Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem tudom törölni mivel gyárilag van benne.
Más megoldás nincs?
miért van az ,hogy elindul a játék és ha egy új játékot akarok kezdeni akkor tölt tölt és lefagy.Pedig Steames.
segítsetek kérlek!
Vezérlőpult-rendszer és biztonság-Windows tűzfal s bal oldalt a "Speciális beállítások"-at nyitsd meg, előjön egy ablak és bal oldalon fenn lesz olyan hogy Bejövő szabályok, majd jobb oszlopban "ÚJ szabály" és betallózod az adott böngészőt, majd letiltod a kapcsolatot
win 7 64 bit lesz telepítve csak nem tom hogy ennél is ugyan ugy elkezd betölteni mint a réginél és egy gomb lenyomásával indul a telepítő??????? 😕
ott is van, "athrxusb.sys" az Atheros chipes usb-s wifi adapter lesz a ludas!
csökkentett módban indít, driver letöröl s ha van cd-n a stickhez driver akkor újrarakni és lefrissíteni, vagy a frissítésig kábeles net
Ez lehet a gond?
Valami ötlet?
Ha fel tudom tölteni, akkor beteszem privátba, mert vannak benne dolgok, amit ki kell takarni, meg a hangom nincs alatta és utána leszedem.
Kösz a tippet Taylor, remélem, működni fog.
Igen, egy gameplay.
ha nem megy akkor inkább használj FRAPS-et
Gameplay videót vettél fel?
Segítséget szeretnék kérni.
Felvettem egy videót BandiCammel, de nem játssza le semmi, próbáltam a BandiCam fixet, de azt írta, hogy nem aviban van. Átkonvertáltam aviba, de semmi, semmi nem ismeri fel...le sem lehet játszani. Kipróbáltam 2 fixert, de ismét semmi.
Meg lehet még menteni valahogy a videót?