Nem olyan nehéz a Grid, csak szokni kell az irányítását... Nekem kb. 2-3 óra után már egész jól ment 😆 Bár a hegyi drift el még vannak gondjaim 😆😆
Én most ezekkel játszok: Grid, Prototype, Riddick Assault on Dark Athena, Ghostbusters, CoD WaW, X-Men Origins Wolverine, Crysis (mindennapra jut valami 😆😆😉
hunter93, enyi játékkal játszasz most 😆, én 2vel Fuel és cod2, ja és cod1 egy barátom kedvéért, mert netje miatt nemlenne jó neki a cod2, pedig nemszívesen játszok vele, cod2be lehet normálisan lőne, abba spriengfield kancsal, pedig azzal szoktma menni 2be, mp44, csoda ha eltalálod az ember auráját, ugy ránt vagy mit csinál, cod2be nemcsinál ilyet, meg az a grafika...😜 szal, na enyi 😆
Counter Strike: Source, Counter Strike 1.6, Call of Duty 2, Call of Duty United Offensive, Sniper Elite, GTA San Andreas, Medal of Honor Allied Assault, Half-Life 2, Call of Duty world At War (már amennyire bírja a gép)
Én most ezekkel játszok: Grid, Prototype, Riddick Assault on Dark Athena, Ghostbusters, CoD WaW, X-Men Origins Wolverine, Crysis (mindennapra jut valami 😆😆😉
ennyi😀
PC-n: Prototype,World Of Warcraft(sajnos lejárt a GC-m😢),COD World At War multi,néha GTA 4 multi.
jelenleg ennyi😀
általában ezzel nyomom,meg néha resident evil 4,devil may cry 3😃
Ha megkapom az új gépem (ami a mostani "Géped"-nek van beállítva) akkor:
Assassin's Creed
Far Cry 2
The Godfather II
Crysis
Prototype
Call of Juarez: Bound in Blood
Overlord II
Wheelman
:Ð:Ð:Ð