Miért van az hogy a mirrors edge nél a második pályán 40-50fps helyett 4fps volt és egyszer csak resetelt a gép ez miért van??? a proci 50fokos az alpalap 52
jah atit énsem veszek , meg intelt se 😃 AMD NVIDIA 😀😀 ám vegyél Gainward GT 275 -öst , nem sokkal drágább a GTX 260 -tol , de jobb😀 http://www.alza.sk/gainward-bliss-gtx275-d115172.htm
en ezt veszem meg 😃
lol miért nem a 4890est veszed az sokkal jobb mint a gtx275 és olcsóbb is
Ez nem benzinmotor, hogy járatni kell!😆
Nyugodtan hagyhatod bekapcsolva éjjel. Legfeljebb rád olvad a paplan ha kigyullad a lakás!😆
De ez csak vicc volt.
Kmisi99 írta:
Hello új a gépem és nem akarom kínozni ezért szerintetek nem nagy baj ha havonta 1-2 szer megy pár éjszakát a gép?? nem melegszik túl? bírni fogja??
Ne viccelj, amikor megjött a gépen, és töltöttem le az új játékokat, volt hogy 3 napig folyamatosan ment. Ha alszol, akkor úgyis csak alapjáraton megy a gép, ilyenkor pedig a cpu és a gpu is visszaveszi az órajelet. Nem fog túlmelegedni.
hát majd meglátom,mert még nincs meg a pénz de ha GTX275-öt akarok venni akk többet kell dolgoznom,jah és kell 1 új táp is legalább 550W-os és még az is + pénz 😀 én ezt néztem ki magamnak [LINK] + 1 ilyen tápot: [LINK]
jah atit énsem veszek , meg intelt se 😃 AMD NVIDIA 😀😀 ám vegyél Gainward GT 275 -öst , nem sokkal drágább a GTX 260 -tol , de jobb😀 http://www.alza.sk/gainward-bliss-gtx275-d115172.htm
en ezt veszem meg 😃
ez olyan hülye mint gamer47, sők ő gamer47, ahogy mondtam azé nem tudod kezelni a géped me az agysetjeid nem felelnek meg az 1%-os IQ minimum rendszerkövetelménynek, me neked -110%-od van!
helló mindenki segitség kéne, problémám h ma már 2X megjelent az a bizonyos kék képernyő és ezt irta ki: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ha valaki tudja h mit jelent ez és mit lehet tenni ellene akk az irja le előre is THX
csá , hallod itt megint kezd szarakodni a gépem :S amikor inditom be akkor tovább irja ki h üdvözöljük és utánna kidob egy hibát valami WINDOWS nevűt és valami olyan hulyeseg van benne hogy ellenőrizze hogy jól e van irva (valamien fájl) :/ .. és akkor nemtom c windows-ban valami file rossz vagy en nemtom :S de C-n van olyan h DelMe.bat , olyan mint az AUTOEXEC.bat csak ez nemtom h mi akar lenni :S már régebbtől ottvan az a DelMe.bat 😞😞 jah es van itt a gépen automatikus frissitések.. azokat telepítsem ?
laci92 azt hogy miért nem 4890est veszel azt nem neked irtam hanem razorbladenek úgyhogy nem voltál rá fontos válaszolni
laci92 azt hogy miért nem 4890est veszel azt nem neked irtam hanem razorbladenek úgyhogy nem voltál rá fontos válaszolni
én ati-t nem veszek de azér THX
en ezt veszem meg 😃
Nyugodtan hagyhatod bekapcsolva éjjel. Legfeljebb rád olvad a paplan ha kigyullad a lakás!😆
De ez csak vicc volt.
Hello új a gépem és nem akarom kínozni ezért szerintetek nem nagy baj ha havonta 1-2 szer megy pár éjszakát a gép?? nem melegszik túl? bírni fogja??
Ne viccelj, amikor megjött a gépen, és töltöttem le az új játékokat, volt hogy 3 napig folyamatosan ment. Ha alszol, akkor úgyis csak alapjáraton megy a gép, ilyenkor pedig a cpu és a gpu is visszaveszi az órajelet. Nem fog túlmelegedni.
én ati-t nem veszek de azér THX
en ezt veszem meg 😃
helló, szerintetek jobb annyival a GTX 260 a GTS 250-től mint amennyivel drágább?
kényelmesen bírni fogja!
Hú most megnyugodtam!Köszi!
Tápegység:Gigabyte Superb 460W tápegység ( GE-R460-V1 )
Alaplap:Gigabyte GA-M61PME-S2P alaplap OEM
Processzor:AMD Athlon 64 X2 7750 dobozos Socket AM2+ Black Edition
Videókártya:Gigabyte R467ZL-1GI HD4670 1GB DDR3 PCIExpress
Memória:2GB 667MHz DDR2 RAM Kingmax
Előre is köszi a választ!
bocs ha idegesítelek csak kiváncsi vok
Heló!
Szetek egy HD4830 meddig viszi jól a játékokat
és egy 9800GT?
és egy 9800GT?
és egy 9800GT?
az én alaplapomba belem egy az x3,x4-es proci??
Engem is nagyon érdekelne... 😃
Hogy tudom megnézni h milyen a gép háza?Mert nem találok rjat semit h milyen lene:S
[LINK]