Verted már szét a géped?

Szerző: Kmisi99, 2009. April 28., téma
Fórum » Társalgó
Itt leírhatod hogy verted e már szét a gépedet, vagy annak alkatrészeit pl: egér, bilenytyűzet monitor és egyebek
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
tasiadam írta:
szétkaptam már mindenét az hótziher 😃 a procin annyia paszta van h még a tokozásra is jutott 😃
nekem a másik gépembe olyan száraz már h gyémántot lehet vele csiszolni😂
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
szétkaptam már mindenét az hótziher 😃 a procin annyia paszta van h még a tokozásra is jutott 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem féltem, hiszen megbízok magamban annyira! 😆
0
0
0
0
bendeguz avatar
akkor ragd széfbe a géped ha ennyire félted😆nem csak hülyülök😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A hangfalat se jó szétverni! Én néha véletlenül leszoktam rúgni, mert felteszem az asztalra a lábam, és ha rosszul fordulok akkor bizony sajna hangfal látja a kárát. 😆 Bár eddig mindig sikerült elkapnom! 😆
0
0
0
0
szabyy avatar
nekem még az előző fülesemnél volt még, hogy szar volt az érintkezés, én meg már kirántottam a zsinort a fejhallgatóból, mivel már felb@szott😆
0
0
0
0
Reptile110 avatar
én a hangfalamat ütöttem szét mert olyan régi volt hogy folyton elment a hang 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
szabyy írta:
Superlompos írta:
szabyy írta:
én csak cd-ket szoktam tördösni😆

nekem nem sok van belőle, hiszen nem kell pénzt kidobnom játékokra az ablakon. Nekem csak a Win7 telepítője van a közelben, de az 1 millió dollárt ér, és azt nem törném szét semmikép se! 😆

hát énis csak a hibásakat szoktam, abbol meg van kb 50 db😃

Mondjuk a fiókban tartom azt a párat ami van, tehát ha elkapna az idegbaj, akkor se az lenne az első dolog, ami a kezembe kerülne! 😆
0
0
0
0
szabyy avatar
Superlompos írta:
szabyy írta:

nekem nem sok van belőle, hiszen nem kell pénzt kidobnom játékokra az ablakon. Nekem csak a Win7 telepítője van a közelben, de az 1 millió dollárt ér, és azt nem törném szét semmikép se! 😆

hát énis csak a hibásakat szoktam, abbol meg van kb 50 db😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
szabyy írta:

0
0
0
0
szabyy avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Tesla GoD írta:
Superlompos írta:
Mondjk szerintem nem a gépen kell levezetnie az embernek a feszültségét. 😆 Inkább, ha valaki lyen ideges típus, akkor rakjon maga mellé kockulás idejére egy jó nagy párnát. 😆
az nem olían jó, nincs meg az az érzés, mint mikor teli talppal berúgod a ház előlapját ventillátorostól

Akkor tegyen az ember maga mellé egy régi gépet és abba rúgjon bele! 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Superlompos írta:
Mondjk szerintem nem a gépen kell levezetnie az embernek a feszültségét. 😆 Inkább, ha valaki lyen ideges típus, akkor rakjon maga mellé kockulás idejére egy jó nagy párnát. 😆
az nem olían jó, nincs meg az az érzés, mint mikor teli talppal berúgod a ház előlapját ventillátorostól
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
en egy regi cd irot vertem szet, repultek a kicsike alkatreszei, meg mindig talalok darabokat belole😀
Nem Mukodott mar😀
0
0
0
0
bendeguz avatar
én a régi gépemet mindig pofoztam a monitort azért mert belilult😆 a gépet meg azért mer lefagyott de aztán vaki mondta h basztatom a gépet játszás vagy akármi közbe akkor a vinyó bedögölhet meg nem tesz gépnek se tul jót de a monitor az kapott rendesen miután ujatt kaptam olyat ra..tam h ... sokáig fájt a kezem de buli volt😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A gépet még nem vertem szét már "felnőttem". 😆 Csak a ps1-es kontrollert vágtam néha földhöz, de az már elég rég volt, amikor még taknyos voltam. 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Lizard írta:
Drága pénzért megvett gépemet hülye lennék, tönkre tenni, aki így tesz hát nem tudom...😕

az nem a saját verejtékével megkeresett pénzén vette a gépét s nem tudja értékelni a dolgait! vagy csak simán orvoshoz kellene mennie 😀
0
0
0
0
chDavid avatar
Én soha nem merném bántani a gépem viszont 1-ik oszttársam ideges lett mikor elment a nete és kivette az alaplapját ráugrott párszor a winyóját a falhoz vágta és a modemjét is darabokra törte😃 és ez nem vicc😃 de azóta már van új gépe😃
0
0
0
0
Lizard avatar
Drága pénzért megvett gépemet hülye lennék, tönkre tenni, aki így tesz hát nem tudom...😕
0
0
0
0
no avatar
Én ketté térdeltem a billentyűzetem..
0
0
0
0
David the killer avatar
billentyüzet egér volt törve ja meg a ház volt nagyon horpadt
0
0
0
0
no avatar
Nálunk csak a Billentyűzet volt egy időben fogyóeszköz főleg ha fifáztunk 😃
Persze mindig úgy kezdődött,hogy "a szemét gép csal" 😃
Hála az égnek hogy megadatott nekünk a 990ft-os NAgyáruházi Bill 😃
0
0
0
0
ntgloc2 avatar
az szerencse
én még biciklivel is percenként néztem hogy megvan e még😆
0
0
0
0
repfect avatar
egyszer vittem haverral gépem mocival és félúton elhagytam😃 csúszott vagy 15-20 métert az aszfalton meg esett 1.5 métert de semmi baja😃 gépház picit karcos lett azt ennyi
0
0
0
0
ntgloc2 avatar
örülj neki😃
én mindig belevágok kettőt-hármat😆
és a kép még mindig jó😃😆
0
0
0
0
laller88 avatar
Én még nem zúztam szét gépet...
De lehet hogy előfog fordulni, a billentyűzettel meg az egérrel hogy le kell majd cserélnem azért mert le selejteztem ezeket.😎
0
0
0
0
ken7 avatar
én még 1x-se nyúltam hozzá úgy hogy mééég szűz 😂
0
0
0
0
azbizony avatar
Én régebben vertem rá párat a billre úgy hogy kirepült 1-2-10 betű 😆
0
0
0
0
adamisz avatar
én a monitort szoktam ..😃
csak azabaj hogy mindig a kisujjam bütykével találom el és 2x nagyobb mint a másik kezemen 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát mostanába annyit GH3-oztam, h kivertem az F3-at😆!
0
0
0
0
no avatar
több billentyűt miszlikre vertem már.
0
0
0
0
ntgloc2 avatar
szétverni még nem vertem😃
bár többször belerugtam úgy a gépbe hogy befagyott fullon😆
0
0
0
0
sztavszon82 avatar
nem de már gondolkodtam rajta😂
0
0
0
0
kisborda avatar
Smack írta:
én nem bántom a gépemet , sem a tartozékait
(az nem az ő hibájuk hogy olyanra csinálták őket , amilyenre...)
😀

Akkor a gyártókat vered?😆
0
0
0
0
neuroflex avatar
én akkor vertem szét am mikor anno régi gépemen nem ment most wanted : D
0
0
0
0
Smack avatar
én nem bántom a gépemet , sem a tartozékait
(az nem az ő hibájuk hogy olyanra csinálták őket , amilyenre...)
😀
0
0
0
0
kisborda avatar
Kár!😆 Akkor majd szétverem én!😆
0
0
0
0
no avatar
kösz 😆 de ezért nm kell! 😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Olcsón adom!😆 Meg amúgy is vennék már újat!😆
0
0
0
0
no avatar
de most azért vegyek? 😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Lehet is ha megveszed!😆
0
0
0
0
no avatar
😆 ha lenne oanom! 😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Vagy az egész gépet!
Amúgy ha veszel nekem egy normális monitort akkor viheted ezt sz@r crt-t, nincs 15 col!😆😂😂
0
0
0
0
no avatar
😆 én a 2-ról dobnék ki egyszer 1 monitort! 😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
Amikor a régi egerem ***ódott akk fogtam ki mentem vele az udvarra és kalpáccsal rábasztam egy kva nagyot és csak úgy repültek a darabok 😆
0
0
0
0
no avatar
azért is megkérdezi! 😆 😂
Am én nm naon vertem szét egeret ami tönkre ment az sem miattam! 😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Mit keres a sósav a CD olvasóba?😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
jó hát én feltaláltam az étkezési kénsavat😂 am egeret törtem szét embertelen mennyiségűt, megpörgettem, a kábelénél fogva, hozzávágtam a betonoz, és szabályosan kijött belőle, még csak nem is törtek le a tűk😂
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció