Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Davezorrr avatar
nekem is egy zenelejátszó kéne amiben van olyan funkció ha beszúrom a fülest akkor induljon el a progam de a zene ne...van ilyen ?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
sykes írta:
Hali, milyen jó mp3 lejátszó van androidra, és honnan lehet letölteni?

Ha anyira akrsz. (szerintem fölösleges) akkor Winanp

a pro verziot keresd torrenten ha nem akarsz fizetni.
De a sima hivatalos sem rossz.
0
0
0
0
getcarter avatar
Hali, milyen jó mp3 lejátszó van androidra, és honnan lehet letölteni?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok. Úgy tudom hogy hogy a Grand X IN-re már kint an a 4.1 HIVATALOS. Na és ezekből az egyik az?
http://www.ztehungary.hu/device/201211/t20121123_13491.html

És ha nem akkor micsodák? Kösz előre is!!
0
0
0
0
sanya999 avatar
nekem tetszik 😆
szerintem jobb lenne vele játszani mint tapizni a képernyőt
0
0
0
0
The Emptiness avatar
sanya999 írta:
alcatel ot 995 ultra

Fu nem tom akkor de szerintem teljesen felesleges.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
sanya999 írta:
Magyar üzletben nem találtam sehol,ezért kérdeztem meg itt,hogy esetleg vki tud-e segíteni.

Ja akkor bocs :-( pf nincs ötletdm de milyen telefonhoz lesz?
0
0
0
0
sanya999 avatar
Magyar üzletben nem találtam sehol,ezért kérdeztem meg itt,hogy esetleg vki tud-e segíteni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
sanya999 írta:
Sziasztok.
Hol tudnék ilyen,vagy hasonló gamepadot vásárolni?

http://www.insidegamingdaily.com/2012/06/12/e3-2012-powera-moga-mobile-controller-hands-on/

Röviden: Beirod Google-ba a tipusát mellé irod hogy árak és megrendeled onnan ahol la legolcsóbb. Enyire egyszerű. 😆
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok.
Hol tudnék ilyen,vagy hasonló gamepadot vásárolni?

http://www.insidegamingdaily.com/2012/06/12/e3-2012-powera-moga-mobile-controller-hands-on/
0
0
0
0
sanya999 avatar
hát szerintem egyszerűbb lenne ha szemèlyesen èrdeklődnèl az üzletben,biztosan van vmi kedvezmèny aranykártyásoknak.
0
0
0
0
mlan0 avatar
sanya999 írta:
mlan0 írta:
sanya999 írta:
mlan0 írta:
Ki akarok hozni egy telefont a T-mobilnál 😀 Csak nem tudom hogy melyiket! Valaki segítene ebben? A lényeg az hogy Samsung legyen.. 😀 és nem nagyon drága (havi törlesztéssel fizetném) És el mondaná hogy összesen mennyit kéne fizetni rá havonta?

ajánlanám az s3 minit,mozaik xs dijcsomaggal (3200ft) +havi 2400ft a telefon

Akkor az 5600-Ft havonta? Az nekem túl sok 😆 esetleg valami olcsóbb?

galaxy ace 2 4700ft mozaik xs dijcsomaggal együtt,vagy a galaxy mini 2,ez 3900ft dijcsomaggal együtt.

Esetleg olcsóbb?? 3000-ft alatt legyen kb 😀 És az bele számít hogy aranykártyás vagyok??
0
0
0
0
The Emptiness avatar
FoLey-v írta:
alex1997 írta:
99.9% hogy NEM ha van virusirtód. Az Avastot ajánlom telefonra állistd be automatára hogy futasson keresést PH este 7 kor minden nap.😉

Ezen is vitatkozok,hogy nincs olyan vírusírtó a világon ami mindent megfogna!

Azért 99.9% nem 100% nekem eddig 1 virust jelzett az avast az pedig a Z4root volt. És biztos hogy nem lehet álitani mivel a led csak egy szinben tud benne világitani 😕
0
0
0
0
FoLey avatar
FoLey-v írta:
Feki1991 írta:
FoLey-v írta:
alex1997 írta:
szilvi96 írta:
Sziasztok.
Nem tuggya véletlenül valaki h sony xperia slnél érintõ gombsor alatti àtlòszó fehér fény h lehet àtvàltoztatni másik színre??
Elõre is köszönöm😀

Egy Darab Sony telefonnál nem lehet 😆

Hülyeség igenis lehet google play áruházban van olyan alkalmazás csak nemtudom a nevét

Snél nem lehet változtani a színt, csak úgy ha szétszeded s kicseréled más színűre a LED-et...Unál lehet változtatni szoftveresen a világítás színét...

Rootolva sztem menne,de a neten kéne utánanézni,de nemcsak u-nál hanem sola-nál is lehet

Ezzel lehet próbálkozni. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&hl=hu

Vagyez https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&hl=hu
0
0
0
0
FoLey avatar
Feki1991 írta:
FoLey-v írta:
alex1997 írta:
szilvi96 írta:
Sziasztok.
Nem tuggya véletlenül valaki h sony xperia slnél érintõ gombsor alatti àtlòszó fehér fény h lehet àtvàltoztatni másik színre??
Elõre is köszönöm😀

Hülyeség igenis lehet google play áruházban van olyan alkalmazás csak nemtudom a nevét

Snél nem lehet változtani a színt, csak úgy ha szétszeded s kicseréled más színűre a LED-et...Unál lehet változtatni szoftveresen a világítás színét...

Rootolva sztem menne,de a neten kéne utánanézni,de nemcsak u-nál hanem sola-nál is lehet
0
0
0
0
FoLey avatar
alex1997 írta:
99.9% hogy NEM ha van virusirtód. Az Avastot ajánlom telefonra állistd be automatára hogy futasson keresést PH este 7 kor minden nap.😉

Ezen is vitatkozok,hogy nincs olyan vírusírtó a világon ami mindent megfogna!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
FoLey-v írta:
alex1997 írta:
szilvi96 írta:
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀

0
0
0
0
FoLey avatar
alex1997 írta:
szilvi96 írta:
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀

0
0
0
0
szilvi96 avatar
alex1997😃e lehet mert valameiknél láttam h ahogy változtatta a témát másmijenre pl zöldre akkor az is zölden villogott.De ez nálam valamiért nem akar működni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
szilvi96 írta:
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀

0
0
0
0
The Emptiness avatar
molfer98 írta:
Sziasztok. Tudtok valami jó felvevőprogramot xperia u-hoz?? 😀

őőő na izé hozé Creencast
0
0
0
0
sanya999 avatar
mlan0 írta:
sanya999 írta:
mlan0 írta:
Ki akarok hozni egy telefont a T-mobilnál 😀 Csak nem tudom hogy melyiket! Valaki segítene ebben? A lényeg az hogy Samsung legyen.. 😀 és nem nagyon drága (havi törlesztéssel fizetném) És el mondaná hogy összesen mennyit kéne fizetni rá havonta?

galaxy ace 2 4700ft mozaik xs dijcsomaggal együtt,vagy a galaxy mini 2,ez 3900ft dijcsomaggal együtt.
0
0
0
0
mlan0 avatar
sanya999 írta:
mlan0 írta:

0
0
0
0
sanya999 avatar
mlan0 írta:

0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Tudtok valami jó felvevőprogramot xperia u-hoz?? 😀
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀
0
0
0
0
Devis avatar
erre pontosan nem tudok válaszolni, de a mini a sima s3 mellett nem éri meg. valamennyivel olcsóbb, és hardverileg kb a felét tudja
0
0
0
0
mlan0 avatar
Akarok venni egy Samsung Galaxy S3 Minit. ÉS azt szeretném kérdezni hogy miben kűlőnbőzik a Galaxy S3-tól? úgy értem hogy úgyan úgy tudja azt amit az S3? Pl: ha csörög a telefon és megfordítom akkor le lesz némitva? Vagy ha megütőgettem a tetejét akkor felugrik az oldal tetejére?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor teljesen felesleges. Ha csak nem olyat töltesz le ami ilyen 2csillagos értékelésű és letöltötték összesen 5000 ren. Na olyanokat ne tölts le akkor nem lesz semmi baj.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv. Tudtok valami megbízható ingyenes, vírus elleni appot androidra? Ha kizárólag a play áruházból töltök le, akkor is érdemes tenni rá ilyen alkalmazást?
0
0
0
0
mlan0 avatar
De nekem jobban tetszik a play áruház 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Tudtommal a kettő egy és ugyanaz.
0
0
0
0
mlan0 avatar
A S.E X10 minin Market van.. 😀 meg lehetne valahogy csinálni azt hogy Play Áruház legyen helyette? 😀 és ha igen akkor hogyan?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Bicike írta:
zsolty87 írta:
Üdv. Letöltésekkel, telepítésekkel el lehet rontani az android rendszert, úgy mint a pc-n a windows-ot?

Ha biztos helyrõl töltesz, akkor minimális rá az esély. Vannak már vírusok Android OS-re, azt javaslom, tartsd karban a telefonod, szedj le egy vírusirtót stb.

Köszi de nem vírusokra gondoltam ami elrontja az androidot hanem letöltök appokat majd letörlöm őket és az így a telefonon maradó fájlmaradványok amik nem törlődnek az app eltávolítása utan.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Devis írta:
team viewer van telóra is.
De úgy, hogy közben aki a gépnél van azt ne zavarjam.
0
0
0
0
Devis avatar
team viewer van telóra is.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Van telefonra valami olyan program amivel a telefonon nézegethetem, hogy mik vannak a gépen?
Már mondták az ES file explorer-t. Amivel elvileg ha a telefon wi-fin van a gép meg LAN-ba akkor ez működne. Meg is találta a gépet, de valamiért felhasználó nevet és jelszót kér. Ami a router alján van felhasználónév és jelszó azzal nem működik.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
0
0
0
0
Bicike avatar
zsolty87 írta:
Üdv. Letöltésekkel, telepítésekkel el lehet rontani az android rendszert, úgy mint a pc-n a windows-ot?

Ha biztos helyrõl töltesz, akkor minimális rá az esély. Vannak már vírusok Android OS-re, azt javaslom, tartsd karban a telefonod, szedj le egy vírusirtót stb.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
Bershka avatar
Köszi a gyors választ 😀
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Bershka írta:
Samsung Galaxy S2-őn menne akadozás nélkül a vice city? Érdemes megvennem?

Természetesen menne az enyémen is akadás mentesen ment még a NOVA3-om is és az enyém egy picit gyengébb annál. 😀
0
0
0
0
Bershka avatar
Samsung Galaxy S2-őn menne akadozás nélkül a vice city? Érdemes megvennem?
0
0
0
0
no avatar
Hogy lehet androidon kiválasztani azt, hogy hova tegye a telepíteni kívánt alkalmazást? Azért kérdezem mert mikor egy kb 2 GB-os játékot letölt az apk akkor azt alapból a telefonra menti és nem pedig a microSD-re, és pl amikor leszedek egy nagy játékot ahol külön van a data fájl és az apk, és a datát felmásolom az sd kártyára akkor az apk fájlt miért a telefonra teszi és nem indul el mert nem találja a data-t. Hogy lehet kiválasztani a telepítés helyét ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció