Rapido írta:
Hello!Nekem most a GTA 4-el van gondom!Az a gond h 20 percnyi játék után elkezd szaggatni!Mindig ez van úgyhogy ez nem egyszeri eset!A játék nem eredeti de nekem minden GTA-val gondom van mondjuk.GTA SA-nál a hang megy el 20 perc után.A GTA 4 szaggat!De mind1 most a GTA 4 a gondom!A választ előre is köszi!
Ezt a problémát én is láttam a prohardver gta 4 forumán, sokan panaszkodtak ilyen akadásokra. Legtöbben más oprendszert húztak fel, legtöbbször így oldódott meg a probléma.
Hello!Nekem most a GTA 4-el van gondom!Az a gond h 20 percnyi játék után elkezd szaggatni!Mindig ez van úgyhogy ez nem egyszeri eset!A játék nem eredeti de nekem minden GTA-val gondom van mondjuk.GTA SA-nál a hang megy el 20 perc után.A GTA 4 szaggat!De mind1 most a GTA 4 a gondom!A választ előre is köszi!
killerke06 írta:
jah és ha már itt járunk nekem is segítsetek leszedtem a vga-m driver update-jét de instalkor megáll és azt írja hogy szerezzem be a laptop gyártójától a updatet.... de a hp oldalánn meg nem igazán találok drivert...😞
Na avval én is megszenvedtem, míg a nyomtatómhoz drivert kerestem! 😞 Elég nehezen, "eldugva" megtalálható! De nincs a laptopon valamilyen update program? Ami magától frissít?
jah és ha már itt járunk nekem is segítsetek leszedtem a vga-m driver update-jét de instalkor megáll és azt írja hogy szerezzem be a laptop gyártójától a updatet.... de a hp oldalánn meg nem igazán találok drivert...😞
sztem csak akkor töröld a régi illesztőt ha másfajta vga-t veszel...mert lehet elég egy sima update is nem kell törölni keresni aztánn installálni ...de ez csak az én véleményem
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h ha veszek egy új VGA-t, és mielőtt beletenném a gépbe, miket kell törölni? Gondolom a régi VGA illesztőjét, meg talán a meghajtóprogramokat, nem? 😀
Szerintem kell mert akkor valószínűleg lehet el sem indulna a windows de ha el is indul akkor is érdemes újrarakni én meg pár havonta újrarakom mert úgy mindig a legfrissebb és a leggyorabb
Elmondanám, hogy a 32-bites XP is kezeli a 4Gb ramot, függetlenül attól, hogy csak 3.25Gb-ot címez! Ha a BIOS felismeri mind a 4Gb-ot, akkor az XP is, és használja is!
Közben eszembe jutott, hogyha már van bennt egy 800-as, akkor az mindenképpen 800-ra fogja korlátozni az 1066-ost, mivel a 800-as ugye nem tud 1066-on menni. 😀
Ha X2 mellett csak 800-at kezel a lap, akkor abból sosem lesz 1066. Bár akkor én is hiába vennék 4GB 1066-ot az X2 5000-hez, mert elvileg csak X3/X4-el támogatja.
Szal valószínű h. csak 800-on fog menni az 1066-os ramod, de ettől nem lesz semminek semmi baja. 😀
azt tudjuk h csak 3,25-öt kezel... de az a kérdés h a gép csak 800-as memóriát tud kezelni... és milesz ha belerakjuk a 1066-osat nem használja ki az egészet csak 800-at vagy vminek lesz vmi baja... akár a gépnek akár a memóriának??
Heló srácok! Arra lennék kíváncsí, ha én a gépembe még tennék egy 1066-os 2gigás ramot akkor az hogy viselkedne? AM2 folalat nem támogatja az 1066-ot csak 800-ig. Lebutítaná 800-ra vagy lenne valami baja is? Pakai93 most vesz gépet, bedobnám az enyémba, hogy mit muzsikál a +2 giga 32bites xp-n. Előre is köszi!
vagy még az is lehet ha olcsó volt akkor azért volt olcsó mert lassú a másolási sebessége mert ez különbözik...nekem is van 8gb-os pendrive-om ami elég lassú... de van még 2gb 1gb és 512mb ezek hozzá képes villámgyorsak bár az áruk is kicsit több volt... 😀
CSáó!Na megtudtam mi a hiba (TALÁN) a Crysisben!Az h egyszerűen bénák ezek a Razoros cuccok szerintem!Már csak ebben kéne a véleményetek h a Razor torrentekkel mi a helyzet!H bennem van inkább a hiba vagy abban a torrentben!
Ezt a problémát én is láttam a prohardver gta 4 forumán, sokan panaszkodtak ilyen akadásokra. Legtöbben más oprendszert húztak fel, legtöbbször így oldódott meg a probléma.
Driver = Illesztőprogram!
Ja, de hülye vagyok! 😆 Így értem, ok, köszönöm a segítséget! 😉
Na avval én is megszenvedtem, míg a nyomtatómhoz drivert kerestem! 😞 Elég nehezen, "eldugva" megtalálható! De nincs a laptopon valamilyen update program? Ami magától frissít?
Letörlöd az előző drivert, és kész! De ha Atit veszel akk maradhat a driver!
Ja, ok, ATI van tervben! És az illesztőprogram, azt is törölni kell, vagy az már a driverben van? Vagy nem is kell semmit sem törölni? 😀
Szal valószínű h. csak 800-on fog menni az 1066-os ramod, de ettől nem lesz semminek semmi baja. 😀
32bites xp nem tud kezelni csak3.25gb ot
az alacsonyabbal nem lesz baj nemlesz tőle semmi Baja
Akkor elvileg az 1066-os lefoja butítani 800-ra igaz?
az alacsonyabbal nem lesz baj nemlesz tőle semmi Baja
Hali!
Mi a véleményetek 1 Hitachi 500GB os merevlemezröl??Vagy milyet ajánlatok 500gb os ba!!
nekem semmi problémám vele eddig és nem is hangos 😀
Mi a véleményetek 1 Hitachi 500GB os merevlemezröl??Vagy milyet ajánlatok 500gb os ba!!
uh kéne valami megoldás erre a problémára
U.I.:Ja és a Crysis Warhead is fent van!De külön-külön mappában!És uninstalállásnál lefagy a telepítő!
Tapasztalatom alapján a Razoros cuccok jók szoktak lenni, de ettől függetlenül lehet h azzal van a probléma.
kösz!
én az ieneket amik nem hasonlítanak tárgyra nem használtam!
Csak annyi a gond h már a fele cucc nem használható!