Dehogy,teljesen stabil,nem melegszik,nagyon gyors,729MHz-en van a proci.
Sziasztok!
Ki rootoltam stb másik op rendszert tettem a telómra 4.0.4 ics de a procit így se engedi húzni pedig lehetne 2.0GHz-ig :/ Sony E Live with Walkman
Ötlet?
Egyértelmű hogy a kerner nem engedi. :-( Ilyenkor azt lehet csinalni a legegyreszűbben felmés az X D A . c o m ra vahy beirod gogle ba hogy Sony Erixon Xperia X8 CM 7.1 STABIL es keresel egy normalis 7.1 es cm romot ami stabil azt rakod fel. Azok 90% ba tartslmaznak uj kernert ami endengi fogja az OC-t Ugyanugy jell felrakni mint minden egyeb romot. (de ha talalsz CM 9,10 et ami STABIL akkor is jo.) Jo munkát.
Ki rootoltam stb másik op rendszert tettem a telómra 4.0.4 ics de a procit így se engedi húzni pedig lehetne 2.0GHz-ig :/ Sony E Live with Walkman
Ötlet?
Sziasztok! Raktam új ROM-ot az X8-ra Android 4.2.1 nagyon jó,csak van a kék Walkman lejátszó abba nem találom hogy hol az equalizer. :D
Köszönom a választ igy több mindenre rájöttem.
Nincs mit :-)
Telepiteni szeretnék egy játekot ami 1 gb-tos.
Mit kell tennem hogy letölcse a többit amit még akar,nekem azt iria ki hogy tedd bele a sd kartyát vagy csinálj helyet,de van hely es van sd kartya benne,még van 7-gb szabad hely,kérem vallakit help több helyen is kérdeszttem de senki nem válaszol,de ez minden játeknal is ez van a nagyobb játekoktnál, vagy bootolnom kellene? de hogy? soni xperia j van nekem, belsó memoria az 4 gb és a külsó az 16 gb.
Figyelj. Lehet hogy kicsit hülyén hangzik de formázd le a kártyát (előtte csinálj bisztonsági másolatot) utába rakd visza ugy probal meg. Nem tudom ez ilyenert android hiba csak ezt az orvosságot ismerem rá. Lehet hogy nem is lesz semmi de lehet hogy megjavul. Ez egy örök relytéj.
Mit kell tennem hogy letölcse a többit amit még akar,nekem azt iria ki hogy tedd bele a sd kartyát vagy csinálj helyet,de van hely es van sd kartya benne,még van 7-gb szabad hely,kérem vallakit help több helyen is kérdeszttem de senki nem válaszol,de ez minden játeknal is ez van a nagyobb játekoktnál, vagy bootolnom kellene? de hogy? soni xperia j van nekem, belsó memoria az 4 gb és a külsó az 16 gb.