Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Néztem róla egy videó és ott a gigabyte 2-4fps-el többet produkált.
Köszönöm még egyszer!
XFX Radeon R9 270 <--- árukeresőn van 😀
Giga kártyákból az 580 1 évig bírta a pro 3 hónapig a 460 tökéletes volt,legalábbis nem ment tönkre(akkoriban nem tuningoltam semmit se) az 580 volt az eddigi leghangosabb,legmelegebb 66-72fok
Majd kipróbáltam az asus-tól a 680-at közvetlen az 580 után és szinte semmi hangja nem volt max 56 fokig melegedett.
A mostani msi-vel is megvagyok elégedve elég csendes viszont ez eléggé melegszik 72 fok a max bár ekkora teljesítménynél szerintem ez nem vészes.
Szóval én biztos hogy nem veszek többé gigabyte kártyát maradok az Msi-nél.
[movie=youtube][LINK][/movie]
Újabb, gyorsabb, kevesebbet eszik.
Az attől függ, hogy mennyiért.
Akkor még ne vegyek új videokártyát? :S
Teljesen ideges vagyok már ez a videokártya egy szutyok.. és leakarom minél előbb cserélni.
Szerk: FIFA16 simán, GTAVnek jól esik a 8giga ram.
GTA V, FIFA 16 esélytelen? :/
Gyenge ez a processzor, hiába keressek megfelelő videokártyát nem találok úgy se..
Inkább processzort cserélek igaz az első inkább a videokártya nálam mert ez a ASUS GT 610 2GB DDR3 piszok gyenge ezért akarok videokártyát cserélni, de be kell látnom, hogy ez a processzor nagyon gyenge hiába 2 mag és 3.00Ghz :S
Szerintem elég nagy belefér. 😀
Tessék
A házadba meg le kell mérned mi fér be! Nem találtam infót!
Geforce GTX 750Ti
Amúgy 40-50 ezer között gondoltam.