Üdv! Nemhiszem h ez a legmegfelelőbb fórum, de problémám annyiban kapcsolódik a témához, h a The Witcher Enhanced Editionnal játszanék.A játék SKIDROW-os változata van meg, ez 2,7G és 7z-be van tömöritve, viszont vírus miatt a setup.exe file-t nemtudom kiszedni belőle. Ez csak 9kb és arra gondoltam, hogy ha valakinek megvan ez a verzió, lehetne olyan jófej és vhogy elküldi nekem. Már irtam a játék adatlapján de még nem sok visszajelzést kaptam. Légyszi ha valaki tud, segitsen!
Már a Death Rally-val is nyomulok elég keményen. Ez egy 1996-os autóversenyzős játék, ha netán valaki nem ismerné. Minden gond nélkül megy, mert készítettek egy Windows Vista/7-re optimalizált változatot.
JELENLEG: Dragon Age: Origins, Spider-Man-Web of the shadows, STRONGHOLD-Crusader-EXTREME
Hamarosan: Spider-Man 3, SW: The force unleashed Ultimate sith edition, Prince of Persia-gyujtoi kiadas (en is megvettem nemreg 😀 )
Vmint ami meg tuti, hogy hamarosan lesz: Assasin C.-2, Crysis-2, Mafia-2, Two Worlds-2, no es persze Mass Effect-2, aztan +latjuk, h marad-e ido masra is. 😃
ennyi
Devil May Cry 4
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
Dragon Age - Vérvonalak
GTA 4
Assassin's Creed
És holnap kezdem a SAW The Videogame-t. 😆
2. CoD2 MP,
3. Guitar Hero World Tour
Serious Sam HD
nemrég végeztem Dragon Age-el, COD 6-al és SWTFU-el
COD 6
CRYSIS 2
NFS SHIFT
Operation Flashpoint 2 probálgatás
COD 6
CRYSIS 2
NFS SHIFT
CRYSIS-2 mar +van neked ???? 😲
Nemreg jatszottam ki: RISEN
JELENLEG: Dragon Age: Origins, Spider-Man-Web of the shadows, STRONGHOLD-Crusader-EXTREME
Hamarosan: Spider-Man 3, SW: The force unleashed Ultimate sith edition, Prince of Persia-gyujtoi kiadas (en is megvettem nemreg 😀 )
Vmint ami meg tuti, hogy hamarosan lesz: Assasin C.-2, Crysis-2, Mafia-2, Two Worlds-2, no es persze Mass Effect-2, aztan +latjuk, h marad-e ido masra is. 😃
Mert meglett eredetibe amúgy ez megunhatatlan!!!!!
COD2 COD4 multi
Nfs Shift
CRYSIS 2
NFS SHIFT
Cod6
Dragon Age Origins
Counter Strike 1.6
Left 4 Dead 2
Counter Strike Source
Batman Arkham Asylum
Dragon Age Origins