Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon a gamer perifériák világában ezért tanácsot kérnék. Egy Steelseties Siberia v3-ban gondolkodom, de nem tudom hogy érdemes e v3-at venni. Elég lenne a v2? Valakinek esetleg van tapasztalata? Illetve ha tudnátok mondani hasonló árkategóriában egy jó fejest az is jó lenne. Köszönöm!
WarCow!
Ha mindenképpen gamer fejest akarsz, akkor Asus Cerberus, ha nem, akkor én ajánlom a Superlux HD681 EVO-t, ezzel még olcsóbban is megúsznád, és odaveri hangzásban.
Valaki erröl a headset-ről valami vélemyényt ill. tapasztalatot mondani:Razer Electra
megéri aszt a 18k-t? (ha esetleg vcalami jobb van enyiért az is jöhet)
Nekem Astro A40-em van, és egy Sennheiser rx170-hez képest gyengébb a térhatás(de nem rossz).
A nyitott felépítmény miatt viszont olyan mélye van ,hogy ááá 😲 !
Mozihoz ,zenéhez, játékhoz csak ajánlani tudom és nagyon kényelmes.
A Sennheiserek tényleg jók, legalábbis amiket hallottam. Nekem spec. Sonym van (a típusát ne kérdezd), van mély, agybadugós, színes és karácsonyi akciókor megvettem 4 ezeré'.
Sziasztok!
Zenehallgatásra keresek valami "agybadugós" fülhallgatót minden napos használatra, lehetöleg 10ezer Ft alatt. A lényeg, hogy normálisan szoljon, legyen benne mély stb. Tudtok valami jót ajánlani? 😀
Igazatok lehet nem is vitatom, de karácsonyi ajándék volt számomra szóval jól jártam 😃
Oda adták haveromék a számlát is mert ha véletlenül egyszer megdöglene van rá Garancia és meg kell őrizni 😀 Meg így is úgy is tudom hogy mennyibe kerülnek szóval ilyet nem lehet eltitkolni senki elöl 😃
74690 ft- ba került 😃 és ennél még a Bluetoot-os mégdrágább az enyém a közép út van a legolcsóbb de az nagyon kicsit nem fedi le teljesen az ember fülét és bejönnek a külső hangok, de az enyém az már Nagy fül tokos mint a bluetoot-os illetve van rajta LED lámpa ami jelzi az aku töltöttségi szintjét is, szóval én imádom! de viszont azt meg kell jegyeznem hogy nem játékra való a Beast hanem Zenére! de arra tökéletes! 😀
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni vettem egy razer fejhallgotot mikrofonosat.call of duty black ops 2-nél akarom használni de nem hallanak nem tudom hogy kell beállítani
segítség
bukta2: A Beatsek közül a studio a legjobb. Az már hangzásilag megér 20 000Ft-ot, ha valaki szereti a mélyeket. Csakhogy nem ennyibe kerül.
dcsabika: 20K-ba már belefér egy Takstar HI-2050. Ennek kicsivel jobb hangja van, és jobb anyagminősége is.
bukta2 Jól szólnak a beats-ek...Ezt nem lehet megkérdőjelezni. De nem a hangzást hanem a márkát fizeted meg rajta. Fele annyiért, sokkal jobb fejeseket lehet kapni mint a beats.
Pl én egy Maxell fejest kértem karácsonyra (maxell play) mert már rengeteg jót hallottam a Retro DJ-ről és akkor gondoltam az is jól szól amit kértem. És jól gondoltam. Lazán odaveri a nála árban 2-3x annyiba kerülő fejeseket, amiknek nagyobb hírneve van (pl Skullcandy Hesh). Szóval nem minden a márka. na zóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy azért nem ajánlják a Beats cuccokat mert hiába jól szólnak, de olyan árkategóriába már találni jobbat is. Mondjuk jól is néznek ki. Nekem is tetszenek a Beats cuccok.😆
A mikrofonja az elég jó.
A hangja meg, ennyiért nincs jobb gamer headset.
Egy ideig elég neki az alaplapi is, hangjával nem lesz gond, de még így is lesz benne bőven tartalék.
A legnagyobb gondom az ezzel,hogy USB-s kéne.Igazad van,ez kimaradt a leírásból.De ha hangkártya nélkül is működőképes a dolog akkor ok,vagy elég neki az alaplapi is?Am,és a mikrofonon van valamilyen szintű zajszűrés?
20-25k között kéne jó füles,jó hangzással,jó mikrophonnal vezetékes legyen lehetőleg hosszú zsinórral.A razer megéri a márkájának az árát?Az se baj,ha túl megy a kereten az ár,csak ne sokkal.Masszív legyen a miki,mert ez romlott el a mostaniban 1 év után....am,meg legyen 7.1 valamilyen formában,vagy nagyon jó hangzású
Creative Fatal1ty Gaming Headset-et vettem 2 hónapja és ajánlom mindenkinek. Nagyon kényelmes kis fejes , a mikrofon levehető, hangáza is ott van. Ez olyan 9ezer Ft körül van.
Valaki halgatta már a Maxell Play-t? És ha igen mi a véleménye róla?. Főleg rap/rock/metal zenéket hallgatnék vele mobilról.
Vagy esetleg nem tudjátok, hogy van-e ilyen kitéve az MM-ban? (abban amelyik az árkádban van, mert az viszonylag közel van, de annyira nem, hogy fölöslegesen bemenjek 😃 )
YraY!
Szerintem az lehet a probléma, hogy át kéne állítani, hogy az usb-s cucc legyen az alapértelmezett hangkártya. Ezt úgy tudod megtenni, hogy tálcán jobb klikk a hangerőikonra, hangkeverő megnyitása, és az eszköznél rákattintasz arra, hogy Speakers, ott meg kiválasztod az USB-t. Ha még mindig nem kóser írj nyugodtan! 😀
Valaki tudna ajánlani fejhllgatót, maximum 5 ezer forint a felső határ, mikrofon nem kell rá, illetve olyan 8 környékén melyik a legjobb füles?
Most egy Sennheiser MX270-em van, viszont látok olyanokat, hogy sokkal drágáb fülesek 109 dB-el szólnak, az nem hallkabb, vagy hogyan működik ez? 😀
YraY!
Na várj, akkor elmagyarázom. Szóval ezeknek az USB-s 5.1-es füleseknek saját hangkártyájuk van, egy kis doboz formájában. Tehát neked attól nem kell aggódnod, hogy a gépedben lévő hangkártya nem 5.1-es. 😀
Bronson!
A kettő közül szerintem Invotone 😀
Gerdzso!
A Keep Out cuccokat inkább kerüld, rettenetes az anyaghasználatuk, ebben a kategóriában szerintem inkább ez: Thermaltake SHK002ECBL TT eSports
Arch7nGel szia.
Játékra és filmnézésre éppen ideális. Szerintem 15 ezer forint környékén egy igen jó választás az ASUS xonar gx és ASUS Cerberus páros. Ahogy a mondás is tartja: kinek a pap, kinek a papné.
Nem nagyon vagyok otthon a gamer perifériák világában ezért tanácsot kérnék. Egy Steelseties Siberia v3-ban gondolkodom, de nem tudom hogy érdemes e v3-at venni. Elég lenne a v2? Valakinek esetleg van tapasztalata? Illetve ha tudnátok mondani hasonló árkategóriában egy jó fejest az is jó lenne. Köszönöm!
Ha mindenképpen gamer fejest akarsz, akkor Asus Cerberus, ha nem, akkor én ajánlom a Superlux HD681 EVO-t, ezzel még olcsóbban is megúsznád, és odaveri hangzásban.
Valaki erröl a headset-ről valami vélemyényt ill. tapasztalatot mondani:Razer Electra
megéri aszt a 18k-t? (ha esetleg vcalami jobb van enyiért az is jöhet)
A nyitott felépítmény miatt viszont olyan mélye van ,hogy ááá 😲 !
Mozihoz ,zenéhez, játékhoz csak ajánlani tudom és nagyon kényelmes.
Zenehallgatásra keresek valami "agybadugós" fülhallgatót minden napos használatra, lehetöleg 10ezer Ft alatt. A lényeg, hogy normálisan szoljon, legyen benne mély stb. Tudtok valami jót ajánlani? 😀
Egyébként inkább Takstar HI-2050. Hangja sokkal jobb.
Mert gondoltam vennék egy fehéret vagy egy n.sárgát.
ozone rage st blue
Oda adták haveromék a számlát is mert ha véletlenül egyszer megdöglene van rá Garancia és meg kell őrizni 😀 Meg így is úgy is tudom hogy mennyibe kerülnek szóval ilyet nem lehet eltitkolni senki elöl 😃
74690 ft- ba került 😃 és ennél még a Bluetoot-os mégdrágább az enyém a közép út van a legolcsóbb de az nagyon kicsit nem fedi le teljesen az ember fülét és bejönnek a külső hangok, de az enyém az már Nagy fül tokos mint a bluetoot-os illetve van rajta LED lámpa ami jelzi az aku töltöttségi szintjét is, szóval én imádom! de viszont azt meg kell jegyeznem hogy nem játékra való a Beast hanem Zenére! de arra tökéletes! 😀
És nem recseg (annyira).
segítség
Tud valaki valami véleményt mondani,esetleg személyes tapasztalatot a Gioteck EX-05S Fejhallgatoval kapcsolatban?
Ízlések és pofonok, nekem sokkal jobban bejön a Superlux, mondjuk én eleve nem szeretem a nyitott fejeseket.
dcsabika: 20K-ba már belefér egy Takstar HI-2050. Ennek kicsivel jobb hangja van, és jobb anyagminősége is.
Pl én egy Maxell fejest kértem karácsonyra (maxell play) mert már rengeteg jót hallottam a Retro DJ-ről és akkor gondoltam az is jól szól amit kértem. És jól gondoltam. Lazán odaveri a nála árban 2-3x annyiba kerülő fejeseket, amiknek nagyobb hírneve van (pl Skullcandy Hesh). Szóval nem minden a márka. na zóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy azért nem ajánlják a Beats cuccokat mert hiába jól szólnak, de olyan árkategóriába már találni jobbat is. Mondjuk jól is néznek ki. Nekem is tetszenek a Beats cuccok.😆
Ezt kaptam karácsonyra. 😉
[LINK]
Jah... és csodálom hogy a Beats füleseket nem írja senkisem :/ pedig eszméletlen milyen szépen szól, mondjuk ez zenére van nem játékra az tény.
Szerintem vegyél egy Superlux HD681 EVO-t, meg egy felcsiptetős mikrofont pl. Zalman ZM-MIC1.
A hangja meg, ennyiért nincs jobb gamer headset.
Egy ideig elég neki az alaplapi is, hangjával nem lesz gond, de még így is lesz benne bőven tartalék.
Ez a Headset jó lenne zenére? olyan 21K ra jönne ki 65-70€ ért be tudom szerezni
Tudnátok ajánlani egy jó headsetet max 13-14 ezerig? Ami játékra is jó, meg zenehallgatásra is! (van benne mély) Ajándékba lenne!
Vagy esetleg nem tudjátok, hogy van-e ilyen kitéve az MM-ban? (abban amelyik az árkádban van, mert az viszonylag közel van, de annyira nem, hogy fölöslegesen bemenjek 😃 )
Szerintem az lehet a probléma, hogy át kéne állítani, hogy az usb-s cucc legyen az alapértelmezett hangkártya. Ezt úgy tudod megtenni, hogy tálcán jobb klikk a hangerőikonra, hangkeverő megnyitása, és az eszköznél rákattintasz arra, hogy Speakers, ott meg kiválasztod az USB-t. Ha még mindig nem kóser írj nyugodtan! 😀
Én az Invotone HD2000-et ajánlom, olyan 7K, 5 ezer forint környékén talán a Maxell Retro Dj, de az messze nem olyan jó, mint az Invotone.
Most egy Sennheiser MX270-em van, viszont látok olyanokat, hogy sokkal drágáb fülesek 109 dB-el szólnak, az nem hallkabb, vagy hogyan működik ez? 😀
Na várj, akkor elmagyarázom. Szóval ezeknek az USB-s 5.1-es füleseknek saját hangkártyájuk van, egy kis doboz formájában. Tehát neked attól nem kell aggódnod, hogy a gépedben lévő hangkártya nem 5.1-es. 😀
A kettő közül szerintem Invotone 😀
Gerdzso!
A Keep Out cuccokat inkább kerüld, rettenetes az anyaghasználatuk, ebben a kategóriában szerintem inkább ez: Thermaltake SHK002ECBL TT eSports
Egy Keep Out HX8 fülest néztem magamnak, kb 11000Ft, esetleg tudnátok ebben az árban jobbat mondani vagy maradjak ennél? 😀
Játékra és filmnézésre éppen ideális. Szerintem 15 ezer forint környékén egy igen jó választás az ASUS xonar gx és ASUS Cerberus páros. Ahogy a mondás is tartja: kinek a pap, kinek a papné.