Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólások: 31 729
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MoonW avatar
Az örök talány...*shop*

Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú a kártya és az alaplapod. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú a kártya és az alaplapod. (Vagy közöld a fontos információkat.)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció