Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Annyiért egyértelműen a legjobb elérhető telefon.
-kb 50000ft-ig
-kb 5 inches képernyő
igazából már kinéztem egy telefont:
Nokia lumia 735-öt és nagyon jónak találom összeségében:
-jó a képernyő felbontás
-bővíthető memória
-jó processzor
-elég nagy a képernyő mérete de azért nem egy phonelet
-az is tetszik hogy nem az androidos rendszer fut alatta. (olyan rémhírekeet halottam hogy 1 év után az experiák gyárilag rosszak lesznek, és most xperia-m van)
Szóval azt kérdezném hogy van e tapasztalat ezen a telefon terén, vélemény, ellenvélemény, illetve ha szerintetek van jobb akkor azt írjátok. 😀
Előre is köszönöm a segítséget
Én is telefonvásárlás előtt állok és segítséget kérnék. Keresem azt a telefont, amelyik a legjobb zenehallgatáshoz, szóval elég jó a hangszórója. A Media Markt oldalán láttam a HTC Desire 620g-t. Mi a véleményetek róla? Tudnátok ajánlani mást a 60-70ezres árkategóriában?
Erőteljes használat mellett szerintem bármi fel képes melegedni mert ha pörög a proci ott hő lesz 😃 Ezek alapján szerintem az LG lesz a befutó de majd meglátom 😃 😉
Egyébként október elején-közepén tervezem a vásárlást. Még kigondolom addig😀
Jöhetnek érvek,esetleg ajánlások 😀
Szeretnek venni egy telefont. Nezegettem mindenhol de nem tudok donteni. Az a lenyeg hogy dual sim-es legyen. Eddig ami tetszik az a HTC Desire 626g+ es a Samsung Galaxy E5. Kb 80 ezret koltenek.
Elore is koszi.
Telefon vételt tervezek,de nem tudok dönteni.Eddig az LG G3 ,Samsung Galaxy S5 ,esetleg OnePlus One,Huawei P8 tetszik 😀
Mit ajánlotok hasonló kategóriában,esetleg ezek közül? 😀
Paraméterek minimum:
4,5"+ kijelző(lehetőleg Full HD vagy annál jobb 😀 )
4 vagy több magos proci (minél gyorsabb legyen )
android rendszer 5.0 lehetőleg
Hátsó kamera előny ha 4K kép/VIDEÓ felvételre képes 😀
4G-t kezelje.
Nagyjából ennyi igényem lenne,ja és hogy 100-000 Ft alatt vagy a körül legyen maximum 😀
Köszöntem 😀
De itt egy teszt róla 😉
[LINK]
Z3 biztos bika erős telefon nézni kell google ba teszteket az kimutat mindent :-)
[url]http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-Z3,Samsung-Galaxy-S5,Samsung-Galaxy-S6-edge/phones/8764,8202,9193[/url]
viszont a 20 000Ft-be van korlátlan SMS és beszélgetés belföldön és havi 3 giga adatforgalmad! 2 év hűséggel amit nem mondhatsz le! Szal ha bele halsz is fizetni kell a 20 000Ft-ot 2 évig!! 😃
Ja és jár hozzá egy 13 000Ft-os Sony fejhallgató!
Itt a link:
https://www.telekom.hu/shop/termek/Sony+Xperia+Z3+++fejhallgato--SONY+Z3+MDRXB450APB++BLK?contractType=newPostpaid&commitmentPeriod=24&preselectedTariffplanId=prod3240039&paymentType=full
Szóval. A legelső csomag 69 800 Ft és még utána van írva, hogy 20k/hó és 2 év hűségnyilatkozat. A kérdésem az az, hogy most kifizetek 70-et és még havonta 20k? Vagy csak 70 és két év hűségnyilatkozat? Úgy értem nem kell többet, mint 70 et fizetni.
Én úgy 40-50E közzé gondoltam a vásárlást! 😀
Snapdragoon 800 miatt is meg a Sony jobban bejön 😀 Szeretném rárakni majd módosítani hogy tudjak rajta 4k-ban rögziteni 😀 Igazat megvallva Z2 az ami nagyon bejön de túl nagy a árkülönbség a z1 és a z2 között , és nem tud annyival többet a z2 hogy érdemes legyen belefektetnem. Főleg hogy a Z1 hardveresen tudja a 4k-t. Ha felrakom a z1-re a Z2 kamera szoftverét, amit a rajongok csináltak.
Akkor már szinte egy Z2 lesz a Z1 😃 Csak a Z2-ben Snapi 801 van és 3 giga ram 😃
Akkor szerintem Z1 lesz 😀 Mikor megjelent már akkor nagyon megtetszett. Már akkor elterveztem hogy majd egyszer ha lemegy az ára veszek egyet. Víz és porálló ami azért nem elhanyagolható 😀
Igen tudom néztem hogy a Samsung s4-nek van 8 magos Exynos verziója 😀
De azok a S4-ek amik bele esnek az én árkategóriámba sajnos Snapi 600-al szereltek.
Néztem gameplay videókat a Samsung S4-ről Snap 600-al és nem a legjobban fút.
Az egyetlen bajom a Z1-el hogy nem eltávolítható az akkumulátor.
A samsung S4 meg azért nem kell mert kevés neki a Snap 600. Azért a z1 jobban is nézz ki 😃
S2 se rossz telefon de néha már google chrome alatt annyira belassul hogy az valami iszonyat.
carl18: Én a Z1-re szavaznék, de inkább kiemelem neked, hogy melyik miben a jobb. Ha általánosíthatnék egy kicsit, akkor azt mondanám, hogy a Z1 egy-egy hardveres területen jobb, az S4-hez pedig több szolgáltatás, használatot segítő funkció társul. Viszont egyikkel sem járhatsz nagyon rosszul, válaszd azt, amelyik neked jobban tetszik és ne csak szimpla hardver-, illetve szoftveradatok alapján dönts, hanem igyekezz kipróbálni is mindkettőt. Hiába Android, "gyárilag" eltérő a felhasználói felület is, az azért eléggé számít (tudom, tudom, launcherek, de érted mire gondolok, van más is).
Sony Xperia Z1:
- 5.1-es Android (S4-nél csak 5.0-ás frissítés van)
- valamennyivel jobb kamera
- jobb akkumulátor (viszont nem eltávolítható)
Samsung Galaxy S4:
- elhanyagolhatóan jobb kijelző
- van 8 magos verzió, amelyik így elvileg az energiával spórolna (kis terhelésnél a gyengébbek mennek)
- gesztusok, 50GB Dropbox felhőtárhely
- több szenzor (kérdés, hogy mennyire fontosak neked pl. az időjárással kapcsolatos érzékelők)
Jelenleg egy galaxy s2 telefonom van, szeretném lecserélni. Melyik a jobb telefon a xperzia Z1 vagy Galaxy S4 ? A kettő között gondolkozom 😀 Z1 tetszik jobban, arra rá lehet rakni a z2 kamera szoftverét és úgy tudok 4k-ben videót rögziteni +720P 120 fps-t is tudja úgy. A galaxy s4-nek meg jobb a kijelzője.
where all bitches: Szerintem a Spirit, és társai (Magna, Leon, Joy) sem sikerültek túl jól. Nem arról van szó, hogy használhatatlanok, de vannak velük gondok, főleg az optimalizáltsággal, pedig hardveresen azért nem túl egetrengetőek. A G4C vonzó lehet, mint az aktuális csúcsmodelljük "kisebbik" változata, de ajánlom, hogy fontold meg: sokkal gyengébb annál, ráadásul kb. ugyanennyiért kaphatsz Huawei P8 Lite-ot is, az valamivel erősebb.
Viszont ha mindenképpen az kettő közül akarsz én inkább a G4C-t ajánlanám.
Milyen telefont ajánlotok 50 ezerért?
Legyen benne 4G,jó kamera,akadásmentes,játékra bír.
120-130 ezer feletti összegeket, valamint igen időtálló a telefon.
átlagos használatra + fénykép, videó készítés fontos
Samsung Galaxy A5, Galaxy S5, LG G3, Huawei P8 Lite
Vagy ilyen árkategóriában (max 110.000) tudtok mondani ezeknél jobbat?
Előre is köszi 😀