Milyen fej/fülhallgatót/headset-et vegyek?

Szerző: molfer98, 2012. March 10., téma
Fórum » Periféria
Sziasztok én most akarok venni egy fülhallgatót. Ez lenne az: Skullcandy JIB. Vélemények?? :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollie avatar
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon a gamer perifériák világában ezért tanácsot kérnék. Egy Steelseties Siberia v3-ban gondolkodom, de nem tudom hogy érdemes e v3-at venni. Elég lenne a v2? Valakinek esetleg van tapasztalata? Illetve ha tudnátok mondani hasonló árkategóriában egy jó fejest az is jó lenne. Köszönöm!
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
dcsabika: Köszi a tanácsot 😀
0
0
0
0
LightLeach avatar
WarCow!
Ha mindenképpen gamer fejest akarsz, akkor Asus Cerberus, ha nem, akkor én ajánlom a Superlux HD681 EVO-t, ezzel még olcsóbban is megúsznád, és odaveri hangzásban.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Sziasztok!

Valaki erröl a headset-ről valami vélemyényt ill. tapasztalatot mondani:Razer Electra
megéri aszt a 18k-t? (ha esetleg vcalami jobb van enyiért az is jöhet)
0
0
0
0
Free82 avatar
Nekem Astro A40-em van, és egy Sennheiser rx170-hez képest gyengébb a térhatás(de nem rossz).
A nyitott felépítmény miatt viszont olyan mélye van ,hogy ááá 😲 !
Mozihoz ,zenéhez, játékhoz csak ajánlani tudom és nagyon kényelmes.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Athis18: Soundmagic E10 vagy E30, kicsivel kevesebb mély, de jobban szól.
0
0
0
0
no avatar
A Sennheiserek tényleg jók, legalábbis amiket hallottam. Nekem spec. Sonym van (a típusát ne kérdezd), van mély, agybadugós, színes és karácsonyi akciókor megvettem 4 ezeré'.
0
0
0
0
H3AD5HOT avatar
Athis18: Sennheiser CX200 vagy ha még belefér akkor CX300-II. A Cx300-at nagyon dícsérik ,hogy jó szól.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Sziasztok!
Zenehallgatásra keresek valami "agybadugós" fülhallgatót minden napos használatra, lehetöleg 10ezer Ft alatt. A lényeg, hogy normálisan szoljon, legyen benne mély stb. Tudtok valami jót ajánlani? 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ha csak az a lényeg, hogy neked tetszen akkor jó. (kinézetre)
Egyébként inkább Takstar HI-2050. Hangja sokkal jobb.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Szerintetek ez jó headset? Razer Kraken Pro Neon.
Mert gondoltam vennék egy fehéret vagy egy n.sárgát.
0
0
0
0
gisti avatar
már késö megvettem és eddig tetszik
0
0
0
0
gisti avatar
helló mindenki ehez mit szoltok vélemény?
ozone rage st blue
0
0
0
0
bukta2 avatar
Igazatok lehet nem is vitatom, de karácsonyi ajándék volt számomra szóval jól jártam 😃
Oda adták haveromék a számlát is mert ha véletlenül egyszer megdöglene van rá Garancia és meg kell őrizni 😀 Meg így is úgy is tudom hogy mennyibe kerülnek szóval ilyet nem lehet eltitkolni senki elöl 😃

74690 ft- ba került 😃 és ennél még a Bluetoot-os mégdrágább az enyém a közép út van a legolcsóbb de az nagyon kicsit nem fedi le teljesen az ember fülét és bejönnek a külső hangok, de az enyém az már Nagy fül tokos mint a bluetoot-os illetve van rajta LED lámpa ami jelzi az aku töltöttségi szintjét is, szóval én imádom! de viszont azt meg kell jegyeznem hogy nem játékra való a Beast hanem Zenére! de arra tökéletes! 😀
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, tudnátok nekem valami olcsó headsetet mondani amiben van mikrofon?
És nem recseg (annyira).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni vettem egy razer fejhallgotot mikrofonosat.call of duty black ops 2-nél akarom használni de nem hallanak nem tudom hogy kell beállítani
segítség
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Sziasztok!
Tud valaki valami véleményt mondani,esetleg személyes tapasztalatot a Gioteck EX-05S Fejhallgatoval kapcsolatban?
https://images.bit-tech.net/content_images/2012/12/gioteck-ex-05-review/ex05-2b.jpg
0
0
0
0
LightLeach avatar
gyenesmartin!
Ízlések és pofonok, nekem sokkal jobban bejön a Superlux, mondjuk én eleve nem szeretem a nyitott fejeseket.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
bukta2: A Beatsek közül a studio a legjobb. Az már hangzásilag megér 20 000Ft-ot, ha valaki szereti a mélyeket. Csakhogy nem ennyibe kerül.
dcsabika: 20K-ba már belefér egy Takstar HI-2050. Ennek kicsivel jobb hangja van, és jobb anyagminősége is.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
bukta2 Jól szólnak a beats-ek...Ezt nem lehet megkérdőjelezni. De nem a hangzást hanem a márkát fizeted meg rajta. Fele annyiért, sokkal jobb fejeseket lehet kapni mint a beats.
Pl én egy Maxell fejest kértem karácsonyra (maxell play) mert már rengeteg jót hallottam a Retro DJ-ről és akkor gondoltam az is jól szól amit kértem. És jól gondoltam. Lazán odaveri a nála árban 2-3x annyiba kerülő fejeseket, amiknek nagyobb hírneve van (pl Skullcandy Hesh). Szóval nem minden a márka. na zóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy azért nem ajánlják a Beats cuccokat mert hiába jól szólnak, de olyan árkategóriába már találni jobbat is. Mondjuk jól is néznek ki. Nekem is tetszenek a Beats cuccok.😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ajánlom mindenkinek! 😃 nagyot szól!

Ezt kaptam karácsonyra. 😉

[LINK]

Jah... és csodálom hogy a Beats füleseket nem írja senkisem :/ pedig eszméletlen milyen szépen szól, mondjuk ez zenére van nem játékra az tény.
0
0
0
0
LightLeach avatar
gytomi!
Szerintem vegyél egy Superlux HD681 EVO-t, meg egy felcsiptetős mikrofont pl. Zalman ZM-MIC1.
0
0
0
0
gytomi avatar
sziasztok! valaki tudna nekem ajánlani gamer headseteket? max 20k
0
0
0
0
LightLeach avatar
Én azt mondom, ha szereted a jó mély hangokat, akkor Kraken, ha inkább az "elegánsabb" kiegyenlítettebb hangzást szereted, akkor Hyperx Cloud.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A mikrofonja az elég jó.
A hangja meg, ennyiért nincs jobb gamer headset.
Egy ideig elég neki az alaplapi is, hangjával nem lesz gond, de még így is lesz benne bőven tartalék.
0
0
0
0
PhantomVII avatar
A legnagyobb gondom az ezzel,hogy USB-s kéne.Igazad van,ez kimaradt a leírásból.De ha hangkártya nélkül is működőképes a dolog akkor ok,vagy elég neki az alaplapi is?Am,és a mikrofonon van valamilyen szintű zajszűrés?
0
0
0
0
PhantomVII avatar
20-25k között kéne jó füles,jó hangzással,jó mikrophonnal vezetékes legyen lehetőleg hosszú zsinórral.A razer megéri a márkájának az árát?Az se baj,ha túl megy a kereten az ár,csak ne sokkal.Masszív legyen a miki,mert ez romlott el a mostaniban 1 év után....am,meg legyen 7.1 valamilyen formában,vagy nagyon jó hangzású
0
0
0
0
Lizard avatar
bukta2: HyperX Cloud vagy Syberia V2
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Inkább Kingston hyperx cloud.
0
0
0
0
bukta2 avatar
[url]http://www.amazon.de/Razer-Kraken-Gaming-Headset-Gr%C3%BCn/dp/B009L0ES12/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1418274937&sr=8-1&keywords=razer+headset[/url]

Ez a Headset jó lenne zenére? olyan 21K ra jönne ki 65-70€ ért be tudom szerezni
0
0
0
0
twoKgames avatar
Creative Fatal1ty Gaming Headset-et vettem 2 hónapja és ajánlom mindenkinek. Nagyon kényelmes kis fejes , a mikrofon levehető, hangáza is ott van. Ez olyan 9ezer Ft körül van.
0
0
0
0
Puffin avatar
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó headsetet max 13-14 ezerig? Ami játékra is jó, meg zenehallgatásra is! (van benne mély) Ajándékba lenne!
0
0
0
0
reflmix avatar
Srácok, minap rendeltem egy thermaltake shk002ecbl tt esports nevű fülest.Csak véleményt kérnék, jó döntés volt-e 😃 https://www.electropark.hu/images/1375277729.jpg
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki halgatta már a Maxell Play-t? És ha igen mi a véleménye róla?. Főleg rap/rock/metal zenéket hallgatnék vele mobilról.
Vagy esetleg nem tudjátok, hogy van-e ilyen kitéve az MM-ban? (abban amelyik az árkádban van, mert az viszonylag közel van, de annyira nem, hogy fölöslegesen bemenjek 😃 )
0
0
0
0
LightLeach avatar
YraY!
Szerintem az lehet a probléma, hogy át kéne állítani, hogy az usb-s cucc legyen az alapértelmezett hangkártya. Ezt úgy tudod megtenni, hogy tálcán jobb klikk a hangerőikonra, hangkeverő megnyitása, és az eszköznél rákattintasz arra, hogy Speakers, ott meg kiválasztod az USB-t. Ha még mindig nem kóser írj nyugodtan! 😀
0
0
0
0
YraY avatar
Mi lehet a probléma? Ma vettem a fülest (Mad Catz FREQ7) letöltöttem a driver-t a honlapról-föltelepítettem és ezt írja ki. HELP!
https://i.imgur.com/I30czAA.png
0
0
0
0
LightLeach avatar
Bicike!
Én az Invotone HD2000-et ajánlom, olyan 7K, 5 ezer forint környékén talán a Maxell Retro Dj, de az messze nem olyan jó, mint az Invotone.
0
0
0
0
Bicike avatar
Valaki tudna ajánlani fejhllgatót, maximum 5 ezer forint a felső határ, mikrofon nem kell rá, illetve olyan 8 környékén melyik a legjobb füles?
Most egy Sennheiser MX270-em van, viszont látok olyanokat, hogy sokkal drágáb fülesek 109 dB-el szólnak, az nem hallkabb, vagy hogyan működik ez? 😀
0
0
0
0
YraY avatar
@dcsabika köszönöm a gyors és érthető választ😀
0
0
0
0
LightLeach avatar
YraY!
Na várj, akkor elmagyarázom. Szóval ezeknek az USB-s 5.1-es füleseknek saját hangkártyájuk van, egy kis doboz formájában. Tehát neked attól nem kell aggódnod, hogy a gépedben lévő hangkártya nem 5.1-es. 😀
0
0
0
0
YraY avatar
Sziasztok! Tervezem, hogy veszek egy Tritton 5.1-es fülest, de nincs 5.1-es hangkártyám. Megéri ugy mevenni? Az USB át tudja adni az 5.1-et?
0
0
0
0
LightLeach avatar
Bronson!
A kettő közül szerintem Invotone 😀
Gerdzso!
A Keep Out cuccokat inkább kerüld, rettenetes az anyaghasználatuk, ebben a kategóriában szerintem inkább ez: Thermaltake SHK002ECBL TT eSports
0
0
0
0
Bronson avatar
Invotone HD2000 vagy Audio Technica ATH-T200?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sziasztok!

Egy Keep Out HX8 fülest néztem magamnak, kb 11000Ft, esetleg tudnátok ebben az árban jobbat mondani vagy maradjak ennél? 😀
0
0
0
0
kung avatar
Arch7nGel szia.
Játékra és filmnézésre éppen ideális. Szerintem 15 ezer forint környékén egy igen jó választás az ASUS xonar gx és ASUS Cerberus páros. Ahogy a mondás is tartja: kinek a pap, kinek a papné.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció