Sziasztok! Nekem a következő a problémám: Online szoktam nézni TV-t, NET-ről (m1 hírek, időjárás, meg 1-2 ,ás csatorna), és erre a Mozilla a Windows Media Player WEB beépülő modulját használja! Mikor megtörtént a megfelelő pufferelés, elindul a lejátszás, közben megy a streaming, de megakad a kép és a hang kb. 1-2 percnél, de a lejátszási csík, és az időszámláló megy tovább! A streaming 512Kb-es netre van tervezve, nekem 4x annyi van, nem megy letöltés közben, meg semmi más, és mégis megakad! Mit tudok vele csinálni? Miért nem megy tovább?
gyenesmartin írta:
a ramot hogy kell fejjebb húzni 800mhz-től mert ennyire sikerült de 1066-os ramom van?Az alaplap meg csak 667-et észlel.
Valszeg az alaplapod csak 667 Mhz-ig kezeli a ramokat, de a ramok tudnak futni csökentett módban, nekem is így van csak 533-ig kezeli, de fel van húzva 590-re.(800mhz-es memók)
nah kösz, am néztem videót Dead Space meg Prototype meg Fear2, csak az Intel GMA 4500-volt, tehát nemtom de nemhiszem, h nagy különbség van a 4500 és a 4500M-között, de lehet, h ugyan az csak én vok hülye😆!
csasa94 írta:
Hát az Intel VGA-k nem remekelnek! 😞 És sajnos a VGA a processortól szívja az erőforrást, mivel integrált! Nem tűnik rossznak, bár még egy-két plusz infó jól jönne! 😀
Hát az Intel VGA-k nem remekelnek! 😞 És sajnos a VGA a processortól szívja az erőforrást, mivel integrált! Nem tűnik rossznak, bár még egy-két plusz infó jól jönne! 😀
nah csá! faterom laptopot akar venni, írom mien!
CPU:Intel Dual Core T4200
VGA:Intel GMA 4500M
RAM:2 GB HDD
HDD:250 GB
Wifi:6 Cellás akkumlátor, webkamera
nah azt kérdezném, h ezen mai game-ek,h mennékenk pl: Devil May Cry 4?
Rapido írta:
Hát nem hiszem h túlmelegedik!Általába egész nap nyomom a Race Driver Grid-et és 60 fok fölé nem megy semmi ha jól tudom!Dd majd megnézem!Köszi!
biztos nem a gép hibája. Csak a régebbi laptopoknál volt olyan hogy melegedés miatt túlhevült a rendszer és kifagyott.
Ha most túlmelegszik egyből lekapcsol, mivel érzi az alkatrész hogy baj van 😃
Szóval vagy op.rendszer vagy játék hiba!
Rapido írta:
Hello!Nekem most a GTA 4-el van gondom!Az a gond h 20 percnyi játék után elkezd szaggatni!Mindig ez van úgyhogy ez nem egyszeri eset!A játék nem eredeti de nekem minden GTA-val gondom van mondjuk.GTA SA-nál a hang megy el 20 perc után.A GTA 4 szaggat!De mind1 most a GTA 4 a gondom!A választ előre is köszi!
Ezt a problémát én is láttam a prohardver gta 4 forumán, sokan panaszkodtak ilyen akadásokra. Legtöbben más oprendszert húztak fel, legtöbbször így oldódott meg a probléma.
Hello!Nekem most a GTA 4-el van gondom!Az a gond h 20 percnyi játék után elkezd szaggatni!Mindig ez van úgyhogy ez nem egyszeri eset!A játék nem eredeti de nekem minden GTA-val gondom van mondjuk.GTA SA-nál a hang megy el 20 perc után.A GTA 4 szaggat!De mind1 most a GTA 4 a gondom!A választ előre is köszi!
killerke06 írta:
jah és ha már itt járunk nekem is segítsetek leszedtem a vga-m driver update-jét de instalkor megáll és azt írja hogy szerezzem be a laptop gyártójától a updatet.... de a hp oldalánn meg nem igazán találok drivert...😞
Na avval én is megszenvedtem, míg a nyomtatómhoz drivert kerestem! 😞 Elég nehezen, "eldugva" megtalálható! De nincs a laptopon valamilyen update program? Ami magától frissít?
jah és ha már itt járunk nekem is segítsetek leszedtem a vga-m driver update-jét de instalkor megáll és azt írja hogy szerezzem be a laptop gyártójától a updatet.... de a hp oldalánn meg nem igazán találok drivert...😞
sztem csak akkor töröld a régi illesztőt ha másfajta vga-t veszel...mert lehet elég egy sima update is nem kell törölni keresni aztánn installálni ...de ez csak az én véleményem
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h ha veszek egy új VGA-t, és mielőtt beletenném a gépbe, miket kell törölni? Gondolom a régi VGA illesztőjét, meg talán a meghajtóprogramokat, nem? 😀
Szerintem kell mert akkor valószínűleg lehet el sem indulna a windows de ha el is indul akkor is érdemes újrarakni én meg pár havonta újrarakom mert úgy mindig a legfrissebb és a leggyorabb
a ramot hogy kell fejjebb húzni 800mhz-től mert ennyire sikerült de 1066-os ramom van?Az alaplap meg csak 667-et észlel.
Valszeg az alaplapod csak 667 Mhz-ig kezeli a ramokat, de a ramok tudnak futni csökentett módban, nekem is így van csak 533-ig kezeli, de fel van húzva 590-re.(800mhz-es memók)
sztem az M-jobb!
SamHill kb a 60-as oldalon leírtam egy laptopot amit lehet, h megveszünk abba van ien vga!
Milyen progival lehet videókat egybeszerkeszteni, úgy hogy zenét is lehessen berakni alá?
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni?
Nagyon szívesen segítünk ha tudunk, csak oszd meg velünk a segítségkérés okát!
sztem az M-jobb!
2.0 GHz Intel Pentium dual core processzor (T4200)
* 1 MB L2 Cache
már láttam azé kösz!
Ja, ok, bocs, nem tudtam róla! 😞 Próbálnék segíteni, de nem tudok sokat! 😞
Olvasd el! 😉 A VGA van benne! 😀
itt az újságban 119.990, auschan kártyával meg a 10-esemmel amit géptuningra szántam!😀
Aha, hát árban nem vészes! 😀 Utána nézek a VGA-nak, és a procinak!
ennyi van az újságba😆!
CPU:Intel Dual Core T4200
VGA:Intel GMA 4500M
RAM:2 GB HDD
HDD:250 GB
Wifi:6 Cellás akkumlátor, webkamera
nah azt kérdezném, h ezen mai game-ek,h mennékenk pl: Devil May Cry 4?
nekem lenne 1 olyan kérdésem hogy 4-10k ft között nem tudok ajánlani valami jó billentyűzetet?multimédiás érdekelne inkább
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=20325[/url]
Remélem ilyenre gondoltál!
Hát nem hiszem h túlmelegedik!Általába egész nap nyomom a Race Driver Grid-et és 60 fok fölé nem megy semmi ha jól tudom!Dd majd megnézem!Köszi!
biztos nem a gép hibája. Csak a régebbi laptopoknál volt olyan hogy melegedés miatt túlhevült a rendszer és kifagyott.
Ha most túlmelegszik egyből lekapcsol, mivel érzi az alkatrész hogy baj van 😃
Szóval vagy op.rendszer vagy játék hiba!
Ezt a problémát én is láttam a prohardver gta 4 forumán, sokan panaszkodtak ilyen akadásokra. Legtöbben más oprendszert húztak fel, legtöbbször így oldódott meg a probléma.
Driver = Illesztőprogram!
Ja, de hülye vagyok! 😆 Így értem, ok, köszönöm a segítséget! 😉
Na avval én is megszenvedtem, míg a nyomtatómhoz drivert kerestem! 😞 Elég nehezen, "eldugva" megtalálható! De nincs a laptopon valamilyen update program? Ami magától frissít?
Letörlöd az előző drivert, és kész! De ha Atit veszel akk maradhat a driver!
Ja, ok, ATI van tervben! És az illesztőprogram, azt is törölni kell, vagy az már a driverben van? Vagy nem is kell semmit sem törölni? 😀