Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali, milyen jó mp3 lejátszó van androidra, és honnan lehet letölteni?
Ha anyira akrsz. (szerintem fölösleges) akkor Winanp
a pro verziot keresd torrenten ha nem akarsz fizetni.
De a sima hivatalos sem rossz.
http://www.ztehungary.hu/device/201211/t20121123_13491.html
És ha nem akkor micsodák? Kösz előre is!!
szerintem jobb lenne vele játszani mint tapizni a képernyőt
alcatel ot 995 ultra
Fu nem tom akkor de szerintem teljesen felesleges.
Magyar üzletben nem találtam sehol,ezért kérdeztem meg itt,hogy esetleg vki tud-e segíteni.
Ja akkor bocs :-( pf nincs ötletdm de milyen telefonhoz lesz?
Sziasztok.
Hol tudnék ilyen,vagy hasonló gamepadot vásárolni?
http://www.insidegamingdaily.com/2012/06/12/e3-2012-powera-moga-mobile-controller-hands-on/
Röviden: Beirod Google-ba a tipusát mellé irod hogy árak és megrendeled onnan ahol la legolcsóbb. Enyire egyszerű. 😆
Hol tudnék ilyen,vagy hasonló gamepadot vásárolni?
http://www.insidegamingdaily.com/2012/06/12/e3-2012-powera-moga-mobile-controller-hands-on/
Ki akarok hozni egy telefont a T-mobilnál 😀 Csak nem tudom hogy melyiket! Valaki segítene ebben? A lényeg az hogy Samsung legyen.. 😀 és nem nagyon drága (havi törlesztéssel fizetném) És el mondaná hogy összesen mennyit kéne fizetni rá havonta?
ajánlanám az s3 minit,mozaik xs dijcsomaggal (3200ft) +havi 2400ft a telefon
Akkor az 5600-Ft havonta? Az nekem túl sok 😆 esetleg valami olcsóbb?
galaxy ace 2 4700ft mozaik xs dijcsomaggal együtt,vagy a galaxy mini 2,ez 3900ft dijcsomaggal együtt.
Esetleg olcsóbb?? 3000-ft alatt legyen kb 😀 És az bele számít hogy aranykártyás vagyok??
99.9% hogy NEM ha van virusirtód. Az Avastot ajánlom telefonra állistd be automatára hogy futasson keresést PH este 7 kor minden nap.😉
Ezen is vitatkozok,hogy nincs olyan vírusírtó a világon ami mindent megfogna!
Azért 99.9% nem 100% nekem eddig 1 virust jelzett az avast az pedig a Z4root volt. És biztos hogy nem lehet álitani mivel a led csak egy szinben tud benne világitani 😕
Sziasztok.
Nem tuggya véletlenül valaki h sony xperia slnél érintõ gombsor alatti àtlòszó fehér fény h lehet àtvàltoztatni másik színre??
Elõre is köszönöm😀
Egy Darab Sony telefonnál nem lehet 😆
Hülyeség igenis lehet google play áruházban van olyan alkalmazás csak nemtudom a nevét
Snél nem lehet változtani a színt, csak úgy ha szétszeded s kicseréled más színűre a LED-et...Unál lehet változtatni szoftveresen a világítás színét...
Rootolva sztem menne,de a neten kéne utánanézni,de nemcsak u-nál hanem sola-nál is lehet
Ezzel lehet próbálkozni. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&hl=hu
Vagyez https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&hl=hu
Sziasztok.
Nem tuggya véletlenül valaki h sony xperia slnél érintõ gombsor alatti àtlòszó fehér fény h lehet àtvàltoztatni másik színre??
Elõre is köszönöm😀
Hülyeség igenis lehet google play áruházban van olyan alkalmazás csak nemtudom a nevét
Snél nem lehet változtani a színt, csak úgy ha szétszeded s kicseréled más színűre a LED-et...Unál lehet változtatni szoftveresen a világítás színét...
Rootolva sztem menne,de a neten kéne utánanézni,de nemcsak u-nál hanem sola-nál is lehet
99.9% hogy NEM ha van virusirtód. Az Avastot ajánlom telefonra állistd be automatára hogy futasson keresést PH este 7 kor minden nap.😉
Ezen is vitatkozok,hogy nincs olyan vírusírtó a világon ami mindent megfogna!
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀
Sziasztok.
Elõre is köszönöm😀
Sziasztok. Tudtok valami jó felvevőprogramot xperia u-hoz?? 😀
őőő na izé hozé Creencast
Ki akarok hozni egy telefont a T-mobilnál 😀 Csak nem tudom hogy melyiket! Valaki segítene ebben? A lényeg az hogy Samsung legyen.. 😀 és nem nagyon drága (havi törlesztéssel fizetném) És el mondaná hogy összesen mennyit kéne fizetni rá havonta?
galaxy ace 2 4700ft mozaik xs dijcsomaggal együtt,vagy a galaxy mini 2,ez 3900ft dijcsomaggal együtt.
Elõre is köszönöm😀
Üdv. Letöltésekkel, telepítésekkel el lehet rontani az android rendszert, úgy mint a pc-n a windows-ot?
Ha biztos helyrõl töltesz, akkor minimális rá az esély. Vannak már vírusok Android OS-re, azt javaslom, tartsd karban a telefonod, szedj le egy vírusirtót stb.
Köszi de nem vírusokra gondoltam ami elrontja az androidot hanem letöltök appokat majd letörlöm őket és az így a telefonon maradó fájlmaradványok amik nem törlődnek az app eltávolítása utan.
team viewer van telóra is.
Már mondták az ES file explorer-t. Amivel elvileg ha a telefon wi-fin van a gép meg LAN-ba akkor ez működne. Meg is találta a gépet, de valamiért felhasználó nevet és jelszót kér. Ami a router alján van felhasználónév és jelszó azzal nem működik.
Üdv. Letöltésekkel, telepítésekkel el lehet rontani az android rendszert, úgy mint a pc-n a windows-ot?
Ha biztos helyrõl töltesz, akkor minimális rá az esély. Vannak már vírusok Android OS-re, azt javaslom, tartsd karban a telefonod, szedj le egy vírusirtót stb.
Samsung Galaxy S2-őn menne akadozás nélkül a vice city? Érdemes megvennem?
Természetesen menne az enyémen is akadás mentesen ment még a NOVA3-om is és az enyém egy picit gyengébb annál. 😀