Egy "remek" LG L9... Nem egy g2,de minden gond nélkül megy rajta, rr3, mc4,gta sa,minden..
Kamera nem a legjobb, viszont a video full hd..😆
Rootolt, szóval (y)
Már csak a kijelző lehetne, 720-1080p..
De még így is, folyamatos használat mellet naponta töltom
Ma szerencsém volt egy S5-őt kipróbálni. Most egy S4-em van, és azt hittem hogy ááá ez az S5 nem hozott annyit hogy lecseréljem rá az S4-em, de amikor megvizsgáltam élőbe... hát gyerekek DE hozott annyit hogy megérje. 3 hónap múlva meg is veszem.
samsung galaxy mini 😞 😆 szívesen hordoznék a zsebembe vmi jobbat mondjuk egy lumia 1020 at vagy hasonlót de hát ha van pénzem inkább gépet fejlesztek ez meg bőven elég facebookra, telefonálni stb 😃
Végülis LG Optimus L7 II-m lett. Egész jó telefon, bár kicsit keveslem a 768 MB RAMot. (mondjuk mit panaszkodok, a Huawei-nek csak 512 lett volna 😃😉 Eddig minden fut amit ráraktam, talán a leghardverigényesebb játék ami rajta van az a Temple Run 2 maxon, azt is bírja, bár már nem olyan folyamatos a játékmenet (ha tippelnem kéne 21-25 fps körül lehet).
Bedöglött az LG Optimus GT540-em, most átmenetileg egy naggggyon profi Samsung SGH-B130-al kell beérnem, de jövő héten, vagy azutáni héten megkapom a Huawei Ascend Y300-amat 😃 Elvileg az egyik legjobb ár/érték arányú teló.
Nem ide tartozik de nem találtam más témát 😜. Szerintetek ezek közül a fülesek közül melyik néz a ki a legjobban? http://www.***/Audio/Fej-_es_fulhallgato/Fulhallgato-c27510.html?catfilters=1&catfiltergyartok%5B16%5D=756
Kamera nem a legjobb, viszont a video full hd..😆
Rootolt, szóval (y)
Már csak a kijelző lehetne, 720-1080p..
De még így is, folyamatos használat mellet naponta töltom
(a telefon full gyári)
Nekem ilyenem van. 😃
Spoiler!
😜
edit: Milyen hasznos programokat ajánlotok rá?
Tudom nem egy erőmű, de egy Galaxy Tab 3 7.0 mellé bőven elég 😀