Mi alapján választottad a neved?

Szerző: dragking, 2010. August 30., téma
Fórum » Társalgó
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
én azért vok joshjuve mert azt mondják h hasonlítok Joshra (Josh és Jutta) és mivel a Juventus a kedvenc csapatom hát... gondoltam összerakom a kettőt!!
0
0
0
0
no avatar
Gondoltam h a suliba meg ien helyeken nm Jan88-nak hívnak! 😆
Am én is csináltam iet még régen h vmi hülyeséget válaszoltam minden kérdésre mint pl: Mert jólesik meg ienek! 😆
0
0
0
0
no avatar
😆 BiGame jólvan! 😆
A te nevedet Screamer gondoltam h vmi iesmiből lett! 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
Legyen elég annyi, h kipattant a fejemből, h BiGame legyek, és illik a tulajdonságaimhoz!
0
0
0
0
Screamer avatar
😆

az én nevem bonyolult 😜 de elkezdem akkor....
Ugye én szeretem Core zenéket ( Deathcore, post hardcore, hardcore stb...) és abba van egy rész amikor "üvöltöznek" ( ez a Scream, aki hnagot ki adja az angolul "Screamer" bár nekem nincs oan erös hangom ez tény de nem lényeg 😆 )
0
0
0
0
laci503 avatar
nekem az e-mail címem miatt lett laci503 mindenhol a nevem 😃 bár azóta már van másik e-mail címem de az meg laci5033 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
juuuj én szinte senkine nem tudom mi a neve mert nem olvasom el mert tiszta zagyva és amit kilátok belőle öt onnantól úgy hívom😆 Sok mindenkinek van itt érdekes beceneve😆 De inkább nem írom le😆
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Csak azt az egyet utálom hogy, mások is majdnem mindig így járnak mind te😆(ne vedd magadra), pl. az egyik torrentóldalon nyertem egy versenyt, s az admin úgy rakta ki a főoldalra a nevem hogy Silver, azóta sem lépek be az oldalra, persze nem ennek köszönhetően😆
0
0
0
0
no avatar
😆 Előszőr én is azt hittem h cask elolvastam! 😆
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Most ugyancsak a keresztnevemmel kapcsolatos nevet adnék, mégpedig a Sillver-t azért mert a szüleim gyakran szólitanak Szilvernek. Én meg átformáltam: elvettem a z-t és betettem egy l-t, azért hogy a külföldi barátaink nehogy azt higgyék hogy én vagyok Silver, vagyis ezüst.
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Majdnem kétévvel ezzelőtt amikor beregeltem ide, akkor még nem nagyon volt "saját tervezésü nevem" ezért vettem a keresztnevemet és betettem az "sz" helyére egy x-szet.
Mostmár más nevet adnék a profilomnak de hát már késő ezen gondolkozni.
0
0
0
0
no avatar
ÓÓÓ kösz 😆 nah már ezzel is okosabb wok! 😃
0
0
0
0
madchief avatar
Én a nevemet a Master Chiefből alakítottam át MadChief-fé
és azért Mad mert a családnevem Madarász első 3 betű mad és így ez nekem tetszett😃
a másik meg Only Kopy de azt már inkább nem használom.
+Mw2-be megtaláltom Tango Sucka! néven😆
0
0
0
0
bigdave174 avatar
Én a Thug-ot először Tony Hawk UnderGround-nak hittem!Hiszen az az igazi rövidítése!

Én a nevemet a Pimp My Ride egyik csávó nevéjéből ihlettem!
Pontosabban a West Coast-ból volt az a Big Dane!És gondoltam miért ne lehetne Big Dave? 😃
0
0
0
0
azbizony avatar
Érdekes történetek vannak itt 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
dragking írta:
😆 Nah még írjatok h kinek mi alapján? Én igazából thug-ra lennék kiváncsi h mi ért ez lett a neve! 😆

Akkor kielégítem a kíváncsiságodat!
A nevem a rap imádatomból ered! Tupac használta ez a kifejezést olyan hátrányos helyzetű emberekre, akik később sokra vitték! Ma már más jelentéssel is bír! Gengsztert, orrgyilkost, bűnözőt is jelent! Az első e-mail címemnek thuglife-ot akartam megadni, Tupac együttese után! De ez már foglalt volt, így thug21 lett, mivel 21.-én születtem! Ebből lett később a thug85! Ma már mindenhol ezt használom, de több helyen még thug21 néven szerepelek, illetve Youtube-on HUNthug85 néven!!
0
0
0
0
Erik94 avatar
hanem akkor mi?😂
reggeli keszito?
0
0
0
0
konsti avatar
ps4VSxbox720 írta:
te azt honnan veszed?
xbox már hivatalosan kijelentette h nem xbox 720 lesz az uj jövevény neve....
0
0
0
0
konsti avatar
ps4VSxbox720 írta:
hát majd meglassatok 4 ev mulva szal mert xbox 720 akkor lesz es ps4 se lesz hamarabb😆
egyáltalán nem ez lesz a nevük....
0
0
0
0
Erik94 avatar
hát majd meglassatok 4 ev mulva szal mert xbox 720 akkor lesz es ps4 se lesz hamarabb😆
0
0
0
0
no avatar
😆 próba szerencse! 😆
Jólvan csak kérdeztem! 😃
0
0
0
0
Tofy avatar
Hát ha elárulom meg kéne hogy öljelek!😃 Csak vicc volt de nem tudom nem nagyon mondanak el ilyeneket.😀
0
0
0
0
no avatar
aham! 😃 És mennyiért bérlik a helyet?
0
0
0
0
no avatar
És te most hány éves is vagy?
0
0
0
0
Tofy avatar
Hát jó is volt.😃De 12 év alatt már nagyon megunta apa és elege volt ezért kiadta.
0
0
0
0
no avatar
😆 majd egyszer megtom!😆
Az jó ha nektem van a kocsmátok! 😆 Én tudnék mit kezdeni ezzel az előnnyel! 😆
0
0
0
0
Tofy avatar
Nekem azért lett Tofy a nevem mert a vezeték nevem Tófalvi és van vagyis volt egy kocsmánk (kiadtuk bérbe) és annak az volt a neve hogy Tofi söröző mert apámat is úgy becézték engem meg általában Kistofinak és a Tofi végén a i-t y-ra cseréltem.😃
0
0
0
0
no avatar
😆 de sztem nm igen fog erre felé tévedni! 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Majd ha úgy gondolja leírja 😆 nem veszem el ezt az örömöt tőle😆
0
0
0
0
no avatar
nah akk mond el te! 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
én tudom hogy miért thug lett😆
0
0
0
0
no avatar
😆 Nah még írjatok h kinek mi alapján? Én igazából thug-ra lennék kiváncsi h mi ért ez lett a neve! 😆
0
0
0
0
Romvr avatar
Akkor a nevem eredettörténete: Régen Lineage 2-ben egyszer voltam Rommaver (Rommá ver), a szagban és izomzatban is erős ork Harcos. Egy kis kihagyás után visszatértem akkor már a rövidített Romver néven. Később írtam egy regényt (kb 2 éve) abban az egyik mellékszereplőnek kitaláltam a Romvr nevet (vajon honnan jött) és azóta is használom sok helyen. Kiejtésre viszont még mindig "Romver"-nek mondom.
Azért ezt használom mert sok helyen ismernek így.
0
0
0
0
no avatar
Nah micsoda történetek! 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Én (mindenhol) a becenevemet + a születési évet használom.
0
0
0
0
Cooley avatar
Micsoda anagramma! 😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem azért kutyanmajom a nevem, mert amikor beregisztráltam, nem tudtam mi legyen a nevem. Aztán köszönhetően értelmi visszamaradottságomnak a kutyánmajom jutott legelőször eszembe (nem ám a saját nevem...😆😉 aztán ez lett. Amúgy online játékokban KocsisOKii vagy ===>CsoKis vagyok. 😀 A csokis az azért lett, mert a vezeték nevem Kocsis és ebből ki lehet rakni a Csokis szót. 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Az én nevem története valami olyasmi, hogy kb.6 évvel ezelőtt egy csaj állandóan coli-nak szólított, mert hogy a z-t c-nek ejtik a németben, és abból lett isten se tudja már, hogy hogyan Cooley, de egész Lineage 2-s pályafutásom alatt ez a név(meg Nobody, McDougles, Nemtom és ***pocokteto, hátha valaki megismeri az egyiket! 😃😉 alatt futottam, és mára már minden haver így szólít. 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hehehe, akaratlanul is nevetnem kell, Slipy, de ne vedd magadra... na mondom mi van: Szlovákiában élek, és mifelénk a tótoknál a slipi alsógatyát, vagyis bugyit jelent 😆 De tényleg nem rosszból írtam, bocs haver! 😃 Nem hagyhattam ki....
0
0
0
0
ASlipi avatar
csak paintel ki vágtam meg be raktam egy fekete hátteret 😀
0
0
0
0
Ferrari avatar
Nekem is az ugrott be először a nevedről, de aztán az avatarról már láttam h a slipknotra utal 😆
0
0
0
0
ASlipi avatar
tudom volt egy ismerösöm aki folyton ki röhögött és nem tudtam miért utána késöbb fel lettem világositva 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
ASlipi írta:
engem meg nem szolit Slipinek :/

Ám szlovákul a slipi alsónadrágot jelent, csak annyi h úgy írják h "slipy" 😆
0
0
0
0