Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TripplaXXX avatar
Hát amikor letöltöttem akkor volt egy .dvd fájl és egy iso fájl de a clonecd-vel a .dvd fájlt kell kiírni
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
CloneCD-vel irtam a .dvd fájlt 4X-es sebességgel
0
0
0
0
roberto888 avatar
Valószínűleg rosszul írtad ki!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy Kiírtam a Call Of Duty 4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és mikor beteszem az XBOX360-ba akkor kijön egy fekete képernyő valamit kiír
(Ha fontos akkor megmondom mit)És kijön utána egy
XBOX360-os kép és kilép hát ennyi.
Légyszíves válaszoljatok most az egyszer könyörgök!😞😢
0
0
0
0
rappit4 avatar
kösz roberto és mali 😀
0
0
0
0
Flash avatar
LCD moncsiknál a 60Hz ugyanolyan rossz, és vibráló, mint a CRT-knél?
Mert lassan tervezek venni egy Samsung P2450H moncsit, és mindenhol azt írják, hogy az optimális frissítési frekv. 60Hz.

Nekem a mostani CRT-m 85Hz-en megy, mert már 75Hz-en is széjjelvágja a szemem...szal ezért kérdezem.

Ha valakinek ilyen moncsija van, vagy csak szimplán tudja, ossza meg velem, hogy mennyi a max. frissítési frekvenciája 1920x1080-as felbontáson, mert számomra ez még a Manual-ból sem derült ki egyértelműen...

Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni. 😀
0
0
0
0
MaliDual avatar
rappit4 írta:
demi: sztem nem ! amugy nekem az a kérdésem mi az a benchmark és mirejó?

Szoftver- és hardvereszközök, valamint komplett rendszerek effektív teljesítményének meghatározására alkalmas program.

A benchmark programok lényegében nem csinálnak mást, mint megmérik, hogy egy előre meghatározott műveletsor elvégzéséhez mennyi időre van szükség a tesztelt környezetben, és ez alapján következtetnek annak effektív teljesítményére.

Az, hogy a benchmark programok által jelzett különbségek mennyire relevánsak a tényleges felhasználás során attól függ, hogy a program által a tesztelés alatt végzett műveletek jellemzői milyen közel állnak a valós életben is futtatott alkalmazásokéihoz.

roberto gyorsabb volt😃😃
0
0
0
0
roberto888 avatar
A Benchmark leteszteli hogy mennyit tud a géped egy bizonyos alkatrésze!
0
0
0
0
rappit4 avatar
demi: sztem nem ! amugy nekem az a kérdésem mi az a benchmark és mirejó?
0
0
0
0
demi3223 avatar
Szerintetek van olyan h a Gears Of War nem megy win 7 -en?
0
0
0
0
rappit4 avatar
TripplaXXX ezt nem ide kéne irnod hanem valami x360-os fórumba
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Az nem baj ha XBOX360 CloneCD-vel nem 2X-2.4X-es sebességgel írom hanem 4X-es sebességgel?
Működni fog?
Válaszoljatok légyszi nagyon kéne a válasz!
Köszi!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Én 4.6-ot is szoktam ráírni egy dvd-re.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Az nem baj ha XBOX360 CloneCD-vel nem 2X-2.4X-es sebességgel írom hanem 4X-es sebességgel?
Működni fog?
Köszi!😀
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Működni fog?
Köszi!😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát 4,5 gb ráfér mer általában annyit írok rá csak aztz hittem hogy több is
0
0
0
0
jumbo avatar
Kmisi99 írta:
most egy nagyon alap kérdés hány GB fér egy 4,7gigás lemezre? mert az hogy 4,7 az tuti nem

4.4 esetleg 4.5GB-nyi
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
most egy nagyon alap kérdés hány GB fér egy 4,7gigás lemezre? mert az hogy 4,7 az tuti nem
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a DVD ÍRÓ hány rétegű:TOSHIBA CD/DVDW SD-R6472 TU50 (ATA)
kÖSSZ A választ!
0
0
0
0
Lizard avatar
igen létezik ilyen készülék, nagyon jó kis cucc😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
egy egyszerű ki műszer kell be kell dugni a konnektorba és abba az elosztót és méri hány W megy rajta
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Lizard írta:
berki_zsolt írta:
philips20 írta:
valaki tud 1 olyan progit/weboldalt ami kiszámitja hogy hányforintba van oránként a gép 😃

Progit nem tudok, de tudjuk, hány wattos a tápegységed!! Pl nekem 550W a tápegység+140W a hangszóró=690 Wattot fogyaszt a gép egy óra alatt. A számlázási egység 1000W/h (1kWh). Az egységár az E-onnál kb. 40 ft nappal, vagyis a fogyasztásom (690W/1000W/h)*40Ft=27.6 Ft/h!! Ha valaki nem érti, dobjon üzit!!!😊

zsolti, hogy fogyasztana 550w-ot a géped😀, egy gép nem anynit fogyaszt amekkora tápod van! ha a gépeden minden max terheltséeg alatt van max akkor fogyaszt úgy 300-400w-között, de olyan alkalmazást nem hiszem hogy használsz ami mindent leterhelne😀, meg a hangszóróknál sem annyit fogyaszt amennyi watt rá van írva, max annyit tud fogyasztani ha teljes terhelés alatt van! szal az a 690 wat inkább 500 vagy még kevesebb.

Ez csak megközelítő érték, maximum annyi a fogyasztás, tudom, de nem tudok semilyen progit, amivel a fogyasztást meg lehetne nézni.........
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja az én gépem sem fogyaszt annyit max 420w ot monitorral hangfallal együtt. Pedig az i7 es meg a 4870 se keveset fogyazt meg még a hangfal meg a monitor
0
0
0
0
Lizard avatar
berki_zsolt írta:
philips20 írta:
valaki tud 1 olyan progit/weboldalt ami kiszámitja hogy hányforintba van oránként a gép 😃

Progit nem tudok, de tudjuk, hány wattos a tápegységed!! Pl nekem 550W a tápegység+140W a hangszóró=690 Wattot fogyaszt a gép egy óra alatt. A számlázási egység 1000W/h (1kWh). Az egységár az E-onnál kb. 40 ft nappal, vagyis a fogyasztásom (690W/1000W/h)*40Ft=27.6 Ft/h!! Ha valaki nem érti, dobjon üzit!!!😊

zsolti, hogy fogyasztana 550w-ot a géped😀, egy gép nem anynit fogyaszt amekkora tápod van! ha a gépeden minden max terheltséeg alatt van max akkor fogyaszt úgy 300-400w-között, de olyan alkalmazást nem hiszem hogy használsz ami mindent leterhelne😀, meg a hangszóróknál sem annyit fogyaszt amennyi watt rá van írva, max annyit tud fogyasztani ha teljes terhelés alatt van! szal az a 690 wat inkább 500 vagy még kevesebb.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy XBOX360-ra meik programmal kell kiírni a játékokat és hogy?
Én halottam az IMGBURN nevezetű progiról .Azzal hogy kell kiírni?
KÖSZ A VÁLASZT!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
philips20 írta:

0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy XBOX360-ra meik programmal kell kiírni a játékokat és hogy?
Én halottam az IMGBURN nevezetű progiról .Azzal hogy kell kiírni?
KÖSZ A VÁLASZT!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
battyan írta:
frissítettem megoldotta azt a problémát,h nem szólt a két hátsó hangszóró, most viszont a két első nem szól, de nem csak a tesztben hanem amúgy sem! + még ha mátrixba váltok akkor csend vaan 😕
vmi ötlet?

Közben már megyen az összes hangszóró, csak mikor bekapcsolom a matrix módot a tesztnél akkor nem szól a a két hátsó hangszóró meg a center...

Na akkor frissítetted a hangkártyád driverét és akkor már mátrixba ***án szólnak a hátsók? mer nekem mártixban elég szarul vagy sehogy amúgy tökéletesen szól.
0
0
0
0
philips20 avatar
0
0
0
0
kisborda avatar
Most raktam össze a gépet és amikor telepítem a windows-t befejezi a telepítést a cd-ről és bootolna a hdd-ről. De ekkor egy idő után megáll az a kis csík és nem tölt. Miért lehet ez?
0
0
0
0
battyan avatar
frissítettem megoldotta azt a problémát,h nem szólt a két hátsó hangszóró, most viszont a két első nem szól, de nem csak a tesztben hanem amúgy sem! + még ha mátrixba váltok akkor csend vaan 😕
vmi ötlet?

Közben már megyen az összes hangszóró, csak mikor bekapcsolom a matrix módot a tesztnél akkor nem szól a a két hátsó hangszóró meg a center...
0
0
0
0
battyan avatar
Kmisi99 írta:
nem tudom mér nekem a Realtek HD Audio Manager tesztjével tökéletesen szól mind

Igeen? hát akkor nálam lesz a hiba. Frissítem a drivert hátha megoldja a problémát...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Én úgytudtam ,hogy csak a gyengébb minőségű hangszórókat kell bejáratni.De a tangband az nemgyenge.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem tudom mér nekem a Realtek HD Audio Manager tesztjével tökéletesen szól mind
0
0
0
0
battyan avatar
Kmisi99 írta:
hát most 1/2 eden van a basszus és a hangerő is
amúgy ha a zenénél matrixba rakod neked is az ilyen éneklős résznél ilyen fos de a dallamnál ott jól szól a hátsó meg van hogy csak dallam megy és az ének nem hallatszik a hátsó hangaszórókból a centerrel és az első kettővel nincs gond

Nekem is ugyanez van, ha mátrixba váltok akkor a két hátsó hangszórón csak a dallam megy, az is olyan fura hangon, de sztem ez az 5.1-es hangzás miatt van...
Am. ha tesztelem a Realtek HD Audio Manager-rel a 3D-t akkor mikor a hang a hátam mögé ér akkor lehalkul és egy pillanatra ki is kapcsol ez normális? Meg mikor az Audio I/O-n megnyomom a play gombot akkor a jobb és a bal hangszóró tesztje tökéletesen működik, de a többi meg se moccan... nemtom mi lehet a gond pedig 6CH-ra van állítva...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát most 1/2 eden van a basszus és a hangerő is
amúgy ha a zenénél matrixba rakod neked is az ilyen éneklős résznél ilyen fos de a dallamnál ott jól szól a hátsó meg van hogy csak dallam megy és az ének nem hallatszik a hátsó hangaszórókból a centerrel és az első kettővel nincs gond
0
0
0
0
battyan avatar
Kmisi99 írta:
Hello hangrendszerek bajaratásáról mit kéne tudnom? most vettem egy logitech x540 est és mondták hogy ajánlott bejáratni de hogy? És eleinte ne halhassam úgy mint a hülye?

Hy, nekem is egy ilyenem van, úgy volt,h egy pár napig csak csendesen fog menni, de a második zenénél amit betettem nem bírtam tovább és adtam rá egy kis kakaót, úgy,h azt mások is hallják...
Szóval én nem tudtam ellenállni, de ha te kibírod le a kalappal előtted!😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello hangrendszerek bajaratásáról mit kéne tudnom? most vettem egy logitech x540 est és mondták hogy ajánlott bejáratni de hogy? És eleinte ne halhassam úgy mint a hülye?
0
0
0
0
battyan avatar
Szóval akkor elég lenne neki? Am. egy Eurocase 400W-os tápról van szó...
Nekem azt irták erről,h veszélyes táp és,h azonnal cseréljem le...😕
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
86wattot eszik az a kártya.A 9600gt amit még egy codegen 350w-os táp is elbír az fogyaszt 90wattot.
0
0
0
0
battyan avatar
Sziasztok!
Van vmi jobb grafikus kártya amit még biztonsággal el tud látni a tápom?
5750-ben gondolkodtam, de nincs raktáron, meg sokan azt mondták nekem,h kevés lesz az a 400W, de voltak olyanok is akik szerint biztonsággal elég...
0
0
0
0
Ferrari avatar
rolcsiX írta:
Hello! Szerintetek 1 e8400 kitudna hajtani 1 ati 4890-et?

igen ki tudná hajtani. És az a proci jól is tuningolható 😃
0
0
0
0
no avatar
Hello! Szerintetek 1 e8400 kitudna hajtani 1 ati 4890-et?
0
0
0
0
kisborda avatar
gyenesmartin írta:
Melyiket érdemesebb megvenni ,hogy játszak rajta a gta4-el?[LINK]

Ezek nekem kellenek!😀
0
0
0
0
thug85 avatar
nemkrisz11 írta:
na?? valaki tudna nekem segíteni?

Minden csak hőmérséklet függő. Addig tudod húzni, amíg bírja a hűtő megfelelően hűteni, és amíg stabil a processzor működése.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
na?? valaki tudna nekem segíteni?
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna nekem segiteni abban hogy kell a procit normálisan huzni! mert én az enyémet 3Ghz ről 3.5Ghz-ra huztam és lefagyott de szerintem még valami mást is átkéne állitani a biosba??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció