Elmondanám, hogy a 32-bites XP is kezeli a 4Gb ramot, függetlenül attól, hogy csak 3.25Gb-ot címez! Ha a BIOS felismeri mind a 4Gb-ot, akkor az XP is, és használja is!
Közben eszembe jutott, hogyha már van bennt egy 800-as, akkor az mindenképpen 800-ra fogja korlátozni az 1066-ost, mivel a 800-as ugye nem tud 1066-on menni. 😀
Ha X2 mellett csak 800-at kezel a lap, akkor abból sosem lesz 1066. Bár akkor én is hiába vennék 4GB 1066-ot az X2 5000-hez, mert elvileg csak X3/X4-el támogatja.
Szal valószínű h. csak 800-on fog menni az 1066-os ramod, de ettől nem lesz semminek semmi baja. 😀
azt tudjuk h csak 3,25-öt kezel... de az a kérdés h a gép csak 800-as memóriát tud kezelni... és milesz ha belerakjuk a 1066-osat nem használja ki az egészet csak 800-at vagy vminek lesz vmi baja... akár a gépnek akár a memóriának??
Heló srácok! Arra lennék kíváncsí, ha én a gépembe még tennék egy 1066-os 2gigás ramot akkor az hogy viselkedne? AM2 folalat nem támogatja az 1066-ot csak 800-ig. Lebutítaná 800-ra vagy lenne valami baja is? Pakai93 most vesz gépet, bedobnám az enyémba, hogy mit muzsikál a +2 giga 32bites xp-n. Előre is köszi!
vagy még az is lehet ha olcsó volt akkor azért volt olcsó mert lassú a másolási sebessége mert ez különbözik...nekem is van 8gb-os pendrive-om ami elég lassú... de van még 2gb 1gb és 512mb ezek hozzá képes villámgyorsak bár az áruk is kicsit több volt... 😀
CSáó!Na megtudtam mi a hiba (TALÁN) a Crysisben!Az h egyszerűen bénák ezek a Razoros cuccok szerintem!Már csak ebben kéne a véleményetek h a Razor torrentekkel mi a helyzet!H bennem van inkább a hiba vagy abban a torrentben!
Nekem is mindíg kiírja h Érvénytelen a BOOT.INI Fájl! Rendszer indítása a innen: WINDOWS! Vagy valami ilyet! De csak akkor ha valamien autómatikusan induló coccut kikapcsolok az msconfigban!
bigame , nekem volt olyan is h nem irta ki az ÜDVÖZÖLJÜK-et hanem fekete képernyö , aztán irt valami "a c:/windows/(blablabla)-ban nemtalálható ****.exe fájl" vagy miket irt.. 😆
nekem a gépem igy indul be : bekapcsolom , rá 4-5 másodpercre sípol eggyet valahogy ugy h CZCZC aztán kiirja az alaplapom márkáját amit mutat 2másodpercig , aztán beindul a windows , néha beakad az ÜDVÖZÖLJÜK-nel hogy má be indult a windows de még mindig csak az ÜDVÖZÖLJÜK-öt látom , azt 40másodpercre kezdem látni csak az ikonokat 😃😆 de néha beindul (az üdvözöljük akció nélkül is h nemtart olyan soká😆😉
jólvan azé kérdeztem, egyszer még régebben szedte a faterom vhonnan, nah mind1, másik komolyabb kérdésem nemtom mit csináltam v, h mien baj lehet belőle de egy idelye viszont indítás közben kiírja, h "érvénytelen Boot.ini-fájl, a rendszertörléshe" nemtom má mit írt!
Szal valószínű h. csak 800-on fog menni az 1066-os ramod, de ettől nem lesz semminek semmi baja. 😀
32bites xp nem tud kezelni csak3.25gb ot
az alacsonyabbal nem lesz baj nemlesz tőle semmi Baja
Akkor elvileg az 1066-os lefoja butítani 800-ra igaz?
az alacsonyabbal nem lesz baj nemlesz tőle semmi Baja
Hali!
Mi a véleményetek 1 Hitachi 500GB os merevlemezröl??Vagy milyet ajánlatok 500gb os ba!!
nekem semmi problémám vele eddig és nem is hangos 😀
Mi a véleményetek 1 Hitachi 500GB os merevlemezröl??Vagy milyet ajánlatok 500gb os ba!!
uh kéne valami megoldás erre a problémára
U.I.:Ja és a Crysis Warhead is fent van!De külön-külön mappában!És uninstalállásnál lefagy a telepítő!
Tapasztalatom alapján a Razoros cuccok jók szoktak lenni, de ettől függetlenül lehet h azzal van a probléma.
kösz!
én az ieneket amik nem hasonlítanak tárgyra nem használtam!
Csak annyi a gond h már a fele cucc nem használható!
nem nem semmi gond az indítással csak csinálja ezeket amiket írtam, de csak egy ideje csinálja ezt a BOOT-fájlt!
Mondom csak akkor ha valamit kikapcsolsz! Ha futtatásba beíros h msconfig, és beállított, hogy szokásos indítás, akk nem írja ki!
Razorblade: Nincs mit!