Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A többi játékhoz (még) nem kell ilyen erős vga,amit írtam,kb 60k.körül kezdődnek.Viszont az fx 8350 sokkal jobb lenne,mint az fx 4350.
4ghz 8 magos proci amd fx8350
8giga ram
meg 2 gb gddr5 video kari tudtok olyan játékot mondani amit nem bírna a gép ?
Van az új gépem és Metro 2033,GTA 4,Call of Duty MW3,Black Ops 1-2 elfutnának az én gépemen? a ram 1600-ra van téve,később +2gb rammal meglesz toldva
Szerintetek a gépem mennyire alkalmas játékra? 😀
Egyelőre csak ezekre vagyok kíváncsi,hogy ezek,hogy mennének: Assassin's Creed 3, Far Cry 3, Crysis 3,Tomb Raider (2013)
Szerintetek? 😆
niteforce: Akkor combos cpu limited van😃 vissza kéne szerintem váltanod 4 magra.
Köszönöm nagyon a segítségeket!
az van, hogy a need for speed the run eléggé rosszul megy, lowon van 1280*960-ban, és még így is akad néha, pedig szerintem mennie kéne mediumon 1440*900-ban. kipróbáltam a metro 2033-mat, és az dx11-ben normalon megy jól 1440*900-on.
Ha meg a boot sorrendben nem ismeri fel a HDD-t akkor nem szoftveres probléma van! Nézd meg hátha valami kimozdult vagy valami érintkezési hiba.
Még egy dolog mai nagyon régóta izgat és nem tudok rájönni mi a baj: vagy 1 320 as és egy 500 as HDD. a 320-son van egy rednszer de az nem indul be ha nincs bekötve az 500-as (azt írja hogy nincs rendszer telepítve) mondom lehet én vagyok a hülye bekötöm csak az 500-ast semmi nincs rendszer néztem boot sorrended is semmi. ez miért van? Ehez fűződik a 2. kérdésem: miért pörög be az 500-as HDD-m a rendszer működése közben olyan mintha ki lenne kapcsolva és mikor belelépek bepörög de néha csak magától.
(a vidi karim dirvere a legfrissebb)
Nekem alkalmas -e játékra??
Üdv ever16
Hogyne lenne alkalmas! De természetesen nem max grafikán full HD-ban, de el lehet játszogatni vele...
Üdv ever16