Azt hittem, az Elitere gondolsz.
Szerintem felesleges megvenni, itt lesz a One, ami nagy valószínűséggel lejátssza az XBox 360 játékokat is.
Szerintem nálunk nem lesz elterjedt, nagyon drága lesz a One.
Sokan a 360-nál abba a hibába estek, hogy zárt helyen tárolták, meg állva. Pont fordítva kellene a hűtőbordák miatt. Meg a Jasper lapos XBoxok anno megszívták RRoD hibával. Ez csak afféle jótanács.
matebabaja: Azt olvastam róla, hogy az E valamivel még a Slim-nél is halkabb. Ja, és hogy összességében nem rossz gép. Tehát én csak a külső alapján választanék. Mindkettő RGH-ra alkalmas, ha úgy akarod.
A fehér színű, ugye? 😃
Nagyon szívesen, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan 😀
matebabaja: Gondolom, az Elitere gondolsz, amit már csak 1-2 helyen lehet kapni. A 250 GB-os Slim váltotta. Én Slimet vennék, jobb, kisebb, lehet bővíteni a tárhelyét.
sziasztok,kaptam egy règebbi tipusú xbox360-at,2006-os de a system infòban 2010 van irva,a kèrdèsem az hogy futnának-e rajta az ùjabb játèkok(2012-2013) ? mert nem szeretnèk feleslegesen kidobni több 10 000 forintot.
Előző héten vmi baj történt a microsoft fiókommal(azóta nem tudok belépni) és szerintem már nem is fogok sajnos, nem rég vettem a boxot eddig csak a cod bo2 van meg és ha csinálok másik profilt + veszek rá goldot akkor tudok multiplayerezni vagy meg kellene vennem(amit nemfogok) megint a játékot h tudjak mp-ezni?
És nem rég vettem ms pontot akkor majd tudom a másik profilomon is vásárolni majd ha akarok? Remélem összetüdtátok rakni amit akarok kérdezni (ha minden jólesz és sikerül majd megint játszanom a cod-al akkor szivesen játszok veletek ha akartok és nektek is megvan jól játszok 17 vagyok a k/d m 1.89 volt 😀 kösz előre is
Helótok.Olyan kérdésem lenne,hogy ha letöltök egy játékot xbox360-ra,de nem akarom kiégetni lemezre,mert nem tudom,akkor pl USB-re rálehet rakni valahogy?És ha igen hogyan?
Sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy az én monitorommal lehet e xbox al játszani?
És keresek egy ojan embert akki tényleg ért hozá a hardverhez és a szoftverhez.Lenne tegy pár kérdésem.
xbox 360-on a halo reach-nél amikor multizni akarunk a haverral akkor csak egy karral lehet játszani mert amikor benyomja a másikat is akkor offline-t ír ki a játékmód választás helyett
ez miért van?
Hy! Nem akar valaki játékot cserélni Budapest környékén? Van egy Dragon Age 2, és egy Dantes Inferno és egy NFS hot pursuit ha valakit érdekel, hasonló árkategóriás játékokra mehet a csere
teljesen felesleges várni ugyanis az ms gyárilag a slimet asszem 80 vagy 85 fokra szabályozza magyarul addig alig pörög a venti utánna pörög fel ha alá kerül akkor megin vissza veszi a fordulatot ergo megin felfog menni 80 ra és ez ugyan úgy eléri a dashboardba is nincs értelme várni ha rgh-s a box akkor általába 60 fokra van ez belőve!!!
AbelsuPC: csináld azt, hogy ha játszottál nem egy egyből kikapcsolod az xbox-ot, hanem csak kilépsz a játékból és hagyod pár percet a gépet alapjáraton menni.
AbelsuPC : Vagy azért mert a slim gépek alapból ilyenek vagy azért mert hűtésmódosított. De az jó ha kikapcsolás után még pörögnek mert így nem lesz 3ledes
azt szeretném kérdezni hogy az mért van ha Slim xbox-omat kikapcsolom,és nem vált át azonnal sárgára a led a tápon, hanem zöld marad 1 kis időre és pörögnek a vantik.
Sziasztok
előre is bocis ha véletlenül rossz helyre írom. Olyan embert keresnék aki tudna segíteni abban, hogy pontosan hogy kell kiégetni Xbox360 játékokat lt 2.0-s fleshelt gépre. Gondolok itt pl: Far Cry 3, Fifa13 ... és minden más új játékra ... mert olvastam már olyant, hogy kell a gépet is valamiféle programmal frissíteni meg hasonló dolgok ... de ahány fórum annyi változat. Tehát ha akárki ilyen lenne dobna egy pm-et itt vagy egy email-t: szentedavid@hotmail.com
Szerintetek egy TÉNYLEGESEN alig használt ( fél órát ) 4 gb-os gép Red Dead Redemption GOTY-val, Ghost Recon Future Soldier Signature Editionnel és Saints Row 3-al mennyit érhet?
még ha win8 lenne rajta de még a microsoftnak se kell a saját "gyereke" 😃 amúgy eléggé gáz de legalább lesz PC-hez következő generációs xbox controller 😃 ha másért nem is,ezért megérte fejleszteni 😆
Lécci segítsen valaki abban, hogy mivel lehet orvosolni azt hogy játék közben lefagy minden és újra kell indítani a gépet és utána tökéletesen fut/megy minden. Vagy hogy egy ilyen gép mennyit ér minden tartozékkal joy + kb 40 db játékkal.
na má meg van azt irta ki!!! h olvashatatlan a dvd tisztitsam meg a lemeznél és inditsam ujra!!!
de ez nem sikerül elinditani!!!
2-3 nap utá h lehet ez??? + egyszer hallotam ijen morgo hangot belöle
Sziasztok!!! lenne egy kérdésem!
Mert az xbox 360-am nem futattja a fifa 13 at el!!!! (eredeti)
nem tudjátok mitöl lehet?
Annyira indul el a játék h nyelvet választok és vmi bejön és kilép!
Ha veszek konzolt akkor sztem majd ugy 3 év mulva vennék mert akkora lesznek már bőven játékok meg a hobáit is kijavitják addigra ha lesznek😃 am sztem 720 at vennék a ps nem jön be
Hosszú idő (4-5 év) után megint van egy xboxom. Eddig PC-hez voltam szokva. Feltelepítettem, majd elindítottam a GTA 4-et (boxon). És az lenne a kérdésem, hogy most nálam van a hiba, vagy tényleg ennyire kevés embert/autót tudnak csak egyszerre megjeleníteni a mostani konzolok? Régebben is játszottam vele, de úgy emlékeztem, hogy többet bír el. Kb 5-6 autó szokott egyszerre lenni, de van, hogy egy sincs (mondjuk ha gyorsan megyek). Egy RGH-zott, flashelt Slimem van.
felcser512 írta:
üdv all , az lenne a kérdésem hogyha formázom az xbox 360 slim vinyoját , akkor az RGH - hoz felrakott progi + menü minden elveszlik ? vagy csak a profilom + a mentések meg egyéb ?
üdv all , az lenne a kérdésem hogyha formázom az xbox 360 slim vinyoját , akkor az RGH - hoz felrakott progi + menü minden elveszlik ? vagy csak a profilom + a mentések meg egyéb ?
Dj Megatron írta:
Olyan kérdésem lenne, hogy a 7,96 GB-nál nagyobb XBOX 360 játékokat hogy ill. milyen programmal kell kiírni? 3.0 Flashelt.
Far Cry 3-at írtam ki Clone CD-vel, természetesen duplarétegű DVD-re, túlírást engedélyeztem, de a konzol nem engedett játszani.
Én úgy tudom, hogy az új játékokat már nem lehet egyszerű DVD íróval kiírni. Egy flash-elt LITEON IHAS 124B író kell hozzá.
Köszönöm a választ.😀És az mennyibe kerül? Hol lehet ilyet venni?
Hát én ilyen írókat régen aprod.hu meg az ehhez hasonló oldalakon láttam olyan 12 - 15 ezer forintért. De figyelj rá, hogy oda legyen írva, hogy XBOX lemezek írására, mert különben neked kell flashelni.
Dj Megatron írta:
Olyan kérdésem lenne, hogy a 7,96 GB-nál nagyobb XBOX 360 játékokat hogy ill. milyen programmal kell kiírni? 3.0 Flashelt.
Far Cry 3-at írtam ki Clone CD-vel, természetesen duplarétegű DVD-re, túlírást engedélyeztem, de a konzol nem engedett játszani.
Én úgy tudom, hogy az új játékokat már nem lehet egyszerű DVD íróval kiírni. Egy flash-elt LITEON IHAS 124B író kell hozzá.
Dj Megatron írta:
Mi benne 160 pénz?
Az xbox one 160 rugóért láttam vhol 😀
Ne kapkodd el a vásárlást, gondold végig. Egy játék miatt én feleslgesnek tartanám.
Szerintem felesleges megvenni, itt lesz a One, ami nagy valószínűséggel lejátssza az XBox 360 játékokat is.
Szerintem nálunk nem lesz elterjedt, nagyon drága lesz a One.
Sokan a 360-nál abba a hibába estek, hogy zárt helyen tárolták, meg állva. Pont fordítva kellene a hűtőbordák miatt. Meg a Jasper lapos XBoxok anno megszívták RRoD hibával. Ez csak afféle jótanács.
Nagyon szívesen, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan 😀
matebabaja: Gondolom, az Elitere gondolsz, amit már csak 1-2 helyen lehet kapni. A 250 GB-os Slim váltotta. Én Slimet vennék, jobb, kisebb, lehet bővíteni a tárhelyét.
patrik911: Elég, ha veszel egy Goldot.
És nem rég vettem ms pontot akkor majd tudom a másik profilomon is vásárolni majd ha akarok? Remélem összetüdtátok rakni amit akarok kérdezni (ha minden jólesz és sikerül majd megint játszanom a cod-al akkor szivesen játszok veletek ha akartok és nektek is megvan jól játszok 17 vagyok a k/d m 1.89 volt 😀 kösz előre is
És keresek egy ojan embert akki tényleg ért hozá a hardverhez és a szoftverhez.Lenne tegy pár kérdésem.
Elõre is köszönöm.
ez miért van?
(nem nekem kell hanem haveromnak)
előre is bocis ha véletlenül rossz helyre írom. Olyan embert keresnék aki tudna segíteni abban, hogy pontosan hogy kell kiégetni Xbox360 játékokat lt 2.0-s fleshelt gépre. Gondolok itt pl: Far Cry 3, Fifa13 ... és minden más új játékra ... mert olvastam már olyant, hogy kell a gépet is valamiféle programmal frissíteni meg hasonló dolgok ... de ahány fórum annyi változat. Tehát ha akárki ilyen lenne dobna egy pm-et itt vagy egy email-t: szentedavid@hotmail.com
[LINK]
És Xbox 360 fat tartozékokat veszek.
2008-as évjáratú hdmi lt3 flash van rajta (kb 20bd játék köztük a crysis 3 ) hűtés módolt szépen működik nem akadozik nem fagy ki
cserébe asztali gép érdekel de bármit meghalgatok kérdésekre válaszolok
Indítottunk egy új, magyar nyelvű rajongói oldalt az Xbox One konzolnak, ahol naponta érdekességeket, cikkeket és híreket olvashattok a konzolról.
Ha nem nagy kérés és érdekel titeket az összes hír és információ, akkor ide nyomjatok egy like-ot: [LINK]
de ez nem sikerül elinditani!!!
2-3 nap utá h lehet ez??? + egyszer hallotam ijen morgo hangot belöle
Mert az xbox 360-am nem futattja a fifa 13 at el!!!! (eredeti)
nem tudjátok mitöl lehet?
Annyira indul el a játék h nyelvet választok és vmi bejön és kilép!
Ps-ek meg nem jönnek be! 😀
Formázással minden elveszik.
Hát én ilyen írókat régen aprod.hu meg az ehhez hasonló oldalakon láttam olyan 12 - 15 ezer forintért. De figyelj rá, hogy oda legyen írva, hogy XBOX lemezek írására, mert különben neked kell flashelni.