Egy "remek" LG L9... Nem egy g2,de minden gond nélkül megy rajta, rr3, mc4,gta sa,minden..
Kamera nem a legjobb, viszont a video full hd..😆
Rootolt, szóval (y)
Már csak a kijelző lehetne, 720-1080p..
De még így is, folyamatos használat mellet naponta töltom
Ma szerencsém volt egy S5-őt kipróbálni. Most egy S4-em van, és azt hittem hogy ááá ez az S5 nem hozott annyit hogy lecseréljem rá az S4-em, de amikor megvizsgáltam élőbe... hát gyerekek DE hozott annyit hogy megérje. 3 hónap múlva meg is veszem.
samsung galaxy mini 😞 😆 szívesen hordoznék a zsebembe vmi jobbat mondjuk egy lumia 1020 at vagy hasonlót de hát ha van pénzem inkább gépet fejlesztek ez meg bőven elég facebookra, telefonálni stb 😃
Végülis LG Optimus L7 II-m lett. Egész jó telefon, bár kicsit keveslem a 768 MB RAMot. (mondjuk mit panaszkodok, a Huawei-nek csak 512 lett volna 😃😉 Eddig minden fut amit ráraktam, talán a leghardverigényesebb játék ami rajta van az a Temple Run 2 maxon, azt is bírja, bár már nem olyan folyamatos a játékmenet (ha tippelnem kéne 21-25 fps körül lehet).
Bedöglött az LG Optimus GT540-em, most átmenetileg egy naggggyon profi Samsung SGH-B130-al kell beérnem, de jövő héten, vagy azutáni héten megkapom a Huawei Ascend Y300-amat 😃 Elvileg az egyik legjobb ár/érték arányú teló.
Amikor vettem akkor rendesen dobozban volt meg minden.. nem hiszem, hogy az lenne...
Szolgáltatónál vetted teljesen újan vagy esetleg "kéz alól"? Mert ez tényleg olyan mintha belepiszkáltak volna.
Amikor vettem akkor rendesen dobozban volt meg minden.. nem hiszem, hogy az lenne...
Kamera nem a legjobb, viszont a video full hd..😆
Rootolt, szóval (y)
Már csak a kijelző lehetne, 720-1080p..
De még így is, folyamatos használat mellet naponta töltom
(a telefon full gyári)
Nekem ilyenem van. 😃
Spoiler!
😜
edit: Milyen hasznos programokat ajánlotok rá?