milyen rendes unokatesód van, én ajándékba nem vennék olyan játékot, amit még nem próbáltam. m amilyen szar, kéne egyszer szervezni 1 jó kis multis találkozót benne, és együtt röhögni rajta, milyen gagyi😂
nekem valóban kevés játék volt, amire már én is azt mondtam, h fúú bazzeg ez nagyon tré, most nem is nagyon tok mondani 1et se, de rossz játéknak mondjuk fel tudom dobni a close quarters conflict-ot, egy budget árkategóriás szinte only multiplayer FPS liszenszek nélkül, eléggé gyenge grafikával, ótvarul kivitelezett fegyverekkel, ocsmány célkereszttel, és kemperfób módon kialakított béna pályákkal, viszont a hangtompítós pisztoly az szerintem beteg jól sikerült, majd rittyentek róla 1 képet
Protein : hidd el aki a gép elött íakar ülni wow nélkül is megteszi 😃
én ugyan ugy itt ülök akár wow zok akár nem... elfoglalom magam netezek informálodok...
asdasdasd555 írta:
Jó.. mind1 nem magyarázkodok, úgysem érti(te)k meg.. Én is wowozok, tetszik is, és igen is, abba lehet hagyni, felállok és elmegyek a gép elől ennyi.. Nagyon irritáló hülyeségeket tudnak mondani egyes emberek 😞 Egyébként a cigarettában meg az egyéb ilyen nyomorúságos szerekben is vannak dolgok, mint pl a nikotin, amitől függő lehet az ember, (bár azt is abba lehet hagyni), a wow meg egy játék, de ahh.. mind1. Tényleg aki nem tudja használni az agyát az meg is érdemli, hogy a gép előtt sorvadjon el és pókhálósodjon be.
Utálom a cigit, de mellette szóljon, hogy közbe tud az ember szociális életet élni. (Nem, nem jó érv az hogy haverokkal wow-ozol.)Igen, mondják hogy le tudnak állni, ennek ellenére ugyan úgy ott ülnek a gép előtt és nyomják. Képesek kiadni havonta nem tom már hány ezer forintot egy értelmetlen játékra (fölhúzzák a karijukat maxra és újra kezdik, marha értelmes mondhatom), és a betegebb elmék mindezt botokkal csináltatják meg, szintén pénzért. Egy jó játék olyan, ami amilyen könnyen megfog a sztorijával meg mindennel, ugyanúgy képes az embert elengedni a gép elől.
Mindent abba lehet hagyni csak akarat kell hozzá, de sokan vannak akik nem bírják abbahagyni. Ki az a hülye aki éveken át minden hónapba fizet azért x összeget h eredeti szerveren tolja a játékot? És itt a baj h több millióan vannak, és ugyan úgy megveszik azt a gamecardot miden hónapba...én inkább cigiznék vagy drogoznák minthogy ezzel elkezdjek játszani, azok mellett legalább nem vennék el az időmet...😆
És itt most nem a törtösökről beszélek...
Jó.. mind1 nem magyarázkodok, úgysem érti(te)k meg.. Én is wowozok, tetszik is, és igen is, abba lehet hagyni, felállok és elmegyek a gép elől ennyi.. Nagyon irritáló hülyeségeket tudnak mondani egyes emberek 😞 Egyébként a cigarettában meg az egyéb ilyen nyomorúságos szerekben is vannak dolgok, mint pl a nikotin, amitől függő lehet az ember, (bár azt is abba lehet hagyni), a wow meg egy játék, de ahh.. mind1. Tényleg aki nem tudja használni az agyát az meg is érdemli, hogy a gép előtt sorvadjon el és pókhálósodjon be.
szabyy írta:
Szerintem a WoW. Nem is azért, mert olyan szar játék, hanem azért, mert "elrabolja az ember életét". Egy nyáron át jáccotam vele, és mikor jájöttem a nyár végén, hogy egész nyáron csak WoW-oztam éljel-nappal, akkor azt montam elég, és egy deletével el is intéztem a dolgot😃 és nem bántam meg hogy letöröltem, mert most már van életem😆
Hát ezt nem nagyon értem.. te döntöd el, mennyi ideig akarsz a gép előtt ülni, nem egy játék. És amúgy van sok játék, nem csak a wow, ezzel az erővel az összes játék szar, mert az ember leül vele és játszik.. ergo elvesz az életéből néhány percet/órát.. és akkor is ő dönti el, mikor mit akar csinálni, és meddig, senki más. És egyébként nincs benne semmi hipnotizáló program 😃
Jah, azért vannak ilyen félresikerült emberek mint ez is mert nincs benne semmi "hipnotizáló" program 😆
Annyi különbség van a wow és a többi játék között h függőséget ismerek, nem egy embert ismerek aki elkezdte és azóta sem bírja abbahagyni, akárhányszor is próbálta mindig újrakezdi...ennyi..
szabyy írta:
Szerintem a WoW. Nem is azért, mert olyan szar játék, hanem azért, mert "elrabolja az ember életét". Egy nyáron át jáccotam vele, és mikor jájöttem a nyár végén, hogy egész nyáron csak WoW-oztam éljel-nappal, akkor azt montam elég, és egy deletével el is intéztem a dolgot😃 és nem bántam meg hogy letöröltem, mert most már van életem😆
Hát ezt nem nagyon értem.. te döntöd el, mennyi ideig akarsz a gép előtt ülni, nem egy játék. És amúgy van sok játék, nem csak a wow, ezzel az erővel az összes játék szar, mert az ember leül vele és játszik.. ergo elvesz az életéből néhány percet/órát.. és akkor is ő dönti el, mikor mit akar csinálni, és meddig, senki más. És egyébként nincs benne semmi hipnotizáló program 😃
szabyy írta:
Amugy igazad is van meg nem is 😃
amugy tudod miről szól az élet??? mi az értelme???
amugy meg az az értelme hogy tedöntöd el hogybasod el az idödet!
Valaki egy rablással ül 10évet a bőrtönbe... és az nem wow hot és az életed is ugymarad... a wow pont ugyan ilyen... csak az választhatsz az idöd vagy a pénzed is vegye el ha eredetizel... most nekem elég az idö is!
és ez is valamiféle szorakozás 😃 Driver 3 a legszarabb amivel játszottam!
és itt láttam maffiát emlitették meg ilyenek... nost maffia 2 jó folytatás lett Driver hez képest... érdemes ilyeneket végigondolni!
AVP 3. : Van benne összesen 4 pálya, azoknak sincs valami izgi hangulatuk, eleinte tetszett, de mikor 2 óra után végig vittem elállt a szavam.. ezzel szenvedtek évekig, és képesek voltak 4 demo jellegű pályát berakni..
AVP 2010 csalódás,ps1-n is jobb volt a hangulata,mármint ami ps1-s ilyen alienes játék volt,Crysis warhead:amikor kezdeném érezni h kezdődik a játék erre vége (FAIL),League of Legends:annyira unfair játék,1-2 hős ellen nem tudsz mit csinálni.
mármint melyik terminator 3, a clevers féle war of the machines? szerintem ez még messze nem volt olyan vészes, az alapötleg pedig nagyon jó, bár tény h nem játszanék vele😂
pukkancs írta:
mesterlövész.igazi klasszikus 😃 vérző busz, stb 😃
Ez hülyeség. Ezek miatt a bugok miatt lehetett élvezni a játékot. Fogadni mernék h te is élvezted (már ha játszottad) Nem is volt az olyan szar mint ahogy mindenki beállítja 😃
Én a Gothic 3-ban csalódtam nagyot, az 1-2 játékélményéhez képest elég szar és sztem még a gothic 4-se olyan jó mint a 2😞 hiába a grafika a Gothic 2 a legjobb a 4 game közül
Mercenaries 2, Damnation! Úristen, de utáltam ezeket.. a Mercenaries 2 borítoján már feltűnik egyből, hogy lengyelek csinálták a magyar fordítást: "Lezámolás!" 😆 😆 😆
Jóh de nálam 1. benyomás számít, alapból nem teccett az egésznek a kinézete stb... 😆 Feltettem, kipróbáltam, töröltem...ennyi, amúgy se vagyok oda az ilyen fantasy játékokért...
Életem talán legrosszabb játéka a football generation volt 😆
Am. az a durva pálya mikor csak 99 gránátod van 😆
én ugyan ugy itt ülök akár wow zok akár nem... elfoglalom magam netezek informálodok...
Utálom a cigit, de mellette szóljon, hogy közbe tud az ember szociális életet élni. (Nem, nem jó érv az hogy haverokkal wow-ozol.)Igen, mondják hogy le tudnak állni, ennek ellenére ugyan úgy ott ülnek a gép előtt és nyomják. Képesek kiadni havonta nem tom már hány ezer forintot egy értelmetlen játékra (fölhúzzák a karijukat maxra és újra kezdik, marha értelmes mondhatom), és a betegebb elmék mindezt botokkal csináltatják meg, szintén pénzért. Egy jó játék olyan, ami amilyen könnyen megfog a sztorijával meg mindennel, ugyanúgy képes az embert elengedni a gép elől.
És itt most nem a törtösökről beszélek...
Jah, azért vannak ilyen félresikerült emberek mint ez is mert nincs benne semmi "hipnotizáló" program 😆
Annyi különbség van a wow és a többi játék között h függőséget ismerek, nem egy embert ismerek aki elkezdte és azóta sem bírja abbahagyni, akárhányszor is próbálta mindig újrakezdi...ennyi..
Amugy igazad is van meg nem is 😃
amugy tudod miről szól az élet??? mi az értelme???
amugy meg az az értelme hogy tedöntöd el hogybasod el az idödet!
Valaki egy rablással ül 10évet a bőrtönbe... és az nem wow hot és az életed is ugymarad... a wow pont ugyan ilyen... csak az választhatsz az idöd vagy a pénzed is vegye el ha eredetizel... most nekem elég az idö is!
és ez is valamiféle szorakozás 😃 Driver 3 a legszarabb amivel játszottam!
és itt láttam maffiát emlitették meg ilyenek... nost maffia 2 jó folytatás lett Driver hez képest... érdemes ilyeneket végigondolni!
Stalin Subway 2 😆
Gothic 3.
Akk még nem voltak hozzá módok ezért nagyon fostos volt
grafika 0 meg stb. sztem elég szar
az olyan mint a gta,nem?
mert az csak jó lehet😃
Igen, csak ott rendőrt alakítasz😀
mert az csak jó lehet😃
Abban a játékban mit nem szeretsz?😲 Én 2x vagy 3x is kipörgettem!
még eszembe jutott egy sz@r játék: metin2
túl unalmas
borzalom,borzalom...
mesterlövész.igazi klasszikus 😃 vérző busz, stb 😃
Ez hülyeség. Ezek miatt a bugok miatt lehetett élvezni a játékot. Fogadni mernék h te is élvezted (már ha játszottad) Nem is volt az olyan szar mint ahogy mindenki beállítja 😃
Viccet félretéve,ami szar azt nem teszem fel a gépre 😉
Black Buccaneer
De utálom ezeket!
amikor megvettem még nem gondoltam hogy ilyen sz@r lesz
pl. vérzik a busz...😂