Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mi a véleményetek erről a lapról ?
Én mlég nem vettem Alaplapot!
A régi gépemet se én raktam össze hanem Apám aki mondjuk ugy hogy ért a gépekhez meg nemis!
Sztem tök gagyi Alaplapot rakott bele! 😆
olyat vegyél amit a többiek ajánlanak!! 😆
Estét.
Leszeretném cserélni Gigabyte ep31-ds3l es alaplapom egy ilyenre [LINK] de aza gondom hogy ezt a márkát nem nagyon ismerem 😞 és olyan drágáért nem szeretnék lapot venni max 20E Ft Asust is néztem pontosabban [LINK] tom hogy meg haladja a keretet de max kérek anyáméktól 5000ft 😀
Jó pár webáruházat nézegetek és személy szerint nekem az AQUA nem jön be. Drágák a cuccok náluk.
Találtam Neked ilyet hogy ASUS P5Q-SE2 19.500 FT
Leszeretném cserélni Gigabyte ep31-ds3l es alaplapom egy ilyenre [LINK] de aza gondom hogy ezt a márkát nem nagyon ismerem 😞 és olyan drágáért nem szeretnék lapot venni max 20E Ft Asust is néztem pontosabban [LINK] tom hogy meg haladja a keretet de max kérek anyáméktól 5000ft 😀
Sziasztok! Nézegettem alaplapokat viszonylag normális áron és ezt találtam: Asus M2N68-AM .Szerintetek ez jó alaplap? Mert azt néztem hogy fejleszthető akár 4magos Phenommal is.Megéri ezt egyáltalán megvenni? Köszi
Olyan alaplapom van 😃😃
BIOS frissítéssel mennek benne az új AM3as procik is 😃 Nekem is pl. (AthlonII X4 620)
De inkább vegyél DDR3as lapot.
Vennék én csak az baj hogy azok drágák😃. Amúgy köszi
MSI GF615M-P33
DDR3 és (ahol néztem) ár száz forinttal drágább csak , megéri. 😀
És ne dőlj be az AM3/DDR2 párosításnak, általában az csak AM2+/DDR2 és nem AM3.
Sziasztok! Nézegettem alaplapokat viszonylag normális áron és ezt találtam: Asus M2N68-AM .Szerintetek ez jó alaplap? Mert azt néztem hogy fejleszthető akár 4magos Phenommal is.Megéri ezt egyáltalán megvenni? Köszi
Olyan alaplapom van 😃😃
BIOS frissítéssel mennek benne az új AM3as procik is 😃 Nekem is pl. (AthlonII X4 620)
Vennék én csak az baj hogy azok drágák😃. Amúgy köszi
Olyan alaplapom van 😃😃
Lehet mégis maradok a DDR2-es lapoknál, kicsit olvasgattam és lehet felesleges lenne a DDR3. Szerintetek az nForce lapok milyenek? Konkrétan 750i-re gondoltam és mellé akkor DDR2-es ramokat. Előre is köszi a segítséget.
nemkrisz : ha hózni akarod a procid akkor asus-t de ha nem akkor gigabyte
nem fogom húzni.....régóta van gigabyte alaplapon,és semmi gond nem volt vele
[LINK] vagy [LINK]
Üdvözlet!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, elmondanátok, mi a véleményetek az ASUS P5Q3 alaplapról? Link: [LINK] DDR3 miatt gondoltam rá, mellé szeretnék néhány 1600-as ramot. Előre is köszi a segítséget.
jó kis lap, nyugodtan megveheted😉
Egy kis segítséget szeretnék kérni, elmondanátok, mi a véleményetek az ASUS P5Q3 alaplapról? Link: [LINK] DDR3 miatt gondoltam rá, mellé szeretnék néhány 1600-as ramot. Előre is köszi a segítséget.
Sztem jó az INTEL VIA ASROCK 4core Dual VSTA SATA2 alaplap 😀 ddr ddr2 (2db) megy bele pci-e és AGP videókártya támogatás 7.1HD Audio beépitett hangkártya és prociból nemtom h a régebbi vagy az új fajta jó e bele :S
ddr3-as lapokról van szó😕
Nyugodtan vehetsz asrock lapo, bőven lehet tuningolni abban is. Az új lapok felveszik a versenyt az giga, asus lapokkal minden szempontból.
Amúgy a 3 lap közül amit linkeltél egyértelműen MSI, mivel az p45 chipset, a többi meg 43... nem mindegy.
érdekelne a véleményetek ezzel az alaplappal kapcsolatban :http://www.pcland.hu/shop+ASRock-ALIVENF7G-GLAN-ALIVENF7G-GLAN_68298_10201
ASRockról jókat hallottam, meg mivel nicns sok zsém jól jön átmenetileg az a 256 os integrált vga.
Ha vki tudna jobbat kb 15ezerig irja le😃
thx
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen alaplapot vegyek?
http://ipon.hu/webshop/product/msi_gf615m_p33/115792
Most ezt nézem, de most hallottam, hogy ez nem valami jó. Azt szeretném, hogy jó legyen a lap lehetőleg ddr3-mas és nem mennék kb. 16-18 000FT fölé.
Tudnátok segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!😀
Szerintem nagyon faja lap
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
1. Gigabyte GA-EP41-UD3L 15 000FT
2. MSI GF615M-P33 13 000FT
3. Gigabyte GA-MA770-US3 17 000FT
Előre is kössz!😃😃😃
Sztem jó az INTEL VIA ASROCK 4core Dual VSTA SATA2 alaplap 😀 ddr ddr2 (2db) megy bele pci-e és AGP videókártya támogatás 7.1HD Audio beépitett hangkártya és prociból nemtom h a régebbi vagy az új fajta jó e bele :S
ddr3-as lapokról van szó😕
Nekem ASRock-om van kicsit több mint 4 éve (ugyanaz az ASRock😆😉 és semmi baja. nem húzom, nem piszkálom, semmi baja.
csakhogy nekem kell a tuning..../kicsit kicsi már a proci teljesítménye/ és ebből a szemszögből nem sok jót hallani az ASRock-ról.ezért lett kilöve egyből
nem mondtam hogy azt vedd, csak leírtam a tapasztalataim vele kapcsolatban.
Nekem ASRock-om van kicsit több mint 4 éve (ugyanaz az ASRock😆😉 és semmi baja. nem húzom, nem piszkálom, semmi baja.
csakhogy nekem kell a tuning..../kicsit kicsi már a proci teljesítménye/ és ebből a szemszögből nem sok jót hallani az ASRock-ról.ezért lett kilöve egyből
Én ugy tudom hogy lehet huzni az ASRock-ot de nem valoszinü hogy ugy birja mint az asus ezt garantálom.😆
az ASRock szóba sem jött,mint lehetséges lap....
hello.
ezekből a lapokból szerintetek melyiket vegyem meg?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Asus😀
heló az alábbi tervezett konfigomra milyen alaplapot kellene vennem?
Amd Athlon II X2 215 2.7Ghz Socket AM3
ATI RADEON HD 4350 DDR2 512mb ram
1 vagy 2 GB
400w
Én javaslom az általam is használt alaplapot. De attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó költeni rá.
Jumbo: Én is az Asust javaslom!
ezekből a lapokból szerintetek melyiket vegyem meg?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Hali. Itt egy ASRock alaplap, ami eléggé jónak néz ki, de kiváncsi lennék mások véleményére is. 😆
[LINK]
Ahonnan én szoktam vásárolni nm találtam ien árkategóriában ASUS v Gigabyte lapot, amiben PCI-E x16 2.0ás van és viszi a DDR2est és a DDR3ast is. 😀 Szal mien? 😆
Szerintem mindent elárul az,hogy a legolcsobb lap,amiben ddr2-ddr3-as ramok is mehetnek😕
[LINK]
Ahonnan én szoktam vásárolni nm találtam ien árkategóriában ASUS v Gigabyte lapot, amiben PCI-E x16 2.0ás van és viszi a DDR2est és a DDR3ast is. 😀 Szal mien? 😆